im gonna look so hot for christmas.. just sayin'

YYYEEEES!! Mitt paket från Hong Kong har skickats!! YEAH YEAH YEAH BRING IT OOOONNNNN!
Snart blire Walking dead och Billys pizza + julmust. hehehehhhhhh

jag när jag hade mitt fina svarta hår. eyy

pump up the volume

Vart på stan med Robin & Jenny. Trevligt å se dom igen! Kaffe latté. yumyum. Men snart äre dags igen för packning, och det oerhört tråkiga att panta alla jävla burkar. off. Två dagar kvar tills flytt! YEAH

Bro fist, bro!

Beställde just Dead Island för 249Kr till ps3 - och thailändska Shutter för 69Kr. Fist pump!
meuw

Sjunger en massa och letar julklappar - men nu ser jag att det antagligen är dags att göra sig lite klar för att packa lite. Blir en stressig dag idag!

foxy med sin mamma som kattunge

chairmode on - BOOP

Schemat ikväll; Glögg, julmust, massa ljus, Top Model & Desperate Housewives

played Amnesia; Check!

Då har jag spelat klart Amnesia då. Det var nice :)  Blev bjuden på massa gött hos Klaggen, glögg, julmust i glasflaska, sipsi & bulla. Kände mig speciell haha. Det var nice. Längtar tills vi har flyttat så ska vi också köpa hem lite glögg och julsaker. Vill också mysa på hemma.
Anyway, nu blir det lite mer julmusik, packande och sånt där inte-lika-kul-som-amnesia-saker


yes, en bild där jag ler på. inte ofta de händer.


im not here, I swear. just go away, monster.

Ska kila till Klaggen å lira lite Amnesia innan jag fortsätter att packa. Har också hunnit klämma in senaste avsnittet av The Walking Dead, och shit. Sjukt bra avsnitt.
haha what

seriöst, kolla in 03:03. Det är inte den bästa av den bästaste Pewdiepie men anyway


zup' whats up

Jag och Johan har ju beställt in tapeter för en fondvägg i nya sovrummet. Och jag älskar den till döds. Den är så urmysig och söt och varm å gosig, att jag kan lika gärna dö där, men jag ska dö i vardagsrummet för den fondväggen är så underbar den också. Fanns inte så bra bilder på tapeten, men där kan ni se lite hur den ser ut iallfall
red, wet, newly colored hair


screw you

saker och ting kan inte bli mer komplicerat än så här.

'im not calling you a liar, just dont lie to me'


no more mind tricks

åh jag vaknade på det mest underbara sättet - ur en awesome dröm.  <3 Ah, det borde få min dag att bli bra tycker ja.
Har duschat, sen blir det möte på arbetsförmedlingen och sen möta upp Klaggen för en mocca på stan och sånt där myspys.
Mitt kaffe är kllaaaarrrt, och ja kikar på senaste pewdiepie. Couldnt be better. Eller jo, jag hade kunnat vara i den nya lägenheten, men nä. Det är på fredag. mhyes. Och mina kläder från HongKong hade kunnat vara här nu. Men snart. snart.

that beat up little girl that once was me

låt mig dansa på sanden precis som om världen vore sann,
måste försvinna. måste gå bort.
i mörkret där allt och inget finns, där jag känner mig som hemma.
där ord slås bort av en kropp av sten. stark. obruten.

låt mig dansa på sanden precis som om världen vore sann,
bevisa om kärlekens passion fortfarande finns,
eller om den är föralltid försvunnen.
borta i det förgågna, ersatt av moderna tider.


låt mig dansa på sanden precis som om världen vore sann,
fly fortare än  mina fötter kan springa. låt mig ramla, låt mig förmultna.
för utan det jag hade, är jag ingenting. den slagna lilla flickan som en gång var jag, vet.
hon vet.


sakta ruttnande försvinner hon.. sakta döende är jag..


