multitask

Håller på med min middag av egna klyftpotatisar, kött i ugn och beasås - perfekt i magen tills man ska festa.
Samtidigt har jag duschat medans jag väntat på ugnen, och snart blire sminkning och en massa sånt där.
Ösigt.

gamla festbilder då jag hade svart hår. yäää

danzig time

Idag är det fredag. NTZNTZNTZ!
Ska dra ut på stan med Jonas och sen blir det tillbaka hem och förbereda en awesome middag. Alots happenin' today!
Hursomhaver, nu ska ja göra mig en kaffe latté.

Igår kväll hade jag en här låten i mitt huvud när jag skulle sova. Det var fan inte enkelt att somna med alla de där olika toner/noter.

clothes of our hearts

Provat kläderna från HM - jag är kär. De var awesome och jätte fina röda färger. Så, det blir nog att ha en av dom imorgon till utgång! wieee! Annars, har jag inte så mycket mer att säga.
Bjöd Klaggen på kaffe mocca idag, he liked it. Lirade lite nazi zombies och vanligt campagnspel. Det var min dag i stora drag, haha. Stan blev inte av idag, men imorgon istället!

bild från typ.. i måndags, eller igår? Älskar fan det där linnet. Kan inte
förstå att det bara kostade typ 50 svenska kronor.

él grevé

Jag gjorde en kaffe mocca ändå. tihihiih - lyxit!

happy textmessages

off, jag åt lite för stor frukost känner  jag. >> Jag skulle ju göra en mysig caffe latté men jag tror inte det får plats asså.
Jag fick dock en glad morgon! Kring 9 får jag sms avisering att mitt paket från HM har kommit! Yeeyyy, perfekt till imorgon när jag ska ut. Hoppas allt passar, och sådär. Ska å plocka upp den när ja ska på stan med Klaggen & Jonas.
peppepppeppp!


one caffe mocca all year, please

Off, lite skuldkänslor har jag för att ja shoppa när jag egentligen inte har pengarna. Men fan också. Jag kunde inte låta bli. Den blev rätt god faktiskt - lite träning så blir den perfa.


not unlike the gore after it gone boom

 


the awful surprise

Jag har druckit kaffe mocha, två dagar i rad, och njutit som faen - och idag när jag tänkte koka kaffe hemma, och väntade ivrigt tills det skulle bli lunch så man kan dricka en kopp efter maten - så häller jag i mjölken, som skär sig  i kaffet. Den var bara en dag gammal, och öppnades igår. Förstörd. Som fan. Ekologisk mjölk, är inge bra har jag nu konstaterat. Oftast kan man dricka en två-tre dagars gammal vanlig mjölk och den där var så förstörd att den måste ha gått ut innan sitt eget bästföre datum.

En väldigt besviken Cindy fick ta sig till Konsum för att köpa sig lite kaffemjölk, och nu är mitt kaffe wonderful. Inte en kaffe mocha, men ändå bra.

 


bang bang


?

känner mig relativt tom med en hint av agression och sorg.

Old but New stuff from Japan

SÅ! Jag tänkte lite grann, och kom på att bilderna från Japan tagna i mobilen aldrig blivit uppladdade. Hittade också en massa videoklipp som jag ska se om jag kan sätta ihop lite lätt. Så här kommer en del bilder tagna med iPhone! Ps, allt är oredigerat, eller redigerat i mobilen. Nothin' special.

den underbara dagliga frukosten för ca 17 svenska kronor.


ett gigantiskt shoppinghus som aldrig tog slut.. kändes det som


älsklingen scottish fold <3

en docka som jag fick av en hemlös man vid vårat hotell i Tokyojag måste säga att jag älskar att fota mat. jag älskar mat. jag är hungrig.


over my dead body

Hängt på stan med Klaggen igen. Köpte ett till nagellack för att det var så fint, och framförallt billigt.
Lirat lite Cod Black Ops och sen lite Final Fantasy13. Det var niiiice. Resten av dagen är det bara en massa ärenden som ska göras men som är kul ändå! För det är ju lägenhetsgrejjer.
Johans farsa ska kanske gå och kolla på lägenheten redan idag då ett annat par är där och tittar (de kanske ska sno lägenheten före oss. MEN NEJJJ. ICKE.) vi får se om han hinner efter sitt jobb. here's to hopin'.


