decisions precisions

Har bestämt mig för en sak. Ska inte säga vad däremot, men its gonna be good.

Har just duschat, och det var så jävla skönt. Älskar när man stannar upp och njuter av hur vattnet värmer ens kropp - okey det började låta lite weird men de är nice. Ska kika igenom lite kläder som ja kanske ska beställa snart, oooch sen blire The Walking Dead+en massa jävla te. Har också bjudit över morsan och min moster på middag på fredag, så jag ska agera kock! Dvs, den bästa maten ever ska jag bjuda på. Potatisgratäng och fläskfilé.
Har också fixat tre nya filmer som ska ses till helgen. En bakisfri helg.. woah.. how'd that happen.




hellows

Kom precis hem - stress i hjärtat men jag kokar kaffe! Så det så. Sitter hos farsan för tillfället och gör inte desto mer.



cowards way out

ja, såatteee, var en sån där jobbig dag på jobbet igen  -  men efter det blev det middag med släkten, och direkt efter det blev det hangouts med Erik. Gaming och pewdiieee. De var nice! Förutom att min röst är säck, och blir värre för var dag. Slängde i en fet klump honung och dricker te igen. Undrar om man kommer vara nog stark för att jobba tills fredag eller om man ska ta en cowards way out och sjukskriva sig.. ah. Får se.


Fail

Blev fail med updates idag pga action. Skriver mer imorrn. Night y'all!


serene

Wow. Jag fick sova nästan en hel natt. TAKE THAT FRIAR TUCK! .. no, i mean JOHN BLUND!
Klunkar te med min förvärrade hals, fil+flingor ftw, plus pewdie till allt så klart. Mysiga vids denna morgon med helt wicked monster. Slänger in en bild från Japan för att jag inte har så mycket mer intressant att visa.


oh satan that was good

Ni vet.. hur man kan längta efter mat.. men inte vilken som helst.. utan den där perfekta maten.. som bara ens mormor och morfar kan göra? Jeez. Alltså, om jag nångång blir arbetslös och måste flytta hem till nån och jag flyttar dit - im gonna be fat. Just sayin'.
Träffade också släktingen som morsan sa var min tremänning? nånting sånt. En väldigt framåt kille så det var ju inte direkt svårt att prata som när man var liten och satt vid ett fika bord och ens föräldrar sa "gå och lek nu och lär känna din släkting." - och man hasar iväg till ett väldigt obekvämt tillstånd där man ska försöka säga nått men ingen vågar. Anyhoo, Så, han verkar härlig, och det är ju alltid kul att lära känna lite nya folk.
Nu sitter jag mätt och belåten, tänker på min fina lunch jag kommer ha imorgon (yes, jag fick ta en matback.) Its gonna be good. I all sin sammanfattade mening så var det en rätt skön dag. Minus allt kaos på jobbet dårå.


BAH

aahhh shheeeeeeiiiiiiittt. Vilken dag.
Ska förbi mommo nu och hälsa på en släkting som jag tydligen aldrig träffat. Känns weird. Men spännande I suppose! UPDATE LAT0RZ

 


its not even funny anymore

Vaknat varje timma under natten - igen... haft rejäla jävla drömmar med ångest. Bla den sista, skulle jag tydligen uppträda för melodifestivalen för att nån jävel nominerat mig???? Och jag hade så ont i magen för det.  Jag skulle tydligen också gifta mig i numret för att göra det coolare, vilket gjorde mig mer ångestfylld.
Så Ångest är vad jag känner denna morgon...

Hoppas på att jag blir på lite bättre humör med te å honung för halsen+pewdie!


I cant explain in words how much I need it

I want to feel the sand between my toes
I need to feel the energy of the ocean surrounding my body
I must wake up in a world thats not This or I wont be able to
stay alive
much longer

 


comfort shopping



Tittar på lite nya grejjer till sommaren. Ska inte beställa än, men har hittat lite musthavethesetobemomentarilyhappy-grejjer. Dricker vanilj te och sånt där. Blir väl sipsi med dippi ikväll plus nån film. Såg föressten Paranormal Activity 3 igår kväll, andra gången nu. Fortfarande lika rädd att jag faktiskt vill spy. Det har aldrig hänt, men shit, den filmen får verkligen mig att bli rädd. Och jag skojar inte när jag säger att jag blir så rädd att jag vill spy. Jag får som.. andnöd, och blir illamående - SÅ rädd blir jag. Och jag blir inte rädd så lätt, kan jag ju säga. What can I say.. den filmen kan sitt jobb. Åtminstone för mig.