you can call me; miss spaghetti-arms

Ja, det började med att jag fixade adressändringen i morse. Sen blev det arbetsintervju som gick väldigt bra, och som det ser ut nu så är jag erbjuden två jobb till nästa vecka - och jag blir galen på att tänka på vad som är bäst, fördelar, nackdelar .. off. Har typ stressmage.
Hursomhelst, sen blev det att börja flytta saker igen. En massa bärande och efter det blev det taco/nacho och en massa mysig glögg. Och barn-jul-film.


moving info

Fullt ös hela dagen. For iväg i stormen till Vittangi, käkade palt, lämnade grejjer, for tillbaka till stan då de blev å packa  -  sen hjälpa den nya ägaren att bära upp, sisådär, 30-50st tunga grejjer och vi förde över lite av de vi var klara med. Ca 4 lådor och lite möbler å tavlor. TUNGT.
Jag är totalt värdelös, jag säger då det. Allt jag kan bära är typ en gardinstång och sen peppa alla andra nästa vecka. Jag kommer med pizza, eller nått.
Dagen blir likadan imorgon, minus en resa till Vittangi och plus en jobb intervju kl 11. Yeahyeahyeah

bakom mig där har ni alla vi bar upp tidigare idag som nu har stationerats i datarummet. Det är mycket mer än det ser ut att vara btw. just so you know. im not kidding.

uäh

Idag ska vi till Vittangi och lämna Johans mammas grejjer som hon har i förrådet. Sen äre tillbaka till stan å packapackapacka.
Såg även att remaken av Fright Night har kommit ut - den ska försökas ses här i en snar framtid. Det skadar verkligen inte att ha Colin Farrell som vampyr, yumyum.
Annars, är jag väldigt trött och det svider i ögonen.


I <3 my christmas soda

ÅH FATTA; 5 kr för en Julmust på konsum! JAG HÖLL PÅ ATT DÖ! Jag tvärvände och handlade igen. 14kr totalt för två Julmust. Im fucking high on köp-kap just nu. TAKE THAT DYRA DRICKOR HAHAHHH!


friday celebrations talk

Det är fredag gott folk!! Ska bara jobba 8 timmar, sen blir det att diskuttera lägenhetsgrejjer med den andra ägaren, och sen packapackapacka all weekend long! Längtar som fan till den nya lägenheten. Den är så himla mysig. <3

Ska snart kila. Annars har de vart en mysig morgon. Massa Pewdiepies nya vids, kaffe, fika, dusch etc. Its'a' niiiice.


eeeh

ännu en dag då jag är helt slut och helt enkelt inte orkar med att börja packa. Jag får försöka ta all energi tills helgen istället - non stop så borde de vara klart tills söndag kväll. Det som tar tid är att åka till Vittangi och lämna saker..
Men, det blir nog bra. Skrev under kontrakten idag för lägenheten. Min första alldelens egna lägenhet. JUSTE. im a grown up.
Det går fortfarande bra på praktiseringen btw. Fått mig en stammis,  haha. anyway, har fortfarande inte tid å fota nått så ni får en bild på mig. jätte kul för er. eller hur. not.


Deep within

Ett ögonblick. En mening. Ett ord.
Tusen betydelser.
Jag minns det väl. Dagen då den stora väggen jag byggt upp av vackra lögner, raserade. Sakta smulades sönder och bara en spegel stod kvar.
Reflektionen av en smärtande sanning.
'där i botten av oss själva' finns alltid svaret. Under ytan. Alltid.


Hjälp mig härifrån.


not alot of blogging

Inte så värst mkt bloggande som ni kanske märker. Jag jobbar och slutar sent, sen ska det packas, och sovas.

