in the end.. these are the confessions of a true believers crushed soul

Livet är allt bra komplicerat. På ett jävligt negativt sätt.

'cause you're worth it'

Hårfärgen har kommit. Idag kunde ingen färga håret på mig, men kanske imorrn eller fredag blir det en ny fräsch färg. Paketet var sketchy.

ghostly manners

Foxy och kusinens katt har nu busat  - och slagits lite. Foxy är lite för på asså, för ivrig. Har snackat en massa spök historier med Louise och nu är jag pepp på spökfilmer. Ska ta å fixa lite. Nån som är sugen å komma å checka horror flicks nån dag? Hon tipsade också om en spök blogg; http://artondeoktober.blogg.se/ Hon har fotat ett spöke på bild längst ned på sidan. Creepy shiat, även om det kan vara fejkat. Men är man en beliver så.

 

 


toodles

Ja, jag har inte så mycket att säga antar jag. Har duschat. Sovit. Käkat. Snart ska min kusin komma över med sina katter, så ska vi ha en cat playdate. yay! Låter hur töntigt som helst, men jag bryr mig inte. Det är så sött att säga det. Och skriva, för den delen. Hursomhaver, så får Foxy leka av sig lite grann. Inatt sprang hon i cirklar på mitt täcke säkert, ja 30 varv straight. Efter det fick jag låsa henne ut från sovrummet - lite irriterande med en galen katt. Det finns gränser på henne söthet.

jag hälsade på KisseMaja i helgen

trick or treat

Håller på med att beställa en del grejjer till Halloween festen. Och, eh, kostnaden är nu uppe i 957 kr. Och det är inte ens nästan klart. Shiet  -  jag och klaggen får nog hejda oss med våran halloween-fest. Haha

yummy sushi pyjamas

Så, det blev att inhandla lite myspys! Ett par hängslen, lite band till halloween utstyrseln & två ur mysiga gamla ljushållare. Ska tända inatt och gå i mörkret bara för att jag kan. tihihih


I want warm chips

Johans farsa ska gå på visningen av lägenheten idag - och möjligen lägga ett bud. Beroende på hur högt det kommer gå. Sen får vi se om vi ska buda på de andra lägenheterna vi gillade istället då. eheh. Har diskat. Käkat lite. Och ska på stan här på ett tag. yeah.


'somewhere over the rainbow'.. is my future apartment

Jag. Är. Så. Glad.

Den här dagen blev underbar asså. Jag lyckades övertala Johan om TRE lägenheter. Varav en ska vi sätta bud på, kanske imorrn, och etc. Om jag får den lägenheten, så.. ja. Jag kommer bli så överlycklig. Den är Perfekt. Den är så vacker och omgivningen är underbar för mig. Det är bara ett par meter till sjön, eller hav, whatever; och där kan jag vandra och fantisera om världen som jag älskar den. Magi, vackra ting, skriva!! Jag kan hitta vägen tillbaka till mina passioner att skriva, fota & filma! Off... jag känner lyckan. Gick runt som ett fån och log på affären. Nu ska jag hoppas på lite tur. OCH DEN HAR EN ÖPPEN SPIS!! MAGISKT!. ah. nu ska ja sluta skriva. jag uppdaterar för ofta om vad ni folk säkert tycker är trist.

hursomhaver, yay!


-

Jag är fan omöjlig. Oavsett hur mycket jag researchar, letar, kollar; blir det i slutet alltid förbannat i mig fel. Jag vet inte hur jag lyckas när jag försöker göra allt så rätt som möjligt på en gång men ändå misslyckas.
Hursomhaver, jag hittade Äntligen hårfärgen jag är ute efter. Mer eller mindre. Jag beställer den, för ett rätt så högt pris. Nästa sida jag hittar, är samma produkt; Men kanske 50 kr billigare. "SCREWED, BITCH"; tänker jag då.
Visserligen var den billigare en Färg och inte en toning som den jag har beställt.
De som tipsade sa att om man inte var säker; köp toning och färga sen istället. Eftersom rödfärg är svår att få ur.
Jo, och hör på ironin i det hela också; Den här hårfärgen har jag browsat förbi tidigare men tänkt "vad är det där för nå B paket. Ser ut som nått sketchy shit." - och inte ens klickat mig in på produkten, men som egentligen var awesome.

Så nu tänker jag; ska jag stoppa min beställning på Toningen och ta den billigare hårfärgen men som är i Färg? Fast.. toningen hade två appliceringar, så det räcker till två gånger. Kanske är lite bättre än färg och bara en användning...
Off. Jävla tankar, aldrig kan det vara enkelt. Värld; Jag önskar mig en Ande i Lampa och tusen önskningar.

venting

JAG ÄR SÅ KÄR SÅ KÄR SÅ KÄÄÄÄÄR!!
i ett par lägenheter i stockholm. OFF. Jag ber till Satan själv att Johan ska godkänna lägenheterna så vi kan börja diskuttera priser, lån & lägga bud. OFF. OFF. Jag kan knappt bärga mig till Johan slutar jobbet så jag kan säga T_T


one of the greatest

... med en text jag nästan alltid börjar gråta av.


the back up plan

Söker lägenheter som aldrig förr till Stockholm. Känner i min själ att om jag inte flyttar snart kommer jag fan ruttna i den här stan.  Får ju se först om jag kanske får jobbet jag sökt till, isåfall lär de väl ringa till veckan. Men, jag förbereder mig för att jag inte kommer få platsen där - och letar lägenheter istället då.
Helt stört kär i vissa lägenheter, till resonabelt pris. Ah, mennneee, nu är det bara att hoppas. På att NÅTT ska hända åtminstone. IM DYING OVER HERE!


rough night. again.

