Custom beaded pearl plates

Så, då var glasunderlägg plattorna klar som Hanna beställt :) Slängde in en mini gameboy magnet också.
Om nån vill att jag gör något, hör av er!
 

little halloween decoration

 
 När tiden närmar sig kanske lite mer dekorationer kommer upp, som de gamla goda halloween pumpor-girlanger, serpentiner, spindelväv och sånt. Väntar in mina fina servetter också, och de sista för halloween utstyrseln. Det borde komma nästa vecka. weeeee

le update

Nu har jag gjort en beställning på lite kläder och skor. Orkar knappt vänta. Det blir en dyr månad men vafan, man får väl unna sig lite. Längtar i varje fall! Men fint pris, fick 4 plagg (och ett par skor) för ca 700kr. Halva priset på dyraste varan var det också, sweeeeeeeeet. Det gillar jag.
 
Bara fyra timmar kvar av arbetsdagen när lunchen väl är slut. Sen blir det hem å ta det lugnt, göra lite pärlplattor till miss Hanna Elenius, och sen blire att kika på Dark Shadows som jag köpte på bluray. Kanske kommer lite bilder här så småningom, när man orkar.
Imorgon blir det ju också att dekorera till Halloween! YEAH YEAH YEAH YEAH
 
 
 
 
 
 

an eternal search for that what is lost

Jag var så säker på vad livet var. En sådan perfekt plan. En förståelse. Ett gemensamt engagemang - tills det försvann. En plötslig dag visste jag inte vem jag var längre. Vad livet var. Vad du var. Vem du är.      
Finns du kvar därute?
 
Ibland tror jag att jag kan känna dig. En lätt beröring på min axel. Jag ler och vänder mig till dig, men du är ingenstans. Mina läppar tappar sin gnista och går på automatik. Ska jag verkligen sjunka dit? Och även om jag gjorde det, vore det så fel? Vad skulle det innebära? Allt.      
Det skulle innebära allt.
 
Jag fortsätter vandra och hoppas att jag stöter på dig igen, för om du inte finns där ute vet jag inte vad jag gör. Utan min hållhake, kommer min mörka tvilling och förstör mig. Förstör dig       oss         allt.
Snälla, ge mig en hint. En hint på livet.          
En hint av världen.

im fucked

Djupa tankar över nån öl, pärlplattor och SKINS.
 


days until Halloween: 37 days

Håller på och beställer in lite nytt till Halloween. Till helgen blir det nog att dekorera hela placet. Inte lika awesome som på festen, men lagomt för att fira den bästa högtiden på året.
Längtar!!!
För övrigt, har jag försökt gå ned lite i vikt. Gick på en timmes promenad i söndags, igår en timma till på stan (i klackar.. dont do it again. men jag glömde faktiskt byta skor. ) och sen fortsatte jag kvällen med att göra pärlplattor. Hann med ett par stycken och en rejäl ryggvärk.
Känner mig så otroligt inte-i-form, och sliten. Lär bli soffan direkt jag slutar jobbet idag.
 

beading time


Awful Monday

Direkt man vaknat vill man bara sova igen. Huh.
Färgade håret brunt igår - blev hyffsat failure. Det blev exakt samma färg jag redan hade. Kopparröd. Så, det blir nog att hitta en ännu mörkare brun tills nästa gång.
Nu väntar kaffet mig, och ögondropparna. Mina ögon bränns.
 

those casual simple solutions to big issues

Jag vandrar runt i lägenheten i väntan på något.
Tankar om varför jag känner mig så himla tom. Rastlös. Borta. Vilse. Men det värsta är nog just det, tomheten.
Borde jag gå och handla något? Äta något? De där godisarna vore ju gott att spara till kvällen istället  .... nä. Jag vill ha dom nu. Jag behöver det nu. mumsmumsmums.
Tillfälliga flykter från mig själv. Ett begär att känna. Det är så enkelt. En lätt lösning. Gå till H&M, köp en tröja, var glad. Repeat when needed.
 