its all starting to come together

Idag ska vi söka lånelöfte.

eyyy


mocha mondays rule


Super Mocha Mondays

Apoteket, banken, Arbetsförmedlingen och sen blir det att dra en fika med Klaggen! Jag ska köra en Super Mocha Mondays som de har i Smallville. Mmmmm kaffe mocha.. <3


Bild från när jag dricker en kaffe mocha i Tokyo! åh, kärlek.

go and die, you idiot fools

Jag har hört att det går runt kattplågare här i Kiruna, på lompis. En katt hade de slängt in i en torktumlare. Människan som hade nästa tur att tvätta öppnade torktumlaren som var full i blod. Jag kan inte tänka på hur den stackars katten har bränts till döds innan den rullat runt i tumlaren tills medvetslöshet. Mina tårar räcker inte till.
Nästa katt hade de stympat dens tassar.
Det gör så ont i mitt hjärta att såna människor finns. De borde få exakt lika dan död som de orsakat. De borde dö tusen gånger innan de fick återvända till sin grav för vila. Lagarna är för dåliga för sånt här - ett öga för öga sägs det. Och det är precis vad lagen inom djurtortering och människor för den delen också, borde vara.
Det du gör mot andra får du tillbaka.
Stackars katter. Jag kan inte ens tänka mig för ägarna också. Jag hade varit förstörd om nån gjort så mot Foxy. Inte helt konstigt om jag hade letat upp människan själv och torterat dom.


see ya wouldn't wanna be ya

Vart med galna Foxy till morsan så hon fick leka med Kissemaja. Även om det inte var så mycket lek, snarare Foxy som attackerar Kissemaja och flyr. Håller på att titta på en massa vuxen saker som får mig att få huvudvärk. Bolån, lånelöfte - hitdit. Så imorgon blir det arbetsförmedlingen och sen vara vuxen å fixa bankmöte. Försöka fixa så mycket som man kan ifall att det blir att lägga bud till helgen.
För övrigt undrade folk var lägenheten var; Den är i Bromma.


the light at the end of the tunnel

Har hållt på och söka en massa jobb i Stockholmo nu. Allt från lokalvårdare till spelbutiker. Jag hoppas ju dock på spelbutikerna förstås. Ehehhh. Nu har jag fixat lite Big Bang Theory så jag ska ta det lite lugnt efter all nyttigheter jag gjort idag. För övrigt, så börjar jag bli frisk tror jag. Andra natten i rad som jag kunnat sova, och jag hostar inte till min död alltför ofta.


MY LOVE MY LIFE MY (possible) HOME

Jag snackade med Johan igår, och han älskade också lägenheten!! <3 Vi ska kanske åka till Stockholm nästa helg för att gå på visningen. SÅ SPÄNNANDE. Här är några underbara bilder av den underbara lägenheten, som jag älskar. Och hoppas på att få. tiiihiihihi

här är bilden som gjorde mig kär. Jag ÄLSKAR köket.


website portfolio

Om det är någon som känner sig manad för att skapa en webbsida åt mig, hör av dig. Jag hade velat göra en portfolio av mina fotografier eftersom jag söker efter fotoassistent jobb etc. Trots mitt höga betyg i ämnet i skolan, har jag glömt precis allting om hur man gjorde.
Så, google tänker ni. Vilket jag gjorde, men jag blev trött i huvudet på en gång. Så jag hoppas nån annan vill göra det åt mig istället som kanske tom gillar det.


breaking dawn

Hjärtat börjar rusa. Idéer och fantasier kommer fram. Scenarion och Foxy som springer runt och leker. Jag lagar mat i det vackra köket. Ett nytt liv. En ny framtid. Ett nytt öde  -  Det Här kanske är mitt nya hem.
Ännu en gång har jag fallit för ca 5 olika lägenheter i Stockholm. Varav en, som jag ska be Johan älska också.
Tungt att se värsta vackra livet framför sig, men man får aldrig lägenheterna för det är så mycket förberedelser om en massa jäkla pengar. Pengar, å, så jag önskar det aldrig fanns.

