and then; you wont ever find me again

min bakgrund på mobilen, FYI. love it.
Funderar rätt mycket på om man ska tatuera nått av hennes verk på mig.
känner mig förlorad. vilse. borttappad. och det enda som verkar ge mig en tid av lugn är tvspel, film, audrey kawasakis underbara verk och några småsaker till. Lär säkerligen slösa eran tid med fler värdelösa dikter och tankar.

- funderar också på att byta namn på bloggen - samt om jag ska börja skriva på engelska igen. Dela lite av era tankar om det, will ya.


I need some Amnesia

Ska till Klaggen och lira lite Amnesia YEAHHHH! Ett tag sedan som man lirade de, så det är på tiden. Kände suget i min kropp när jag drog från jobbet. Har vart en bra dag på jobbet. Fick lite creds å sånt där roligt, hehe.




new & improved iPhone case


philosofical mode

Trött som ett as fortfarande. Kunde inte somna, som vanligt. Känner mörkret komma tillbaka sakta, men jävligt säkert. Böt skift så jag kör dagsskiftet istället - så jag hinner säkert med fler bloggningar i eftermiddag. För er som bryr er.  yeah.  Dags för en kanna kaffe, och sen dra till jobbet.

 

 

 


I. Am. Machine.

Var som en jävla maskin idag på jobbet.
Ja, jag ger mig själv en egoboost. Fuck you :D


'can we rest now..?'


'if I had only known not to carry on that way'


back on the tip of the edge

En ny vecka. Nya känslor. Gamla känslor.. Nya tider... ojojoj. Sitter med en kaffe kopp och lyssnar på musik. Väntar in tiden då jag ska börja eftermiddag ännu en gång. 13-21.

Känner nånting komma, som jag önskar aldrig kom. Men jag tror nästan att det är dags att erkänna sanningen.

 


a new wall


Johan och hans farsa lade äntligen upp fondväggen! Den är helt underbart vacker. Så himla mysig. Helt klart rätt tapet vi valde. <3
Har suttit och kikat film hela dagen. Paul, Shaun of the Dead & Water for Elephants. Klaggen har också vart förbi och det var rätt skönt. Bara ta det lugnt med lite bakis. Yeah!



im alive once more

Vet ni vad? Jag har inte sån jävla bakis. VET NI HUR SKÖNT DET ÄR? Öste hela kvällen igår och ändå så kan jag stå idag. Det känns overkligt. Så sällan nått sånt här händer mig.
Extremt roligt igår! Dansade praktiskt sett hela tiden. Förutom när man väntade på drinken som tog en evigheter.. men nästan hela tiden. Så otroligt roligt och skönt. Avslappnande. Underbart. Vackert. Ah, jag kan fortsätta i en evigheter om alla glada känslor jag hade i mig och vad jag kände. Stod typ och log lite då å då. Folk måste trott ja va hög.
Jag njöt iallafall av varenda minut igår med andra ord.

Iallafall, im alive. Sov kanske tre timmar. Ska lägga mig framför tvn med nånting bra och sipsi. Kanske till och med äta nått, FÖR JAG KAN JU FAKTISKT DET UTAN ATT MÅSTA SPRINGA OCH SPY! Haha! Åh. skönt.

bild från förra året

Still dancing

Dansar fortfarande i mitt huvud. Nynnar elephant Gun medans det tjuter i mina öron. Dansat i timmar, slut i kroppen, men hade ändå kunnat fortsätta några timmar till. Känslan, lättnaden, kropparna mot varandra, rytmen.. Mmm, fan så jag älskar det.


baileys on the rocks

Sitter med en baileys i handen - gjort mig fin å sådär, och är redo för att starta allt ös man väntat på! Erik för faen, COME ON :D


minor update

- jag lyckades få tillbaka in min tunnel i töjningen utan problem!

Earlobe: 0 Cindy: 1

unedits

Fryser som fan hela tiden. Sitter med min fina ugglefilt. Snart ska jag börja laga thai käääk och sen är det dags att peppa inför kvällen!