the real Back to the future

Hade en riktigt läskig dröm inatt. Drömde att jag åkte tillbaka i tiden, typ till typ 1990-2000 talet av nån anleding. Jag trodde att någon sattit en förbannelse på mig eller nått. Samma vänner man hade, samma folk, samma ... matteprov...  Alla mina saker som man köpt efter den tiden, var borta. De fanns inte. Och när man frågade folk så var de som ett stort frågetecken själv.
Fick fan panik. Det värsta var att jag var så medveten om allting som hände, så jag trodde det var verkligt.
Jag trodde verkligen att jag aldrig skulle komma tillbaka till nuet, och att jag måste göra om alla skolproven etc. Livrädd. Tiden gick som vanligt i drömmen. Man vaknade, gick till skolan, gick hem, sov etc. När jag vaknade, var jag tvungen att dubbelkolla att min iphone var en 4S. Sen att jag sov i rätta sovrummet. Foxy lever. Jepp, det var en dröm.
 
 
 
 

I cant help it

Bild taget på mitt nya jobb idag.
Johan har åkt till skogen. Mitt huvud går mig på nerverna. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, så jag gör som alltid - jo, slår på massvis med film och tvserier.

all cleaned up - now its TVcouchtime

 
 

Ssssshhhhh ...

Eftersom jag inte känner för att dela mina tankar, delar jag på bilder från sist man var ute och fotade.
 


blocneeded to be posted


Maybe talking to a complete stranger is the best thing you can doOm folk inte dömde mig, hade jag velat prata hur länge som helst.


First Day

Jag överlevde, haha. 
Det var helt OK första dagen. Det fanns inte så mycket att göra, eller jo egentligen, men han jag jobbar med var så stressad så jag tror inte han orkade försöka lära mig mitt i allting. Han var trots allt ensam.
Lite små funderingar har man ju över jobbet, men jag ska försöka mitt bästa. Jag kan ju redan artikelnumreringarna på såna lager, hur man prickar av etc, ringer till kunder. Det jag behöver lära mig är deras order system (vilket inte såg så svårt ut.) och antagligen måste jag ta truckkort eller vad det nu än är för maskin. Det skrämmer mig mest. Jag tycker helt enkelt inte om maskiner, och inte när man måste ibland lyfta upp deras varor på deras bil. Jag lär ta sönder nått, eller någons liv. Jag är klumpig, nervös och inte alls bra på nånting om folk tittar på, finns inget jag kan göra åt det faktumen.
Nåväl, det blir nog bra det här!
 
 
 

im nervous

Hojja, så här tidigt har man inte vaknat på nästan ett år. Nåväl, man vänjer sig väl.
 
 
Önska mig lycka till för jobbet?

battles and new beginnings

Sov väldigt dåligt, med ännu fler mardrömmar från Paranormal Activity. Den här gången försökte jag gång på gång få bort demonen. Sjukt äckligt var det. Den kom bara tillbaka hela tiden. Till slut lyckades demonen göra sina ritualer klara, så han kom till fysisk form, dvs, då kan man döda på riktigt. Jag drog en gardinstång rätt igenom hjärtat genom hans rygg och han dog - men kom förstås tillbaka igen i nästa dröm. Jag började göra egna saker för att lyckas få bort demonen. Skrek lite bibelsaker man hört i filmer. YOU    SHALL    NOT    PASS!    nä ba skojja, inte från sagan om ringen-saker har jag skrikit. Men allt det där, fear no evil etc snacket. Sen tänkte ja ah men vafan, jag testar få bort han genom att feng shueia rummet med alla glada färger. Typ chakramojäng. Det funkade också, haha. Jävla skit saker. Ah, lite sömn iallafall har man fått. 
Nu börjar nervositeten för det nya jobbet komma. Vad kommer hända? Vad ska man göra? Kommer man trivas? Allt det där jobbiga som är innan man faktiskt har lärt sig arbetet. Men det verkar funka bäst för mig att helt enkelt inte tänka på det, förrän det faktiskt händer. Så, ska göra mitt bästa och sluta tänka tills imorgon.
 

my black and white mind

Bilderna förmedlar min känsla för nuet. Några är från Dublin resan, och de andra är tagna förra veckan.

 
 

Oh the horror

Bakis å skakis. Det var inte min tanke igår att dricka så mycket men så blev det. Pengar gick det också.
Aja min alldelens första gång på en pub och äta, och jag är ändå 22 år.
Det kan ju få kosta då tycker ja.