Hursomhaver... <3


Friday

Ikväll blir det Gurka, Morötter och Dippi. Lite nyttigare än min vanliga sipsi med dippi. Men gott ändå :) Även om Creme Cheese OLW alltid är bästa alternativet. <33    Anywayyyy, har fixat en hög med filmer. Bla en zombiefilm som jag inte sett! Det händer inte ofta. En helt OK fredag iallafall. Tråkigt är det bara förstås, att jag är sjuk än och Johan jobbar helg.the disappearing act

Ojojoj så leds jag är. Hursomhaver, så kollar jag lite på kurser jag vill ta i Stockholm när jag väl bor där. Har lite små planer på att kanske börja en hel skola, eller bara ta en hel hög av kurser inom Skriva, Film & Foto. (vilket är det mest billiga alternativet.) Senaste året har jag haft en sjujävla problem med att veta vad jag vill. Vilket känns konstigt då jag Alltid vetat vad jag vill göra; Film.
Jag har som tappat mina passioner i livet - vilket jag antar långtids arbetslösheten har hjälpt till med. Den får en att känna sig hopplös. I väldigt korta drag.
Så jag tänkte att när jag bor där borde jag gå tillbaka till mina rötter av vad jag gillar, och se om det är något jag vill fortsätta med. Och söka nå jobb inom området, förstås.


miss cheapo

Jag mår inte desto bättre - men jag vill vänta tills måndag innan jag bokar till läkaren. Jag hoppas på att slippa så jag kan spara 150kr. Yes, I am that cheap. Hörde att det har snöat idag, men jag såg inge snö när jag väl steg upp ur mitt dunkla rum. Trist. Däremot kanske fel väder för en uppfriskande promenad för en sjukling.


för att låten gör mig glad

movie massacre

Jag vill gå på bio imorgon. Men det kan jag ju fet glömma. Finns det nått mer irriterande än nån som sitter och har hostattacker i biosalongen? Nä. Kanske prassel i godispåsar, men ändå. Det kan man inte göra så mycket åt, men är man sjuk så stannar man hemma.
Anyway, ingen feber än så länge, så jag kanske ska ta mig en promenad imorgon om det inte är alltför kallt. Internet sa att under antibiotikakuren är det bra med en kort promenad om man känner lite mer energi. Somethin'somethin'.


autumn red

Bilden tog jag i Japan, Tokyo

Jag har fått en grejj för rött. Så kläderna jag beställde från HM är alla i rött. Och paketet är redan på väg till mig! Helt otroligt. Trodde inte dom var så snabba på leveranser. Ever.
ps, ingen förändring i sjukdomen. kanske blir att man måste boka om tid imorgon då ifall inte antibiotikan börjar verka så det märks. ds.

ALLRIGHT!

JAJA. Jag gjorde mig en order på HM. Så jävla leds. Sån jävla ångest, KONSTANT. Jag förtjänar underkläder och nått linne. och en tröja. jäkla skit.

go indian


the nagging

Status;
ah,  ingen akuten än så länge. Värken i rygg å nacke har minskat men jag hostar mer än nånsin och det känns som att mina revben är sönder. Jag får bokstavligen sätta mig på golvet och hålla om knäna när jag hostar för att inte känna som att min kropp går itu i mitten.
Jag fick lite mat av mommo & moffa idag - och ni anar inte hur förbannat gott det var att äta när man knappt ätit ett skit på tre veckor. Att äta en underbar kött och potatis middag när man är som mest svältig. Och det bästa var att jag hade APTIT. Min aptit har vart sämst nu när jag varit sjuk, så jag har som tvingat i mig lite grann varje dag.