'they call me the wild rose'

test av nya läppstiftet om man ska ha den ikväll or not!

g'morning and all that

bah, katten har väckt mig hela natten. Blev inte så mycket mer sömn trots att det är lördag.
Ska kanske till Vinterfestivalen en snabbis och frysa. Annars ska jag chilla hemma, städa lite, förbereda för kvällen.
Johan och hans farsa ska också slänga upp en vägg med nya tapeterna! Spännande. Då kommer det upp bild på det också så småning om.


dust to dust

With all these illusions,
how can I ever make a conclusion..
This is what you are,
this is thy will.
Follow the rules, yes, just pay the bill.
I see the future,
I see what could be.
But in all of these scenarios;
which one is me?
Not unlike a mothers love I let you all  in.
But all that it does is poisoning me,
and makes me sin.
I slowly become what I promised I would not,
but what is not life but a miserable plot?


open a can of whoopass

the big year - var väldigt missledande. inte alls vad jag trodde den skulle handla om. Helt ok var den väl men inte det jag förväntade mig att se.
Kollar på hur de ska kosta att dra ut imorrn - och.. vad är de för skitsnack om så dyra summor?va? era jävlar. Och om man inte vill se raubtier liksom, ta vanligt inträde å låt en vakt stå vid trappen ist så man inte kommer upp utan rätta stämpeln or somethin'. Damn it. Alla kan inte vara rika och fulla samtidigt. Douches.
Har också tagit fram massa kyckling och ska laga hemmagjord thai. Det är ett tag sedan, och blir säkerligen gott!
Har inte desto mer att säga. Eller, jo, egentligen. Men det ids ja inte.

favoritbild från Japan

the BIG year

Blir att kika på (se titeln av blogginlägget) nu snart! Massa semla etc. Och filmen känns precis som mig. Precis vad jag behöver - och PRECIS det jag ska få inom en snar framtid.


REJOICE

Åh jag är helt i extas. Vet inte varför. Jag är bara glad. Eller så tar jag mig tiden att känna på glädjen av ögonblick oftare nu än förr? Hursomhelst - dagen började med att jag dansade som fan på morgonen och nu när jag kom hem har jag dansat, och sjungt som fan. Undra vad grannarna tänker; den där kvinnan har fan ingen sångröst alls.
Iallfall, fick semlor och paj på jobbet. De ni! Det var mumsigt. Plus att jag har semlor här hemma som sagt.



it's friday, bitches!

FREDAG. Yep. Dåliga drömmar igen. Leds som faen. Men jag är glad ändå för det är Fredag! Och jag har semlor som väntar på mig när jag slutar jobbet. Åh, ljuva semlor.. soon. soon. Jag bjuder också på skämmiga bilder! Mina tävlingsbidrag till en skatetävling en gång i tiden. Minns inte ens när. Två år sedan? Tre? Ett? I dont even know anymore.

 


'As did I, we drink to die'

Yeah det är torsdag. Och imorgon är det fredag. Och sen är det lördag - dagen då allt sker! Oh yes. Ah, jag känner glädjen i min kropp. Ett rus, ett hopp, en kväll - en jävligt rolig kväll.

Ah, jag är en tönt. Men jag kan känna det. När jag blundar och lyssnar på Beirut - Elephant Gun (tydligen min nya drogmusik. <3 helt totalt jävla kär i texten) känner jag lyckan genom min kropp och jag börjar svaja i musikens rytm.



If I was young, I'd flee this town
I'd bury my dreams underground
As did I, we drink to die
We drink tonight

Not a good morning

- but im not gonna let you get to me

 


therefor; I Am

 

Anyway, har sett filmen 50/50. Det var nog lite för tidigt kände jag... men, den var bra. Grät ett par skvättar, for sure. Ska ta och lägga mig. Känner mig väldigt trött, även om jag vart hyffsat glad idag. Kanske var filmen, som sagt.. Imorgon är det torsdag och en dag närmare helgen. Yup! Så äre.

 

bild från kanske ett halvår sedan

dont underestimate meatballs with spaghetti

Det var en helt ok dag idag på jobbet. Inget absolut panik grejjer.

Har just lagat käk och det var urgott. Köttbullar och spaghetti, god'damn. De var gött! Jag hade dessutom inte käkat nått idag, så det här var första jag käkade efter en macka i morse. Såatteeee.. ah. Tänkte dra och kika på kattungar idag, men det ser ut att bli imorgon istället kanske.


ps, jag är fan rik idag.