är det inte en sorglig syn? inga dvd'er i dvd hyllan. T_T


waiting for the hair to dry


gett'outta'he

off jag är så slut. jag är så jävla slut. helt insane.
blir top model & despan sen sovasovasängsängäsng. jag skulle packa till flytten, men jag är så jävla slut.


up and watching

iiiiim drinkin' ma' coffe and watching the latest episode of PEWDIEPIE. Yesh yesh yesh-

Ah det var min första dag på praktiseringen. Jag är nu erbjuden en deltids anställning tills sista december. Vet inte än om jag ska ta den eller inte.. Men nu till det mer positiva;

Jag är faktiskt inte sämst på det här. Chefen sa att ja va bra på kassan, bra på kunderna. Jag kunde hjälpa många kunder bara utefter vad chefen berättade på morgonen, jag var inte helt retarded med det nya kassasystemet och jag hjälpte en kund så bra idag att hon bjöd med mig till sitt hus i Libyen. Fatta glad jag blev. Hon var väldigt trevlig, och ja fattar vad ni tänker nu "Libyen..? really?"
men jag hade lätt velat se de placet om det inte var så mkt oroligheter där just nu. MEN EN DAG ska jag fan ta hennes ord och dra dit, se på alla vackra kyrkor hon berättade om och bergsklättra etc. :)
NU har jag dock massa jävla saker att göra. Ska försöka blogga en gång till ikväll med nå bilder.

PEACE

oh come on!

#>> ... !

argh

Som jag trodde så kunde jag inte sova direkt mycket. Har också drömt att vi flyttade in i lägenheten men i källaren fanns ett gigantiskt läskigt gammalt fängelse med monster i. Amnesia much?? heheh...

Steg upp en halvtimme tidigare för jag kunde inte somna om. Duschen. Kaffe koppen här vid sidan om mig. Handduk på skallen. Försöker att inte liva upp mig allt för mycket och bara ta saker som det kommer i stället.. men det kommer ju inte funka. It never does.

Halv tio börjar iallafall praktiseringen. Och nu ska jag senaste avsnittet av PEWDIEPIE.

holy shit

Har suttit och lirat Amnesia från typ 12-18 hos Klaggen. Det har varit awesome!!
Däremot, så har jag lite annan info som är mer betydande. Det är nu helt bestämt att vi ska byta lägenhet. Vi försöker sikta på att byta helgen den 2-3 Dec. Ska försöka på det iallafall. Så, det känns spännande och skönt. En ny början. Starta om på nytt och se hur allt.. går i livet.
Öh, sen så är jag stressad för hur det ska gå med packandet, och tusen andra saker och jag mår nu typ fysiskt och psykiskt dåligt om det. Samt att jag ska börja min en veckas praktisering imorgon.
Så, det känns ju hyffsat jävla påfrestande allt det här.


info update;

Något jag inte gillar; problem med order. hmmpf. Att beställa kläder via VISA är tydligen svårare nu av nån anledning. Från att ha gått hur enkelt som helst i typ ett, två år - till att det blir tjorv varje gång man beställer. Wtf happened undrar jag. En massa skitsnack från senaste orden i Hong Kong. Dont get it. Jäkla byråkratiska grejjer. mjaja. SNÄLLA FUNKA JAG VILL HA KLÄDERNA GOD'DAMN IT!...

...Hursomhelst, ska väl iväg på ett tag till Klaggen å gamea lite Amnesia igen. Its awesome.

Kvinnan var och kikade på lägenheten igen och hon visade klartecken på att byta så snabbt som möjligt. Så, jag ska snacka med Johan en sista gång sen när han har slutat så ser vi vilken av de två lägenheterna vi ska välja. Även om hjärtat redan vet, hehe..


ZUP


'the party dont start till I walk in'

Ah, det blev massa Amnesia och sen blev det kollade lägenheter - vi tror att vi har bestämt oss om en lägenhet. Hon ska komma idag och titta igen på våran, men det ser ut som byte!! coolt. Vi har att välja mellan två stycken, eftersom båda de ägarna vill ha våran, så det blir lite klurigt men. Hursomhelst, efter det blev det å hänga med Fredrik å film sipsi etc. :) Så, blev inte så värst mkt bloggande igår. Hahahaa...

