the not knowing

Jao, jag tog jobbet trots allt.
Efter många om och men, förhandlingar och diskussioner; tackade jag ja.
 
Om det är rätt beslut eller inte får jag alltid undra på. Men jag har iallafall testat båda. Det här väldigt passande citatet fanns på min almanacka på jobbet idag; "Du kan bli besviken om du misslyckas, men du är ändå dömd för alltid om du inte försöker. "
 
- väldigt passande för min situation tycker jag.
Det finns som sagt fördelar och nackdelar med båda jobben. Min tanke är ju inte heller direkt att stanna länge till i Kiruna, så jag kan ju lika gärna lära mig ett nytt yrke, få lite mer erfarenheter och tjäna mycket mer pengar för mindre arbete.
Jag tror det jag kommer sakna mest där jag är nu, är nog chansen till ledighet är väldigt mycket enklare än på det nya stället, och sovmorgon är aldrig fel då jag är den sämsta morgonmänniskan någonsin. Tur att det nya jobbet bjuder på fika och kaffe varje dag. Det om något borde ju göra en lite gladare iallafall.
Det som är de nya fördelarna är det faktum att jag slutar 16 varje dag, och är ledig helgerna + röda dagar.
Det sitter inte heller helt fel när man är sjukt leds på mina jäkla 10-18 skift.. no life ever. jo, och att det inte är så stressigt. (antar jag?)
Det här jobbet är ju också en prövotid eftersom det är en ny bransch för mig. De vill ju se så jag kan lära mig jobbet. Annars så kanske jag fick komma tillbaka om jag inte trivdes (såvida det fortfarande fanns plats, sa chefen på mitt nuvarande jobb.) så det är ju inte omöjligt. Och jag håller på att dra i lite trådar på ett annat ställe också, vilket jag hoppas på att jag får.
Jag är bara orolig att jag kanske inte passar i den branschen jag ska börja i. Men man vet ju inte förrän man testar, eller hur. Som Johans morsa sa "man vet vad man har, men inte vad man får." Hursomhelst, så löser sig allting och jag kan ju tjäna lite pengar under tiden.
Huff, hade kunnat skriva länge på detta. Jag är så himla nervös och orolig. Jag trivs ändå i grund å botten då jag älskar att hålla på med dator/bokningar, samt försäljning i butik.. prata engelska ofta.. Det kommer jag sakna. Men man kan ju alltid jobba extra på en helg också..  Men de sägs att det är normalt att vara nervös när man byter jobb. Det här är helt nytt för mig. Så jag hoppas det ordnar sig.. ?


Mina egna personliga favoriter på mig själv är från den gången jag fotade dessa och
några likande. Ni kommer få dras med dessa många gånger till.


 
 

get better or fade

Ofta undrar jag, vad fan jag håller på med. Vad är det meningen att man ska göra egentligen. Angående ett ämne. Jag inte kan skriva. jävla fanskap. Ska dra utomlands till nått jävla land ingen känner mig, bli full, å snacka ut hela mitt liv till dom. No judgements. Sen dra hem igen med alla svar.
 
 

sudden changes

Jo, så atte, jag har ju fått mig ett problem.
 
Blev erbjuden ett jobb igår, som jag är väldigt intresserad av. Men allting har ju sin positiva och negativa sida med förändringar.  Så, ja, det är mycket mer betalt än det jag har nu. Fasta arbetstider, 7-16, ledig alla helger, röda dagar etc. Underbart.
Men det är ju också ett nytt jobb. Det som är skönt på det jag är nu på är ju friheten att man kan ta ledigt praktiskt sett när man vill så länge man fixar någon som tar de skift man är inbokad på. Man får sovmorgon. Prata engelska mycket. Försäljning i butik är ju rätt kul också. Resten är väl kanske inte så bra som med stressen jag har där och som sakta dödar mig. Som sagt - två sidor av allting.
 
