the year was... 2012

Jag tänkte att jag skulle ta och försöka skriva lite om året som varit, eller, åtminstone försöka att kortfatta allting utan att lämna ut saker jag inte känner mig bekväm med. Det var svårt att hitta tillbaka till alla bilder från årets gång, men försökte ta med det som man minns bäst.

Det här året, så har jag fått en ny grupp vänner. Jag blev bra vän med Fredrik just i slutet på förra året och våran vänskap har vuxit, kort där någonstans blev jag också vän med Erik. Efter det har jag hängt ofta med de och Klaggen förstås.
Det har känts väldigt skönt att vara uppskattad igen. Att ha vänner. Att tillhöra. Ha roligt. Det var ett bra tag sedan, känns det som.. Jag är väldigt glad för de jag har nu, även om jag saknar de gamla, som Jespa och Homaz. Men folk växer ifrån, antar jag.. Hursomhelst, har det bidragit till att bli ett av de bästa åren för mig. Jag är er evigt tacksam för det här året.

Jag har också rest till Irland, Dublin. Vilket var oerhört underbart, och jag tänker på min tid där väldigt ofta. Jag kände mig normal, för kanske en av de första gångerna. Att folk pratar med en utan att se ned på en, alla är bara där för att ha en rolig kväll. Jag var lugn i min själ, i  mig själv.  Det går inte en dag som jag inte tänker tillbaka till Dublin, och hur jag kände mig där.  Jag fick se ett av de coolaste, största kyrkogårdarna ever. Jag åt middag i en krypta, och lunch på en kyrkogård! Det är inte något jag aldrig kommer glömma. Helt ofattbart bisarrt och underbart!
Jag kommer definitivt åka tillbaka dit igen. Förhoppningsvist tills nästa år.
 
 
     

Jag har känt nya känslor, både på det goda och onda. Saker jag antagligen aldrig kommer förstå, men också sådant jag lyckats klura mig till.
Hittat nya insikter hos mig själv, samt vuxit mer som person. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna vara så här självsäker. Åtminstone inte om något sagt det till mig för tre år sedan. Det känns skönt att kunna se att man gått framåt som person och inte är samma gamla, även om jag är det också på många sätt.
Jag kommer aldrig ifrån mina egna problem, men jag kan försöka leva med dom på ett positivt sätt. Det är vad jag kan göra, och vad jag gör.
Jag fick jobb på Kiruna Guidetur, vilket vad jag tror var en bra plats att växa som person. Man fick utmana sig själv mot allting man känner sig obekväm med som stressade situationer, lita på sig själv, arbeta hårt, leda andra människor, träffa nya människor och lära sig hur man småpratar. Det där med att småprata är jag inte så bra på än heller, men jag lär mig.
Efter det bytte jag jobb till där jag är nu, på Dahl. Det är en helt ny bransch igen där jag kommer utmanas mycket. Men jag trivs iallafall än så länge. Bra betalt, inte direkt något negativt att säga. Jag saknar bara att prata engelska dagligt, och hålla på med datorer tycker jag också väldigt mycket om, så det saknar jag.. och arbetskamraterna förstås från Kiruna Guidetur.
På det negativa, har jag haft mer än någonsin med hjärtklappningar, stress och många saker som jag inte känner mig bekväm att skriva här. Det har varit tungt, men jag har överlevt. Också en av de bästa sakerna med att man blivit mer mogen är att oavsett hur dåligt det blir så vet man att det kommer bli bättre. Det är något man inte riktigt förstod förra året och åren innan..
 
 
  
 
Jag och Johan firade 3 år. Det är ungefär ett år längre än mitt första förhållande. (jag har ju däremot bara haft två seriösa förhållanden, med det jag har nu inräknat.)
 

Köpte min alldeles egna, första bil.  Gjorde min första tatuering.  Min kusin Louise blev mamma.
 