 


hittade Beirut idag och jag tyckte att de var rätt sköna. Så ja bjuder på en låt av dom!

epic morning

- börjar dagen med en av de bästa låtarna man kan höra på. Plus att det råkar vara min favorit pianospelare på tuben.

just a perfect evening

 


feels nice to say "i'm happy to be alive!"


En dag av en massa stress ännu en gång - när ska det ta slut undrar jag?, men kommer sen på att det är ju alltid så.
Kanske lika att jag slutar tjata om det. För jag trivs ju där ändå  -  även om jag gärna inte hade velat ha hjärtat i halsen konstant. Fick också en mycket fetare lön än jag hade förväntat mig. Glädjerop på jobbet kan man ju kalla de!
Idag är det en jävligt skönt kväll. Ser fram emot en kväll ensam hemma, SitCom Tisdag i kanal5. Det blir tatueringstidningar, semlor, tv, Batmanälsklings-filten & bara njuta av att man lever; för vet ni vad? jag är jävligt glad att jag att jag är kvar på den här jorden trots allt.


snooze alert

soo freakkkkin tired. hängde med en polare igår tills 11 - man känner det i ögonen. Plus att jag hade sjukt disturbed dreams. euw. Dricker kaffe, tvättar töjningen i örat (inte samtidigt för er som tänkte den tanken) och nu ska jag se lite pewdiepie innan jobbet.

kittycat foxy

And The point would be?

Vet varken ut eller in längre. Det enda jag faktiskt vet, är att jag slits itu av mig själv.


issues

Hängt på safari, ärenden och lirat Dead Island med Klaggen. Det var niiiice. Sitter och studerar massa om töjningar+sår. Alla säger typ olika. Blir galen. Vet inte vad jag ska göra. XP Men ah. Det löser väl sig hoppas jag. Lägger väl i smycket imorgon och hoppas på att den haft nog med tid idag för att ... läka.. lite åtminstone.


derp derp

Gör mig klar för en dag ute på schtan med Klaggen! De blir safari, kaffe latte och en massa uppdrag som man måste göra. Bla köpa grejjer till töjningen så den kan läka bäst. Så ledsen i ögat om det ska ta ännu längre tid för att få dit en jävla 10a mm. fuck my earlobes, i tell ya.

 

gammal bild

freakozoids

oh nooes - när jag skulle tvätta min töjning i örat så vred ja lite fel och fick ett sår. DAMN IT. aaah.... hatar att ta hand om sår. alldelens för otålig med sånt. jag ba "äh, who cares." och ids inge mer. typ tar bort hålet eller nått.
Men jag vill fan ha en töjning på 10mm. its ON, ear! Yeah, im gonna fix you right up and then im gonna get my hole good.


VICTORY IS MINE

Jag klarade de. En jävligt tung helg är över och det är bara det roliga kvar - lön, vanliga arbetsdagar och ledighet. Fyfan va Sweet.


just one eenzy tiny day more to go

Ahh, en bra nattsömn. Eller - hade störda drömmar. Men ändå. Jag sov lite längre än jag har kunnat på länge.
Idag jobbar jag 10h. Så atteee, jag är glad över att inte behöva jobba 12h som igår. Happyface Cindy. yeah. yeah yeah.  Hoppas på minimalt med problem idag. fan ta problem som jag måste lösa. jag är inte en problem lösare. speciellt inte när folk skriker på mig. Jag vill bara slå dom i ansiktet eller sätta mig ned å gråta.
ANYWAY, kaffe, chilla och andas från igår... sen längta tills morgondagen.


02:00 boys'n'gals. check it.

Day from hell

Idag var nog en av de värsta dagarna jag varit med om på det här jobbet. Går inte in på detaljer men - jeez.
Klaggen var så snäll å kom förbi å sa "have a brejk!" å gav en brejk å red bull <3 xD så snällt. Verkligen räddningen av en hemsk dag.

 


FUCK

Kollade alldelens för mkt pewdie. Glömde bort klockan. har fortfarande nått avsnitt kvar att se - abstinens - måste blogga - shiiiatttt. Dags för 12h skift på jobbet dårå! ÖNSKA MIG EN LUGN DAG BITCHES


Sometimes.. I suck

 


finally!