Dont need it

Tror jag håller på att bli sjuk eller nått. BAH. har inte tid med sånt tjafs. Ska dra å köpa lite honung och dränka mig i det hela kvällen.

 


for once.. its on me

Bjöd Klaggen över för lite Twin Peaks och kaffe mocha. De var nice!


its a mess


stoked for pewdie

Vaknade precis och har gjort lite vanilj te. Min hals känns inte nice.. tror en hint av sjukdom är på g att komma. Sovit lite konstigt, men har åtminstone kunnat drömma lite vampyrer, zombies och varulvar. Helt galen combo om ni förstår vad jag menar. Man var definitivt inte säker nånstans, haha.
Ska kika pewdies nya filmer eftersom ja var så bakis igår så jag inte sett nån - men såg att han gjort en ny favourite moments! Jag lägger in den här och delar den till er också.



-

En till update från soffan. Kikat ungefär 5-6 filmer eller nått. Tog en siesta. Lyckats äta lite glass! Snart blir det att laga tacos å massa sipsi+dippi. Kommer bli så jävla gött! Längtat hela dagen.


A Foxy update


LOL

Haha blev lite mkt igår. Var ett ansvarsfullt fyllo å åkte hem innan 12. Inte så jätte svår bakis för tillfället. Ett glas med vatten å massa is så är d nog löst!


you know what?

Jag orkar inte ens klaga efter den här förjävliga dagen. Jag summerar med ett ord: Nervsammanbrott
Istället ska jag försöka att tänka på det positiva att det faktiskt är över. Det roliga är kvar, med OLW, trevliga folk, spel, dans och sånt där icke-stressande. På med musiken för nu är det snart fest och det är dags att dansa iväg alla problem!

 

 


touch


sleep-a-zoid

Ah, kanske fick mig 2-3 timmars sömn inatt. Yey.  So freaking pumped! .. not. Klunkar kaffe och försöker tänka positivt till en arbetsdag jag vet kommer bli lika tung som igår. Efter jobbet iaf blir det värt att leva igen! Såatteee, får tänka på det så kanske man kan ta sig vidare.
Nya pewdie var på tal om nått annat, awesome! Ser fram emot att se han spela igenom Cry of Fear.



in the midnight howl

Hörde den här underbara låten i bilen på väg hem. Kan ju säga att jag blev vild i bilen å drove like a king. Peppar inför morgondagen!


miserable foe

Kommit från en extrem dag på jobbet - woah. Jag skämtar inte. Folk sjukanmäler sig i sista stund, hitta guider, lösa problem, bokningar, problem med mail som plötsligt kommer 80st på en gång.. ah, det var inte ens allt. Ska städa lite lätt och sen lägga mig på soffan. Grimm night idag osv.

 

 


I find myself at the edge of madness

Tror jag håller på att bli snäppet galen utan bra sömn under så här lång tid. VIsserligen under skoltiden gick jag utan sömn kring ett år, men jag kanske har blivit lite svagare nu.
Anyhoo, mitt efterlängtade morgonkaffe står på tur.


update from teh day

Dagen började med gråt i halsen+väldig ilska. Fick min lönespec - jag blev glad. Amnesia, Twin peaks som sagt... Jag är glad. Två dagar till helg. Jag är glad.

Jag är trött. Längtar tills morgonkaffet.
Jag är sämst på att skriva. peace out.



one shot, double kill

Sov som ett as inatt igen. Kommer nog vara en till dag som en zombie på jobbet. Det bästa med det är att man kan ta alla utskällningar utan att bry sig. YEAH. teh bezte. Idag blire däremot en sväng till systemet, hänga med Klaggen, Amnesia in my heart & Twin Peaks! Se ska jag hem och ta hand om Foxy. Hon sov på mig typ hela natten, så söööt. Kommer bli skönt iallafall att spela. Behöver det mer och mer.. beroendet växer.
Som att jag inte kan fungera normalt om jag inte får spela. I dont know. Alla kommer tro jag är en serial killer in the making om jag berättar varför kanske? Såatteeee... I like trains.

 


'cause I can

Semla och kaffe till frukost. Like a baws!

