The day I thought would never come - came!

Sista dagen för denna månad - trodde den aldrig skulle ta slut!!!Seriöst. Den här månaden har varit ren tortyr. Folk som laddar upp strand bilder på facebook medan jag sitter på jobbet och sakta tynar bort. Sol bilder, medan i Kiruna är vädret lika dåligt som alltid. TORTYR.Jag kan se ljuset i tunneln igen! Knappt det egentligen, börjar seriöst att tappa mitt sinne. Hur mycket det nu än var kvar av det, men ni kan ju ana hur sjukt allmänt borta jag är. Glömmer saker, tappat bort dagar, sover dåligt, mardrömmar, ångest, hjärtklappningar x massor mer - tror jag gått å dragit på mig en förbannad depression/bränd från jobbet. eller nått. Eller så är jag som normal - som jag alltid varit.  Ett  totalt   jävla   vrak.
in other news - Direkt efter jobbet blir det nya Batman! Åh, så jag längtat. Dra till mig popcorn, en Dr.Pepper och sen bara slacka i biostolen och njuta av det underbara som är just det - Batman.
Det tråkiga är att jag antagligen måste sitta själv. Forever alone. Ingen varken kan eller vill. Johan KANSKE kan haka på, men hans tåg blev försenat så de vette fan. Det är allt eller inget på den fronten.
Men jag ska dit iallafall, med någon eller inte. Det är ett måste. Och som jag längtat så här länge? Nä. Den ska fan ses på bioduken.
 
Bjuder på en oredigerad uglyassmfwhydafuqareyoualiveCindy-bild. Sliten som aldrig förr, men månaden är snart slut så jag är glad ändå!
 
 

miss anxiety attack

Handlade just för nästan en tusenlapp. Varför verkar det som att jag är den enda som inte kan shoppa, utan att få ångest? Jag tänker alltid tex "jag behöver inte." eller "jag förtjänar inte." eller "Jag kan klara mig utan. Jag har varit med om värre." när jag beställer.
Jag har inte köpt en jacka, specifikt, en sommarjacka, sedan 9an. Det vill säga, jag behöver verkligen en ny jacka. Herregud, den ser ut som direkt plockad ur en container tycker ja. Helt söndertvättad och använd.
Så då tycker jag, att jag kanske borde kunna känna aja,  en jacka efter så här många år, vore ju inte helt fel. Inte direkt så att jag går back i plånkan. Men huff, jag mår svindåligt alltid när jag tryckt "BETALA."
Jag vet inte hur många gånger jag har gått tillbaka till hemsidan och avbokat det jag beställt bara för att jag hatar den där känslan. Panik. Pengar som försvinner.
Ska försöka slåss emot den, och mina just nu oerhörda panik hjärtslag - och inte avboka. För jag kan åtminstone beställa hem den, och om jag inte gillar den, eller om den inte passar, kan jag bara skicka den tillbaka, och få pengarna tillbaka. No problem.
 
Och varje gång jag köper något tänker jag på samma sak. Och som ibland lyckas trösta mig.
"Money makes people cautious." - Into the wild.
 

to get burned

Den här dagen har känts hemsk. På en gång jag for iväg imorse, var det som att min själ försvann. Temoporärt försvunnen. Jag känner mig väldigt trött, leds, orklös, ingen motivation. Jag är inte mig själv.
Jag hade kunnat skriva så mycket idag, känner jag. Men, det är ett ämne som är känsligt och det går inte riktigt att skriva ned riktigt än. Jag börjar känna mig ful. Att inte uppskatta, att jag faktiskt är helt OK. Som att saker och ting inte betyder längre. Man kan lika gärna försvinna.
Jag hoppas bara att jag kan klara resterande... 5 arbetsdagarna, för sedan en kort vila på tre lediga dagar.
Slutade en timma tidigare från jobbet idag. Hade tänkt bara lugna ned mig. Kanske dricka upp min sista KilKenny och njuta av lite vampyr film/serier..
Sammanfattat; den här dagen sög.

my night as indiana jones

Inatt fick jag vara tjej versionen av Indiana Jones. Vet ni hur kul det var? SJUKT KUL. Men också läskigt. Slogs mot ett par hitler liknande folk på 20talet, nånstans i typ.. egypten? Vill jag säga iallafall. Det var gigantiska spindlar. Det var inte lätt att vara och leta en skatt, som var gömd längst in, under spindlarna. ÄCKLIGT. Huff. Tror faktiskt, om jag minns rätt så sa jag typ "Nope!" och bad en annan i gänget klättra ned.
Haha, some hero I am.