Ska prata med chefen idag och se om han är villig att höja upp lönen, och isf hur mycket. Han ville ju inte ens ge mig en höjning på 5kr som jag bad om i juni, så om han ens nästan kan gå upp till de som de erbjuder mig på de andra stället är ju .. inte troligt. Men jag ska väl se iallafall. Vill han inte ha mig så vill han inte. Då säger jag upp mig idag och arbetar 14dagar för uppsägningstiden. Då får mitt liv en ny start igen, vilket också är skönt iofs.
Roligt med lite nytt också ibland.
 
Nåväl, mer updates om det här ikväll antagligen. Om jag hinner, har rätt mycket att göra efter jobbet. (något som vore skönt  är att slippa 10-18 skiften däremot...)

-

 

giggles

Jepp, då har man precis beställt en del till halloweendräkten. Får se hur det blir, annars är jag nånting annat, man har ju som ett par idéer. Det blir ju kul hursomhelst! Hoppas jag. Tror inte mycket kan toppa förra årets halloweenfest. Det var så kul, men det går inte en dag som jag inte ångrar att jag söp mig full med        alldelens        för mycket peppande, och gick och sov lite väl tidigt. (kallas för en classic Cindy nuförtiden.) Aja, kul ändå! Men, exalterad är jag. Däremot är jag trött som fan och ska dra och sova nu.
Ska drömma vidare om halloween imorgon och fortsätta med planerna.
 
 


från halloween 2011DINOSAUR GEEK

Jag hittade äntligen, efter så jäkla många år, "dinodjuren" man får föda upp själv! Köpte dom en gång eller om jag fick dom, när jag var liten. Jag älskade dom! De växte och var jätte stora! Tills maten tog slut och vi hittade ingenstans att beställa ifrån och de dog bort.
 - Men nu som sagt har jag hittat! Jävlar så pepp jag blev! Så jag letat de här små djuren men man inte har minnats vad de heter. Tror jag måste beställa hem dom raringarna, som den äkta dinosaurieälskaren jag är.
 
 
 

Getting more and more tired

Komplicerat liv. Komplicerade känslor. Komplicerade tankar.


the weekend that passed me by to fast

Under lördagen hann jag med stadsliv och fika, städa, vara ute i skogen och grilla lite i solskenet, släktings mys med tonfisksallad och elda i kaminen. Väldigt bra dag, men den var för kort. Lika som idag, söndag.
Hunnit med lite kattbus playdate, en massa kaffe, bastat och lite film.  Jo, och morsan har bjudit på middag. En massa matbackar med lax och morötter etc finns till arbetsveckan.
Känner lite ångest över jobb imorgon. Känns tungt. Men vilka känner inte det på en söndag kväll, eller hur.
Orkar inte riktigt skriva. Enda anledningen just nu är för att jag tyckte det var dags, men mitt hjärta är absolut inte med i texten och det känns. Det blir bara dåligt.
Nåväl, jobb imorgon och sen ska jag hänga med Klaggen ett tag. Det kanske borde göra susen å hänga med en gammal polare, en kopp te och ja. Lugna ned sig. Försöka få lite ordning på mina tankar innan jag bränner sönder min egen mage.
 
För att skriva om lite mer positivt innan jag kilar vidare. Funderar på ett Paranormal Activity maraton här till höstmörkret. Lite så där förberedande innan 4an kommer ut (hey klaggen, zup?:))))))))))))))
Här är några filmer jag är äckligt sugen på att se;
 
Twilight, Breaking Dawn 2
Bel Ami
The great Gatsby
Gangster Squad
Lawless
Paranormal Activity 4
 

good night from a tired cindy

Jag hann med mycket olika saker denna lördag. Uppdatering imorgon. Nu ska jag överleva i spökhuset tills Johan kommer hit. (sover hos farsan inatt.)
 