 
 

I det stora hela har det varit ett bra år, men framför allt har man vuxit som person. Mer självständig. Kanske blivit mer bitter, eftersom man inser att livet inte är som man förväntat sig. Det är nog en av de svåraste sakerna man behövt inse hittills. Man kan nog se det här året som en av de värsta, men också en av de bästa. Jag ser fram emot vad som väntar mig inför nästa år, men jag har nog inte heller varit mer rädd.

Jag önskar er alla ett gott nytt år, vi ses 2013!

yadayadayada

Ny nyårsheader. Uppdatera för att se den.
Det kommer också upp en text om året som gått, samt bilder kring nyår. Jepp, jag gör det alla andra gör ibland.

New shelfs

Jepp, jag och Johan har gjort våra alldelens egna hyllor. Svinnöjd! Det dåliga är däremot, att jag har ju redan fyllt hyllorna med spel och filmer... hur ska jag nu kunna köpa nya? huehuehe problems.
Ikväll blir det film, mys, sipsi & dippi och andas ut. Det är nämligen fyra dagar ledigt från jobbet igen. Yeah!
 
en nörds kärlek <3

Chillin', killin'

Tränat. Hängt hos farsan. Eldar. Tis'all good. Börjar jobba igen imorgon, hårt liv, men man ska inte gnälla. På mitt förra jobb skulle jag väl inte få nått ledigt. Jobba två dagar sen ledig igen. Det ska man väl klara av.


media manipulations

Yes, nu börjar magen känna sig lite full. Tryckt i mig så mycket julmat så det finns inte.. imorgon sista dagen sen blir att att takta ned sig igen.
Hängt hos Johans farmor och farfar ett tag, sen film hos farsan. Och eldat lite grann, så jävla kallt. Vi såg på House at the end of the street - vilket jag måste erkänna var väldigt bra. De hade inte byggt upp filmen som klassisk skräck/thriller, så man fick sig ett par överasskningar efter vägen. Se den!
Nu funderar jag på vad man ska göra. Johan är och skejtar, och jag har kommit hem ensam. Victoria secret show är på tvn, bara det är ju ångestfyllt, och jag som inte riktigt kan vara ensam med mina egna tankar längre. Jag blir alldelens för påverkad av sånt där numera, efter att ens ex förstörde en på det ämnet. but thats another story. Ska definitivt byta kanal innan man blir manipulerad att tro att ens kropp inte är nice om man inte är 170 lång.
 

One christmas and the split glasses

Så då var julen över och det som väntar är ett ångestfyllt nyår... Huff.
Men, julen var iallafall väldigt rolig. Det var skönt att vara på ett ställe mestadels av tiden. Vi gjorde eget julbord hos farsan för första gången. Det var roligt. Hoppas på att man gör det igen nästa år.
Man fick mer julklappar än man trodde, då folk sagt "inga julklappar i år" så det var ju en trevlig överasskning, även om jag inte behövde få. Men, alltid roligt, hehe.
Det hade kunnat slutat bättre dock. Jag hade mina glasögon på huvudet, böjde mig, de ramlade av och gick av på mitten. Jag skojar inte ---- på mitten av bågen gick de sönder. Helt otroligt. Hur lyckas man med det?
Så nu sitter jag med eltejpade brillor och försöker se. Jag som älskar mina brillor.. ska kolla om de fortfarande säljs, men har hört att de har slutat säljas just min modell. Så, sadface cindy.
Här kommer lite bilder från Julen. Tog inte så många, kände inte riktigt inspirationen men, nånting kan ni få titta på iallafall.
 


