jeepers creeepers

Sitter på jobbet just nu och är helt jävla slut. Idag har jag totalt städat 14 st lägenheter. Med tvätt och allt. Ska ta sista rummet, som gör det till 15 stycken, alldelens snart. Off, tur att ja fick hjälp av morsan iaf ett par lägenheter innan hon tog semester.
Och när jag slutar, om ca 2 timmar, ska jag hem till mig och städa. hahaaa... kuljul asså. Men det är ju det som måste göras om man ska hålla i en förfest.


Nu ska jag ta ett glas saft och sen beger jag mig tillbaka till det största rummet på hela hotellet.

unedited raw footage


dont run with scissors

Var förbi kappahl då, som sagt. Köpte mig två likadana linnen bara olika färger. Jag kunde inte bestämma mig. Så, jag ska ha kvar på öppetköp och se vad jag ska ha till festivalen. Om ens nån av dom, men det tror jag nog.
Fast jag tror jag ska gå dit med saxen och klippa den kortare or somethin'. Den var lite för lång, och bögig i slutändan, that just aint workin' for me.


-

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig till festivalen. Jag har provat alla möjliga grejjer, men inte riktigt 100% nöjd. Vad gör jag då? Drar till kappahl å ser om det finns nått. Men annars; någon som har nå ideer? eller bara tycker nått vart snyggt på mig. Säg till. Haha.. Jag behöver alla råd jag kan få just nu.


off... hatar att välja kläder..


preparing beauty of some sort

Sitter på jobbet just nu - inte så mycket mer som ska göras. Det finns ju alltid nått, men vem ids om man inte måste, am I right. Slutar om dryga en timma, då ska ja vidare till Systembolaget och Ica för lite weekend shopping. yumyum.




i löve my new shoes

Hade en cool dröm om att jag blev en alien men det syntes inte utåt. Men när regeringsmännen tog en bild av mig, var jag överallt med åtta armar. Svin creepy. Sen började regeringen jaga mig men jag lyckades fly med hjälp av buffy, willow & min farsa. Och en bög robot. Som jag inte vet vem det var egentligen, men snäll var han.
Jag packade med lite böcker, Foxy & Kissemaja i mitt lilla rymdskepp och reste iväg. Sjukt läskigt. Rymden, med mini skepp - första jag tänkte på var; Hur länge räcker luften egentligen?

the lipstick chick

Shoppade ett rejält rött läppstft idag! Haft ett mini läpptstift i rött, men den typ sugen. Lekte med den när jag var liten och kletade överallt. Men nu har jag minsann ett riktigt för dyra 125 kr! De ni.  Jag känner mig som Snövit. <3 Måste bli mer blek. Och nu började jag sakna mitt svarta hår. HUUU. ehhh..
Filmen var helt klart sevärd, så kolla den.


OH YEAH

JEPP jag är tillbaka från frisören. huxflux. Jag är nöjd! Däremot måste jag vänja mig vid färgen bara, haha. Jag har ju trots allt inte varit så här ljus i håret sedan.. kanske 7 år tillbaka eller nått. Så, det tar lite tid. Men jag tycker färgen blev samma som jag ville ha det, så yeah. Im happy. Däremot får jag ingen bra bild på håret än, så men bilder kommer i en snar framtid!

Snart ska jag vidare till stan å möta upp Felicia och checka in bion Bad Teacher!

jeez

Jag är så trött... hojja.. vill ha en tidsmaskin.. stanna tiden å bara sova ett par timmar.. sen kan ja fortsätta igen..

the big dreams

jag hittade just min bikini. som är jätte snygg. snyggare än jag mindes två år tillbaka. 60-tals stil bikini. jag måste åka på stranden å va cool. det måste bara bli soligt väder så drar jag  och badar på stranden bland döingarna. wiii

yeah whatever

Imorgon blir det jobb igen. Stiga upp halv sex - ingen sovmorgon.
Jag ska också ringa tillbaka igen till frisören och fixa mig en ny färgningstid tills innan festivalen. Hoppas på att håret kommer bli mer lyckat den gången, för lets face it, håret pallar inte så himla mycket. Undra hur jag skulle se ut om jag sparade ut min naturliga hårfärg.. sandréblond - som min morsa säger. ah. säkert as ful.

men som i min dröm inatt. vissa personer, ni kan ta er. ids inte tänka på er mer.

time to see Harry Pothead



-


switch the switch



eeekyeekyeeekyeeee

Jag älskar mina nya skor. Blir kär på nytt varje gång jag går förbi hallen. Snart har jag alla Harry Potter filmer. Blir nog att checka nån imorgon. Annars - är jag leds på mitt hår. Ska ringa på måndag och fixa en tid å färga om skiten. Jag behöver gå på KICKS - det sker på måndag då ja drar felicia med. Och moviez. Hejdå.

KEEP IT REAL, GIRL

Off. Jag vill så mycket. Känner hur det kvider i min kropp för alla tankar om resor, känslor upplevelser. Allting som jag vill se. Leva. Jag ska ta och börja lägga ned det här med att köpa så jävla mycket. Jag ska bli den jag Var, och inte köpa ett jävla skit på ett halvår, sen köpa nått plagg som är viktigt, sen inge mer på nästa halvår. Jag ska köpa så absolut lite jag kan, och bara betala hyra & mat. Leta nå crappy jobb i Stockholm och försöka spara ihop ton av pengar och resa.

Blev sjukt sugen igen på att volontär arbeta. Mest sugen på antingen i regnskogen med orangutanger eller mina favoriter, kattdjur. Typ geopard etc. Men jag vill ju till Italien också som det snackats om. Så frågan är ju, vart vill jag först? Och jag vill flytta till Stockholm. Och jag vill gå filmsskola. Och jag vill resa. Jag vill bo på en Ö med delfiner.
AAAH vart fan ska man börja?