Foxy första dagen vi fick hem henne. <3

If Only

Undra vad Konsum skulle tänka om jag körde bilen helt snett å parkerade, gick in och såg ut som döden själv, kritblek och svettig. och i min pyjamas - och köpte en massa snacks och gick?

..

-
jag avbokade tiden för utslagen har försvunnit, men jag tror det blir ett nytt samtal imorgon. ska ge antibiotikan en chans men om inte ryggvärken och nackvärken försvinnner blire akuten. som läkarn sa.

annars börjar jag bli jävligt utmattad. tredje veckan. dålig sömn. off..

back to the pit

Yeah, jag har nu fått mer värk i nacke och rygg. Samt utslag från antibiotikan. Har en ny tid hos läkaren - jag ber om att inte måsta göra om alla läskiga test. Och Johan slutar först 19 idag, och det suger också. Känner för att köpa massa ben & jerrys och OLWsnacks och bara skita i livet.

It will come back, and with a vengence

Jag var hos läkarn. Han sa att det var ett virus i lungorna, och om det blir värre tex huvudvärk ska jag till akuten omedelbart. Att det Kunde vara nån farlig sjukdom. Men han trodde att jag skulle klara mig, så jag fick antibiotika. En massa läskiga test förstås, som jag började störtböla. Varför blir man aldrig van vid de där förbannade testen?
Aja, när jag kom hem och tog all medicin som kostade skjortan  -  fick jag feber som faen och jag sitter nu här med en frossa och svettningar och ungefär 39 i feber.
Nu vet ni läget om jag skulle dö under natten.

peace.


-

Fick tid hos läkarn halv två idag. yey, not. hoppas att de inte tar några förjävliga prover. >>

--

Water for elephants - var väldigt bra. Tårarna rann dock när de sårade elefanten. Jag sa genom hela filmen till Johan "Men elefanten då! Lämna inte elefanten!:(((( Ta med Rosie, heuehe" Uff. Bra film. Se den. Hann inte med Jane Eyre idag, men imorrn så.

Water for Elephants & Jane EyreSka nog slå på de här idag! Har längtat efter dom, och idag såg jag att de gick att fixa.

upsie datie

Jag är fortfarande jätte sjuk - men jag tröstar mig med en gigantisk Lakrisal grejj jag fick av farsan. Imorgon går jag in på tredje veckan sjuk. Funderar på att ringa läkarn imorrn, men jag håller tummarna för det där miraklet. Också, om ni har nå tips på film, speciellt skräckfilmer, please let me know.

I damn you to hell

"Du är inte en av de två vi valt ut. Men tack för din ansökan".  - där dog min dröm om jobb i Bokhandeln. Om mina kvalifikationer inte räcker, nog undrar jag vem som har bättre än jag. Nu vill jag fan dra från den här fördömda stan.

pizza and fright time

Igår var det mys och film :) Jag och Johan gjorde hemmagjord pizza och kollade på Fright Night. Ska bli kul att se den nya versionen som kommer med Colin Farell här på ett tag. Det var ett par år sedan jag kollade den gamla versionen. Nästan dammig i min filmhylla. Hursomhaver, jag är fortfarande väldigt sjuk. Och det suger.

gamla versionen till vänster som jag har hemma,
och den nya till höger

the love of consuming

Jag drog en sväng till Coop där jag blev kär i ett Uggle-mönster.

kökshandduk
&
en as mysig uggle-filt


because im locked inside the house

Får ni lite underhållande bilder från förr. Eftersom att jag inte kan ta några nya för tillfället.

 


oh come on, give me a break

Jag hade tänkt att jag skulle städa hela fördömda lägenheten idag för att jag hoppades på att jag skulle vara frisk. Inte lika hård feber, däremot hostar jag som .. ja inte vet jag. Nått irriterande. Kan knappt andas utan att börja hosta. Och morgon hosta är alltid värst. Har druckit lite grönt thé med citron i (citron sägs hjälpa med hosta/förkylning) men jag känner ingen förbättring. Aja, jag hoppas på ett mirakel än. Skulle vilja ha det städat och fint till kvällens myspys med hemmagjord pizza.