När man slutat skaka blir de nog ned till farsan och basta, å lite film på det.


lé celebrations

SLUUUT!
 
Chefen hann skälla ut mig en sista gång. Han sa hejdå i förbi farten sista tio minuterna jag var där. Inte ens ögonkontakt. Han hatar mig - jag hatar honom. okej. deal.
Alla andra verkade ledsna att se mig gå. De har varit roligt att arbeta där med alla annars. Blir däremot skönt med en omstart och ett nytt äventyr (med mer i lön, ehum.)
 
Det blir att fira på Bishops Arms ikväll med en middag och x antal med KilKennys! oh yeahhh!
 

The very last day

YEAHHHHHH. Äckligt glad idag. Visslar och sjunger i duschen. Hoppar runt. Kliver upp före klockan. Yep, jag är väl glad idag eller nått
 

nope, I dont have a life

HAHAHAHA hoff, jag skrev ett svinlångt blogginlägg tills jag insåg; inte en jävel vill läsa det här.
Så jag raderade allt. Kortfattat; får se vad som sker imorgon. Hade tänkt fira för slutat på jobbet/fått nytt jobb men alla är upptagna med annat.
 
 
 

miss killer


Allt som kunde gå fel sista timman idag, gick fel. En otrolig suck hade jag när jag gick från jobbet - men det börjar kännas lättare. Jag jobbar trots allt bara imorgon 10-14, sen är det över. Inget mer skit ska jag ta. No way, josé. Imorgon börjar dagen med fet sockerkick av Kladdkaka som vi ska fika på jobbet. (inget tack till chefen här inte. Han ville inte ens säga hejdå till mig. MEN JAG SKA MINSANN HA MIN SISTA KLADDKAKA.) Det finns iallafall folk som kommer sakna mig där. Sådeså.
 

positivity - lets go

 
Från förra helgen är denna bild tagen.
Jag sitter med en kopp kaffe, och förbereder mig för ännu en jobbig dag. Det är iallafall en positiv sak med denna dag, och det är att jag inte behöver åka ut till flygbutiken igen. Ever.
Och min fina tvtisdag blev förstörd igår när kanal5 blev svart i en timma eller nått. Skit saker..
nåväl, positivitet    -    lets go

the bullshit that is humhum

Jag är slut konstant. Man känner sig så ouppskattad så man vet inte vad man ska göra. Jag orkar inte slänga på ett leende, jag orkar inte försöka med något. Jag är bara trött. Det här handlar ju då om mitt jobb. Hade tänkt försöka sluta redan idag, då man blivit tillsagd att man inte är värd desto mer. Att man inte behövs etc, så när jag väl sa det att om jag ändå inte behövs kan jag väl sluta nu, då sa han att man behövdes trots allt så jag får inte sluta tidigare än kontraktet säger, vilket är fredag.
Sån jävla förbannad bullshit. Det var en dom som tog hårt på morgonen. Jag mår illa. Huvudvärk. Trött. Nä. Man kanske får sjukskriva sig eller nått. Jag orkar inte med skiten längre. Det är bara några ynka dagar kvar, men det känns olidligt.
 
 
 
 
 

found a cool random page

 Hittade en random sida på youtube. Joseph G-L :) Yeah. Han är fan bäst.
 
 

-

ojojojojojoj så jag önskar att jag kunde skriva ned hur arg jag blev på jobbet idag. Men nope. De kan man inte. För det här hela, yttrandefriheten stämmer ju inte längre utan att man kan bli straffad på ett sätt eller annat. 
Hursomhaver - lättat mina tankar genom en snabb kaffe hos farsan. Dags för nya tag, lägga sig under täcket och se hur det går med sömnen inatt.
 
 

The last week

Nu går jag in på min sista arbetsvecka på mitt nuvarande jobb.
Det känns nervöst, men jag är rätt positiv. Jag hoppas att jag kommer trivas, och fungera på det nya jobbet.
Får bli en avslutande vecka de här. myep.
 