... jag ska lägga in lördagslotto.


run

Ja, vad ska man pyssla med idag. Lägenheten är mer eller mindre klar. Senare blir det ännu mer grillmat hos Johans farmor & farfar. Vi ska ta med Foxy också å springa ute på gården. :) Hon hade det så mysigt där igår.
Men DAMN så trött jag var i morse. Asså, hela min kropp värkte och det kändes lite som att jag var halft död. Drömde om zombies inatt och sprang som ett psyk, så kanske därför ja kände mig trött. Hursomhelst, lär de inte bli kul nästa vecka på jobbet om ja inte får bort tröttheten snart.

the oldies

Jag har vart hos mommo och grillat idag. Suveräna köttbitar men jag älskade flintasteken mest - som vanligt.
Efter vi käkat drog vi och fixade det sista i lägenheten - vilket innebar att flytta soffor, sista lådorna etc. Så nu är det fixat. Jag hittade också lite små grejjer på vägen hem, eheh. Mina gamla W.I.T.C.H pocketböcker <3 ska läsa om dom igen. Gamla vampyrböckerna fick sig en plats i hyllan. Har också skaffat mig en pinn-tavla som jag ska lägga på karta vart jag rest i världen. Det saknas bara snygga pinns.



fula spicegirls foton kvar på pinn-tavlan. Hade också marilyn monroe och pocahontas på där.
cool jag va asså.

-

Idag ska jag våga på mig mitt orangea läppstift.


"I'm always in this twilight"

Lyssnar på Florence and the machine - Cosmic Love. Jag sjöng den tills sömns inatt också. Den är helt underbar. Dn låten och Drumming är mina absoluta favorit låtar just nu. De får mig att känna lugn. Jag vill dansa. Jag vill leva. Det är vad som får mig att hålla igång.


"The stars, the moon, they have all been blown out
You left me in the dark
No dawn, no day, I'm always in this twilight
In the shadow of your heart

And in the dark, I can hear your heartbeat
I tried to find the sound
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became"

finally comfort-shoes

 

 


show me the human mind

Jag är så arg. Sårad. Bölar som vanligt. Inte för att det är en dålig sak, egentligen. Bara känslor. Men fan. Önskar jag kunde vara likadan. Jag önskar att jag kunde vara mer förstående, för tydligen räcker inte det jag är. Handlingar jag absolut inte förstår till en ynka procent. Framför allt, kan jag inte förstå hur man kan göra vissa saker utan att tänka. Jag tänker alltid om det handlar om en annan människa. off. Få mig att sluta känna för en stund. Okej? Snälla?

Jag vet inte vad jag ska göra, eller egentligen, vad jag har rätt att göra. Jag vet inte.. vad jag ska ta mig till.

 

 

Men det är Alltid för mycket begärt. It seems. jag är väldigt negativ just nu, men jag bryr mig inte.

regrets

Vaknar upp och känner mig sadface. Håret är fult. Och jag vågar inte ringa och klaga. Men jag ska nog göra det ändå.. det är ju inte rätt färg.. och ja hatar den här färgen.
Hatar att klaga.. finns nästan inge värre. Jag känner mig så dum och egoistisk, men vad ska jag göra. Det är ju över 1000 kr för den här frisyren.
off.. ska hämta mina skor snart och trösta mig med. Kokar ägg nu också.


jag stannar i stan trots allt. Jag å Johan bestämde oss för att sova istället. eheh.

new hair

Jepp, jag var ju där och färga håret. Det var hemskt, bokstavligt talat. I slutändan -  Blev jag inte heller nöjd. Så, jag kommer nog färga om håret igen om kanske en månad. Inte så bra å bleka direkt efter kanske. Allt lär väl lossna.
Jag skulle ha den här färgen men istället blev det Mycket rödare. Och jävligt lik den röda färg jag själv hatar.
Vad är oddsen egentligen, av alla färger, så får jag den enda färgen jag verkligen ogillar. Mjaja. Nästa gång klipper jag mig som Kate Beckingsale i Underworld och färgar orange rött.


-

seriöst. jag är livrädd.


-

shit. är jag verkligen redo för den sista fasen?

the love for black

Imorgon färgar jag mitt bort mitt svarta fina hår och jag är ledsen. Här är massa egobilder med the black hair im gonna miss so much. Jag vet inte ännu vilket färg det ska bli.. men antingen RÖD eller fiery BRUN.




madly in love with her music


oh crap. not yet!

Det värsta med jobb är att man inte får sova ut så länge man behöver. Annars hade ju arbete vart ganska chill - men det är den där lack of sleep som gör mig galen. Redan den andra dagen.

I felt like sharing

Förut kunde jag lyssna på den här låten i flera dagar. Den handlar om att skriva om sitt liv, och det är ungefär det jag försökt göra sedan 8an. Den här låten är underbar och gör mig glad.


mmmhm

Sitter på min lunch nu. So far so good på jobbet - förutom att jag ska lära ut till en nybörjare. Och jag är inte bra på det ens. Och jag själv är ringrostig. Mjaja, hon verkar shysst iaf.
Jag och morsan har startat arbetstiden med att äta thai. det var awesome men nu är jag jätte mätt och vet inte hur jag ska klara av att jobba. ehehhh..

off to making sweet money


make it count

ah. väldigt sega uppdateringar här asså.  Brukar hinna med fyra-fem stycken men inte den här helgen!
Nu ska jag snart dra in i duschen, för jag hinner inte duscha imorrn på morgonen. Jag börjar ju joppa imorrn! För första gången på nån månad. Har väl delade känslor om det - både roligt men och andra sidan inga sovmorgonar. Så, mjeh.
Däremot hoppas jag på att gå ned ett par kilon!