"-- lived on the dark side, of the american dream"

Huff, fredagen gjord!
Skyndade hem, åkte och hälsade på mommo och moffa med katten för en catplaydate. Kisse-maja var ju där också förstås. Fick en matback - shazam - och snart lägga mig i sängen för lite vampire diaries som vanligt. Med Johan bortrest igen, drömmer jag mig alltid bort till en annan plats.
Seriöst - jag hade nog blivit galen - rättelse, mer galen än jag redan är - utan filmer/tvserier. Sjunger på Lana Del Rey - Without you. Sjungt den ett par dagar nu tror jag. Störtkär. Och johan har sagt ett par gånger nu att jag sjunger fint. Vilket jag tycker är kul, då jag hatar min röst oerhört, och han brukar inte säga saker han inte menar om såna saker. Kanske finns lite hopp för rösten trots allt.
 
från jobbet idag

Almost everyone likes a good gossip

Stewart otrogen mot Robert. Yep. Måste köpa skvaller tidningen. Läst på internet hur mycket som helst. Känner mig plötsligt som f13 igen. Haha! Nämen seriöst. Vem är otrogen mot Robert Pattinson? Och med en som är över 40! Kom igeeeen, dumt val Kristen. Dumt val.


my day was 10 years long

Fick min nya underbust idag - den verkar passa <33 sååå glad! Så snygg! MMM. Kärlek. Lite svårt att testa helt då, när man är ensam. Svårt att snöra bakifrån.
Kanske får vara Selene från Underworld till Halloween, hehehehe, mina läderbrallor hade däremot blivit lite för små när man bantat. Och mer bantning ska det bli. Men synd för brallorna, de var ju rätt heta på mig asså. För att vara helt dryg och ego. Bjuder på två snabba, fula, bilder, men iallafall nånting.
 
För övrigt har den här dagen känts som 10 år. Helt sjukt. Den har gått så oerhört sakta, att det kändes som Inception när det känns som att man är i drömmen 10år, ni vet? Huff, inge kul.

Women are from Venus, men are from Mars

Mitt tålamod ryker snart.


Serenity

Har spekulerat lite planer idag för resa. Det ser bra ut. Väldigt bra ut. Och Johan har sagt att han vill med! Så jag känner mig väldigt lycklig. Jag har någon att resa med, och det råkar vara min bästa vän också.
- om han fortfarande är sugen när man väl ska boka är ju en annan femma.    Men jag åker iallafall iväg. Sitter och räknar budget och hur mycket man kan resa, hur länge, visum etc - men för tillfället ser det väldigt ljust ut och mycket billigare än jag hade tänkt mig. Hittills ser resan ut som följande: Stockholm  -  Los Angeles  -  bila efter västkusten upp till Seattle  -  Hawaii  -  Stockholm. En resa på så länge som möjligt. Hade väl tänkt att budgeten räcker kanske över en månad, en och en halv.
För tillfället kan ju fortfarande allting ändras, men vafan. Allt är öppet för förslag tills biljetten är bokad.
 
Imorgon blir jag ensam på jobbet igen. Kommer jobba 10-18 som vanligt.. huff, det mest irriterande skiftet man kan ha. Speciellt när man måste vara ensam också. Ah well, vad ska man göra.
 
 
 

"happiness only real when shared." - into the wild

Det känns som att ingen delar mina drömmar att se världen. Jag känner mig ensam. Jag väntar och väntar men ingen vill med. Kanske en snabb resa nånstans, men det verkliga, en oförglömlig resa, det vill ingen på. Jag funderar varenda dag om hur jag ska gå till väga för att få ut varenda krona ur mina väl sparade pengar. Det är svårt. Och det blir ännu svårare när man inte vet vad som är äkta känslor/tankar eller bara ens manipulerade huvud som försöker skydda ens slavpengar. Svårt att förklara kanske. Men jag måste göra det. Och det måste ske väldigt snart. Gör jag det inte blir jag en bitter kärring redan till åldern av 25. Det här går inte - det är mitt liv. Det är NU. Det är dags att göra något åt det här. Fortfarande står dörrarna öppna för folk som kanske är sugna på en resa som är längre än en månad. Annars får jag helt enkelt resa ensam och växa som en individuell människa. Inte helt fel det heller, men delad lycka är det bästa. Men snart bokar jag flyget, och sätter ett datum för en ny del av mitt liv.