 

fall 2012 #2

Jag drog iväg igen till kyrkogården det första jag gjorde när man vaknade. Solen lös = jag måste ta chansen.
Så, här kommer ett par till från idag. Jag sparar ju dock några så man har att lägga till veckan också. Kul att man får lite nytt att visa! Haha, men glöm inte att kommentera, gott folk. Därför jag tar bilder. Gör jag ett bra jobb, säg det. Gör jag ett kasst jobb, säg det med. Blev själv inte så värst nöjd. De mesta är OK, nån finare här och var. Så jävla svårt att se om man överexponerar nånting när solen lyser.. ångest.
Men nu har ju jag fotat på den här kyrkogården i x antal år. Det tar slut på idéer nu. Måste åka tillbaka till kära Glasnevin Cemetary och fota, hehehhhhh. Hoff. Kärlek vid första ögonkastet.
 
 


Den sista bilden är min mosters man som gick bort i cancer. Får gå och tända ljus åt honom till höstmörkret.

 

Remember Me

Såg precis rullen Remember me - kan knappt se mellan tårarna. Filmen gjorde precis det den ska göra, den nådde fram till mig på flera sätt. Jag kunde relatera mig med praktiskt sett alla karaktärerna, men speciellt med den lilla flickan som är mobbad och huvudrollen Tyler som var arg på grund av vissa omständigheter.
Jag brukar inte vara en person för såna filmer, men den var överasskande, och väldigt bra. Se den gott folk om ni har slut på filmtips. Den är rätt gammal nu, eller ja, nått år. Så det är dags för er.
Hade tänkt fortsätta skriva en massa filosiferande tankar, men på nått sätt så stannar jag alltid upp när jag går för djupt. Jag blir rädd. Rädd för att bli dömd, antar jag. Det ligger kvar i mina rötter att inte säga allting jag tänker på. Något jag lärt mig, att gömma mig själv.
Så, ni får vara utan de tills vidare. Nu ska jag slå på en till film och drömma mig bort till en magisk plats.

Fall pictures 2012

Okej, så jag tog mig ut ändå. Här är några av de jag tog idag. Resten kommer väl under veckan eller nått.
 


--- im so lame.

Jag hade tänkt fotografera lite kyrkogård idag, men tappade lusten då det regnade i flera timmar. Nu har det slutat, eller lite duggaande, men motivationen är inte kvar. uuuuhhhhhh.... Försökte kika på både yr.no och smhi.se men ingen av dom visar ens regn så jag litar inte ett dugg på dom.  Båda sidorna ba yeahhhh sol all day long! .. nope. its not. shut the fuck up.
Får se vad man orkar med. Hade vart trevligt med lite nya bilder till bloggen, när man ändå är ledig helgen liksom, och inte har en avskyvärd bakis. Hade tänkt dra till Abisko och fota, men bilen verkar inte riktigt frisk så jag vågar inte släpa ut den på äventyr förrän farsan har bytt packningen åtminstone.
 
 
 
update lat0rz
 
 
 
 
 
 

awesome

 

The day after paranormal activity....

Jag sov inte alls inatt. Nepp :)))))) Helt med vilja - NOT. Inte fan kunde jag sova utan att jag somnade till total skräck, vaknade upp livrädd och trodde jag skulle dö konstant under natten. TVn var på hela tiden. Så går det när man är ensam och har sett de läskigaste filmerna ever. Enda filmerna man blir så där rädd för, men jäkla kick iallafall. Ser fram emot 4an!  Och man förstår hela ploten nu för alla filmer, och jag tror jag vet vad 4an kommer handla om. Score Cindy 1 - P.A 0.
 
Ska kila ned till farsan och dricka en liter kaffe, och be han fixa packningen på min bil. Foxy får haka på och leka så hon inte får sina normala damp utbrott.

Paranormal Activity Marathon

Jepp, ikväll händer det. Jag ska se om min teori är sann om alla filmer handling, samt luska ut lite mer detaljer. Jag ska minsann förstå hela storyn, och inte bara som enskild film.
 

 

WORD

 Fel att inte bara uppskatta era arbetare. Jag är så leds på chefer som inte behandlar en rättvist. Oavsett rank eller status, ska man behandla varandra shysst. Punkt slut.

thursday chillin' it

Ahhhhhhhh torsdagen är över.. men har inte mycket energi kvar. Min kusin Jerry fyller år, men jag orkar inte åka ned. Jag orkar verkligen inte. Hade tänkt ta snålskjuts av farsan så hade man ju orkat, men farsan var redan där.
Får åka ned till helgen istället. Ska ta och tända lite ljus, och lägga mig i soffan. Huvudvärken börjar komma tillbaka igen.
ps, jag är jättenöjd med håret. ds.
 