Har hunnit se Sucker Punch, PUSH & Priest idag. Ingen film var väl awesome. Push var ju bra, men jag har ju ändå nyss sett den så.


the anxiety of drinking

Yeah. Bakis hela gårdagen. Inte så farligt som det brukar vara, men iallafall att man inte kan ställa sig upp å hoppa av glädje åtminstone. Nu ska jag snart dra ned till farsan med Foxy & Johan. Nångång måste man ju gå ut ur lägenheten, men först väntar mig ett berg av disk.


.

okey. fylle snack. jag tänkte skriva världens grejj här, som ni alla som läser säkerligen hade gottat er med i all evigheter. men, jag är .. NÄSTAn nog full. men nä, ni får hoppas på bättre tider. den som möter mig på stan om nån timma kommer säkert få höra det här snacket. på riktigt. uncensored and all.


HEJDÅ

danzig time. again.

Det blev att gå ut ändå idag.
Känner inte riktigt för det, men Johan skulle ha sin polare över och dricka å sen utgång. Och jag orkar inte sitta ensam en dag till. Så... jag kom precis tillbaka från systembolaget och nu ska jag bara fixa mig snabb med lite underbar musik.

Kom förbi?


me likey

Har precis skickat in lite bilder på framkallning. Lite över 150st och behövde bara betala 77kr. SWEET.

 


yeye


come on now

Har precis bestämt mig att gå på Kiruna Festivalen. En dags biljett, Fredag. Simpelt. Det visade sig att Johan skulle ut ändå, så jag har nån att gå med. Kommer garanterat tvinga in mig på nån annans sällskap också, men ändå.

birabirabirabärsbärsbärs & wokad älg

Japan - Day 21

2011-04-26


Den sista dagen i Tokyo drog vi till parken vi försökte komma in till igår. Shinjuku Gyoen parken innehöll olika stilar av trädgårdar. Det fanns Engelsk stil, Japansk stil & Kinesisk stil. Det var otroligt vackert och soligt. Perfekt med andra ord. Människor satt i parkerna och målade överallt. De kunde sitta vid gångstigen eller sitta inkrypna under träden och måla.
Barn verkade också ha en utedag i parken med sin skola, så en massa barn med samma kepsar i olika färger för att matcha sin grupp. Ursött. Solen stekte däremot rätt hårt och efter ett tag utan några drick-automater, blev man rätt så slut. Efter ungefär 2 timmar av vandring i parken drog vi till att hitta en Yodobashi affär för att se om de hade alkoholbutik. Men icke. Vi drog sedan till själva Tokyo - Men det var en besvikelse. Det var inte ALLS som New York, eller höga hus som alla snackar om. Så, vi vände om nästan på en gång. Inget kan slå New York.
På slutet av dagen beställde vi roomservice, och Sushi. Det var nice. Haha. 
Jag har fler bilder men de är på Johans.. som vanligt..


-


bring the fun in cleaning

Lyssnat på Eddie Vedder & The Pretty Reckless hela morgonen när jag städat. Checkat in Top Model som vanligt, och jag tänkte käka thaimat idag - men det får bli till nästa vecka istället nån arbetslunch. Kändes lite onödigt att kasta 80kr på kyckling å ris - när jag ändå ska laga kyckling å ris idag, ehehh.
Nu är det bara disken kvar. Köp mig en diskmaskin? Nån?

eat.pray.love

Såg precis Eat Pray Love - vilket jag måste erkänna var en bra film. Den hade ett par intressanta grejjer, och saker som jag kunde inse om mig själv - fast det var alla saker jag redan listat ut. Men det är ju så, jag är en människa som tänker alldelens för mycket. Och det har jag hört av många. En kille sa en gång att; "Ditt sökande efter svar, kommer bli din död."  - och jag tror nog också det. En sak hatar jag om mig själv, att en film kan få mig att ändra mitt totala tänkesätt. En film kan få mig att känna mig totalt värdelös, men det kan också få mig att känna styrka, eller lycka - Bram Stokers Dracula såg jag för första gången när jag gick i 8an då jag mådde kässt, och den gjorde mig äckligt stark. Varje gång jag kände mig nedbruten kunde jag se den och må som bäst igen. Jag vet inte om det är en bra grejj, men filmer har alltid, och kommer alltid vara, min passion i livet. Hursomhelst, en bra film. Se den. Eatpraylove, asså.

underbara frukost

dental issues

Kom precis hem från en lugn dag på stan med Felicia & en äcklig tandläkartid som förstörde allt. Nämen, jag är så rädd för tandläkarn. Så jag trodde de skulle vilja laga nå hål eller nått - för jag har aldrig haft hål så jag bara räknar ned min tur i det hela om ni förstår. OCH jag har två hål som är på G, samt tandköttsinflammation... som kan leda till en tandlös Cindy...  så jag fick rejäl läxa hem. Och en skakig jag ba "jag ska göra allt. Är apoteket öppet nu? Då går jag å köper. T_T "


the ugly truth

på väg till stan och jag har aldrig sett så ful ut. toodles.


"It is only impossible, if you believe it is."

Jag känner för att klättra över berg. Jag vill känna äventyr rinna i mina ådror. Att se världen från en annan syn, att känna saker jag aldrig känt förut. Jag vill vandra i dagar, veckor, kanske till och med månader, till platser som världen inte visste fanns. Vandra bland ekon av stora gamla slott och se historier spelas upp ännu en gång.  Jag vill få det omöjliga att bli möjligt.


jag känner för att leva i en fantasivärld, när världen redan ligger framför mig.