;___;



Foxy

Stressig dag, men det blev semlor och lever till middag! Kan inte bli så mycket bättre. Eller jo, Foxy hade kunnat vara frisk. Hon kastrerades ju idag, fy så hemskt de var. Men hon mår bra, bara det att hon är helt groggy fortfarande och inte alls som sin vanliga jag. Känns jätte konstigt att hon inte är lika sprallig och glad, men hon kom med sin strut och lite smått vinglandes och sa hej när jag kom hem iallafall.
Så himla söt.. men hoppas hon blir sig själv snart.

wonderful music; give me strength for the day


FML

Trött som ett as. Kunde inte somna. Anyhoo, gör lite kaffe. Pewdie. The usual.
Ska kastrera Foxy idag däremot.. lite läskigt kommer det bli. Men det går säkert bra med allting.

"cause you and I.. we were born to die"


icecream; only you can reach my heart like no one else can


Headache be gone

Jag brukar aldrig ha huvudvärk men på senaste tiden har jag det ofta. I know why.. Damn barrells. Nämen, så ja ligger utslagen i sängen atm. Handlat, städat, lagat mat. Inge amnesia däremot men film med Fredrik ikväll.


Miss Ugly Awards goes to..

 

 


pewdie+caffe latté = nice

Hade skumma drömmar. Den ena var att jag skulle färga mitt hår, men råkade ta färgen av en gammal svart burk så när jag tvättade ur håret var jag svarthårig igen. Panik. Nästa dröm så drömde jag att jag bantade ned mig så hårt att jag inte längre hade knän. Svårt att förklara, men jävligt obehaglig känsla att inte ha ett jävla knä på ens ben. Såg helt fucked up ut.

Nu dricker jag kaffe latte och ser på pewdiiiiiieee. Ska lugna mina nerver idag, och det kommer bli en skön dag och en skön vecka. I feel it, bro. Kanske hänga med Klaggen, lite Amnesia.. i needz it.

 


"consider this my RSVP 'takes the heart out and throws it away' "

Känslan när man har slutat en väldigt jobbig helg som man aldrig trodde skulle ta slut - yeah.. I survived once more.
Vart väldigt arg, emotionell, vela slita ut hjärtat av en viss person och massa mer, men det slutade med att Fredrik hälsade på ett tag och jag blev lite mer som mig själv. Körde som en gud på vägarna. Just sayin'. Känner för en fet caffe latté eller en mocha... kanske ska lyxa till det på morgonen och göra mig en egen.
Ska ta och lägga mig och sånt där. Om nån känner för att göra nått till veckan, hör av er. Im game.

favorit i repris

listen some Born To Die before work


forever alone and all that


Sov rätt skönt ändå. Roliga drömmar har jag som för mig. Minns inte exakta detaljer just inatt, men jag vaknade lugnt så nått bra åtminstone. Det snöar som faen ute = fortfarande mindre chans att folk kommer till butiken, heheh.
Lördagarna brukar oftast vara de värsta, så jag tror att idag kommer det vara helt OK. pepparpeppartaiträ?
Fann mig också på en väldigt konstig plats i sinnet igår på jobbet. Inte direkt en bra plats, och därmed kom dikten som jag lade upp igår. Har lite funderingar kring det, men inte något jag skriver här direkt - men återkommer ofta till känslan "varför känner ingen annan som jag?"
Aja, nu blir det pewdie och kaffe som får lätta mitt sinne innan jobb.

 

 


the Questioning of a human mind


I feel myself in darkness and pain,
and im starting to think that this is all in vain
Afraid, but Strong. Moral & Just,
but with all of these qualities I still slowly turn to dust
I still await some answers for my questions,
but it seems there are none to be found in either dimensions
I keep walking with one foot infront of the other,
but still I ask; why bother?



My day in very few pictures

10 hour shift, day one; check!

 


forgot

Ah justja. Skrev en dikt för nån vecka sen som jag glömt å lägga upp - framför allt för att ja inte vart så uber nöjd med den och inte är fullt klar(omjagensfortsätteralls) men nån kanske uppskattar den ändå.


.Shared.

You have bewitched me with your spellbinding treats
Come here closer and share these magnificant beats

Touch my body, come and dance,
together we will flee into a wonderful trance
Caught in the lights of the fiery flames,
we will together stop with the eternal blames

As one we will enjoy this magical night,
tho we both know that by the evenings dawn,
we will once again be lost of sight.

im pumped im pumped

Bra drömmar, sov länge, vaknade före klockan, kaffe, dusch - känner mig redo för en förjävlig helg. YEAH. Hoppas på inte alltför många grejjer som ska hända. Har iaf mina backup snacks om det blir för hett! Bokstavligt talat åt allt.
Snart blir det väl och slå på lite smink så man kan bli lika fin som för någon helg sen. The amazing things makeup doez.  Hursomhaver ska jag tjäna en jävla massa pengar i helg! Det mest positiva man kan tänka sig, och som får en att stå ut med mycket. Am I right or what?!