 
 

A dream within a dream

Ah, hade värsta coola dröm  i en dröm.  Väldigt verkligt var det också, man kunde känna allt. Så i drömmen, så vaknade jag, och vaknade upp till min verklighet i sängen liksom, men det var en dröm också! Sen efter det vaknade jag upp i nuet, och kände mig helt fuckad haha. Inte så många bättre känslor än att vakna upp och tänka på Edgar Allan Poes underbara dikt. Jag tycker ni alla ska gå och googla han och läsa lite av hans verk. Just sayin'.
Han är bäst.
 
 
Det är torsdag, bara två dagar sen ledigt över helgen då det blir Paranormal Activity maraton med klaggen. Johan kilar iväg till Stockholm med Anton och ska skejta, bro and bro.
Jag får chilla här med le ghosts och Foxy. Kanske en tripp till Abisko i helg och fotar om man får med sig någon. Så lamt å åka hela vägen själv, även om jag och Misfits skivan skulle öst som aldrig förr.


bild från i vintras, men I kinda look the same och känner mig så där idag.
 

new haircut is new 

CUT ME GOOD

Ahhhh drog en random och bad morsan klippa mitt hår. Skönt. Kanske 5-10cm borta eller nått? Var nära att ja klippte page, men nästa gång vågar jag. Eller kanske perfekt till Halloween så jag är mer lik Selene. Who knows.
Skönt iallafall.
Sen pratas det om en sak, men jag känner mig själv, och ni känner mig. Har en tatueringstid jag kanske ska ta. På samma ställe som Johan var till. Men - som sagt. Jag har haft tatueringstid säkert 5ggr och det har inte blivit av. Förutom den där mini men den räknas knappt.
Känns som att jag ska göra den (även om det har gjort det flera gånger innan) men orkar inte riktigt tänka på det. Och man lever ju bara en gång så varför ska man inte, egentligen..
Being me, ångrar jag väl mig hur jag än gör haha!
 
 
bilen är komplett med den snygga skullen från blå faran

F-ing hilarious

 

Without you

Jag hade kunnat skriva så mycket idag. Skrev på jobbet också. Men tyvärr, så kan jag inte skriva ned det här då folk antagligen skulle ta illa upp. Det får duga med det i mitt huvud.
 
En dusch av depression och tomhet fick jag idag.
Det där vanliga som jag känner ofta. Ni vet ju, ni läser ju allting om det. Det tragiska är att ni som läser inte förstår, eller ens vill förstå. Bryr ni er? Jag vet inte.
Det finns inte många idag som kan göra något snällt åt någon annan. Jag har väldigt svårt att förstå såna människor. Men - sakta men säkert blir jag lika egoistiska som dom är och den där frågan får sig snart ett svar.
Antar att det i grund och botter kommer fram till det här; Du är ensam.
Istället för att förändra det, tror jag många människor tar det som en ursäkt att göra vad de vill. Att man bara har en person att lita på, och det är en själv.
Hela mitt liv har jag försökt förneka det folk sagt om det ämnet, jag har varit stark och sagt att människorna hjälper varandra. Men nej... som sagt. Börjar också jag sjunka in till det egoistiska.
Det förstör mig. Tär mig. Förändrar mig. Till något jag inte vill, men jag kan inte stoppa det. Känner någon annan det här? Hatar att inte vara i kontroll. När jag var liten och mobbad, så slog jag inte tillbaka med en anledning "De ska inte vinna över mig." De ska inte få rätten att förändra mig. Men, ja.. jag är trött.. jävla värld.
 