- off

Hmm, det här är nog inte min vecka asså.

bubblewrap-kitty

Tog mig en lång promenad med morsan till lompis. Det var skönt å blir lite varm i kroppen och känna att Kanske, KANSKE kan jag lyckas gå ned lite i vikt även om det bara gäller väldigt lite. Det gjorde mig glad. Däremot, så slukade jag ju i mig en bit marängtårta.. så, antar att jag är tillbaka på ruta ett igen. Men nästa vecka börjar jag ju jobba, så det arbetar jag bort på en dag ändå.

 


lovey

Jag hämtade just mina kläder!Eller ja, en top och en keps. I LOVE IT. För en topp som bara kostar, dryga 60kr Mmmm jag gillar.


what if eating chips made you skinny? I'd wanna live there.

Det här är ingen bra dag. Jag känner mig ful. Som fan. Och ingen gillar att känna sig ful.
Senare idag ska jag promenera ned till lompis och hälsa på mommo för det är hennes födelsedag idag. Kanske en slimmande speedwalk-promenad kan få mig på bättre humör.


ah well.. life.

off. Ångest. redan.

skickade precis iväg ansökningen till statist jobbet - och kom på saker jag hade velat ha med. fanfanfan. jag HATAR att jag är så himla noga innan jag skickar iväg, men glömmer ändå alltid nånting. jäkla skit. och om man skickar ett till brev verkar man ju helt desperat "heeeeeej igen, jo, jag glömde säga att jag är bra på det här också. å typ deet." hmpf. off. aja.

-

Jag kom på att jag har nog slutat jobba tills Juli den 25e = Jag ska nog ansöka till jobbet som statist ändå :D :D :D Så nu håller jag på att samla in all info om mina erfarenheter etc. Nu saknas bara en helkropps bild som är så svårt att ta. HU. Men kul iaf om jag av nån tur skulle få statist jobbet. ^_____^ !

PUSH

Den här var faktiskt bra! Se den om ni inte redan sett den. Och marabou kakorna, var bullshit. smakar som jävligt billiga kakor. inte alls värda 30kr.


cheese fetish

ÅÅÅH fy fan så ost är gott!! Har inte köpt ost hem på ett x antal veckor pga att vi försöker snåla in med budgeten. Så idag tyckte vi att det är på tiden. Och fyfan. Det är så underbart gott. Uppskattar smaken av ost mycket mer nu, haha.
Nu ska jag göra ett par ruskiga mackor och slå på antingen Alice in Wonderland elleeeer Push.
FYI; så köpte vi nya Marabou kakorna idag. Nu ska vi se om de håller standarden eller om det bara är bullshit.


DAMN YOU, SYSTEM

Checkar runt på olika jobbgrejjer i stockholm. Hittade en som var intressant, som statist i en film som ska börja spelas in i Juli. Vore ju as kul - MEN då var det ju det där problemet att jag inte har boende i stockholm, och jag jobbar då. Jävla fanskap att det ska vara så svårt att få boende där. Om jag hade bott där hade jag inte ens tvekat om att ansöka till jobbet.

Annars, börjar det kännas lite leskigt. Nästa vecka är det dags att klippa + färga håret. ujujjj. Men håret behövs klippas asså, det börjar se risigt ut. Och att jag har många olika färger i håret just nu. Blont, svart, brunt, ljusbrun, och ibland lite rött? nä. det är på tiden trots den oerhörda summan.

 

 


make me a star

Jag håller på att titta lite på filmskolor i Stockholm.. jag känner mig sugen på två-tre stycken som jag hittade. Två stycken för endast filmmanus skola & en där man lär sig allt i allmänhet. Däremot, är kursavgiften väldigt hög.. dryga 80 000 och uppåt liksom. Jag har inte ens sparat så mycket. Nästan så jag har den summan, men jag måste ju kunna leva också. Och jag skulle hata att måsta ta ett lån..
ska höra om morsan & farsan kanske kan betala nånting. För så gör dom ju i USA att föräldrarna betalar.. hehh... T_T

Annars stod det att chansen att kunna arbeta i riktiga världen efter skolan är stor. Att nästan alla elever arbetar praktiskt eller frilansare, etc, i branschen. Och att man får under skoltiden praktisera med filmbolag på riktigt. fy fan så KUL!

saturday night

Så, Tonys 30års skiva nudå. :)  Mera såna här sommarkvällar, tycker ja!

Tony ska sätta ihop lé grillé. För er som inte vet vad ja menar, kolla in den här: http://www.youtube.com/watch?v=GOMmvI2y4u8


danzing daze

Yeah, gårdagen var trevlig. Det slutade upp med att jag och Tina drog på krogen och dansa å öste på. Bilder kommer nog upp imorrn, är inte direkt den mest allerta människan idag så jag ids inte redigera nå bilder.
Idag har jag kollat Changeling, Scary Movie 3, Austin Powers 2 & så såg jag Paul med Jespa. :)


BOB

Nu när Buffy the vampire slayer (även om jag håller på att se om den med Johan, och är på andra säsongen.) är slut ännu en gång, kanske det är dags för Twin peaks att ses igen.


work

Jaa, studenten igår. Det var en helt ok dag även för mig som inte tåg studenten då jag fick massa smörgåstårta, marängtårta med orangea blåbär & fika. Idag blir det nog en härlig dag! Grilla hos farsan, fira brorsans födelsedag, presenter & alkohol. OH Yes. Dagen började med att Foxy kom å väckte mig. Kanske inte ens behöver en alarmklocka, jag bara väntar in katten kring halv åtta tiden.

Sen har jag städat upp hela jävla lägenheten som har sett ut som en bomb sedan vi tvättat igår. Alla kläder låg på tork överallt. Ingen rolig syn att vakna upp till - så det blev att städa det första jag gör. Har inte ens druckit kaffe eller käka frukost.


freakin' hot outside


those not so golden days

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN !! .. år 2009. yeah. thats right. jag har också. vill partaja utan att känna mig old. huhu. Blir kanske att dra ut imorrn med brushan å se vad alla galna studenter har för sig.