these hips dont lie

Jepp. Fick min underbust idag. Lycklig som aldrig förr - tills jag insåg att den är för liten. FÖRBANNADE HÖFTER. Alltid så sjukt bred på mina höfter. Jävla djkfsdfjslfosdfkfdsjk.
Så, måste skicka tillbaka och vänta in en storlek större. Passar inte det så sågar jag ned mina höfter. Thats it. Här är resterande av helgens bilder.
 

fuck society

SÅ ÄCKLIGT TRÖTT OCH DEPRIMERAD.
 
Såg på Zeitgeist första film igår. Kände/känner mig väldigt arg. Lust att jävla dra ihop en armé och gå emot den här skitvärlden. Ska försöka se tvåan och trean idag också.
Visst, man ska väl inte tro på allt den säger. Men, jag har väldigt länge haft tankar om detta. Nånting har helt enkelt inte känts rätt. Nu vet jag att det inte är det.
Ska dra och tjäna pengar som egentligen inte behövs.

40th birthday celebrations

Här är några bilder från helgens firande av min faster Tanja som fyllde 40 år! Resten av bilderna kommer upp imorgon. Inte så många, men ett par iallafall.
 
Hade ett par stycken skämmiga fyllebilder, men tänkte att alla i världen kanske inte behöver se ens släkt göra bort sig totalt! Om någon släkting vill att jag skickar resten av alla bilder (även de oredigerade) skicka bara email så för jag vidare allting.
 

Fact;

Det finns vissa saker jag aldrig kommer kunna förstå, och det gör mig oerhört frustrerad. Det gör att jag har svårt för tolerans och det skapar problem. Blir sakta galen över denna sanning. 


the countdown

Ahhhh, bara två arbetsdagar kvar innan man får ledigt fyra dagar. Längtar. Som fan.
 
Det ska man väl klara av, eller? JOOO.
Har rätt mycket saker på hjärtat, men jag har inte modet eller orden att dela med mig. Så allting får komma i kryptiska meddelanden på tumblr istället.
På tal om helt andra inte alls hemliga saker, behöver jag betala räkningarna. Fyfan så trist. Vem vill åka och resa med mig? Redan leds på Kiruna. Leds på livet. Leds på mitt tyngande hjärta.
 

Best BlooperVideo Ecer

 

the tattoo

Japp, så nu har jag lite bilder på tatueringen! En mini tatuering för Foxy.
 
 
 
 

puh

Kommit hem efter en väldigt lång dag. Vi har börjat rensa ut en massa skräp - vilket är väldigt mycket - så det har tagit lite på kroppen. Stressa runt, springa i trappor, städa, plocka, butiken, bokningar - jepp. Och med bara en billys pizza i magen och x antal koppar kaffe. Nu lagar jag käk och sen blir det couch-mode on för resten av kvällen.
Känns som att nånting håller på att sakta uppenbara sig. Som ett pussel som äntligen kan sätta sig hel. Bara nån ynka bit kvar,  men det känns som att jag är på rätt väg. Snart kommer jag på vart jag ska fortsätta i livet, och hur.
jag känner det.
 
bild från när vi var i Japan.

Abraham Lincoln Vampire Hunter

Den var helt OK. Handlingen var upp och ned - kunde vara jätte bra för att sen sjunka ned till ett "mjeeeh... " Det var lite delar i filmen som var alldelens för lätta att ifrågasätta. I vanliga fall brukar action filmer eller med monster, ha något slags övernaturligt i sig. Med huvudpersonen, det vill säga.
Jag kan inte avslöja direkt nått, men helt OK film. Men ser mer fram emot Batman.  YEAH!
 
Nu ska ja kila och arbeta lite heeeelg. Bara 5 arbetsdagar kvar sen åker vi till Morjärv. Längta, peppa!