Nu blir det Kaffe och mer av PEWDIEPIEEEE.


on my way to play some Amnesia, bitch


the sandwich stealer

sitter hos farsan. ska dricka kaffe å mumsa nån macka! mhyes mhyes

need to get this outta me

Alltså, den här Breaking dawn del 1. Mina förväntningar var as låga då jag tyckte den boken sög rejält. Men alltså jag satt och snyftade redan från början av filmen in till slutet med mer tårar och rysningar of awesomness. Den var faktiskt inte alls så dålig som kritikerna har sagt. Den var väldigt bra. Mycket bättre än boken också enligt mig.
Jag längtar tills nästa år då nästa släpps. Men.. åh.. så bra. så bra.


2:00

Det som händer kring 2:00 har jag tänkt på flera gånger idag. "The party... " awesome.


'No light No light'

Nya videon har släppts från Florence + the machine


that's some scary shit right there

suttit och gamea Amnesia hos Klaggen. De var nice, och måste göras igen. Även om jag bara kan spela nån runda innan ja måste lugna ye olde ticker. hjärtat om ni inte fattade.
Ah, annars vet ja inte. Det blir väl bio kl 21. ni kan ju gissa vilken? Nya twilight, ofc. sen vette fan. dö av uttråkning ännu en kväll, or something.


all righty then

stan. städa. diska. tvätta. eeeh

worst night ever

ah, precis som rubriken säger. Verkligen. Kunde inte somna, alls. Och när jag väl somnade kring 5 tiden, hade jag den äckligaste drömmen nånsin. Jag drömde att jag hade fått meter långa maskar direkt under min hud. Och det var så verkligt att jag kände när de rörde sig inom mig, och när jag skulle trycka ut dom så kände jag dom sprattla i mina händer och försökte gå tillbaka in. FYFAN. Inte jävla mysigt.
Nångång efter det lyckades jag iaf få en glimps av en magisk dröm då jag red på häst och fotograferade. Men det tog inte länge innan Johans klocka ringde och vips så var jag vaken. Igen.

scary nap time

Det var ändå rätt skönt. Gick å lade mig i sängen under en filt, katten joinade mig - drömde mig ännu en skit äcklig jävla dröm men den här gången om ett haunted house. Vaknade upp svinrädd, plötsligt kålsvart överallt. Panik.

Anyway, idag ska iväg och sen kolla premiären av den nya Grimm serien! Ni anar inte hur glad jag är. Hoppas serien är asbra.

 

ett av mina favoritband


panic attack?

asså jag är typ yr, mår illa. gått in i väggen två gånger idag. fryser konstant. inte haft nån direkt vidare matlust på ett tag heller. wtf is happening? kanske bör lägga mig i sängen igen å helt enkelt bara ta det lugnt och sluta stressa upp mig själv om livet. IZ COOL, DAMN IT.


when you dont know what to do; take pics of yo self

... lame

mayhem mayhem mayhem

ah, chills chills. Har drömt en massa action inatt. Första var jag i 1700 talet nångång, då jag satt med hela byn i kyrkan och höll om kors. Sen kom vampyrerna in och sa att de hade valt ut mig att bli en av dom å ja ba "hmm. okey!" så fick ja bli en awesome vampyr.
Efter den drömmen blev det doomsday i stil av day after tomorrow, vilket var mindre kul. Är hellre vampyr å gör the mayhem än få mayhem och bara typ.. dö.