tv shows

Nu måste jag säga nått för det trycker i min kropp. Jag kollar på det där programmet med ungdomar som festar utan föräldrarna?? Sett den?
Hursomhelst, alla ungdomar säger att man åker till Aya Napa, Cypern, Enbart för att festa och knulla. SERIÖST?!
Jag har varit i många länder och inte supit en enda gång. Reser man utomlands ska man njuta av utsikten, den vackra omgivningen, kulturen och allt annat än alkohol och sex! Enligt mig iallafall. Supa kan man göra i Sverige, varför ska man kasta bort tid på den skiten i ett vackert land? Hellre spenderar jag alkoholpengar på en underbar middag på kvällen med folket man är där med.
Så värdelöst. Ge mig en resa dit istället.

'cause they're worth it


dom är bara för heta och bra.<33

Yes, apparently im a dork

För övrigt; kollade jag i min gamla dagbok. Jag kände mig ganska töntig då jag skrivit "Hakuna Matata" I slutet av varje inlägg. Och det var i gymnasiet.

Vincent, I feel your soul

Jag trodde jag var bättre när jag drog till Arbetsförmedlingen - men när jag kom hem väntade mig en oerhört äcklig feber yra. Jag har iallafall en röst. Och imorrn äre hemmagjord pizzaaaa.
Här har ni en film som jag älskar.


'im so excited'

åååh jag förlorar läsare med att jag är sjuk >> stannaaaa, huehue. Jag är snart frisk!
Idag är första dagen som jag kunnat stå upp i längre än 10 min utan att få feber och svettningar. Så yay me. Jag hoppas på att bli friskare imorgon också. Däremot måste jag dra mig till Arbetsförmedlingen hur jag än mår. Eller ja, har jag feber stannar jag fan hemma.
Här har ni en snabb/ful bild på mitt test av locktången. and yes, thats a pyjamas.


status;

Ah, fortfarande lika sjuk. Har blivit lite värre, antagligen pga näringsbrist. Legat i sängen i mörker tills kanske 13.
Också, har jag blivit besökt av mitt gamla spöke mitt på ljusa dagen. Tro vad ni vill. men jag låg å kolla på tv. Framför mig vid tvn ligger en flaska på golvet, fast under en låda.(observera att inga fönster är öppna i hela lägenheten, och katten låg och sov.) Plötsligt märker jag nått som rör sig och det är flaskan som vänder sig MOT MIG. Ingen aning om varför just mot mig, men jag fick en känsla av att den ville mig nått. Eller kanske tom att det är Den som gör mig sjuk. Who knows. Hursomhaver, mina kristaller ligger nu tryggt i min bröstficka i min pyjamas.
Fick också locktången igår som jag hann testa innan jag däckade av feber - jag är nöjd. Bilder kommer upp när jag har mer ork.

peace out.

what?

ah, ingen förbättring - snarare värre idag. Legat hela natten i frossa och kallsvettats, som sedan blev hallucinationer om att jag var en hora från 1800talet (jag såg på Jack the ripper-film innan jag la mig) och jag trodde Johan var en som tog hand om hororna. Flera gånger tänkte jag fråga han om han hade mat. Oooch lite yrsel på det, och sen blev det att springa till toaletten for some throwing-up. Lätt förkylning, my ass.

weekend doings

Den här helgen har man inte gjort så mycket mer än kollat filmer. Sett ett x-antal stycken, jag vet egentligen inte ens hur många. Hostar fortfarande, och knappt en röst. Får väl se när det ska ordna upp sig, jag tycker att oftast brukar man vara utan röst kanske en dag, två. Det här är fjärde dagen utan förändringar. Wellwell, just nu ser jag på The pianist och när Johan kommer hem ska vi se nån till.