Learning is what makes life worth it

Så, jag tror att jag har börjat få en idé som kan funka. Eftersom jag vill lära mig olika livserfarenheter hela tiden, kanske det vore bra att volontärarbeta kanske en gång per år. Funderar på dykning på Fiji och ta hand om djur där, Afrika och ta hand om djuren där, sen kanske arbeta med ekoprojekt i USA. Det finns ju så många alternativ.
En vacker dag kanske jag också vågar på mig att lära ut engelska i fattiga byar.
Men huvudsaken är att jag lär mig nånting. Jag vill inte bli fast på en plats och tro att världen är så här värdelös. Det finns inget värre att inse hur kasst allting är. Pengar hit, pengar dit. På det här sättet kan jag resa (vilket är anledningen till varför jag sparat pengar i alla dessa år.) och jag får lära mig nya livserfarenheter.
 
Jag tror fan att det blir min plan. Ingen skola än så länge. Kanske nån kurs här och var om jag hittar det rätta. Har skrivit till ett par stycken men ingen verkar specialisera sig inom filmmanus/böcker. (Utan att jag måste betala ca 80 000kr/året för att lära mig. NO WAY JOSÉ.)
 
Någon som är intresserad av volontärarbete med mig får gärna skriva. Jag länkar sidan som jag främst kikar på, men det finns ju alltid hur många andra som helst också. Men priserna var helt OK för detta. Hade väl planer på ca två veckor i taget, se hur det går och om man vill ha längre nästa gång så går ju det också.
 
http://www.blueberrysprak.nu/aeventyr/
 
 

two inconvenient truths

 Sträckte ryggen rätt illa idag. Måste väl kanske börja med det som folk kallar "träna" om kroppen redan ska börja haverera.
 
Jättespindeln jag såg igår är borta. WHERE DID YOU GO, YOU EVIL FIEND?!
 
 

?

Sitter och klurar på halloween2012. Har min ide på Selene underworld, så man får använda min nya underbust, men trist å vara vampyr igen. Men Vafan, det är ju de bästa ändå am i right?!
Har lite fler idéer men Mja, får väl la se.
Peppa halloween boys'n'gals!


#onödigtblogginläggbitch


the tale of the ugly woman

Dagen gick rätt fort = skönt. Däremot visade inte vågen idag vad jag önskat = oskönt.
Ska kila till fredrik en snabbis, sen blir det att förbereda sig för ännu en ledig helg.

I wonder

Ska man kanske klippa lite lugg igen eller ...


WEDNESDAY

 

the new tee

tishan som kostade oerhört mycket, gav mig onödigt mycket tjorv... topshop-skitar.. men jävlar,
så fin den är! - på tal om andra saker; varför har blogg.se
slutat med att man kan sätta en jävla massa miniatyrer bredvid varandra? Nu måste man lägga dom under varandra på en helt annan rad. Ser fult ut. Sadface cindy.
 

no. no.... no.

Är det bara jag, eller har folk blivit mer och mer oprofessionella? Börjar irritera mig på människor som har ett fint status jobb men som inte kan göra saker och ting som det ska. Aja, mer info om det kan komma en annan dag - och hur kan folk som är allmänt stupid få ett respektabelt jobb? oh, the horror!
 
Ska snart till jobbet igen. I det övriga så har helgen varit skön. Det var visserligen regn så man inte kunde städa igenom bilen men det får man väl ta en annan dag då. Lagat en massa matbackar så man ska slippa stå vid spisen direkt man slutar kl 18 så man inte hinner göra nånting mer än komma hem - laga mat - gå och sova. Så oerhört leds på 10-18 skiftet, och tänka sig att jag har det i foreverness tills vintersäsongen kommer tillbaka.
 
Får se vad den här dagen har att komma med. Vem vet, nånting bra kanske händer. På tal om bra, har jag inte spelat på Lotto på väldigt länge. Kanske är min tur nu.

just breathe.