Quick method to become yourself; pick a fight

Idag tar alla kidz studenten. Grattis till er och välkommen till världen. Nämen, grattis till Nathalie & Felicia! Nu ere bara å resa iväg. Ring mig när du vet vart du ska, haha.

Perfekt väder för student asså. AVIS som aldrig förr. Kände imorse för att starta dagen med krossad is och en Bacardi Melon, men jag höll mig. Inte jag som tar studenten tråkigt nog. Det blev kaffe, vilket inte var så härlig kombo med vädrets värme. Nu ser jag sista avsnittet av Buffy för säkert 50e gången. Jag känner att jag kommer böla my ass off som vanligt. Jävla weak chick som jag är nuförtiden. Måste gå å slåss eller nånting så jag blir till mig själv igen.


just.. hang in there

Nu ska jag dra lite ego snack för en gångs skull. Om saker ni inte bryr er om men som har stor del i mitt liv. Jag har, sen flera år tillbaka försökt komma upp i filmbranschen med egna filmmanus. Jag skriver då skräckfilmer - och har ett helt fullt klart manus som jag fått hjälp med av Filmpool Nord och så där.
Grejjen var att jag skulle fortsätta skriva på mitt nya manus, men har tappat motivationen. Mest på den grund av att det är så svårt att flytta från Kiruna. Jag är så oerhört deprimerad här och desto längre tid jag är kvar - desto mer tappar jag orken att fortsätta att försöka dra igång en flytt hela tiden. Johan gör inte sånt själv, så det är jag som i stora hela sköter allting som har med flytt & jobb i andra städer att göra.
Det är tungt att sköta allt själv men mest att hålla sitt hopp uppe att "jag kan". Jag vet med säkerhet att om jag bara fortsätter kämpa så kommer jag en dag vara på röda mattan och se mina filmer gå på premiärer. Jag vet att jag är bra. (hur kaxigt det är låter. men jag tror på mig själv.)
Men, det är vägen dit som är så lång och .. tung.  Har precis skrivit lite med en svensk som är i USA och jobbar för ett filmföretag. Hon gav mig lite hopp i sina ord om att man inte ska ge upp och att ingenting är omöjligt, även om man råkar befinna sig i (jävla) Kiruna. Så, jag ska försöka igen. Om jag bara sätter igång min inspiration så kan jag skriva klart manuset på en vecka om jag vill det. Kanske borde dra igång en hög vampyrfilmer och skriva då?
När jag blir arbetslös igen efter sommarjobbet kanske jag bör sätta mig i ett rum och bara skrivaskrivaskriva. Ha ett minimum på 20 sidor/dag. Om jag lyckas rycka upp mig hinner jag kanske skriva halva manuset innan mitt sommarjobb börjar. ah nu har jag babblat nog. Ingen har väl ens orkat läsa igenom ett tråkigt långt tal. hejdå.

"If we are all alone, then we are alone together"

Jag har en konstig känsla i min kropp. Jag kan inte riktigt sätta ord på det dock.. jag önskar att jag hade någon att prata med - men även så, vet jag inte vad jag skulle säga. Jag skulle nog bara babbla ut allting som jag håller gömt.
I dont know. off.

Hursomhelst, var jag med Foxy förbi hos mommo. Hon sprang runt, klättrade i träd och jaga flugor. Har det filmat på iPhonen, haha. Så söt. Nu sover hon på soffan och är helt slut. Stora Kisse-Maja var också där. Foxy ville leka, men han satt bara å fräste åt henne.


Cypern 2011?

Funderar på om man ska boka en resa till Cypern eller inte.. Jag har ju pengarna - så varför inte? tänker jag. Men å andra sidan, har jag inget jobb = ingen inkomst. Och de pengarna kan behövas om jag blir långtidsarbetslös.
Men pengarna jag sparat, har jag sparat till att resa och det är nu jag kan resa. Vem vet vad som händer imorgon eller om en vecka. Jag kanske dör, blir gravid,(lets hope not) eller whatever. Vem vet.
Så jag funderar om man ska passa på... men igen, å andra sidan... kan pengarna behövas...

När jag var i min depressions tid som ung, tänkte jag många gånger på Cypern som tröst. Det såg ut som en magisk plats - och det skulle vara enormt kul att äntligen få se den platsen.



PEACHY


cudós to you

Wosh vilket fint väder! Lite avis är man ju på studenterna som går ut imorgon i det här soliga vädret. Själv fick man hacka tänderna i regn och vind. Hade velat ha en polare å sitta på balkongen hela dan, men alla jobbar ju. HU. Får nöja mig med film sen när Jespa slutar - vi ska checka in Paul :D


Japan - Day 22

2011-04-25


Jepp. Det är min efterlängtade födelsedag idag! Jag fyller 21 år. Inte ens 10 år kvar tills jag är 30. Jag känner min dom av död och ångest. Off.
Hursomhelst började dagen med att man fixade sig, och det första som hände när jag gick utanför dörren i ens sprillans nya kläder; säger en man som går förbi att jag var "beautiful" . Alltså, det finns ju inge bättre att börja ens födelsedag på det sättet. En främling som i förbi farten säger att man är vacker. Och han var inte sliskig eller så heller, haha.
Vi åkte till Shinjuku för att se en park Yuhei tipsat om dagen innan men det visar sig vara stängt. Typiskt. Vem har stängt på en Måndag liksom? Så hela min födelsedags plan försvann.
Vi letade sedan efter ett fik men det började regna som fan så vi drog till Ikebukuro istället där vi hittade ett fik - men som var jääävligt dyrt. Men eftersom att det var min födelsedag så betalade ju Johan allt - HEHE.
Vi knallade tillbaka till skateaffären där och sedan drog vi till Daiso igen och köpte nudlar - och förbi McDonalds för en kopp caffe mocha.
Sen gick vi tillbaka till hotellrummet och gjorde nudlar som vi delade, japanese way, och mös framför iPhone och tittade på svensk tv. Också sipsi åt vi.
i det stora hela var min födelsedag awesome, men den var lite förstörd av ona klackaskor, regnigt väder & att parken inte var öppen.

såg här kunde det se ut vid stationerna

roliga bilder på ett stängsel som säger; Dont drink and drive, dude.