Den har kommit! FYFAN. Awesome. Inget kan ju slå 1an å 2an, men.. jag är pepp!


jesus penis

Jag har haft en sån dålig dag idag på jobbet att jag var så nära att bara strejka å böla som ett as.
But I didnt. I promise. Men fyfan, ser inte fram emot att jobba. Blev 12 timmars, som det ser ut. Så, 12h lör-sön. Kill me now, I tell ya!
Men det som gjorde mig gladare var ett litet paket som stod utanför dörren när jag kom hem. KICKS. Oh yes! Fick också små extra gratis grejjer, som alltid gör en glad liksom. Plus att Fredrik var så himla snäll och svängde förbi jobbet, droppade två Burn (hur visste han att de skulle göra mig glad?). Jag kläckte upp en Burn på en gång och kände lugnet åter i mina ådror!.. ironiskt. TACK FREDRIK!


100 000 subs vid

Anyway, hoppas på att KICKS fixar mitt jävla läppstift idag. Fick sms igår att det var skickat iaf. Ett steg framåt, eller nått. Jobbar idag, sen helgen. Bah. Ah, men det blir bra. Så länge det inte är typ stressigt of doom på jobbet så klarar jag mig relativt bra ensam... i 10 timmar.. men Behöver pengarna rätt hårt så man kan köra hårt sen! Eller hur?

Jag är kär. pewdie<3 Vill dela med mig. Yeah-


a small tip

Drick inte en energidryck efter klockan 18. think about it.

I got a secret

giggity giggity goo


presents in the mailbox

mmmmm - hemma <3
vart sådär lite chill idag, trots en jävla massa panik under morgonen. Men det löste sig, thank satan.
Nu ska jag fan chilla som ett as ett tag innan jag ska kila till Fredrik. Fick SOLO tidningen i brevlådan med en bra jävla mascara i - gratis. Älskar fan gratis grejjer. Även om jag nyss köpte en mascara som är typ bäst i världen - men den där var gratis. och säkert ändå helt okey. HAHA tråkigaste samtals ämnet ever på bloggen -  CHECK.
ah juste, är det nån som anmäler sig att vilja kolla på Paranormal Activity3 med mig? Eller se igenom alla? anyone?


OKEY! Im not gonna blog anymore.


önskar att jag inte jobbade den här helgen. kan jag ju lugnt säga.

adding some more;

ah, beställde just lite mer röd hårfärg. jag fortsätter med rött ett tag till då. yeah.

just to sum things up real quick

Har inte så mycket att skriva så här på morgonkvisten som jag inte alltid skriver, som; jag är trött. fanskap. kaffe. pewdieeee. morgonrock. naked. no makeup. weird goddamn dreams.


... cause I am

 

 


hangouts at dads place


im gonna tell you a little story...

.. about a girl who just wanted a lipstick.

Det började med att jag tappade bort mitt läppstift. Panik - vad ska jag ha nu?, tänker jag.
Cruisar runt lite på KICKS x antal gånger då jag bestämmer mig för ett. De säger "Tyvärr, den är inte här. Men den kommer in om två dagar."
"Yeah, sweet!Då kommer jag in då."

Två dagar gick, men inget läppstift. "Det kommer nästa vecka." - fortsätter de att säga när jag klampar in varje leverans dag med hopp i halsen.
Ungefär fyra veckor till gick, och de säger "Men vet du vad.. beställ från KICKS hemsida istället så får du den inom två dagar."
"Yeah sweet! Då gör jag det på en gång." När jag kollar in hemsidan - finns den ej i lager. Jag skriver brev till KICKS och frågar om de kan lägga undan en när det kommer in, vilket de inte kan.
Jag frågar också sedan, när de tror att de kommer in alls. De svarar "Vi kan tyvärr inte säga nått datum alls.. de är restnoterat.. "
Jag börjar känna ilska inom mig och tänker. "Aja. Jag går till KICKS och tar en liknande färg då. helvete."
Så jag hittar en liknande färg och nöjer mig och frågar "Har ni den här i lager då?"
"Ja det tror jag! Det står att vi ska ha fått in den idag"
"Yeah sweet!"