 


the heartache within a gamers heart

mmm jag kan inte fatta... att jag för första gången inte kan spela ett Zelda spel. Inte ens en förbokning på spelet. nada, nothing. Jag har inte Wii, och jag vill inte köpa det endast för att kunna lira Zelda. Känns inte helt värt liksom. Men det gör ont i hjärtat.
Får ta å låna det av mommo & moffa när de har spelat klart. huff.
Men jag måste erkänna att Nintendo verkar säcka efter rejält med sin spelgrafik. Seriöst? Grafiken var inte helt långt bort ifrån n64. Bad bad bad. Såg tom ut som att det var sämre än Twilight Princess, wtf hur gick det till?
yeahyeahyeah, whatever

ta mig för den jag är. annars får det va.

 

 


looking for something new

Yep, vi var ju och kikade på en lägenhet igår som var väldigt lovande. Det enda som jag inte gillade var att vardagsrummet var extremt litet, medans sovrummet var mycket större. Det kändes fel i hjärtat då jag spenderar mer tid i vardagsrummet än sovrummet.  Men resten var väldigt fint och bra pris.
Har precis lagt ut en annons, och ska se vad för fler alternativ som kanske kan poppa upp. De som hade lägenheten vi såg igår, ska komma idag och kika på våran.  Vi ska också kika på min kusins lägga ikväll.
alot's happenin'.


 


breakfast fit for a countess

Oh yeah. Såg att ett nytt avsnitt av Ringer hade kommit ut. Så det blev awesome frukost å kika på den! Caffe Latté, oboy och rostmackor.


'its always darkest before the dawn'

Den här låten är från deras nya skiva, and I love everything. Jag kan inte sluta lyssna på Florence and the machines musik. De är helt enkelt underbara. Jag vill bara dansa. Le. Skratta. Vara fri. Njut.'rapunzel rapunzel'

Klaggen har vart förbi och vi har checkat in senaste avsnittet av Dexter. Chill, te och sånt dära. Ska iväg kring 18 tiden och checka på en lägenhet som jag hoppas på att man kan byta. Även om jag inte ens sett den, men jag känner kärleken, haha.

 another awesome adventure with piggeh and stephano

haha se hela gott folk. funnyyy. Episkt moment vid: 06:40 & 07:45. OFF så bra.


HOLY SHIT. I pressed the button.

Jag tröck på knappen. Place Order. En beställning på ca 1500 svenska riksdaler. Jag känner ångesten i mitt hjärta. Alla jävla tankar "näää... avbryt ordern. do it. do it. näää du vill ha. leave it. leave it."
jävla huvud. SCREW YOU, ME-HEAD!  Det värsta är att jag jämför med vad jag kan göra med pengarna istället som är bättre. Två månaders bensin. Två månaders mat. T_T ... and so it goes on. Men det gör jag om precis allting. En kaffe mocca på stan eller en mycket bättre slöseri av pengarna, en thaimiddag.
Jag måste alltid får ut det mesta av pengarna. Och det är en irriterande egenskap jag har.
Får helt enkelt leva på ingenting i ett par månader. Inget festande (även fast ja inte direkt dricker ofta ändå.) Skadar ju inget om man går ned nått kilo i samma veva liksom. Eller helt enkelt skicka tillbaka om ja inte gillar de. problem solved.. eller åtminstone nått å lugna mig med. >>
Men en sak är ju alltid tröstande. Jag kommer åtminstone se snygg ut i all ångest.

kan inte någon gentleman bara knacka på dörren å säga "hey, jag hörde att du behövde lite pengahjälp. jag begär absolut ingenting tillbaka, jag vill bara göra dig glad." aah.. alla kvinnors dröm scenarion kanske?