Japan - Day 21 & 22

2011-04-23  

På morgonen tog vi det lugnt.
Små packade och städare lite grann i rummet.(vi insåg hur många flaskor vi köpt.. har en bild. Men på Johans kamera.)
Vi njöt av en lång frukost på Dennys och for sedan till Harajuku för att gå tillbaka till Johans skateaffär. Jag hittade mig en väska för 100kr - Kaaap. Och en plånka. Vi åkte sedan till Ueno där vi skulle köpa saké men spritbutiken fanns inte där vi trodde, ehe. Regnet öste ned som aldrig förr så vi bestämde oss för att åka tillbaka hem och torka kläderna - men när vi hoppade på tåget blev det fel. Så vi hamnade på en plats som hette Matsudo, ett par km från våran stopplats Minami-senju. Så, vi tog nästa tog tillbaka igen, och jag drog en caffe mocha. YUMYUM.

2011-04-24

Våra kroppar känns konstant trötta numera och vi är inte alls lika uthålliga som när vi först kom hit till Japan. Vi har tappat lite motivation att fortsätta göra äventyr och nu vill man bara tillbaka hem och vila. Och bort från det här hemska hotellet. Men, vi tog oss till ett tre våningshus av Daiso. Där drog vi en vanlig shoppingrunda för 100yen per sak.
Efter att vi chillat ett tag, blev det att vi träffade upp med Yuhei och hans tjej Rimi. Vi skulle dra till en spelbar, men de hade tydligen stängt. Eller nått. Så vi drog till en restaurang i en byggnad, typ 5 trappor upp. Det kändes väldigt sketchy men tydligen en bra restaurang. Där beställde jag, för övrigt, de bästa drinkarna jag Någonsin smakat. Seriöst. Vi smakade på traditionell japansk mat som var .. speciell. Men det var väldigt trevligt att äta middag och prata med dom. Ja, vi var i Shibuya. Kanske är kul å veta.

shoe-melancholy

off. jag jinxade mig själv. Jag gick in och kollade på min FEMTE beställning för mina skor. Checka läget. Och så ser jag domen " Cancelled. Temporarily out of stock. " Det är som att världen inte vill att jag ska vara hetast i stan med mina nya boots. Nu måste jag vänta in skorna, om de ens kommer tillbaka i lager..

incoming

PHEW. På väg hem drog jag en omkörning för en traktor på 70vägen. Trodde jag skulle dö. Men jag överlevde med nån meter eller så. hahaaa... T_T
Har vart å hämtat upp kläderna. Leopard leggings och ett par svarta jeans - ÄNTLIGEN. Har letat svarta, smala jeans som Inte är Cheap Monday i ett par år nu. Finally. Nu har jag dom. Hade kunnat ta en storlek mindre, men whatever. Det kommer ändå krympa i tvätten. Nu är de bara att vänta in mitt andra & tredje paket med mina as snygga boots, tshirt för 60kr och en hillbilly keps. oh yeah!


show me what you got

Gick och bokade mig en tatueringstid på Aeon Ink också. heheheh.. 16 Augusti. Min plan är att göra en liten tatuering där, och se om jag vill ha fler - så sen nästa år på No Remorse kanske det blir en lite större. Wiee!
Nu ska ja dra och hämta upp mitt paket från asien och sen vidare till Mommo & Moffa med Foxy.


aint worth it

Vaknade 7 som vanligt, men så kom Foxy och ville mysa. Hon slickade typ hela mitt ansikte. Tur att jag ska duscha snart. Men iallafall, så skulle vi bara vila ögonen och så vaknar jag halv tio för att nån ringer. Vad fan. Hela min dag förstörd. Jag vill vakna 8 annars ids ja inte leva.


the housewife

Snart ska jag börja med maten innan Johan kommer hem. Varm mat på bordet till min man, jajemen! Längtar så oerhört tills ikväll. Har saknat att bara vara med Johan och Foxy. Kolla (vad som verkar vara ett extremt spännande avsnitt) Desperate Housewife och mumsa sipsi å dippi.
Mmm, det kommer bli en perfekt kväll. :)


headaches all around


bring the sun back, would'ya


wiho!

För er som bryr er; så fick jag tatueringstid 2012 den 11 Juni :D Pepp! Det är länge kvar, I know, men jag vet inte ens vad jag vill ha än. Så det blir nog bra i slutändan att jag hinner välja vad jag ska ha på min kropp för resten av livet. Haha. Men spännande :D

time goes by

Idag firar jag & Johan 2 år och 1månad. Yay us! ^__^ Inte nått speciellt egentlien, men det är kul att ha en dag i månaden som är för oss. Det blir desperate housewives och sipsi med dippi till äran av dagen ikväll. :) Synd bara att han jobbar så himla länge.