Hittills har lördagen varit precis som jag velat. Loppis, två filmer (de var värdelösa men iallafall.), kaffe, pizza och bara försökt att vara lugn. Sluta vara så oerhört stressad.
Det är svårt för mig att ta det lugnt nu förtiden. Det är så mycket måsten, så mycket man ska hinna med. Så mycket som man förväntas göra. Jag tror att jag har gått in i väggen med för mycket jobb, och för lite tid för egna intressen. Hursomhelst - så försöker jag att inte planera så värst mycket, ta dagarna som det kommer så gott jag kan, och försöka att inte stressa upp mig på jobbet. (det är däremot omöjligt.)
Jag har tänt ljus på vardagsrumsbordet, dra bort sminket, byxorna är av och man ska dra på sig en morgonrock - ja, trots att klockan är knappt 18. Slå på en till film, njuta av ens egna tid.
Det är trots allt något människan inte tar så stort värde av idag - att vara sig själv för en stund och göra precis det man själv älskar, istället för den där tvätten man måste göra. Disken som väntar i köket, eller dammtussen man stirrat på hela veckan. Helgen är till för sig själv. Däremot, oerhört tragiskt, att människan bara är tillåten två dagar i veckan till sig själv, och spendera i snitt 8h per dag till något man inte vill göra, endast för att man måste..
jävla system. aja, inga tankar var det väl     -     hejdå.
 
 

ChillBeerGameNight

Det var en trevlig kväll med en massa öl, sipsi & dippi. Gick igenom Mario kart, SSX, super smash bros, GTA 1 & tekken 3. Kul med lite av de äldre ibland! Man hade visserligen tappat sina gamla speltakter i tekken 3 - men det är sånt som händer. Däremot var det
Lätt att minnas tillbaka alla trix i Mario kart.
Ingen bakis - så det blir att åka till farsan och städa bilen idag! åh så jag älskar lediga helger!


awesome brentalfloss song

 

oooooohhh shiiiiiiiiet

Fredaaaag - ja det är fredaaag! Så jävla skönt. MMMPAJ så skönt.
Dricker kaffe, har just duschat. Tänkte duscha ikväll men vafan, vem orkar tänkte ja. Efter jobbet blir det att lira lite jolly good mario kart double dash! Det var väldigt länge sen. Klaggen kommer förbi på ett par öl, och sedan kanske nån öl ute. Men prioritet gaming, förstås.
Först ska jag bara genomlida en till dag med arbete..
 
 

and heres my new pearl! Or, Le Babe!

Nytvättad och fin är den. :) Love it.
 
 
 
 
 
 

aaand im off to get the new car!

med mitt nya röda hår som jag INTE är nöjd med,
men jag är glad ändå!
 

IM SO FUCKING HAPPY

 En ny resident evil! Åh, tror jag ska gå och förboka den här älsklingen
 
 

PHEW

Betalade just månadens räkningar. Det sved hårt i plånkan, och jag har inte ens lagt över pengarna för bilen än.
Aja, får se bilen som en investering. Den är ett rejält kap och egentligen extremt mycket billigare än vad den borde gå på.
Jag fick köpa den för 10 000 (han ville ha 12 000 först) och de flesta av de bilarna säljs för minst mer än 15 000kr. De flesta man hittade med samma miltal och årsmodell, låg på ca 20 000 liksom.
Så, kap för min del. Det hade kunnat bli mycket dyrare. Men för plånkan svider det oavsett. Tur att jag jobbade 200h förra månaden så man får in lite mer pengar nu i slutet av månaden. Plus att jag kommer jobba typ samma denna månad, och ta in mina röda arbetade dagar i lön istället för ledighet. Så, det löser nog sig..
Men det gör ont att se pengarna försvinna sådär. Man kämpar så mycket för ett par siffror på banken, som bara försvinner. Tung liv, de här monetära systemet. MEN JAG HAR EN FIN BIL.
Ska snart dra och hämta sötisen, sen efter jobbet blir det att skriva över ägarbeviset, samt åka och tvätta min nya raring - vafan hände nu? Jag har blivit som en kille och kalla min bil en raring. Det betyder att jag måste ha ett namn på den ju! Hmmmmm... nä. Le Babe får den heta.

mini weekend vacation-pics

Eftersom att jag är så glad så slänger jag in bilderna från helgen också! Inte så många, men nånting iallafall.
 