I cant drop any items, I JUST CANT!;___;

Fan också. Jag tänkte göra mig en klädbeställning, och jag har tagit bort säkert 20st artiklar från min shoppinglista. Men nu har jag skärt ned så mycket att jag inte kan ta bort mer. Jag älskar alla kläder så sjukt. Allt är kläder jag velat ha ett bra tag. Allt det här går på ca 1500kr. Det är Väldigt mycket pengar för mig, så det känns som att jag borde ta bort minst ett till plagg. MEN VILKET?! Allt är ju så jävla fint! Ja kan inte. off. off..
Ska jag bara ta allt jag vill ha för en gångs skull. Annars skär jag alltid ned grejerna så jag är lite nöjd. ÅH. damn it. TELL ME WHAT TO DO


moccalicious


its snowing.. ooooh shiiiit


comfort shopping

okey. nu ska jag förklara lite snabbt; Det var ju så att jag skulle börja på Dicks idag. Men, jag blev lite lurad märkte jag efter att min arbetsförmedlare fick reda på att han ville 'uttnyttja' mig. Dvs ha mig som praktikant, ist för anställd, så han inte behöver betala något - samt att han inte kunde ge en tid för anställning.
Jag snackade med han, förhandlade och sa i korta drag "jag kommer inte vara hos er om ni inte kan lova mig en anställning. jag kan praktisera i EN vecka, och sen kan ni se om ni vill ha mig eller inte. annars tar jag något annat jobb." han sa okey, så idag har jag fixat klart papper. Så nästa vecka ska jag då alltså, praktisera i en vecka och sen se vad som sker. Det här hela situationen suger hårt och jag tackade nej till ett bra jobb för det jag trodde var ett jobb. = FAIL.
LEDS. SÅ det tar mig till nästa grejj. Jag har suttit och tröstat mig med att kika in en massa nya kläder.

byxorna

POISON


gameface ON

vakna upp till en dag av ångest. önskar nån kunde få mig på andra tankar. wellwell. de måste göras. do it fast, in and out - som i the walking dead asiatkillen skulle sagt. även om den där meningen kan misstolkas till något helt annat, men tänk inte på det. yeah.


more life or death situations

Sitter hos farsan. Det ska bli Apollo 18 och lite gott. För övrigt, tänker jag för mycket igen. Vad gör man när man finner sig vid kanten av allt och inget? Vägskälet som kan bestämma resten av ens liv?
Hur fan ska jag veta om jag kommer ångra mig när jag är 80 och gammal, eller dör en plötslig död vid 25 års ålder. Man ska ju leva livet som det kommer, men jag vill att det ska gå perfekt. Men det är ju omöjligt.
Önskar att jag träffade någon som bara vill dra härifrån. Någon jämlik människa med samma tankar och vill försvinna med mig in till ett magiskt land som jag vet finns där ute. Någon med styrkan jag inte har.

"Hellooooo?? ... AAAHHH AAAHHH AAAH ;_; "

Har hängt hos klaggen å druckit en massa te. Jag testade lira Dead Island som verkade rätt okey trots mina dåliga försök till pcspel. Inte min grejj sen jag slutade med Heroes och CS... of BF... hursomhelst - jag tror jag ska önska mig den av tomten i åååår. "Snälla söta, jag vill ha Dead Island och döda lite zombies med en paddel. tack."
Klaggen visade mig också en massa sjukt jävla roliga klipp från folk som lirar Amnesia (som vi också testade). Här är en av de roliga vi såg, ni lär ju garva lika hårt som jag.

 


a great evening considering

Ah, jag såg Paranormal Activity3 igår. Och jag måste erkänna, trots att jag inte är rädd för många skräckfilmer - jag höll andan så ofta att jag ville spy. Jag fick tårar. Jag slog nästan en rak höger på klaggen & fredrik.
Efter filmen gick jag runt som om jag vore full, jag hade så jävla mkt adrenalin or whatever, att jag var helt spacy. DET kallar jag en lyckad skräckfilm. Finns ju de som säkert tyckte den sög, men jag älskade den och måste se den snart igen. Men det är ju inte en skräckfilm som tex thailändska Shutter (kärleken själv<3), men den här var i sin egen hoppatillskräckfilm-klass.
Det blev också en massa COD igår kväll, vilket var niiice. Nazizombies ftw. Och X-Files på natten med en kopp te innan man for hem.