Happy moment

Slänger in ett Glädjerop... Det ska snöa massa i helg = inte så himla många folk som är pepp på att gå å handla hos mig = mindre stress! YEAYHH


hello, heart? Are you still beating?

Off... stress. Känner verkligen inte för att jobba helgen. Ni anar inte. Men jag ids inte klaga mer för jag förlorar säkert bara läsare, heh.  Har förberett den ångestfyllda helgen med massa snacks och sånt där upplyftande. Mat är bästa medicinen mot stress! Inte mycket annat som kan lösa såna känslor fort. Tröstäter, much? Däremot mer på den nyttigare sidan som de där nyttiga nötterna, proviva etc.. Känner mig tjock på sistone. Och vill äta konstant med all stress jag känner  och ångest etz. NOT LIKING IT.
Det blir film till kvällen, yammiepants & tända ljus. Den här ångesten ska bli puttsväck när jag är klar med kvällen!


I wish that I was a vampire


I swear to Satan

Aja, jag drar mig väl till jobbet. Men när jag kommer hem ska ja fan inte lämna soffan.

 


dolphins; you shall obey my command!

seriöst - vem vill åka med mig till Fiji? Från ca 100kr/natten om man vill. Finns ju dyrare men.. off. Vem är på? Letade jobb där också, runt alla öar i närheten, men det verkar vara väldigt svårt.





not feeling to well

Yrsel. Illamående. Huvudvärk. Magont. Hjärtklappningar. Ont i hjärtat. Ah, the list goes on. Kanske ska sjukskriva mig från jobbet imorrn, men antagligen inte. Förlorar så mycket pengar. Däremot ska jag jobba helgen, så .. ah. Kommer bli tungt.  Ska lägga mig på soffan nu. Lite bilder från luleå resa kan ni se. Blev en roadtrip över dagen. Däremot inte så många bilder, heh

fredrik-san


Birthday etc.. Day.. I dont even know anymore


but for now..

Bilder+förklaring kommer imorgon.
Så ska jag klaga på hur trött jag är. Jag hörde inte ens väckarklockan - och jag hör alltid minsta lilla ljud som kommer. Men Johan fick liksom knuffa på mig för att jag skulle höra den, och fatta vad fan det var. Och när jag väl förstod så sa jag bara med en suck "Ah.. justja.. "
Kokar kaffe nu med lite extra kaffe. Hoppas på en koffein boost anytime now.

bild från förra året från klaggens lägenhet

-

Nu ska jag på äventyr.. i'll let you know how it goes.

Leave Me be

Lever jag fast i det förgångna? Är det en bra eller dålig sak? Behöver det betyda något? Förlorad i tron av något som inte längre existerar? Är jag det som kallas vacker, även med en ny tradition? Jag ser på det annorlunda än majoriteten, gör det mig konstig? Skulle man säga att det är en förlängning av min personlighet eller ett svek mot det jag tror på?

Min egen personlighet slår ut sig själv medan jag står i mitten och förblöder.


happy valentines day.. or something

Vart på jobbet, lite stress, hjärtat stannade några gånger som vanligt - slutade och nu är jag hemma. Bjuder på en dikt jag älskar och som jag alltid tänker på när Alla hjärtans dag smyger fram.

 

 

Her skin is white cloth,
and she's all sewn apart
and she has many colored pins
sticking out of her heart.


She has many different zombies
who are deeply in her trance.
She even has a zombie
who was originally from France.


But she knows she has a curse on her,
a curse she cannot win.
For if someone gets
too close to her,


the pins stick farther in. - Burton



seriously, Cindy? Seriously?

En grejj, som jag inte kan prata om här. men goddamnit. Så leds på att tänka på det. BAH. SCREW YOU BRAIN!

one favourite poem for midnight

Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...

When I came home last night at three
The man was waiting there for me
But when I looked around the hall
I couldn’t see him there at all!
Go away, go away, don’t you come back any more!
Go away, go away, and please don’t slam the door... (slam!)