 
 

Dude, this isnt where I parked my car

WAAAAH köpt mig en ny bil !! Svinnöjd är jag! Det går typ inte att bli mer nöjd än så här. Bjöd farsan å Johan på mjukglass på 72 kr - och jag bjuder inte. men nu jävlar! Glad som aldrig förr. Jag kan storhandla igen!
Men jag ska däremot göra upp strikta regler för bilen. jag ska fan inte vara så slö som jag alltid är och ta bilen till jobbet. Det är bra att gå. Det är gratis att gå - jag ska fan lära mig att gå.
(förstås lite sidoregler som att jag kan ta bilen till jobbet om det är snöstorm, eller -20 etc.)
 
Men yeaayyy! Hämtar bilen imorgon tillsammans med alla vinterdäck. Killen som hade den jobbade för tillfället och hade inte med sig hemnyckeln. Men yepp, imorrn kommer bättre bilder upp på den. SÅ JÄVLA GLAD!
Hade tänkt gå ut nu i helg, men jag kanske får skippa det om jag ska ha råd med en bil och en tatuering så småningom. Hmmm får ta mig en tänkare. Så vida ingen har lust att bjuda mig på 5 öl eller 10? anyone? no? allright.
 

tired

Tänkte ta mig tiden att lägga upp mina bilder från helgen - men jag orkar inte. Imorgon kanske.
 

never again from TopShop

Huff - jag ska aldrig beställa från topshop igen.
 
Det gick ju inte att skicka tillbaka kläderna utan att man måste betala - och det skulle gå på över 200 (325kr för att skicka som paket.). Det är typ allt som är där i liksom. Njah, men nästan.
Så har funderat på om man ska försöka sälja på tradera istället, men.. så trött på att spendera energi på det så jag kanske bara går förbi och skickar skiten imorgon. Får man iallafall nånting tillbaka.
Men jag ska absolut inte beställa därifrån igen. Har också skrivit brev till dom och frågat om hjälp förra veckan, inget svar än. Jävla bastards. Nä, jag ska hålla mig på min favorit i Kina istället.
Där får man hjälp efter ett dygn högst, och de är snabba med att skicka pengar tillbaka och kläderna passar praktiskt sett alltid.
 
Snart dags för jobb igen. En till tallrik med fil så är jag redo..

the whining bitch

Under helgen var jag och Johan i Laxforsen.
Det var underbart. Bara lugna ned sig lite grann, elda i kaminen, laga god mat etc. Ta det lugnt. Inte så himla mycket stress och skynda. (även om jag kände det också. Svårt att stänga av totalt i dessa tider.) Jag låg på natten och tittade mot ljusskenet av kaminen. Jag ville inte blunda, för det betyder att när jag vaknar igen kommer det vara Söndag - och ett steg närmare måndag..
Men, jag vill inte bli så mycket mer negativ. Det var mysigt att se på skenet. Att ta in allting och inte vilja släppa. Att njuta av det man har. Inte låta ett ögonblick gå till spillo. Jag önskar jag kunde ha en egen kamin. Men det får bli en annan dag.  Jag är nöjd med helgen.
 
Idag. Skulle färga håret. Började må illa. Drog en panikbyte av färg på Coop - köpte brunt - när jag kommer hem sa johan "nej ta rött." , så blev jag tveksam igen. Jag sa bara fuck it, och nu ligger röda färgen i igen. En mer röd färg denna gång. Men huff, jag mår illa. Så leds. Jag kräver en förändring. Nånting.
Den bruna färgen finns ju kvar, så den får det bli efter det röda gått ut.
 