 

den här panoraman gjorde jag precis, och jag erkänner att den blev förtaskig. jag är as trött och hungrig,
så jag ids inte göra nånting bättre. det får duga.

ready for an awesome evening, starting.. 16:00 ish


new header.

bild från förra året i september.

saturday blurrs


popcorn + candy = true

ah, asså idag är en sjukt jävla kul dag. sett fram emot den här dagen hela veckan, trots en massa tråkiga nyheter.


giggitygoo

"you look so much like Dita Von Teese. You lucky thing" FNISS. Fick de som kommentar på en av mina bilder idag. Jag ser ju lite ut som henne. happyfaze.
jag har inte så mycket mer att säga. ska kila iväg på ett tag å hänga etc. gaming kanske.

I need this


back to black

off, jag orkar inte ens börja.

gammalbild.

eyyyy

aaaah, ska snart ut i kylan, trött som attans och sen blire jobbet. Bara två dagar kvar, sen byter jag till Dicks. Awesommmmme. Efter jobbet idag ska jag dit å snacka lite kontrakt and shit.


aja, hare nice. peace

från förra veckan

it sounds like a t-rex!

Jag börjar förstå mer om mig själv. Hur långt jag har kommit, och hurdan människa jag är idag. Jag börjar inse saker som kanske inte varit så självklara förut. Små saker, som kanske har en förklaring till varför folk inte riktigt 'förstår' sig på mig.  Inget jag vill dela med mig av på bloggen direkt, men.. det är ett steg i rätt riktning. Eller nått sånt?


 


on my way..


raw unedited red face

Tagit en dusch, röd i ansiktet, no makeup stuffs. Har tagit det så lugnt jag bara kan. Jag är utvilad. haha. Lite kvar av Top Model sen äre Despannnn!

peace

 


wosh

Åh, det har varit en sån otroligt jobbig dag idag på jobbet. Ah, helt slut i benen och snart ska man och handla. Men ikväll blir det minsann enbart mys. Johan har en massa grejjer att göra, så från 18-21 är jag ensam och planerar, yammiepants, Bröderna Grimm, Top Model & Desperate Housewives. Det lär fixa min kropp och bli återställd tänkte ja, haha.


HAPPY THOUGHTS

Jag har bra nyheter. Har fått jobb på Dicks Hobbyhörna från och med Måndag :) Så sjukt jävla glad, så det finns inte. Det är inte heltidsjobb, men det är en start. Jag är helt klart nöjd.
Nu ska jag försöka lugna mina nerver som har varit på hög nivå hela jäkla dagen. Och min röst är borta. Så glad har jag varit, haha.

nighty

late halloween pics

Här är några fler foton från HalloweenFesten! Det är inte från min kamera, därför det tagit så länge. :)

jag som en full 1800tals vampyr. yeay..

everlasting

det som förändras.
det som aldrig förändras.
jag.
sanningen bakom.
lögnen framför.
jag.
drömmarna i hjärtat.
känslorna som styr.
jag.

vem är jag.
vem är du.
vi.
... and along came Canon


Ask yourself the question; does this really make Me happy?


Jag vill se den här så jävligt, men jag hittar den ingenstans att ladda. Så det suger. Jag får fortsätta leta.

'the river flows in you'


the small victories is the ones that matter

OH YEAAAAH. Jag är glad över en grejj men jag ska inte säga vad för då säger ni att jag är störd i huvudet. Äh jag säger det ändå; jag vägde mig nyss och jag trodde att jag hade gått upp, men snarare gått ned. OH YEAH. Jag är en glad hest idag.  Men jag är fortfarande sjuk, så det suger ju lite mer. Släktingarna Tanja & Amanda ska komma förbi nångång idag och spana in våran lägenhet, sen kanske middag ikväll. Har färdigladdade kamerabatterier så det kanske blir några foton idag om inte annat.
Däremot så är jag rätt stolt över mig själv att jag har klarat jobbet som inventerare rätt okey den här veckan. Första dagen sög ju hårt, men jag har blivit bättre och bättre. Så jag är nöjd att jag inte gav upp.