Last night I saw upon the stair
A little man who wasn’t there
He wasn’t there again today
Oh, how I wish he’d go away - Mearns

I'll see you in the land where I dont exist

 


new t-shirt bros

 


goodbye?


the stranger inside

 


all my favourite fantasies in one dream

Somnade typ kvart i tio igår kväll och vaknade precis. Man får har fått sova ut lite grann, och återställa sömnen jag förlorat under helgen - vilket känns skönt. Och det det var en vampyr/varulvs dröm. Mmmm. Däremot så har jag det rätt stökigt från i fredags med massa burkar all over the place,  maaassa disk etc. Så istället för att ta en lugn morgon blir det att städa för jag ska träffa upp Johan på flygplatsen idag.

 


OMG

Bakis. Chock? Nä.


See you on the dancefloor bithes. I'll be the vampire in the corner.

 


its biting time

Peppar för fullt här hemma! Snart är det dags för en massa CoD, hemmagjord pizza och dansadansa! Vi ses ute på dansgolvet folk!!

 


'I DONT CAAARE'

 


shoot my head off would you, please

.. alla vet vad jag ska skriva. Fan så trött jag är.
Yes, där var det igen. Väntar in kaffet, lyssnar musik, mer pewdie. Kommer bli en bra jävla dag däremot, men just att starta känns svårt. Men den här pewdie vid - haha hoppade till med kaffekoppen. Inte vanligt boys'n'gals. Watch it!



make me scream & shout tomorrow night

aaahhhhh känner sången i min själ - snart är det dags. Känna ens kropp & känna ens rörelser av hur kroppen njuter till fullo av lyckorus! Dansa, och skaka av allt det dåliga och försvinna in i en tillfällig, underbar extas. Känna av hur tiden försvinner in till ingenting och ändå till allt som finns. Förstår nån ens nästan av vad jag pratar om?

 


cheers

Lite sådär halvmysiga drömmar - väldigt skön kväll igår, blev game & pewdie livestresam + Erik! - men kom i säng kanske 12 och ja är trött som ett as. Lyssnar Born to die och kokar kaffe. Försöker njuta av livet trots att ögonen är lite igenklistrade.
Men det är också Torsdag idag! Yes. Det är fan fredag imorgon. Den här veckan har gått så fort = awesome. Det har känts hela veckan som att jag är en dag efter, BUT IM NOT! Haha.
Nåväl, det blir att kika Pewdie med kaffe nudå. Och hoppas på att bilen startar idag, vill inte gå riktigt om man säger så.


;you are closer than ever


todays laughter

Höll på att spotta ut allt kaffe på grund av den här videon. Love it.


screamsexdeathdoomglory


Come and take a walk on the wild side

Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane
Choose your last words,
This is the last time
Cause you and I
We were born to die





improved haircolor once more


just what the pictures says;


bad night

Nä. Ingen bra natt. Sov kanske tre timmar, tråkiga drömmar. Inte alls återställd som igår. Kaffe; du är min enda vän. >> fuck this shit.


-

"Men vi hittar alltid svaren... Där i botten av oss själva." - Under ytan


make me feel again

Nä, det blev inget skrivande. Blev att kolla Twin Peaks med Klaggen istället på random. Lyssnar däremot på massor av bra, inspirerande klassisk musik. Känns skönt att lyssna mer musik när man är ensam hemma, få en bättre chans att nå ens själ lite oftare om ni förstår vad jag menar.
I det stora hela så har dagen gått väldigt fort förbi. Woops så var måndag över - den kanske värsta dagen på hela veckan. Skönt! Yeah. Måste ta och färga om mitt hår igen den här veckan, börjar bli lite väl mycket utväxt och bleknad av rödfärg. Ska bara hitta någon som kan färga åt mig. uhh.

Vad mer har jag att säga? Inget antar jag.


chaos at day one

Som vanligt så var det massa kaos på jobbet. Det är ju inte ofta det är tråkigt att vara där åtminstone, för att se det från den positiva sidan. Har just käkat thai - delade med morsan. De var gött, men nu sitter jag igen med filten på och huttrar. Klaggen är på g förbi och det blir väl game eller film. Skönt att varva ned lite granna.
Kanske ska sätta mig att skriva lite igen ikväll, får ni kanske se nå resultat om jag kommer så långt.