 


now its "Shutter" time

Slår på den här godingen.


the undead speaks

Nååå, det var kul igår. Däremot sög det att jag inte kunde dansa mer än en minut utan att få seriösa andnings besvär (på grund av min jäkla hals) Så, jag drog hem kring två och idag har jag ingen bakis! De ni! Jag drack ändå rätt mycket, men jag slutade i tid så man inte får så farligt. Plus att jag drack två resorb och en kopp thé när jag kom hem.
Det enda som håller mig tillbaka är min hals. Hostar, och har svårt att svälja etc. Det börjar kännas lite väl passé med halsont. Aja, resten av dagen ska ja spendera framför en massa skräckisar som jag fixat för nån dag sen. Och en påse sipsi & popcorn som tröst för jag e ju sjuuuuk. heheeeee


the always so self analyzing


red or blue pill

Två alvedon och jag är på G mot Systemet. Ifall att jag skulle orka dra ut en sväng ändå, eheheh.status;

not so good. hostar upp en massa äckliga grejjer och har feber. typiskt till utekvällen så klart.

maybe just one more.. or two.

NU blir det vanilj & honung. Och choklad, även om jag sagt att ja inte skulle äta det på typ en månad.


danzig while coughing

Jag är sjuk och jag ska ut imorgon. It doesnt look to good. Ska försöka kurera mig idag, som fan. Köpa mer honung för det är helt slut efter den här veckan. Halsa vanilj etc..  Annars får jag supa lite kosken och hoppas på att den kurerar min hals med sitt magiska innehåll.


Me needz to have

 


sugar rush

Fyfan så härlig dröm jag vaknade upp till idag.
Det var ett nytt fik i stan som öppnade - ett jätte stort fik, med hur mycket som helst. Man betalade 65Kr, så fick man ta precis vad man ville, och hur mycket man ville. Och det fanns allt. Från minsta lilla fika bröd till feta middagar av stek. Jag tog typ 3 st drickor, 5 feta våfflor fyllda med massa olika sylter, maräng, grädde glass, ett x-antal tårtor, en massa kaffe latté/ och mocha. Sen hann jag inte äta mer innan de stängde.
Det bästa var att när de stängde, så fick man när man gick ut ur dörren en mugg fylld med choklad godis.
Man var typ glad Konstant i det där fiket. Kan det inte öppna på riktigt?


funsies

Kul att folk kommenterar! Äntligen! Haha... nämen, kul å höra att nån gillar mina bilder.
Kom precis från ett besök hos farsan som bjöd på kasslersallad - alltid gött. Foxy fick springa av sig lite grann och nu är jag full i magen av kaffe å salladen. Dags att tända ljus igen då :) Älskar att det börjar bli vinter. Man kan ha ljus tänt varje kväll!  (hur töntigt och tantigt det än kanske lät.) det är awesome.

när Foxy gäspar

favourite reruns of 日本

Lägger upp några favoriter från Japan
its settled

Nu har jag beställt den. Jag orkar inte tänka nå mer på alla jävla pengar och skit. Det är verkligen som i Into the wild när han sa "Money makes people cautious". Igen säger jag det, damn the man who invented money.
jag köpte mig en Babyliss Easy Curl. Jag hoppas att det blir bra annars säljer jag vidare den helt enkelt. Inte så jag måste gå total back i plånkan.


oomph


Ett gammalt band jag lyssnat på. Still like 'em a bit. Mysiga texter har dom osv.

the quest continues

Jag har sökt locktånger i ett par dagar nu. Jag bestämde mig idag för att köpa en - men då fanns inte den jag tänkte mig. Och nu får jag second thoughts igen. Det är så pass mycket pengar det gäller, så jag är lite nervig om att jag måste välja rätt, osv.  Är det nån av mina läsare där ute som råkar veta nånting om såna där grejjer? Jag har aldrig använt en, och jag vet inte om vilken tjocklek som är bäst på den, vilket märke (jag skulle vilja ha Babyliss) och vad som skulle vara bäst helt enkelt. De jag vart ute efter är Babyliss Easy Curl eller en som heter typ bara Babyliss 200 tror ja. Hursomhelst, skriv om ni har några tips.