Idag kom det in en kärring som trodde att hon kunde köra över mig.
Hon spatserade in och sa "Har ni kvar ljusen i källaren?"
Jag - "Jag vet inte vilka du pratar om. Men vi har ett par ljus, men inte till salu."
Hon började snacka om en kvinna med ljust hår, och att de hade en deal. Jag sa "Maggan?"
Hon verkade bara nicka och använda henne sen som alibi "Jag och Maggan, har en deal." Så säger hon sen att hon ska gå ned dit. Jag sa att jag inte vet om chefen vill att kunder går hursomhelst i lokalen, och hon säger då att hon känner Gunnar. Jag sa ju då att jag vet inte vem kvinnan är. Jag vet inte om hon känner han eller inte, och inte heller vilken deal hon ska ha med Maggan. Hon blir upprörd, och går ned ändå, jag följer med.
Sen säger hon att hon betalar 3kr för varje ljus. Jag säger att det står 5kr på lådan. Det är vad jag säljer dom för.
Hon blir jätte sur, och stampar ut och skriker att hon ska kontakta Gunnar att jag är en oförskämd tjej som inte har bra kundservice. "Gör det du :))))))))))))))" svarar jag kvinnan.
Vem fan tror hon att hon är? Man klampar inte in till tex LKAB förbi alla vakter och säger "Jag känner en kvinna med blont hår. Jag får vara här." De hade bara skrattat. Det är ju så på alla ställen. Endast Personal tillåtet, brukar finnas på många ställen. Jävla idiot. Jag kan inte ta hennes ord, det måste vara bevis.
Eller att jag knallar in på Coop och säger att jag får köpa makaroner till priset av 3kr. Jag har en deal med en av försäljarna. Det blir mer och mer skrattretande desto mer jag tänker på det.
Hursomhelst, vart jag sjukt arg, och dagen blev dålig efter det.
Nu ska jag bänka mig med oboy, nån macka och på med yammiepantsen.
 

おはようございます!

Ta mig tillbaka till det underbara Kyoto...

update for the new header

Det nalkas Halloween - det innebär en ny header.  (gammal men den är snygg så whatever.)

Anxiety issues

Hoff hatar det här. Svårt att andas. Känns som att man kvävs. Någon drar hårt runt lungorna. Något kryper i halsen, man vill spy.  Man blir kokhet. Värmen stiger och det blir ännu värre. Ett öppet fönster, eller en snöstorm - inget kan ta bort det oundvikliga. Värsta känslan man kan ha, fördömda ångest attacker. Knappt att se film får mina tankar på annat - och det dumma är att jag innerst inne vet att allt kommer bli bra.
Ändå kan jag inte sluta. Jag hatar ovisshet. Jag vill veta allt på en gång. Men jag är så rädd att saker och ting ska bli som förr, även om jag som sagt vet att det inte kommer bli så. Jag är starkare nu. Jag har tränat mig själv. Jag är redo. Men gamla vanor går inte bort hur mycket jag än är förberedd.
Önskar att jag kunde vara normal...


But a RockNRolla, oh, he is different. Why? Because a real RockNRolla, wants the fucking lot.

 
Lyssnar på soundtracket från filmen RockNRolla som jag såg igår. Jävla va skön rulle. Se den gott folk. Ännu en brilliant filma av Guy Ritche som man måste se.
Håller på att bli snäppet galen föressten. Eftersom att mitt huvud inte är direkt, hälsosamt, så fungerar den speciellt inte när något oroar mig etc. Så nu gör jag allt för att undvika mitt huvud.
 Jag fungerar helt enkelt inte när jag måste trycka ned mina tankar, men det är ibland den enda lösningen. Försöker occupera mig med olika saker idag. Städat rummet. Städat garderoben. Sett 5 avsnitt bigbang theory, nu gör jag en jävla massa matbackar och öser som sagt, soundtracket. Däremot soundtracket gör mig lite mer galen.
 
Johan sa att jag borde ha en hobby för att undvika mitt huvud. Borde kanske sätta mig ned och skriva igen varje gång jag blir så här. Hoff, im a messed up little fucker.
 


ATTENTION K-MART SHOPPERS!

Jag säljer dessa två för de som kanske är intresserade


Linnet säljer jag för 100Kr eller högst bjudande. Säljes pga, ja, den ser helt enkelt för söt ut för min smak. Helt oanvänd, som ni kan se är ju prislappen och allt fortfarande kvar. Storlek: One Size


Skorna säljes för 200Kr eller högst bjudande. Köpta från när jag var i Japan, Tokyo 2011. Helt oanvända. Storlek M (ca 37-38)

Fuck off

Ännu ett hårt slag på det mänskliga egot.


Bought this wonderful little box at the market

 

RSS 2.0