'I became insane after long intervals of horrible sanity' - poe

 


To much goodness

Off. Ja skulle läsa lite av bröderna Grimm, men så ser ja att the break up börjar 22. Och 30 days of night som ja inte sett. Och the shining som ja velat se om ett bra tag. Fan det är bara skit på tv varje dag, varför ska de ha allt bra på samma dag? >> dålig planering gott folk. Dålig planering.


'sick and tired, of always being sick and tired'

Jag är så sjukt trött psykiskt och fysiskt. Blir sipsi med dippi ikväll. Så, jag laddar bara upp ett gäng med gamla foton som får tala för sig själva.Feelin' for somm dark lyrics

Har lite för mkt text på senaste. Jag skyller på jobb och mörka tankar som behöver komma ut och få en plats. Även fast ingen, absolut ingen, fattar ens lite om vad jag syftar på i mina inlägg- känns det skönt att få ur mig lite ord.
Nånting annat än de instängda hemska sanningarna, eller världen som jag så desperat vill fly från. Men jag tror att jag är redo snart. Det känns iaf så..
Det väntas ett par skrämmande veckor kanske här fram över. Eller så inte.


'screw you guys, im goin home'

Har precis kommit hem från en tung dag på jobbet. Antagligen en sväng av feber, illamående och rejäl huvudvärk. Jag överlevde. Men jag orkar inte städa. Det ser hemskt ut.

Ska gå å vila med min bästa vän alvedon.

Sickness

Som folk vet är mitt immunförsvar sämst. Verkligen sämst. Och jag är sjuk. Hals ont, illamående, huvudvärk, lungor å rygg. Ska försöka ta mig till jobbet men chansen är stor att ja drar hem.
Det är också en möjlig chans att ja har svinkoppor, då Johan är sjuk med det och det är smittsamt.


'fly in your time machine'

Det svarta mörkrets skrämmande abyss blänker tillbaka mot bergets kalla väggar. Jag väntar likt Snövit när hon väntar på sin prins, på att en dag få veta. Ett misstag eller ett sorgligt men glatt slut? Bara tiden som kan avgöra.
Men jag vet vad som lurar..

Må hoppas att det går fort.


.. ... ...

jag är så leds på livet just nu att jag ärligt funderar på att bara dra en random trip till en ö och stanna där ett par år.Work

Snart på väg hem från jobbet. Har tusen tankar, både bra & dåliga. Förvirrade och vissa så klara som ens spegelbild. "där i botten av oss själva"... Ja. Där finns svaren. Alltid. Även de vi inte vill se och vi gör allt för att göra oss korkade nog att glömma bort de för en stund. En ynka liten stund.

Det är allt vi begär. Det är allt jag begär. Men jag vet inte hur jag ska orka lyssna på mig längre. Det är för mycket i tankarna. För mycket dimma och för mycket klarhet.
Förstår ni?? Så vi sjunker ned i det vi vet att vi älskar. Trygghet. Tröstar oss en stund med våra avskyvärda sanningar. Men sen då...?


Night

Drömmarna fortsätter att vara underbara. Jeez, vill bara sova hela tiden så man får vara med om sånt.


tha singin' workin' gal'

Offfffff så jag öste på vägen hem från jobbet. Jag har inte haft en skiva i bilen på typ ett år eller nått. Och radion funkar inte. Så idag kom jag ihåg att ta med en skivjävel. Misfits skiva. FYFAN så jag sjöng och gasade fort som faen. Off. Så KUL å sjunga i bilen.
Ska chilla ett tag sen ska ja bege mig till Fredrik en schvängggg.

Dreams

Min dröm inatt var helt jävla magisk


RSS 2.0