Mina nya underbara strumpisar.
Måste gå och köpa ett par till, blev helt kär i dom.
Mina tejpade brillor

Merry Christmas 

insane in the membrain INSANE IN THE BRAIN

Nå jo, har hängt hos farsan en natt. Chillat, eldat i brasan, glögg.. gjorde köttbullar färdigt för julmiddag. Jepp, Cindy ska göra ett eget julbord. Kommer inte bli lika fint som alla andras, men den kommer jävla va god ändå.
Johan ska hänga med Björn ikväll, så jag sitter inne i sovrummet med tända ljus, glögg och russin. Jag har varit så jävla duktig att motstå krogen, så jag ska hålla mig lite till. Morsan bjöd med mig till bishop, jag sa nej.
Andra har också vart pepp på att dra ut men hoff.. jag känner mig inte så stabil. Går jag ut på krogen vet jag exakt hur det kommer sluta. Så varför ens försöka.
Det får duga med nån öl och likör till julafton istället - hemma - . Men suget är där.. tro mig. Men bara två veckor kvar, ish, för denna månad och en drunken gamenight vankas i januari.
 
Nåväl, nu blir det nån film. Eller kanske lite mer SKINS..

-

Freddie: Why did you come?
Effy: .. I came to tell you something.
Freddie:... yeah?
Effy: Shit's changed.
 
 
 

What if;

Jag tänker ofta på saker angående val, och ödet.
Det är intressant att tänka; Tänk om jag hade gått vänster istället för höger den dagen? Vem hade jag varit idag? Hade något ändrats? Hade jag kanske dött?
 
Brukar nån annan tänka på sånt?  Det är intressant. Hur val är så oehört chans. Hur allt man gör är baserat på vad andra gör, hur det får en att känna sig, och hur det till slut slutar upp med att man ska välja något. Jag iallafall, har ett par såna ögonblick som är stora som man undrar, om man hade gjort ett annat val - vad skulle ha hänt då.
Inget jag vill dela, men tänk på saken ni också. Rätt roligt.
 

Believe what the hell you want, but dont hurt other people because of it.

Det här hela med upploppet i Göteborg.
 
Jag fäller ett par tårar för våran hemska mänsklighet. Jag förstår inte varför vi är såna hemska folk.
När jag var liten, blev mobbad och slagen, så tog jag bara emot slagen och tänkte att jag inte ska bli likadan. Gör vad ni vill, men jag blir inte likadan.
 Än idag tror jag på den filosofin, även om jag ibland blir frestad. Alla blir arg nångång. Men fortfarande, kan jag inte göra mycket utan att få skuldkänslor. Jag tycker inte om att såra andra människor.
Men, slå ned flickor. För något som kanske inte ens är sant, men även så - vad är meningen? Hur kan folk göra såna här saker? Med vetenskapen i ena handen, brist på empati. Mycket hat i världen. Folk känner sig vilsna. Ja, det finns mycket. Men även med allt det här, kan jag inte förstå ens nästan, hur man kan vilja göra nånting så ondskefullt mot en annan. En annan person man inte ens känner, en främling. Nä..

Helt otroligt.. jag är helt till mig..
Sverige är inte ett dugg bättre än något annat land. Vi är lika hemska som tidningen säger om andra.
Idag dog en del av mitt hopp för mänskligheten, och det här blev en väldigt deprimerande dag, jul, och nyår.
 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15948322.ab
http://www.expressen.se/tv/nyheter/inrikes/se-den-dramatiska-filmen-fran-upploppen/

....fffffffffuck

 


om man ändå visste vart livet skulle föra en,
eller en hint om vad som var rätt.

get som cardio and outrun the zombies, bitch

Trots hur dåligt jag mått igår och idag, så lyckades huvudvärken gå bort - det blev att träna igen istället då. Tredje gången, and going steady. Det går bättre och bättre. Ser fram emot att ställa mig på vågen en vacker dag när man vågar. Men kul också att man får lite kondition så man har en fair chance när det blir zombie apocalyps, eller hur? Man vill ju inte va the lazy kid down the block som dör först liksom.
 
Sen blev de förstås finalen av Dexter! Hoff, så spännande. Sjukt bra. Längtar redan tills nästa säsong, det är bara, tja, ett år kvar? huehuehe. Myser på med Daniel Lichts musik till äran.
 
bjuder på en osminkad cindy. Rödrosig som fan och svart under ögonen. yeiy

feeling sick

 
bild från ... höstas

Maja

Så, jag var förbi Nicke och Emma för att fota deras dotter. Här är några av vad jag lyckades få.
 "But why I froze, not one among them knows - and never can be told"

Jag är låst i mig själv.
Önskar att jag kunde prata med någon.
Önskar att jag kunde öppna mig själv.
 