preparation

Har ränt runt lite grann. Klaggen var förbi och vi gamea lite nazi zombies surroundsound style och sen drog vi och hämtade paketet med grejjer inför Halloweenfesten. off, så pepp jag är här hemma. Mina sista grejjer till kostymen passade också. Jag tror det kommer bli as kul :)
Men ännu ett år, så är det ju snack om NÄR datumet är för halloween. Enligt internet så är det alltid olika datum. Det beror på vad man ser personligen som halloween. Är det All Helgona, Halloween, Europas halloween, USA/Mexico, etc.
För mig är halloween ALLTID från 28-31 Oktober. Oavsett skottår, och sånt där skitsnack. Vad ni tycker får ni ju välja själva, eller hur :)

jag förra året till fotografering

loveydovey


undeniable truth

Det var trevligt igår på skatehallens premiär. Kuriren, NSD tror jag också var där. Det var sjukt mycket folk och nya kids - mycket pengar som gick in i kassan = skatehallen kan fortsätta gå runt. Det var dessutom en brud där också. Om jag hade vart yngre hade jag joinat henne, men jag känner mig relativt retarded att vara 21 och inte kan ett skit medans kids 10 år yngre kan tusen ggr mycket mer. Så, nä. Jag får lära mig att skejta i nästa liv istället.


im outta here

kilar till skatehallens premiär dag.

yeaaah yeah.

Nå, jag letar efter en ny vinterjacka efter som HM är så förbannat jävla idiotiska - pardon my language. Jag beställde två jackor och handskar i typ, juli. De stod att jag skulle få i augusti allting. Det är nu september, och de ändrar hela tiden i min order. Jag ville ha allting i ett å samma paket, men de ändrar hela tiden och separerar min order - hur och varför har jag ingen aning - så nu står det att jag får kläderna i Oktober. Jag börjar bli så jävla arg att det är äckligt. Det är bara en fråga om när innan snön når hit till Kiruna och min nuvarande jacka är i vanligt tyg. Det blir kallt. end of story.
Så nu letar jag jackor som kanske kan hinna komma inom två veckor, men alla jag vill ha kostar antingen över 1000kr (vilken jag Aldrig skulle sätta på något klädesplagg.) eller så är de i ett annat land. yippie.

vill tillbaka till japan. typ nu.

'to become what I became'

'jag känner stressen komma över mig som en stark havsvåg mot bergens hårda kanter. vad ska jag ta mig till? jag är fast. dömd. kanske till och med ogillad. pengarna sinar - som egentligen inte betyder något och ändå betyder det allt. jag vänder mig till vänner som antagligen inte kan hjälpa - eller kan dom? vad vet jag..

min väg som var så upplyst verkar nu vara helt uttömd på sina ljusa gnistor. det är knappt så jag kan se mina fötter - knappt så jag inte ens kunde känna igen mig själv om jag hittade en spegel i vattnets vågor.
jag ser inte hoppet som jag brukade göra, och ändå kan jag inte förstå vad som ändrats. jag trodde jag var densamma, men det är bara att inse verkligheten att jag inte är det. Å andra sidan, vem kan vara samma människa när de fått se den bittra sanningen bakom vackra lögner? jag vet vad som är felet, men jag vill inte erkänna det. se vad det egentligen är och vad som jag så enormt har förstått fel..
trots alla mina tunga bekymmer stiger jag upp när jag egentligen vill ligga ned under täckets trygga värld. sakta sjunka in i en djup sömn och vakna när det känns rätt - när jag är i den tiden jag borde vara i. För den här tiden.. ojojoj... så fel den är.'

blast from the past

Undra om jag hade kunnat ordna nån as duktig smart uppfinnare som kan bygga mig en lägenhet under jord som i filmen "A blast from the past" och gömma mig där nere i ett x-antal år.. drar med mig Johan och Foxy, låser in oss. hmm. Om ni känner en uppfinnare - be personen ringa mig, deal?

the awful truth

Idag är en dag, fylld av ångest.


ignorant idiots

jag vet ärligt talat inte vad som är fel. jag önskar folk bara kunde säga och inte vara så jävla 'off' hela tiden.

raw. unedited. me.

oredigerad Cindy - men ni ser iaf äkta nya hårfärgen! Den var lite mörkare än jag trodde att den skulle bli, men i det stora hela så är jag nöjd. Blir nog att fortsätta med den hära ett tag till.