... men nej. Den fanns inte.
Så jag skyndar mig hem och beställer, tjorvar som ett as med betalnings grejjerna och slutar upp med att betala mer än jag skulle behöva - och nu hoppas... HOPPAS att den kommer in innan fredag.
Så jag har alltså väntat i över en månad, på ett jävla läppstift, som inte finns i hela Sverige. De kunde inte ha sagt det på en gång mån tro?
jesus penis they suck.

i shouldnt even be here anymore


hurry, much?

Jag kollar så mkt pewdiepie på morgonen att jag glömmer att göra mig klar. Håret är blött. Morgonrock. Nude. inge smink. kaffekopp däremot, score. Har inte käkat. ehm.. inte länge kvar.  och att jag insisterar på att blogga.


brofist

Stressiiiig-t. Idag. Off. Haha.. Ska kila iväg till Klaggen nu, chilla, sen äre thaikäk med Klaggen, Erik & Fredrik. YEAH. That should do it! Kanske klämmer in lite spel.. mjehehh

 

 

 

 


atleast I thought it was fun


honest to death

Ah, har ju inga bilder för tillfället, så jag plockade den som jag tog i höstas. Anyway, konstiga drömmar. Jag var typ med i filmen Seven, or somethin'. Med galen mördare som skulle döda mig. Poliserna räddade mig, och sen vaknade ja. sweet. eller nått. I dont even know anymore.

De va rolig game night igår! Även på 2 pers haha. Men oerhört skönt att bara flyta bort ett tag. Ögonblick jag njuter av till fullo.

Trött som ett as. Igen. Jag är ingen morgon människa asså. Tur att jag råkar ha en Burn väntandes på mig i kylen som kan brighten my stressful day på jobbet (som jag redan antar kommer bli väldigt stressig) Sett pewdiepie avsnitt, kaffet i handen - time to get ready for work.

 


awaits

åh, känner mig stressad. galen. arg. och har ungefär bara en sak i tanken.
Väldans mycket på jobbet idag, och det kommer nog vara lika mycket imorgon. Ska snart å handla, sen ska man hänga med Erik för lite gaming och förhoppningsvist lugna ned sig lite med gore. Det enda som kan lugna mig, it seems. nästan iallafall.


morning coffé - CHECK

trött som ett as. Inte ställt klockan på så här tidigt på väldigt länge. Första tanken när klockan ringde var att ja blev arg å tänkte "Johan, vakna då för fan. Det är DIN Klocka som ringer". men innan den tanken tog slut kom jag på att det var faktiskt min egen.. fuck..
Mardrömmar inatt. Jordens undergång etc. Inte vampyrer som jag hade hoppats på. Bastards.

Idag jobbar jag inte så jävla sent vilket är underbart. Eller, ja, jag har bra skift de närmsta två veckorna. Det är ju ljuset i tunneln trots att jag jobbar 7dagar sträck från idag.


min senaste favorit låt - kärlek

brennende liebe

I want to feel your heartbeat pulsate as my teeth puncture your neck


Oops

Var inte tänkt att dricka. Men hoppsan så var kosken öppen och slut.


Bakis. Hörs om x antal timmar!


bought this little cutie

Ett iphone skal som en gameboy. Inte exakt den där modellen - men snygg är den. SCORE!
Har chillat hela dagen. Njutit som faen av ledighet. Lyssnat massa ösig musik. Snart ska man hänga med Fredrik med massa mer ös.

 


I feel your power once again


lovely morning


ANGELS WOULD DIE

Yeah thats right. Dont shave it bro. For the angels.


its movie time;


come out, come out, wherever you are..


epic pewdiepie vid


no birdies

fåglarna kommer inte å käkar, huehue

 

Jag håller på å lagar käääk. Idag blire stekt potatis med bacon & korv. YUMYUM.
Är fortfarande sjuk och så där. Sover som en jävla gris. Näsan är igentäppt etc. Hoppas på att det inte blir så mycket samtal. Lite svårt å prata när man knappt kan andas. Och låta trevlig, hehe..
Idag är sista skiftet för veckan innan jag ska jobba 7 dar straight! Yeah. Inte så värst trevligt. Men jag ser positivt på det då jag ska tjäna moneymoneymoneymust be funny, in a Cindy worlldddd


the truth is;

Asså mina läsare går alltid ned under eftermiddagsskiften. I WONDER WHY? Skojja. jag vet.
Jag har ingenting att skriva om för jag jobbar bara hela dagen. Jag hinner inte fota. Förutom tråkiga egopics som ingen egentligen tycker är roliga.
Hursomhelst. Jag som hade mig en mysig klunga av folk förra veckan.. bitches, why yo leavin'. Jag sitter på jobbet nu - ja, jag är på blogg.se under arbetstiden. För typ första gången ever. Det händer ingenting förutom läskiga spöken och sånt.
På tal om spöken - har jag glömt å berätta senaste händelsen med mitt hemma spöke. (spöket som alltid är efter mig.)