I hate the monetary system

Jag har tänkt rätt mycket på livet, de senaste året. Varje gång kommer jag fram till samma negativa saker - och gör allt för att glömma. Jag försöker att inte minnas, jag låtsas som att jag inte vet. Vad livet är. Vad livet går ut på.
Jag har så mycket inom mig som jag vill få ut men jag kan helt enkelt inte sätta det i ord. Det enda som bara är nästan rätt, vore Besvikelse.
Att må sämre och sämre varje dag. Tänka. Tankar. Att vi är så kallade "fria människor". Att allting är en lögn. Vi är inte fria. Vi är ingenting annat än moderna slavar. Det blir svårare att vakna upp varje dag och gå till ett jobb, som egentligen inte gör något annat än att tjäna pengar, till saker vi egentligen inte behöver.
Vissa saker är faktiskt bra att ha, missförstå mig inte nu. Men Zeitgeist har gjort mig mer seende för världen och hur det kan vara.
Världen har nog mycket pengar att vi hade alla kunnat ge pengar (eller de rikaste.) till alla människor och alla - ALLA - hade kunnat få ett hem. Det behöver inte vara hemlösa.
Tekniken idag är så bra att vi hade kunnat ersätta allting med maskiner, och vi alla kan bara leva. Vi får alla lyx, även utan arbete och pengar. Även om vi egentligen inte behöver så mycket mer än ett normalt hus och saker som en spis etc. Vi behöver inte ha 200kvm hus...  Jag hänvisar här, till The Venus Project.
Jag förväntar mig en revolution under min livstid - och därför vill jag sprida ordet om vad vi är - slavar. Ni som nu läser det här kommer antagligen bara läsa det och gå vidare med era liv. Men ta åtminstone en titt på filmerna Zeitgeist innan ni dömer. (finns att live streama på deras hemsida.)Tänk efter när ni se den. Förstås, kanske man inte ska tro på allting de säger, men de har en poäng. Kolla upp The Venus Project. Desto fler människor som är medvetna, desto bättre.
 
Hursomhelst... livet idag ... gör mig ledsen. Och jag hade kunnat prata länge om detta. Jag funderar starkt på att sluta använda bloggar. Facebook. Tumblr. Allt egentligen. Det känns bara mer och mer meningslöst.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Helt ärligt.
 
 

For once I had some time over

 

:(

Fick mina kläder idag. Jackan passade inte. Tshirten var en av de snyggaste ja sett - passade perfekt - men för perfekt så när man tvättar skulle den blivit för liten = fick skicka tillbaka allt.
Har beställt tshirten igen däremot men en storlek större. Passar inte det blir ja fan galen. Jag är en förbannad mellan storlek på allt. Inget blir fan rätt på första beställningen för mig. Nåväl.
Den iallafall. Men jag är sjukt sugen på förändring. Så tror ja ska ta mig en shoppingrunda på min godtrogne hemsida från Kina. Där det oftast alltid passar mig när man beställer. Eller en punksida från USA som ja tänkt beställa ifrån sen jag var 15, men inte kunnat för man måste ha VISA kort och farsan ville inte beställa - och jag glömde att jag hade eget efter nått år.. Så, en titt där också.
Färgar rött hår snart igen. Efter det blir det mörk brunt hår. Och kanske går och klipper mig igen. Så leds på mig själv så jag orkar inte se mig i spegeln längre.


-

Jag mår lite bättre idag - hoppas det håller i sig.
Efter jobbet ska Foxy träffa en iller. Kommer bli kul!
 
 
det var allt. peace out.

"I want the fire back"

Jag hatar när något oförklarligt sker. Med oändliga analyser får jag ändå inget svar.
Den där fördömda plötsliga känslan av tomhet. Det är som depression, men ändå inte. Det är något värre. Inget hopp. Inga känslor. Man bara är.
 
Att äta utan smak. Att se utan att uppleva. Att le utan känsla.
 
