full 'house'

Fullt upp. I söndags gick jag bort från jouren som varade en vecka. Första gången man jobbat 24/7 i en hel vecka.. jag får lönen den 10e, och jag hoppas att det var värt det. Har dock jouren nästa vecka igen, hue.
Jag ska kanske till Umeå denna vecka och hälsa på johans släkt. MEN hittills har vi inte hittat någon som kan ta hand om katten, så det blir kanske att jag måste stanna ändå.  och i sånafall, blir det väl fest med Klaggen.
Hursomhelst blir det väl bra, men.. känns trist att man inte kan få båda sakerna, haha. Och det är faktiskt så. Har inte varit i Umeå på typ två år, och nu när jag har tid kanske jag inte kan - samt klaggen flyttar och det här är enda helgen som funkar att ha en hejdå fest för jag har jouren osv så jag kan inte göra något - så det går inte heller om jag ska till umeå. alla dessa val och kval, asså.
Det är nu 33 dagar kvar till USA. Mitt fotosug borde börja komma strax igen. Jag vill ta vackra bilder. Inte bara semesterbilder, utan nånting vackert. Ett Konstverk ; sa nörden.
Det blir att ta med båda kamerorna denna gång faktiskt. Så det ska bli spännande att fota på västkusten.
har inte så mycket mer att berätta. känner mig trött och slut i kroppen.
 

----

Uppdatering ..


Det blir nog på tisdag. Yeah!


-

Var i laxforsenstugan hela helgen. Väl behövd vila. Imorgon börjar arbetet, och ska arbeta i 11 dagar.. Blir jobbigt.


"Would you see then, what I see now?"

 

lé unecessary update

Livet är svårt. Men här är en bild på mig  - jag lever. jag är bara jävligt tyst på bloggfronten. 48dagar kvar till USA.
 

with the lack of quality and words;

På måndag börjar jag på min träning för att sitta i receptionen på hotellet. Jepp. Läskigt.
Nåväl, det blir bra. Det är bara två veckor som jag ska sitta där och ha jouren. Det ska jag ju klara av. Trots allt bara två veckor av hela mitt liv, haha.
På måndag börjar jag också på min träning igen. Har haft uppehåll i ca tre veckor, det känns i ryggen. Har blivit sjuk, festivaltider osv som kom ivägen. Men på måndag struntar jag fullt i om jag är sjuk eller inte. Jag vill prova mina nya träningskläder som jag köpt för första gången i mitt liv. Och jag vill börja min träning så man kan ha en awesome kropp tills man ska till lé beach of Californiaaaa! YEH. Fan så jag längtar.
Har inte så mycket mer att säga. Jag är bara en extremt förvirrad person för tillfället och saknar därmed ord.
Jag tar mest bilder till instagram, när man inte hinner med så mycket mer. Ni kommer ändå bli leds på bilder sen när jag kommer tillbaka från USA. Kommer säkert fylla minneskort på över 50gig haha.
På brist för annat, lägger jag in instagrambilder.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the fifteenminute photoshoot

 
 

RSS 2.0