Johan tände min ljusstake på natten, lade den vid sin sida på sängen och släckte. På morgonen hade Johan letat den, för den var inte på hans sida nåmer. Men hittade den vid sidan om Min sida av sängen, på golvet. Till er skeptiker nu, den kan inte rulla då det är massa grejjer under sängen. Den kan inte ha flygit, uppenbarligen. Johan hade inte rört den. Jag har inte rört den. Katten kan inte knuffa den. Who? Jo, mitt vänliga spöket vill säga något. Se? Tänd ljuset och se? i dont know.

Men lite roliga grejjer. Det hände massa annat väldigt skumt samma dag, men det ids jag inte skriva om.

Talk to the hand

Hyffsat irriterad. Hade kunnat slå ned nån nu om nån sa nått dumt. Sömn.. Hela mig. Om ja ens får sömn, bastardo.


What do you do..

.. When you feel something you should not?

 


Oh, I forgot to whine!

.. jag hatar livet idag.
Vill inte bli sjuk igen. Känner mig as ful. Får inga bra bilder. Stressad. Ångest ungefär varje dag. Jävla tankar som kommer om och om och om igen. Analyserings skit. Vill sluta känna känslor. Trött. Hungrig och ändå inte hungrig. Sover inte desto bra, som vanligt.



Um.. ses.

screw you failed immunesystem

Jag håller på att bli sjuk. Igen. Jävla immunsystem.

I dont even know anymore

 

 

 


to the lack of pictures

till emelie som skrev kommentar tidigare; du, jag har ingen aning. bara känns mer rätt att skriva Ha än vara. även om 'vara' verkar vara mer lämpligt, Egentligen.

Anyhoo, har just städat och en massa sånt där nyttigt innan jag ska till jobbet. så, den här veckan kommer jag inte ha desto mycket mer till liv ännu en gång då jag jobbar under dagen. 13-21.
Har jävligt ont i nacken och ryggen - nacken pga en hel dag i soffan, och ryggen pga mitt jobb. Börjar kännas att man har ett sittande jobb, asså. Eller så suger helt enkelt min rygg efter alla år utan träning. yeah. that cold also be the cause.


Hangover in Kiruna

Haft bakis hela dagen. Gick vilt igår
Men förjävla roligt var de! Skönt att ringa in nya året med den roligaste kvällen på extremt länge!
Thai bakis käk, film, massa huvudvärk, sipsi & dippi.
Imorrn är det jobb igen, tur att ja börjar 13 så man får en sovmorgon å ta tillbaka lite sömn!


hey you, DYNAMITE! its on tonight


passionate

Såg en film igår med min favvotjej som inspirerade mig att färga svart hår. Nu saknar jag det som aldrig förr. Huehuehue. Undra vad nästa hårfärg ska bli. jag har slut på röd färg, så atte, tänkte mig nån annan nästa gång.  Idag ska jag göra goaste maten everrr med sötsursås och kyckling/ris. Längtar redan, haha!

'This simple spell is mine to cast'

One moment; and Its all perfectly clear.
The second moment; Its all doubts.
The Third moment; I just dont know anything anymore.

Please.. Lead the way, because i sure as hell dont know where to go from here.

I wish i could just let it all out. Speak My mind without Any care in the world.