A reminder to you all

http://diaryoftheundead.tumblr.com
 
 
just sayin'

cinema-o-holic

Det är fredag, yeaiiy. Och jag ska jobba helgen - not so much yeaiiy. Men jag behöver pengarna, så vad ska man göra. Tänkte gå tidigare idag kl 15 iaf, så har man lite minihelg åtminstone.
Jo - och förbokade biljetter till Abraham Lincoln Vampire Hunter ikväll! Kommer bli nice. Väldigt nice. Popcorn, drPepper, trevligt sällskap och film. Kan inte bli så himla mycket bättre än det.
 

Explosive

Så många tankar. Så många känslor. Så lite ord. Så lite tid. Känner hur det rycker i kroppen. Vill veta. Vill inte veta. Impulsiv. Ny människa. Bättre. Starkare. Vill försvinna. Bort. Långt bort. Dit. Till framtiden. Och inte. En film på det på ett tag så kanske jag mår bättre - men antagligen inte. Låt mig veta. Visa mig vägen. 

Damn the human ego

Varför är det så skönt att sova när man inte får sova?
Eller ja, det är ju alltid skönt att sova. Jag hade kunnat dö för att få sova. Det där lät fel - men ni fattar vad jag menar. Men tex, man sover på helgen men vaknar ändå ca 8 där i kring. När man jobbar, så stiger man upp kanske en timma före, dvs 7, men man känner sig sjukt mycket tröttare än man gör om man hade vaknat på helgen då man får sova?
Som att huvudet säger "Jag vill sova för att jag inte får sova." Ha det man inte kan få. Jävla ego.
För övrigt beställde jag mig en underbust igår. ÄNTLIGEN. Jag har väntat i ungefär 5-7 år med att beställa en underbust för en enda anledning; De är dyra.
Nu blev jag leds på mig själv och tänkte, ska jag verkligen gå igenom hela min ungdom utan en underbust för att det är dyrt. Det är ju nu jag ska ha den. Så, jag beställde en. Hoppas att den passar däremot.
 
 

just cause

Kom hem för inte allför länge sedan. Hängde på när kollegan skulle tatuera sig - planerar min egen nästa tatuering - och panik städat nu. Huff... leds.
För övriga nyheter, så ville jag påpeka om att jag har gjort mig en tumblr. Jag ser det som ett annat sätt att visa mina tankar på istället för bara ord som här på bloggen. hursomhelst, http://diaryoftheundead.tumblr.com heter jag där för er som gillar såna sidor.
Jag kommer förstås fortsätta skriva här. Men som sagt, ett annat sätt att visa vem jag är.
 
Hade tänkt ta det lugnt idag, men det ser inte ut som att det blir av. Får ta det lugnt när man är död, inte sant. Och som citatet jag hört för ett tag sedan (nu minns jag inte hur det gick exakta orden.) "Man tänker inte tillbaka och säger 'jävlar så mycket sömn jag fick den natten', utan det är nätterna man är vaken som man minns."
Sämst citat av mig, men det sades egentligen på engelska och mycket coolare.
 
 
 

Stand Your Ground

Det finns en tid då jag känner mig totalt ensam.  En påminnelse om mitt förflutna. Antingen på bild eller i ord. En tid då jag var mobbad och jävlig, så börjar jag må dåligt - tills  jag  kommer  på  en  sak. Jag gick igenom större delen av min barndom ensam och stark. Vad folk än sa om mig, var jag alltid mig själv. Jag gjorde vad jag ville, var  den  jag  var. Vad bryr jag mig om folk inte gillar mig? Inte ett skit, egentligen. Jag har ju klarat mig fint hittills.
 
bild från 2009 då jag fortfarande bodde hemma. fick reda på vem ens riktiga vänner var, man var smal och het med svart hår. jo, och ett jävligt stökigt rum.

Kitty Cat Action

Drog ned till lompis efter jobbet för att släppa ut katten å busa på gården igen. Chillade i solen med iPad och tog det lugnt. Skönt som fan, faktiskt. Drog också en första mjukglass för sommaren. Insanely good.
När man ska åka går det en annan katt i koppel där, så de gick och hälsade. Men Foxy var förbannad. Hon brukar alltid vilja leka med vem som helst, människa, katt eller hund liksom - men nu så var hon surig. Eller på sin vakt kanske man ska säga.
Det var en större skogskatt och en hane, så hon kanske var lite rädd. Men hon brukar inte alls reagera sådär. Nåväl, nästa gång kanske de blir roligare att träffas!
 Nu ska ja inte snacka om katt historier som alla old people gör, men det är ju det jag är. Old och kattmänniska.. hehhhhh.
 

valuable information. not.