Jag ska ta och koka lite kaffe och sen kanske slå en pling igen till tatueraren kring 10. Hoppas det finns nån tid kvar.. hue...

jag längtar tillbaka till Japan..

upsie

Update to see the new header. yeah.

hide under that cap biatch

Drog på mig Johans keps (min favvo keps.) och drog på coop med farsan. Jag börjar komma ihåg hur härligt det är med keps - och att jag måste hitta min egen nåndag. (nån som vet vart man kan köpa amerikanska-hockey/baseball kepsar i sverige?) Fan att jag ska ha så litet huvud och att alla kepsar man gillar kostar drygt 300kr.. En keps ja provade i Japan var as snygg, men den fanns inte i min storlek. Typiskt. Och den var på halva priset.


no remorse

Yes. Ingen tatueringstid. Jag kom fram till studion tre gånger men ingen svara -  och det tutade upptaget direkt. Så, it sucks. Och telefonen deras är avstängd nu. Jag får ringa imorgon på morgonen istället igen kring 10.

the crazy cat lady

Johan jobbar 12timmars + att han ska till skatehallen ikväll. Så, ja kommer vara ensam typ.. ja, från imorse kl 6- ca 21. Känner mig oerhört ensam. Haha. Klaggen ska komma typ 12 å hänga nån timme innan hans jobb. Klockan 11 ska jag skriva till tatueraren och hoppas att jag får en av hans tider till hösten. Sen försöker jag planera in saker att göra så man inte ska börja filosifera om hur ensam man kan känna sig som in the old days.
uhh, nån som vill fylla ut mina dagar? Felicia;Checka filmen Chatroom? Nån dag? Jespa; Kom på kaffe? Klaggen; Du kommer idag, men nån annan dag också? Haha...
off. Katten kommer bli leds på mina kramar.


weekend motions


Husbilen var som en enda stor klätterställning. She loved it.


han som inte lade ned facebook under frukost

foxy fick träffa sina första hundar.. det var helspänt.

Det blev att grilla 12 kotletter, potatissallad, potatisklyftor etc. Förbenat gott.

foxy gillade verandan där hon låg och glassade


hit the road


you're the only girl i've ever loved

Well, skurat hemma. Skurat i farstun - check.
Städa, plocka undan - halft check.
Packa allt som ska med - kinda check.

off. jag är så varm och sur. Hade ingen lust att skura i farstun men det måste göras annars blir grannarna sura. igen.
Ska bli spännande med katten idag när vi ska åka så länge med henne. Vi ska givetvist ta många pauser och gå med henne, men still. Så ska vi sova i en huuuusbili. Kameran följer med också med nyladdat batteri.
OCH IMORRN -  har jag tvingat farsan å de andra i morjärv att fixa klart grillat till imorrn. 
Girl needz her meat.



give me some underbust-lovin'

åååhhh min nya obsession igen. Eller ja, Nya vet jag väl inte. Jag har alltid älskat korsetter & underbust men inte kunnat köpa mer än en för att priset är så jävla skyhögt. MEN OFF. Fy fan så sexiga å vackra. Jag vill ha. Nu.
Väldigt sugen på att köpa en bok om modet på latex och korsetter för ca 200  på bokus. MMMM SÅ FINA! Är jävligt nära på att köpa en på tradera.. redan kollat in och allt..
om nån rik hade velat, så, asså, skulle de inte göra nått om ni köpte mig ett par stycken. Skulle gärna vilja fota mig i såna också. åh, jag skulle vara så fin.


Min nya obsession är hon. Hon är så otroligt vacker! Tror jag ska färga mitt hår som hennes, haha. Nämen, det är ju liknande den som jag tänkt redan så. Hon är från sverige och har kommit med i latex boken jag nämnde tidigare. Här är hennes profil om ni vill checka in henne; http://insaniteatime.deviantart.com/

 


money can buy pretty toys

Kom just hem från morsans place. Tog med Foxy för att vänja sig med kisse-maja medans vi skulle käka middag där. Foxy var busig och hittade mycket mer leksaker än hemma hos oss, så hon trivdes. Men kisse-maja var lite surig och ville inte riktigt komma fram.  Han spanade bara och fräste vid dörren.
Vi mumsade tacos vilket var väldigt gott. Nu ska jag försöka packa lite grejjer för imorgon ifall det blir att åka till Morjärviiivaara.

miss drugattict-lookalike


Japan - day 20

2011-04-22

Harajukus kända shoppinggata

Efter att ha blivit jagade av den läskiga uteliggaren (alltså inte den som gav dockan) drog vi till Harajuku.
Där fanns det shopping och som var relativt billigt. Jag fann också mina kärleksskor som jag var tvungen att ha. Mitt tredje par skor denna resa. Vi kollade också in en park som var Oerhört vacker. Men väldigt stor, och det visade sig att vi hade gått lite fel så vi hann inte gå igenom hela parken.. vilket jag idag ångrar.

Ingången till parken

En underbar dag & en park jag hoppas att jag får se igen

Japan - Day 19

2011-04-21

ojojoj! Vilken dag! Efter en efterlängtad frukost igen, åkte vi till Shibuya för lite recon för fotografering. Men det visade sig vara insane med shopping! Enorma hus med bra priser. Jag har dock inga bilder, förutom på min iPhone på en docka som jag fick av en uteliggare. Han var shysst & hjälpte oss och sen gav han mig dockan. Haha! Bilden kommer sen. :)

make me forever

Det är nu Juni - och den 6e ska jag ringa och hoppas på en tatueringstid. Spännande. Så jag checkar ut potentiella tatueringar som jag vill ha. För den här gången blir de bara små tatueringar. För att testa om jag vill ha mer eller inte. Annars är jag pepp på text på revbenen eller nått större på skulderbladet. Vill ha en speciell uggla men hittar inga snygga. Just, FYI, ugglan där har ja köpt som öronhängen till min mommo i Japan. Men personligen, är jag nog mest pepp på Katten eller Maneki Neko katten på min handled.. eller nån annanstans. Haha! Men jag är så sugen på att ha nått på handleden. T_T Här är några som jag hittills gillar iallafall.



run for your life

Inatt har jag drömt om att världen blev övertagen av dinosaurier. Det var fan inte lätt att springa ifrån raptorer alltså. Och att Johan försvann åt fel håll - off. jag hade panik och var tvungen å gå å leta efter honom bland raptorernas favvo ställe. Så smög jag runt i korridorerna och gömde mig bakom ett bord när jag såg en raptor framför mig - och som såg mig. Jääävvvlar så jag sprang. Sen gömde jag mig med ett par stycken i ett safety room typ och käka sipsi. Där nånstans vaknade jag. Föressten, så har jag börjat sova i en söt liten sovklänning från HM. Jag är söt i den. Bara så ni vet.