Seek the truth of What is, What could be and What Will be..


its almost here

Tillbaka från morsan, mätt som ett as. Längtar som faen till imorgon, ikväll blir det skräckfilm, få lite kärlek i min själ igen, sen blire å ösa som aldrig förr.



after eight + coffé + vampire diaries = wonderful morning


the latest shoe crush

Åh, så bra Vampire diaries är. fattar inte hur jag kunnat missa, haha! Anyway, har legat i soffan praktiskt sett hela dagen, massa vampires och sånt där sexigt. Druckit te, glögg & kaffe och göttigheter. Ska väl kila på ett tag också för lite Bram Stokers Dracula & Grimm. Vilken underbar dag!
Här är en bild på senaste inköpet av skor från HongKong. Har som inte hunnit visa en proper bild på dom än så där har ni min senaste kärlek på bild

 


;to see the beauty in life



bite me

Fy så skönt med en sovmorgon. Även om jag vaknar 9 men att vakna utan klocka är en skön känsla. Kokar kaffe atm, ska kika på The Vampire Diaries som jag nyligen fått känne för. Hatade den när den kom ut pga att det kändes som att de rippade Twilight hårt i första säsongen, men har sett några avsnitt nu på tv och känner "fan. jag måste se." Däremot så skippar jag första säsongen, för den är helt enkelt sämst.
Så, idag ska jag kolla en massa avsnitt! Ska försöka ta lite bilder idag också som man kan lägga upp.


advice cindy

ps köp aldrig Coops gröt. Det var nog de sämsta ja smakat. Fick hälla i ett paket socker för att få det någolunda accepterande smak.

porridge

Hade lite .. skumma drömmar inatt. Tolkningen kan ta sig.
Det jag fokuserar på idag är att jag jobbar bara tills 17 sen är jag ledig. YEAH. Ska ta feta sovmorgonar, gamea, film.. nä. det kommer nog kännas skönt.
Men nu väntar mig en tallrik med gröt.

Holiday

Ligger i sängen, knaprat brända popcorn å julmust.
Lägger upp en bild som Johan ogillade, men Så ful är den väl inte tänker ja. Hursomhelst så blir väl folk glad av antigen håna en ful bild eller se om den är fin.

Gnight


heyheyhey

aaah... en hel eftermiddag helt fri från planer. Känns som längesen.
Ska ta på mig mina yammiepants, ta bort sminket, chilla i soffan, leta nån awesome film, bli inspirerad, och sova. Fyfan vilken härlig kväll.


KEEP IT UP

haha, damn va läsarsiffrorna steg igår.
Trött som ett as idag. Lyckades inte somna förrän typ 3 inatt. Och upp till innan 8. Aja, hoppas att det går snabbt på jobbet så man kan komma hem å ta de lugnt. Hatar däremot att det är ett förjävligt snöoväder ute, och jag ska skjutsa folk till flyget med en minibuss jag knappt kan köra. adventure? you dont saaay. >>


when you feel pretty; life is gut

Lyssnar på Florence and the machine. Allt som behövs för att få mig att dansa. Pepp på livet igen! Känns skönt. Två arbetsdagar och sen ska jag köra hårt med mitt nya röda ursnygga hår! (inga bilder kan göra håret rättvisa.inte med min nuna som är ofotogenisk iaf.)


ps. min hand ser ut som E.T's. What?

ever changing

Nu färgar man håret igen! Var också förbi mommo och hon fållade en klänning till ett linne. Yehawww. Och nu lagar jag kyckling och ris. Känns som att man inte lagat egen mat på flera veckor.. lite weird. Man jobbar så mkt och man glömmer/hinner inte laga mat hemma. Man bara fixar nått lätt till lunch på jobbet istället.
Nu ska ja ta mig en jävligt lång chill kväll

bilden är från Nyår också


new years eve

Eftersom att jag hade lite tid över då, så fixade jag lite av nyårsbilderna.


tired

off. trodde jag hade försovit mig en timma igen. stressade, diskade, fixade, och nu ser jag att det var inte så. Nu är det ändå en å en halv timma kvar tills jag ska iväg.

går inte så bra det här året känner jag. hahaaa...



Arigatou

Fick en liten peng väska av en japansk kund som var glad av min hjälp på jobbet :) väldigt trevligt!
Jobbar mån-ons sen långledigt. Längtar som fan, d känns som att man inte haft nå liv på senaste veckan. Inte kul. Inte.kul.

 


peace

Åh, försov mig. Great. Inte så jag är sen till jobbet, men så jag inte hinner chilla min vanliga morgonrunda. Hue hue.
Iallfall, fick lite coola bilder igår åtminstone. Ses om 10 h igen.

RSS 2.0