Gangsta at the zoo

 

"Oh hey, wow, fuck you"

Kommit hem från en lång och tung dag på jobbet. Händerna är torra som skorpor efter all beröring på koppar och metaller. Har diskat, hackat mig egna mandlar, russin - och nu har jag det gosigt för den kommande adventsdagen.
 

Thoughts

Ibland förstår jag inte varför folk mobbat mig, eller ser mig som annorlunda. Men sen kommer också de ögonblicken som jag verkligen förstår varför folk kan tycka så.

Ligger för tillfället och försöker leva med mitt nya liv som no-plan-Cindy. Stressen har på senare tid blivit alldelens för mycket så att jag tom skrämmer mig själv. Så jag hade tänkt att dra på mig yammiepantsen varje kväll efter jobbet. Såvida ja inte har nått jätte viktigt ja måste göra förstås .. Men ni fattar.
Legat i soffan sen 16. Ser om alla säsonger av Buffy the vampire slayer - som alltid tidigare har lyckats lösa mina problem, eller åtminstone hjälpt mig orka leva med dom.


OGFurious Twilight reviews

Så jävla härliga!
 
 

"She forgot to leave the room, to love herself."


roadtrippin'it

Imorgon är det fredag - och dags för roadtrip. Det blir en resa över helgen till Luleå med Klaggen, Erik! Och Fredrik joinar oss senare. Kommer bli awesome. Shopping, öl, och chilla. Precis vad man behöver just nu kanske. Nu ska jag packa, ösa musik, sen duschen och The Walking Dead.
Dricker väl kanske upp min tredje flaska glögg idag också. MMMM
 
Det här är min mini uppdatering. Känner inte för att varken prata eller skriva.
 
gammalbildtilläranavroadtrips

BAZINGA

Ja ångrar mig. Jag älskar soffan.


Just Cause

Nå, jag beställde mig en soffa då.
Men alla känner ju mig - jag ångrar alltid mig på nått sätt.
Men jag orkar inte tänka mer. Försöker bara säga "vem fan bryr sig. Allt löser sig."
Så det känns bättre. Efter jätte mycket tjafs med soffan (som jag inte orkar skriva hur episkt failure det blev) så har jag nu soffan hemma. Den är jätte fin, verkligen. Men - inte nödvändigtvist jätte bekväm. Jag vänjer mig nog. Den andra soffan vi hade var ju jätte mjuk, och i skinn så det tar nog ett tag innan man är van. Men jävla skön är den när man ligger ned iallafall. Ska shoppa mjuka kuddar, nackstöd och härliga plädar. Allt löser sig.


the fantasies made me go mad

Jag trodde aldrig att livet kunde vara så otroligt komplex och svårt.
 

spendin' ma' moneh'

Jo justja, jag beställde mig en ny soffa då alltså. Det blev den här underbara pärlan! Den kommer på måndag eller tisdag. Idag ska jag och shoppa lite kuddar, gardiner och sånt där pyssel jag ALDRIG hittills har gjort.
Jepp, det tar sig. Sen får det blir premiär drunken gamenight nån helg!
 
Igår blev det Breaking Dawn part 2 - den var sjukt awesome. Herregud, i slutet trodde jag att jag skulle dö. Spännande som fan. Ikväll blir det middag hos Fredrik! Blir väl le nice. Jo, och en flaska glögg är nu borta. eyyy
 
 

Kitty #2?

Vi har en katt på test hos oss. Vi funderar på en kompis till foxy men vi tvekar lite. Vi vill inte riktigt ha en till katt men en kompis till foxy ..
Vi funderar än. Men hon är så söt :) någon som är intresserad annars? Jätte gosig. Sov med oss hela natten och kurrade.


Really fucking mental


Practice makes perfect

Igår började jag kolla på nya möbler till lägenheten. Jag börjar bli lite väl leds nu på att praktiskt sett allt vi har här, tillhör Johans. Det är knappt nånting som är Mitt. Så, jag har bestämt mig för att köpa något och kasta ut något av hans.
Det blir ny soffa, ny tvbänk, bokhyllor och möjligen nånting mer. Frågan är bara om man ska köpa allt på en gång, eller köpa en sak i månaden. I dont know.. Men jag är glad för min nya lön haha. Annars hade man inte kunnat shoppa så här. Men nu har jag ändå sparat ihop en stor summa, så jag förtjänar nånting nytt.
Men jag får inte bli för big spender eftersom jag ska resa så mycket nästa år, och året efter det. Det kommer gå stålar som faen. Och jag vill ändå ha en tvättmaskin REALLLLYYYY FUCKINGGGG BAAAAD. Pappa, det är jul snart. jag önskar mig allt det jag nyss nämnt. :)))))))
Det blir nog att beställa från lite olika sidor. Mio, IKEA, tradera och möjligen Jotex.  Ska bara planera hela rummet innan jag beställer. Vore ju inte så kul att köpa för att det är fint, sen när man lägger in allting finns det ingen balans i rummet. Typ rummet av en F14 igen.
 
Vaknade just upp ur en mardröm.
Finns det något värre än att bli ankladad för något man inte gjort? Nä. Den känslan är åt helvete. Men det är också något jag behöver ta stor lärdom av - just att bara acceptera att jag inte kan styra allting. Allt kanske inte är menat för mig. Allt kanske helt enkelt... bara är. Så, jag har börjat träna mig själv på saker som att säga när något är negativt "Okej. Jag kan inte göra något åt det, så det får vara."
 