Japan - Day 18

2011-04-20

Idag befann vi oss mest i Ikebukuro. Det skulle finnas massor av shopping tydligen, men det fanns bara affärer som Chanel.. dyra grejjer.. så istället drog vi för att hitta Johans skateaffär, vilket var lyckat. Killarna där inne på affären var väldigt härliga, dock den ena kunde typ inte ett ord av engelska. Den andra kände till Ikea och sånt där liknande.
ps, jag saknar OLW.

Minns inte vart den här bilden var ifrån, men jag tror det var Shibuya (alltså inte Ikebukuro.) utanför stationen.
Den nedanför också.


Japan - Day 17

2011-04-19

Idag åkte vi för att möta upp med Yuhei och hans vän Yuko. Vi såg en konstutställning om en kvinnas samlade verk från tempel, antikviteter och så vidare. Det var rätt coola grejjer, men alla förklaringar stod på japanska. Så, jag fattade inte mycket mer än vad ögat kunde se. Efter det, gick vi på en picknick tillsammans och köpte vanliga japanska rätter. Vi satt i parken under träden och pratade om Sverige och de undrade om våran mat och liknande. Det var väldigt trevligt.
Vi gick runt och tittade på deras gamla kvarter som Yuko brukade hänga vid när hon var yngre. Vi drog också till ett stall, då det visade sig att både Yuko & jag älskar hästar. Så vi gick in till ett stort träningsställe där vi tittade medans de red och hoppade. Vi fick se en annan sida av Tokyo, kan man lugnt säga. Som avslut på dagen tog vi och fikade på ett kafé med kaffe & en bakelse som nästan var som Kladdkaka.
Det var en väldigt trevlig dag måste jag säga. En av de bästa på resan.
Dock inga bilder..

Japan - Day 16

2011-04-18

Vi har nu varit i Japan i 15 dagar typ. Den första tiden, ärligt, kändes det som att man hade hittat hem. Dock kan en stor del av de känslorna ha med att göra att jag har längtat bort från Kiruna så himla länge nu. Just nu räknar jag ned tiden tills man kommer tillbaka hem igen. Jag saknar alla de små sakerna man är van vi.
Att starta dagen med en god kopp kaffe, att stå mellan de eviga valen Fil & flingor VS rostmackor med oboy. Eller bara kunna ta Forden och ta en tur nånstans. Oh! Och för att inte glömma Simpsons. Förut var man så leds på alla repriser, men nu längtar jag tillbaka. Haha. Typiskt.
Jag är leds på att se på tv jag inte kan förstå ett dugg av och skifta konversationer från svenska, till engelska till .. ja, tecken språk. Men mest av allt vill jag bara hem till min egen säng.

for a hundred years

Så, jag har gjort en video för skojjs skull. Lite av mina halloween foton och sånt där som jag älskar. Titta gärna!


what used to be that no longer is not

Igår kväll låg jag och tänkte på vad jag ska göra med livet. Att jag måste veta det. Vad jag ska bli och hur det ska gå till. Men sen blev jag leds. Fan ta att samhället som gjort livet till en hög av "måsten". Samhället har gjort, att om jag nu inte vet vad jag ska göra med mitt liv, eller inte är smart nog, har nog med pengar för en fancy skola - så ses man som underklass. Om jag väljer att jobba med olika jobb, så kan man inte bli bättre än typ städare. Inte för att det egentligen är något fel med det, men man är inte Bäst. Man ska jobba på ett stort företag med en fet karriär och ha en stabil ekonomi med en fet lön inkommande varje månad för att man ska ses värdig. Nu pratar jag inte för alla, men så här har jag uppfattat världen. Och jag blev så förbannad. Det är inte vad livet egentligen går ut på. Karriär, tid, stress & pengar... vilket jävla skit. Nä, det är dags att slå på Into the wild igen och dra ut på ett äventyr. Är det ingen som vill dra ut å tälta med mig, en flaska koskenkorva och filosifera under träden över nån helg? Dra på en ryggsäck och vandra ut i skogen. Till sommarn, eller hösten, whatever... men nån? Jag vill bara ut i tystnaden igen och känna mig helt lugn.
Som när jag såg Into the wild för första gången och jag hämtade upp Klaggen & Jespa på en promenad över bergen här i närheten, samt loussa - jag har nog aldrig känt samma sort lycka som när man inte hörde ljuden av staden längre och bara vinden som susade vid öronen. Att känna att; "Här är jag vacker, för det finns ingen som kan döma längre för vad som är vackert eller fult. Här finns bara jag och naturen, och ingen av oss bryr oss ett skit om nått annat än Nuet."
Det ögonblicket, kommer jag nog aldrig glömma.


anger management

Helt otroligt. Helt jävla otroligt. Skorna jag, för den FJÄRDE gången beställer, FINNS INTE HELLER I LAGER. Vilket jävla skit! Jävla fanskap. OFF så arg jag är!!!!

RSS 2.0