 
 
"But the thought of letting it out, showing her cards, scares her to death."
 
 

The powerful sting of rum

Jag är så sugen på att gå ut. Varenda del i min kropp säger; gå ut! Ös! Dansa! Rom!! - men jag vill inte gå ut, egentligen. Jag vill hålla mig hemma. Borta från alkoholen och allt som de innebär - men det är allt det som drar mig haha. Allt det jag vill ha. Jag motsäger mig själv. Men jävla va sugen jag är !!
Kommer ta några oerhörda krafter till att hålla mig hemma denna helg. Men jag ska försöka tänka på en skön filmkväll, snacks, och sånt. Ingen bakis, och jag kan göra nytta på söndagen. Allt de positiva. But What about the rum!
Ni ser, mina tankar är fucked up, and I am too.


new colored hair

Smakprov på nyfärgade håret. Är hemma på lunchen, så ni får ursäkta tråkiga jobbkläder och lite sliten. Lite mörkare  hårfärg än tänk, men äh, i look good anyway för att vara helt dryg.
The Hobbit blir det ikväll! Väntade varenda dag på att biljetterna skulle släppas, sen förra söndagen var jag först att boka platser för premiären. Det är fan dags, äntligen! Ikväll gäller de!
Imorgon blir det att träna igen. Har fortfarande träningsvärk från sist, men det känns bra. Jag ser fram emot det. Hålla min vikt i schack medan man käkar julmaten, eheheh, am I right. Vem kan motstå all de godsakerna liksom. Och man har bästa ursäkten "Det är bara jul en gång om året.", så äter man mer.
Hursomhelst - yey till allt.
 
 

Cindy be crazy

Idag har jag tränat på gym för första gången sedan jag gick i ettan på gymnasiet. Jag har aldrig varit en person att frivilligt träna, såvida det inte är obligatoriskt (som i skolan) - men jag måste ändra mig eftersom jag blir äldre, går lättare upp, och råkar jobba på ett jobb där jag får sjukt mycket godsaker framför mig som läskar everyday..
Så. Jag ska börja träna. På torsdag är det bokat att träna igen. Tänkte försöka börja långsamt och sen kanske öka takten i och med att man har tid förstås. Men det känns ljust just nu.
Har druckit te efteråt, och kollat Dexter med Klaggen. Spännande som faen, om ni läsare också kikar på senaste säsongen.
 
På en annan insikt, har jag förstått en annan del av mig lite mer.. Jag håller på och funderar om det är något jag kan skriva här, eller om det får alla att tänka "bitch be crazy". Det är kanske säkrast att hålla det hela detaljerna för mig själv, som vanligt. Men jag har funnit lite olika saker som får mig att tro att det kanske, är något seriöst fel på mig. Men så länge jag inte skadar någon är det ju helt lugnt haha. Skämt åsido, för oss crazy people, right.
Men jag tror att jag börjar förstå mig själv ännu mer. Att förstå varför jag beter mig som jag gör, känner som jag gör och så vidare.
 
 
 

my cousins kid Thim

Hann ta några bilder, men får försöka fler gånger. Lite leskigt var det ju å se ens kusin skaffa barn. Man har ändå vuxit upp med henne, haha. Men det är en annan historia.
 

"FUCK IT! Im inadequte. What can you do."