Total tomhet. Över en natt har livet blivit stulen. Jag vill ha det tillbaka. Elden. Passionen. Livet.
Även fast jag skriver just nu känner jag inget. Att skriva brukar hjälpa, men orden blir fel. Jag blir inte nöjd. Och det faktum att jag inte har nog med ord skrämmer mig, det brukar inte hända ofta.
Ingen ork för livet. Utmattad. Värk i kroppen. Totalt jävla osammanhängande och dålig text. Vill inte. Orkar inte.
Dags att försvinna.

Paranormal Activity 4

DET ÄR PÅ G EN TILL. SNART UTE. VEM GÅR PÅ BION MED MIG?!??
 

that awful feeling, when the alarm rings, and you need to go to work

 
 Huff. that horrible moment asså.
Fikar lite fil och ser på den här. Försöker lyfta humöret. It aint really working, även om videon var störd
 
 

update from the drunkness

Det var en väldigt skön drunken gamenight. Men jag fick inte med mig folket till vardagsrummet förrän efter folk druckit i tre timmar = folk har inte så bra koncentrationsförmåga. Man ska alltid dra folket till vardagsrummet hädanefter. Låsa fast dom. Jag var så spelsugen men det gick inte så bra för min del haha! Men våran hemmalagade pizza var uppskattad, och fredriks/marias tårta var awesome.
Igår hade man inte så stor bakis trots allt. Kring tvåtiden åkte jag till mommo för att dra i mig lite D-vitamin från solen. Det var skönt faktiskt, även om jag hatar att sola. Men de där jävla vitaminerna måste man ju få i sig när man knappt vart ute den här sommaren. Lär ju avlida i vinter annars.
Aja, ska förbi fredrik nu och lira Dead Island tror jag. Kanske en kaffe på det? I hope - och sen blir det att kila till farsan, tvätta, göra ännu mer hemmalagad pizza yumyum och se en film.
Farsan kommer hem idag, och jag får min tavla hem. (min kusin tryckte upp en av mina bilder till tavla, och jag fick ta kopian) så det blir spännande! Kul att ha något eget på väggen liksom.
Har funderat på att trycka upp några från Japan också. Finns vissa bilder som jag är jätte stolt över och gärna vill ha större. Och från Dublin också, förstås.
 

"You know what's fun? Alcohol."

Köpte mig rödare hårfärg. Får se till veckan hur man ser ut då!
 
Ikväll vankas en till Drunken gamenight! Jag bjuder på hemmalagad pizza till och med! Kommer bli roligt! Så, jag har inte så mycket mer att säga idag heller. Var på marknad - den sög - käkade dagens på icehotels restaurang, det var gött - köpte 'Jägarsaft', det var gött - nu ska jag städa och ösa. tjaråååå!

FREE AS A BIRD!!!! ... for three days.

Lyssnar musik, njuter av ledigheten, tvättat. Jepp, imorgon vankas ännu en drunken game night!! Ska bli otroligt roligt och skönt. Dessutom ska jag bjuda på hemmalagad pizza. Its bound to be as epic as it sounds!
 
Det var allt jag hade och säga för nu.

Thoughts and reactions

Funderar på att ta mitt kopparfärgade hår till nästa nivå - skrikröd. Tankar? Åsikter? Beställer färgen snart. Antingen same Old eller en ny. Eller några andra tips?


im so excited! I just cant hide it!

Åh! Nya Batman var underbar. Helt jävla underbar. Och jag är så jävla pepp för nästa film då Robin får vara med! Jag är en sån jävla nörd när det kommer till sånt där. Jag älskar de äldre Batman med Robin med. De är töntiga, och dåligt gjorda - men det ska vara lite så också. Det är charmen med de filmerna.
De är bra de nya nu också, men på ett annat sätt. Och hoppas som fan att Poison Ivy kommer snart. Min favorit karaktär, hon och harley quinn förstås. Huff. Så bra. Så bra!
Iallafall, idag är sista hel dagen innan jag tar ledigt! För imorgon jobbar jag bara halvdag. 10:00 - 15:00. Det känns väldigt skönt.
 
 
Nu ska ja dra en hög fika och dra till jöppet.
 

RSS 2.0