Lyssnade nyss på Pocahontas låt. Nu kan jag inte få den ur huvudet. God'damn it.
 

Store'N'Go

Nu håller jag på å myser med min nya hårddisk - Nä,  inte direkt. Men pysslar runt. Har skrivit en recension om produkten på internet, och hoppas på att vinna mig 5000Kr. Det lär ju aldrig hända för jag vinner ju aldrig - men vem vet. Någon dag måste ju min dag vara, eller hur? foreveralone.
Lite irriterande dock att mina MKV-filer måste laddas om till AVI istället då ps3 inte kunde läsa det. Men det antog jag redan innan då man alltid måste spela upp de genom datorn, förstås.. men ah, jobbigt.
Jag har redan snart fyllt upp 100GB - heheheh. Love it.
 
 

drown myself in tea

Jepp, då var det måndag och dags att arbeta igen..
sjuk som ett as. som vanligt alltså. vet inte hur jag ska göra på jobbet, när jag egentligen behöver ha en papperstuss intryckt i näsan hela tiden. ska överleva denna dag, sen hem och pyssla med min nya jätte söta hårddisk.
Drömde att jag och Johan köpte ett hus mitt i typ new york fast det var ändå som england. (dessa drömmar, alltid lika weird.) av min gamla lärare. som jag hatar. svinfint hus med tom en bar längst ned i byggnaden. typ 6 våningar. för endast ca 600 000kr. Klart man köper! Önskar bara vi hade gjort det i verkligheten.

Miss Hyde

Sitter hos farsan igen med Foxy. Gör inte desto mer än att plinka runt på iPad och sånt. Hängt i solen etc. Har tom haft shorts, eller HAR snarare sagt. Även om man är sjuk så tänkte ja vafan. En dag i shorts i stan måste man ju vara med om detta år också. Längtar tills om 10 dagar för då åker vi till morjärv och firar fastern + njuter av lite sommar i 4Dagar. På Min tatuering har skorpan sakta börjat lossna. Det kommer nog en tatueringsbild upp här snart, ska bara be johan fota lite.
 
 
Försöker undvika mitt huvud. Det funkar för stunden, men det är också just det; tillfälligt
 
 

"It's already noon, Rae. Do you think those shorts should still be on?" - "Well if they weren't you could kiss my rebel cooch, faggot."

 
 
 

iSpoiled

Hängt hos farsan ett bra tag. Chillade, Foxy var i solen, lite film, kebabtallrik. Chill dag medan man försöker krya på sig. Imorgon blir det nog samma sak innan man plockar upp Johan från flyget. Kändes dock hyffsat bortskämt och onödigt att sitta med en Mac dator, iPhone & en iPad samtidigt. Tur att jag inte äger allting själv, då hade jag nog haft lite skuldkänslor. Nä, men kanske.
Såg för övrigt Fanboys & Black Snake Moan igår. Fanboys var väl.. njae, det gick ju an för att Seth Rogen hade en kul roll i den. Men Black Snake Moan - bra jävla grejjer. Jag älskade den, och Christina Ricci, det där var nog en av hennes bästa roller jag sett hittills.
 

A twisted sanity the only real reality

it is my
salvation it is my
poison i wish i could get
it feel touch
experience is a lie
but my only
truth it is what keeps me
alive and what kills me
inside it is taking over
my blood
boiling where are you
miss Hyde
good bye
 
 
 

Making time for oneself - a weekend without plans

För första gången på väldigt länge så har jag en helg totalt utan planer. Vet ni hur skönt det är? Att kunna göra exakt vad man känner för tillfället. Lite konstigt är det ju förstås när man är van att ha något speciellt att göra, men skönt att bara helt enkelt Vara för sig själv.
Det händer trots allt inte så ofta när man jobbar, sköter ett hem, katt, pojkvän, och vara med alla vänner etc. Ibland behöver man bara ha tid för sig själv.
Så, jag har köpt lite smått å gott till kvällen. Det blir att låsa in mig i lägenheten, ta det lugnt med min oerhörda förkylning, och slå på ett x antal filmer.
 
