a new spark in life

Har spelat igenom ett av de bästa spelen jag spelat på extremt länge; The Last Of Us.
Sjukt, sinnesjukt, bra. Jag är helt kär. Ska börja spela om den igen nästa vecka. Det tog ca 17timmar att spela ut den. Spelade den under två dagar. Jag hade glömt bort hur roligt det är att streckspela ett nytt spännande spel med någon (lirade med Johan). Vi bara satt instängda i mörkret, snacks och zombies i två dagar. Oerhört mysigt. Det vore underbart om de släppte en 2a ... heheheheh. Men seriöst. Spela det ni som inte har.
 
På torsdag är det festivaltider. Känner mig inte så pepp, helt ärligt. Jag tänker mest på älgwoken som de säljer.
70 Dagar kvar till USA. Längtar. Har inte så mycket mer att säga. Spelet är min passion just nu. 
Här är TRAILER PÅ SPELET om ni inte sett.
 

the Woman who wants to BBQ

Nå, en bild på mig igår kväll. Myspys i min ensamhet.
Andra dagen som man arbetat. Det känns segt, haha. Ryggen värker som fan med diskbråcket (hurnudetstavasDONTJUDGEME;___;) så får ligga som en gamling och göra mina ryggövningar varje dag.
Det är snart midsommar. Ölen är inköpt. Köttet likaså. Majsen. Rommen och cola. Jepp - jag är Pepp! Fan så jag älskar mat. Synd att man inte kan äta allt man vill utan att bli tjock.
Men det får gärna bli midsommar nu.
 

hotel

Här är nån bild på de hotell vi valt att bo på i USA. Vi ska inte boka allt, utan resten av typ.. två veckor är oplanerade = bokar hotellet på plats.
 
SER FRAM EMOT DE HÄR SOM FAN.
Börjar med: San Fransisco som kanske inte är så fancy.
Los Angeles, bara en väg ifrån stranden! Hade vi haft råd så hade vi haft balkong rätt mot havet. Men tyvärr, så är vi inte rika och får balkong mot innergården, men det duger ju. Kan ju bara gå över en väg så är man redan på stranden själv, hehe. Santa Monica, föressten är hotellet på. Gångavstånd till Venice Beach.
Las Vegas! Det blev inte Ceasar's Palace som tänkt för det var lite för dyrt. Så det blev The Venetian Resort Hotel & Casino! Bara fem minuters promenad från Ceasars iallafall. Så vi ska spela lite där!
 
 
 

being a grown up

Imorgon börjar jag jobba igen, efter ca två månaders semester.
Det känns tungt. Men, det blir säker bra. Plus att det bara gäller för två månader, innan USA resan så. Det ska jag nog klara av. Skönt med en lugn start, när man ändå bara jobba till torsdag denna vecka.
 
Har inte orkat kolla i kameran vad jag har tagit för bilder i Morjärv. Så har inga nya grejjer att visa.
 
Ska boka de sista hotellen idag för USA. Städa hela lägenheten. Hinna förbi farsan/mommo. Stressig dag.
 
 

'the sun is going down'

"Cause when you care about somebody, you do what’s best for them even if it sucks for you."
 
 
 
 

-

 jag vet inte riktigt vad som händer.
 

it's time..

Imorgon åker jag iväg till Morjärv för resten av veckan. Hälsa på lite släktingar, kanske dra förbi Kalix, kanske en sväng till Luleå. Det vore fint. Bara .. slappna av lite grann. Har lite saker att tänka på, och behöver kanske lite distans för det. Får se vad som sker. (kanskefestajävlahårtnärmankommertillbakatillstanfestwhoopwhoop)
- givetvist tar jag med kameran och ni kan ju följa mig på instragram@gothochblandat

 
 
 
 
 
 
 

-

 
Har inte känt mig så bra på senaste tiden.
Kanske är bra att jag åker iväg till morjärv nu på Onsdag... blir nog skönt. Även om det är trist att åka utan Johan och Foxy, som alltid annars följer med.

One year ago:

Var på bilddagboken, och tyckte ja. Kul å ladda upp nått man fotade exakt idag, förra året. Jag gillar sånt. 

feeling like disappearing into the fog of drunkness

blev inge ös med veteranerna ikväll, så man får hitta på nå annat skojj! Om nån har tips, hör av er om vad som sker i GIIIROOON
ps. riktigt gammal bild

RSS 2.0