 

once a glöggoholic - always a glöggoholic


Nå, har chillat hos farsan efter jobbet. Sitter nu i tystnaden med en massa ljus tänt, yammiepantsen på, och spiderman tishan jag köpte i Tokyo - jepp, nu saknas bara glöggen. Som jag ska göra nu.
Har faktiskt tre flaskor kvar i skåpet från förra julen. Köpte lite extra så jag fortfarande hade kvar när de slutade sälja (när mitt beroende var som störst) men, så nu har jag tre stycken över. Score me!

movie tips

 

the inevitable truth of change and regrets

Jepp, helgen är snart över... misären kan komma tillbaka nu.
 
Har diskat, dammsugat, skurat och städat i lägenheten. Nu kan jag lugna ned mig lite. Musik, sång, snart kaffe. Ska nog också skriva lite i min dagbok for once. Skriver inte där lika ofta numera.
Jag är rädd för att visa mina kort som folk antagligen redan listat ut - och ibland känns det som att jag inte ens kan skriva något för mig själv. Lite sjukt känns det.. kan inte ens skriva ned mina tankar för det gör det för verkligt. För ärligt. För.. mycket på spel. Nåväl, ett par ord måste jag få ur mig.
 
Paranormal Activity4 var man som sagt och såg igår.
Jag var livrädd som vanligt, på 4e raden. Praktiskt sett längst fram. Handlingen måste jag erkänna, saknade alldelens för många svar och gav bara mer frågor. Jag trodde man skulle få avslut på alla filmer i denna, men det gav bara en öppning för ännu en film. Läste på IMDB och försökte se om man kunde få lite mer svar, men icke. Men - den gjorde det den skulle. Den skrämde livet ur mig.
 
 

Torn between thoughts, feelings & memories

 

Härlig helg än så länge. Morsan fyller år idag, så vi har vart på fika. Awesome med smörgåstårta. Glad att jag blivit nog "vuxen" för att uppskatta det. Såg Brave igår - inte som jag hade tänkt mig men den var bra.
Exit Humanity och Wither som vi såg på filmfestivalen, var nje. Wither var bättre än den andra men jag kan inte säga att nån av dom var bra. Men härliga blodscener i wither får ja erkänna.

Ikväll väntar elda i kamin, film, och vid kl. 23 är det paranormal activity 4 på bio som väntar.


"I want the fire back"

 
 

".. So I suggest we go in here and get so monumentally fucked up."

 

Jag önskar allt vore mindre komplicerat.
Önskar jag förstod. Önskar att jag kunde få mer ord. Önskar att jag inte vore så rädd. Önskar mycket saker inom det här ämnet - men tyvärr så är jag helt jävla körd.


le boring update

Idag blir det första filmen på Arctic Film Festival!! Yeaahhhh ska dra å se på Vittra. Skratta lite åt svensk film och så dära. Det svåra är att jag stigit upp 5. Så, jag lär vara vaken i typ 16 timmar eller nått. That sucks.
Ska kanske se om Klaggen är sugen på lite Amnesia före så håller man sig vaken.
 
 

Please, dont break me

 

the Sudden realization

Jag vet inte vad det är med mig på senaste - men jag har blivit en bitter människa. Jag hatar det.
Har svårt att acceptera att andra kanske har det helt enkelt bättre ställt i livet. De behöver inte kämpa. De glider på och blir bara bättre, får saker, är redan rik eller allt ja ni vet. Ni kanske känner igen min känsla.
Förr vad jag duktig på att tycka att det var kul att folk mådde bra. Jag hade det jävligt, men jag hanterade det.
Numera, blir jag bara bitter och säger "Fuck those people."
Aja, jag har många anledningar till varför jag blivit som jag är. En vacker dag kanske jag har modet att ta tag i mina problem. men inte än.. inte än.
 
 

Halloween 2012

 
Istället för bål, så hade vi drinkar man fick välja. Biohazard, Blood Thinner, Snake Venom etc.
En lite nyare touch på det klassiska.
 
Jack Skellington pumpa
 
Jag var ju då Catwoman. Det här är däremot den enda bilden jag tog. Såatte, fail.
Men jag var väldigt nöjd med kostymen! Syns inte så mycket här, men ögonmask, kattöron, underbust, svart tröja och latexbyxor.
 
 

 
 
 

A sucker for Halloween

Jepp, då var Halloween över för det här året också.
Det var en rätt så lyckad fest faktiskt, och det känns som att jag lyckades. Lite nya saker jämfört med förra året, och jag lyckades till och med ta mig ut till krogen. Well done, cindy.
Men nästa år ska jag nog bara låsa in mig i lägenheten med en hög skräckfilmer och mysa. Eller kanske gå på någon annans halloween fest. Men, orkar nog inte fixa en till tredje året i rad. Men, man känner ju mig.
Jag brukar falla lätt för halloween.
 
 

?


TIME TO PARTY LIKE THE MONSTERS WE REALLY ARE

 
Jepp, idag äre Halloween fest! Jag ska strax över till Anton och fixa de sista sakerna och sen är man redo.
Det kommer nog bli awesome! har rensat lite bilder från minneskortet så har ni tur lyckas jag minnas i fyllan att ta lite foton.

FUCK IT

Jag har nog inte varit så här arg på väldigt länge.
Min tanke var en jävla stressfri fredag - det gick åt helvete.
 
Ska försöka lugna ned mina jävligt ilskna känslor och försöka tänka på morgondagen. Seriöst, jag hade kunnat döda någon nu. Har svurit något oändligt de senaste timmarna.

RSS 2.0