Idag fick jag en sån där känsla igen. En som säger till mig "Cindy.. du är så jävla korkad. Du kan lika gärna dö. Du förtjänar inte att finnas."
Inte förstås en person som sa det, utan jag själv till mig själv. Matematiken, du min eviga fiende. Jag kommer aldrig ifrån dig - och du sårar mig lika hårt varje gång. Hatar den här skiten. Kanske inte hade tagit så hårt om folk bara hade accepterat det här, men istället vill folk Alltid retas, skratta och peka finger på den dumma blondinen. Okej, nu överdriver jag lite. Men det är så det känns, och ibland så det är.
Nåväl, jag gör det jag alltid gör. Lyfter upp mig själv så gott jag kan. Sjunger just nu, varit och hämtat pizza ingredienser sen blir det å mysa med Johan. Vi firar idag 3år och 7månader. De ni, det är en jävla tid det.
 

Old ideas coming back to life

Tror jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv. En idé jag haft sedan jag varit liten, men som glömts bort som så många andra drömmar när man fått höra hur "omöjligt" och "idiotiskt" de varit.
Jag ska luska fram lite om det är möjligt, och vad som skulle krävas.

tror det här hade gjort mig lycklig. Tanken har alltid gjort mig lugn, ger glädje, och jag kan se mig göra det i framtiden. Får se, hur de här går.  Men det känns skönt att kunna se ett mål igen ..


Today was a good day

En låda gods på morgonen, knappt något arbete alltså. drack juice och såg på julkalendern på jobbet. mjuk start är alltid skönt! Julbordet på jobbet var jätte kul. En av de bra killarna fick vinna en borrmaskin för värde över 4000kr. Han blev så glad :) Vi fick ta med alla matrester som blev över och vi har matback från ripan en vecka framåt.

Skickade alla julkort, men har ett kvar som ska till Ryssland. Köpte lampor till granen igår, som var sönder, böt ut dom idag, och nu har vi ljus i vår lilla gran och det är så mysigt hemma!
Idag har jag skrattat väldigt mycket. Ibland är det skönt att vara i mitt huvud, det gör att jag kan uppskatta såna här dagar. Att jag faktiskt lägger märke till bra dagar och inte bara låter dagen gå utan att tänkas mer på. Japp, ibland är mitt galna huvud bra. Woah, vilket plötsligt positivt inlägg.

Mmm en bra dag. Ligger i soffan å glöggar. Bjuder på en iPhone bild, Bättre kommer sen. Nu blire twilight breaking dawn part 1.


sending christmascards

 

le fu

Nå, efterlyser någon som vill på äventyr i världen. Två veckor i USA, Los Angeles. Februari-ish. Studera eng med mera, 10 000kr. Nån på? Inte?
 
 
 
tråkiga jävlar.

Foxybread

Då har jag också bakat för i år. Gjorde Foxykakor, bla.
Nu; mer glögg på schemat. ahöjk
 

"everythins' gon'be aight, aight."

Allting kommer att lösa sig, i sinom tid.
 

oh the anxiety

Det finns inga ord som kan förklara min ångest just nu.
Jag är utsliten. Panikångestattackerna är tillbaka. Jag hade satt allt mitt hopp på just den här dagen. En dag som kan lösa allting. Och den startar med total misär.
Katten går och kissar i den nya soffan. Förstörd. 8000kr åt helvete. Down the fucking drain.
När jag åkt runt för å försöka lösa det här, johan åkt på loppis, så föll jag till golvet i tårar. Hopplös.
Jag brukar alltid vara bra på att dra upp mig själv när allt gått åt helvete, tro mig. Men, det känns som att mina krafter börjar att sina. De försvinner. Jag är inte den starka tjejen jag brukade vara.
 
Nu ligger det på listan; Boka tid till veterinär. Boka tid till sjukhuset för två anledningar för mig själv. yay me.
 
fml. truly.
hoppas bara på att fuktdammsugaren kan få ut lukten. Ska köpa en ScentStop! som ska vara ett mirakel av nått sätt mot kattpiss. Byta från pellets till kattsand. Ta bort locket från kattlådan. Gå till vetrinären om de är något fel på henne fysiskt. Om allt de där inte funkar - får vi skaffa en kattkompis. Funkar inte det, får jag leva utan soffa tills katterna dör. Eller nått.
 
 

RSS 2.0