sigh

Jag bör verkligen redigera klart alla bilder från USA innan jag åker till Hawaii.......

update on the misguided yet guided, life

Öh, ja, det har hänt lite grejjer sen sist.
Drog till Umeå, var på konsert. Ghost B.C. Det var awesome!! Trevligt att hälsa på folket osv.
 Bokat plats till skola i Hawaii. Blir att studera engelska, och tillvalsämne är turistengelska. Jag har tankar att satsa på en karriär, och den karriären är reseproducent isåfall.
Bra start, så har jag ju jobbat som det på kiruna guidetur redan, och fått jobb på Icehotelsbokning. Det gäller bara till februari, men man vet aldrig om man får komma tillbaka till nästa säsong osv. Bra erfarenhet till CV om man vill bli reseproducent.
Jepp. Man har fått riktning i livet. Det tog ett tag.
 
Nu är jag däremot sjuk som fan. Nyser onormalt mycket. Kanske 10nys varje halvtimma. Måste bli frisk för Bio man bokat till morgonaden, SAMT att jag börjar jobbet på måndag. Finns inte så mycket värre, eller dålig stil, att sjukskriva sig på första dagen. Det är skämmigt, asså.
 
 
ghost b.c. Man hade inte med fin-kameran, som ni kan se.
 
 

Roadtrippin'it in USA, San Francisco : Day 14

Japp, då var det dags att se den berömda Santa Monica Piren!
Allting var som en magisk kväll. Det går inte att beskriva heller. Palmerna i solnedgångenssken, havet, glada folk, popcorn, souvenirer, vackra ljus. Jag låter bilderna berätta allt.
 
Vårat hotell.
 
Vi åker i pariserhjulet.

Det finns fler bilder, men får se om man orkar redigera, haha...

Roadtrippin'it in USA, San Francisco : Day 12-13

 
Dag 12:
Den här dagen var mest en shoppingdag. Vi hängde på statestreet. Köpte inte desto mer, ett par Vans skor, johan hittade ett objektiv osv. Vi tog också våran första kaffe under hela resan, en liten mugg kaffe var så stor att jag var tvungen att slänga. Jag orkade inte dricka.
Med ca 25-30 plusgrader, orkade vi inte vara på stan mer utan drog tillbaka till hotellet och poolen. Där träffade vi folk från Kanada, Tyskland och nån var från spanien tror jag. Trevliga folk.
 
 
Dag 13:
Innan vi lämnade Santa Barbara, åkte vi till en Cowboy butik. Där fanns det massvis med fina saker. Johan köpte en cowboyhatt.
Sen bar det vidare mot Los Angeles! På vägen dit var det måsar överallt. Man åkte förbi Malibu också. Så sjukt vackert. Fina dyra hus längs stränderna, som på film. Det går inte att beskriva känslan när man åker längs highway 1.  Det måste upplevas.
Väl framme gick vi och handlade, samt tog en promenad på den kända shopping-gatan på Third street. Det var helt OK butiker, men vi är inte så sugna på shopping. Vi bokade en biljett till filmen Insidious 2. Med kända stereotypen av att folk klappar händerna när the "bad guy" dör osv, skrattar och skriker - hände. Jävla folk haha. Det ska vara tyst på bio! /arga tanten.
Efter det drog vi in på en engelskpub och tog ett par öl. Rätt tråkiga folk. Inte alls samma känsla som i Dublin.
 
 
 
 
 
 
 

kickstart christmas

Gjort Knäck för första gången b.la.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0