 

Dont forget to drink your tea

Jag är så glad att det är fredag, och att jag ska ha ledigt. Jag ska egentligen jobba, men tar ledigt för jag känner mig som att man går in i väggen. Sjuk är jag också. Blir fan att kurera sig denna helg.
Det är knappt så man kommer upp på morgonen för att man är så trött. Man ligger där och funderar "Ska jag skippa duschen asså.. jag orkar fan inte... " sen innan man ens bestämt nått har man somnat UTAN snooze knappen på.
Jag lyckas däremot vakna 15 min senare och svor lite grann, å drog i duschen. Men, jag är leds som fan på den här tröttheten.

I HEART ZOMBIES

 

le whine

Känner mig irriterad. Och måste skriva av mig lite. VARFÖR ÄR PRISERNA FÖR EXTERNA HÅRDDISKAR SÅ JÄVLA HÖGA?! Jag tänkte att ja bara skulle köpa en 500GB, men, allting går liksom på 700Kr de som verkar bra. Man vill ju inte köpa nå crap när man väl köper.
Men då är ju alla 500Gigare helt jävla onödigt dyra, så det är lika att köpa 1TB = känns onödigt då man knappast behöver så mycket minne. Det är ju totalt onödigt. Den hinner krascha själv innan jag ens har fyllt den liksom.
Varför hittar jag inget helt OK pris men bra? Jävla.. värld. Verkar som att ingen köper 500GB längre, så det är lika att sätta alla pris upp så de köper den stora på en gång.
 
Hmpf, känns nästan som att vafan, kanske skippa å köpa den helt och hållet och helt enkelt... slänga lite filer.
BAH. Skitsaker.

Something beautiful, and simple, as the human eye


ah well, I had to

Köpte mig den här sötisen idag.
 
Johan fick mig att fatta hur mycket grejjer jag egentligen har fyllt i den här datorn. Vore ju synd om den kraschade på grund av det.. så, jag bestämde mig att sluta snåla och köpa mig nånting jag vet kommer till användning. Just den jag hade tänkt mig var mindre, 500GB, men då fick man beställa på långa vägar etc. Blev leds, och blev kär i denna, så aja. Får väl köra på 1TB på en gång då. Och vem kan stå emot en söt lila extern hårddisk!
Håller på att bli sjuk. Gårdagen var en hemsk dag. Men det blev bättre med en glass och en Klaggen. Och en massa Vampire Diaries.
 Har inte så mycket mer att säga. Ska förbi Erik idag en sväng, sen försöka somna. Vilken antagligen inte kommer gå, men iallafall. Here's for tryin'

Just give me that cup of coffé, allright?

Det finns inga ord som kan beskriva min trötthet bäst. Sovit alldelens förjävla lite på för lång tid. Jag känner som att jag kollapsar snart. Nä, jobba, om man orkar en snabb kopp te med Klaggen, sen bädda ned sig under täcket kl 18 och försöka sova.
 
 
 

Yawn

Känslan man får när man inte kan somna även om man är astrött... F ME


 
 
 
 
 

//the insomnia bitch

"The cruelest dream, reality!"

Det har varit ovanligt tyst i mitt huvud, och ändå så oerhört mycket oljud.
Anledningen till tystnad på bloggen - och lite bakis på det.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag mår perfekt. Och jag mår väldigt dåligt. Japp.
Nåväl, jag ska kila å dra en fika hos kusinen som fyller år idag. Vi börjar alla bli så gamla. Vad fan hände?
Hursomhelst, när jag körde bil idag på jobbet kom den här gamla låten på radio. Jag älskade den här låten. Och nu mindes jag varför.
 Ser ju om jag kanske kan kläcka ur mig lite ord senare.
 

Blank

" Buffy, shame on you. Why does a man do what he mustn't? For her. To be hers. To be the kind of man who would nev— To be a kind of man. And she shall look on him with forgiveness... and everybody will forgive and love. He will be loved. So everybody's okay, right? C-can we rest now? Buffy? Can we rest? "   
 

RSS 2.0