 


the artistic beast


get back to basics with misfits

Har känt att jag driftat lite väl mycket från min 'rock' sida och ska börja lyssna igen på de gamla älsklingarna som gjorde mitt liv värt att leva under mina depressions tider. Den här låten är en av de första jag hörde av Misfits och som fick mig att börja lyssna på dom. Nångång när jag var kanske, 11-12 år. Det känns bra att lyssna på dom igen - eftersom jag känt mig lite 'vilse' senaste månaderna. Kanske är bäst att gå tillbaka till det man vet. Dont know men det känns bra!


colorés

Blev lite movies igår, popcorn, choklad och päroncider. Iz nice. Plockade upp Johan från sitt firande kring tolvtiden och jag kände mig dödstrött. Somnade nästan direkt jag la mig och missade den nya versionen av Apornas planet, som jag ville se. Får väl ladda istället.
IDAG minsann, ska jag färga håret. Känns lite nervöst över hur den nya färgen kommer bli, men det är ju toning. Så i värsta fall får jag bara tvätta håret lite oftare.

 


bring the horror


horror flicks

Fixar ned lite skräckfilmer. Det blir movienight med Klaggen idag med snacks, sipsi, popcorn och allt vad man nu vill ha. oh yä oh yäää


again with the fleemarket


once more with feeling

Hade en jävligt hemsk dröm inatt. Jävla ångest och oroligheter. Hellre zombies och död än en sån där dröm. >> Anyway, det blir väl marknaden idag igen. Fast idag är det inte lika mysigt väder som igår, vilket inte känns så peppande. Har precis käkat samma frukost som igår; frulle med varm oboy och massa awesome pålägg. yäyä wowow

-

musiken är nog inte för alla, men jag tyckte den var mysig. foxy ligger här framför datan med mig. sööt


flee market


lets move, lets go, lets roll, oh yeah oh yeah


the usual, please


Fyfan så frallor är goda - asså, det finns nog inte mycket mer som kan slå varm oboy och fralla med rökt skinka & gurka till frukost. Insane. Idag blir det att vandra ut på stan, och ärenden. Det är ju marknad i stan har man hört - så det kanske blir att köpa varma sipsi om de finns! Hehe. Tänkte ta å se lite mer skräckfilmer idag, nån som har tips på nå awesome; skriv!

 


damn the man who invented 'money'

Jäkla minibild. Aja. Har handlat, käkat thai & letat på lägenheter i Stockholm. Med Johan med, för första gången ungefär. Så det känns ju skönt, men man kommer alltid tillbaka till det där jäkla "jag har inte råd"-tankarna. Varför är jag fattig? Varför kunde inte mina föräldrar öppna ett jäkla spar konto åt mig också?
Känner mig helt handikappad jämfört med Johan för att han har så himla mycket. Själv har man sparat på små pengar och ligger ändå under hela tiden. Jäkla liv.

the beautiful destruction of color and life

Jag var och fotade lite grann idag. Här är ett par stycken. Om ni är som mig, lyssna gärna också
på melodin högst upp medans ni tittar.I just had to.

Off, hade glömt att lyssna på ett av favoritbanden på ett tag nu. Så började jag med den här underbara låten. Hur kan man inte bli pepp? Alla deprimerade människor därute; LYSSNA.
aja. Nu ska ja kila å göra lite nytta.

 


suspenders

Provar på hängslerna jag köpte häromdagen. De var rätt awesome enligt mig.


face it.demand it.take it.


-

Checkade på Rec 1 & 2 igår kväll. De var helt okey - men inte alls samma handling som jag trodde att det var. Så går det med förutfattade tankar, am I right. Tände de nya ljusen, och de var myspys. Popcorn, choklad. Inte för att det är läskigt med att sitta ensam och se zombie filmer, men surroundljudet gjorde sitt jobb. Inte så kul å sitta ensam och höra ljuden så där tydligt, hehe.


RSS 2.0