bild från Japan

dont forget to do your morning dance


rebooted

Fan så jag älskar att sova. Hade lite roliga drömmar så jag är rätt återställd för tillfället! YEAH! Dricker kaffe och sånt där. Såg också på Pewdies livestream igår kväll vilket var sköjj.
Hoppas att min bil startar idag.. ska väl starta den sisådär en halvtimma innan jag ska åka så den får vara igång lite grann. Vill fan inte gå i kylan ;___;



the not knowing is what kills me

Tagit det rätt lugnt hela dagen. Känt mig oerhört konstig, som att jag inte riktigt är mig själv. Eller något. Ingen matlust riktigt. Hjärtklappningar. Ångest. - och allt på bara ett ögonblick liksom. Dagen började bra men sen plötsligt var jag inte mig själv längre. Satte mig ned och skrev lite, som ni ser resultatet av i förra inlägget.
Imorgon är det arbete igen, även om jag trivs så ser jag inte fram emot att vakna tidigt. Hoppas att jag drömmer något magiskt inatt, något som får mig att reboota min själ ännu en gång.
ah, juste. såg också en film som hette Hesher. Först tänkte jag "vafan är det här för en film? ingen riktig handling alls." men i slutet förstod man, och den var klockren. Jag gillade den iallafall.


'Bestial Passions'


'Hello you, with those wicked eyes,
watching me in disguise
Come here closer, take my hand
I shall be in your eternal command

One lick - One bite

Removed from mortal desires,
I now all the simple joys admire
The hollow cracks of a wooden floor,
or a fusion of blood and skin; I now adore


Their heartbeats are only for me,
try and run if you so choose.. but I will always get to thee
I look into your eyes as I steal their time,
and by Satan; I feel sublime!'



simple white trash

 


I cant Live without Death

Amnesia+CallOfDuty

 


If I could just ...

Förstör min själ men ändå känns så levande.
Om man bara kunde förstå det inom mig..
Hjälp som varken kan nås eller fås.
Tur att jag nöjer mig med ett ynka leende - och allting blir bra igen.

 

Problemet är att det inte räcker för alltid.


wonderful distractions

Gårdagen var helt kaos. Hjälpte med en medvetslös kvinna på Icehotel - framstupasidoläge and shit, körde panik transfers, fixade inställda skoterturer, krockade nästan, movienight/sleepover+thai med Klaggen & Fredrik med massa filmer och idag blir det massa spel+film. Så, det är därför det inte blivit något bloggande, haha.


at least its Friday

En härlig dröm, det är fredag. Duschat, kaffe, fil+banan.. snart dags att kila till jobbet. Its gonna be a great day I think. Ska försöka fota en massa i eftermiddag, så watch out.

 


'Midnight Nightmares'

The cracks of my chest echoes in the night,
alone with you.. gives me shivers of fright

I watch the shadows of the moon dance upon the wall,
watching them grow oh so tall

'Tick Tock'

Whatever I do, you wont stay away
Not even when I bury you six feet under the light of day


Only when my soul gets to dance I feel no regret,
But even then you will not let me to forget


'Knock Knock'


My burning heart feel only sorrow,
crying to the fact that there is a tomorrow


So I will be waiting for your cold embrace;
that sweet day for when you will give me grace



 


in all its shortened beauty

Begravningen är över. Tårarna föll/faller. Hjärtat hoppade över ett slag. Maten intogs. Huvudvärken kom. Johan flyger till göteborg. Ensam för första gången på väldigt länge. Musiken spelas. Snart ska det skrivas.


-

Jag bad om en freaky dream - and by satan, det var den.

'a dream within a dream'

Såg precis Inception för typ tjugonde gången. Fortfarande lika underbar. Hoppas att jag drömmer nånting riktigt coolt ikväll. Att jag är en vampyr vore ju perfekt, men nånting i stil med 1800tal eller en magisk värld funkar lika bra det med.


. error .

Videon är från när vi var i Japan.
Lagar mat. Städat som ett as. Vill inte komma hem från begravningen imorgon och känna mig ångestfylld av att man måste städa när det är tid att ta hand om sig själv, om ni förstår vad jag menar.. Dagen i det stora hela har inte vart så bra. Lugnt på jobbet - vilket var skönt, dont get me wrong - men jag har inte lyckats hålla mig glad. Antagligen vet folk varför, men det har vart en jobbig dag. Samt väldigt trött då jag sover dåligt igen.
Update in a while

so freakin awesome


den här nya pewdie videon var helt sjukt awesome. WATCH IT

oh you wonderful dreams

Drömt en massa freaky igen. Vaknade också och trodde att det var Fredag. Fail.
En arbetsdag, sen är man ledig torsdag för begravning.. det blir en tung dag imorgon, men för Nu; blir det en jävla många kaffekoppar och sen kila till jobbet.

 


RSS 2.0