Mmm, det tar mig typ 4 timmar, more or less, att somna. När jag somnar har jag jobbiga mardrömmar. Sen vaknar jag kring 4 tiden och hör att det spöregnar, och åskar. Stiger upp och drar ur alla kontakter, och försöker somna igen. Som tar kanske 1 timme till. Ögonen kliar av för lite sömn, och jag vill bara försvinna in i Kiruna dimman som finns idag.
Off....


eh

dålig uppdatering.
Vart hos farsan å kollade tre filmer. Cruisat till jukkasjärvi med Johan. Käkat köttsoppa. yeah. nu har jag huvudvärk och jätte mätt.
gonatt


midnight cruise buisness


good night, dont let the bed bugs bite


I want Halloween


weirdness

Hittade rolig grejj på farsans mac. Är jag inte SOET!
- and the real deal.

marvelous

Det blev att gå ut å dricka lite igår - däremot inte mycket alls egentligen. Vaknade av att jag inte hade någon bakis alls! Fyfan, praise the lord och allt det där. Första gången på typ.. ja kanske inte nångång som jag inte vaknat och varit bakisfri.
Vilken underbar värld. Nu ska jag kila på stan, sen blire tacos och Foxy ska på äventyr. Och mommo ska sy lite åt mig bla halloween klännings grejj som ska fixas och ett kuddfodral jag råkade ta sönder. HUE.


Scheisse

off, jag blev bjuden på thai käk av Johan - urgott men herregud så starkt. Jag bad om en medium, men jag lovar att det där kan omöjligt vart medium. Det äter jag ju alltid och nu rann svetten som aldrig förr. Fick dricka nästan ett helt mjölk paket for gods sake!
Ska nog kila iväg ett tag nånstans. Vart vet jag inte, men jag har ju körkort. Eller om det blir att gå ut. off. misär värld.

bild från kanske ett år tillbak. eller nått.

IKEA

Ikea tidningen kom idag. ojjj så många grejjer jag vill ha hem därifrån. Blir nog en Ikea tripp här nångång i en snar framtid. Föressten, byrån på bilden är våran nya vi köpte förra veckan på loppis. Ur schnygg


kinda tired

Ska kila till Coop. Kolla om hårfärgen jag är ute efter finns. Essential Color Amber. Typ det närmsta jag hitta för att ha samma färg jag har nu. Myeah yeah.

 

 


the life of a cat


'chillin'... killin' '

Sitter hos farsan med min andra tvättmaskin. Fixar mig filmen jag väntat på i kanske två månader nu; Horrible Bosses!  Så, den ska jag se och sen åker jag tillbaka hem med tvätten. Foxy är här med och springer runt i trapporna. Imorrn blire att slänga in lite hårfärg, YEAH. Håret behöver lite pepp känner ja.


womans passion

asså - jag lovade mig själv att inte gå in och titta på kläder ALLS eftersom jag inte egentligen har råd att spendera pengar på sånt när ja är arbetslös. och ja ba "men.. jag hittar säkert ingenting.." så går jag in och tittar;

och jag känner sko-fetischen i min själ på en gång. FÖRSTA jävla skorna jag ser, börjar hjärtat dunka. "Jag Måste Ha". off.


annoying noise

Igår slog jag på Edward Scissorhands och käkade sallad. Den var lika fin som alltid. <3

Vaknade nio av att målar-männen kom med sin stora maskin och lät. Och deras radio. Och efter det kom Foxy in och lekte med papper - det var ingen idé att somna om. Så jag gjorde en feting frukost. Det var gött. Jag kanske ska knalla till Coop och fixa mig en hårfärg eller nått liknande.  Hade behövt tvätta.. men tror jag tar det i eftermiddag istället. yeah.


before I go...

vill jag bara dela med mig ett par st av mina absolut favorit film soundtracks som jag alltid kan finna inspiration & styrka ifrån;

Edward Scissorhands

The village (the gravel road är absoluta favoriten när jag skriver)

Sleepy Hollow

ps. jag insåg att jag älskar för många soundtracks. ds


IM READY FOR HALLOWEEN - and etc

Yes. Jag åkte tillbaka till HM igen för att shoppa lite. heh.
Såndär, foundation & puder borste, Smokey-eye borste med spetsig grejj så man kan göra schnygga linjer & en massa ögonskuggor. Awesome. Jag kanske börjar bli vuxen. Nästan allting jag använder just nu, har jag snott av morsan. BUT NOT ANYMORE!


... and so forth

Var på stan, checka in nya gallerian (som faktiskt var rätt fin.) och drog mig ännu en caffe latté och en köttbullemacka. iz gut.

goin' to town and what not


morning kick off


probably the best meal in the world

Idag blev det souvas med pitabröd och sallad. Det var sjukligt gott.
Klaggen var förbi tidigare idag och drack thé - och det viktigaste; vi planerade lite mer om halloween festen och vad som ska köpas in. YÄÄÄÄÄ


'cause you should not forget

Här är några av mina videos. Kolla om ni inte sett - dela med vänner - etcetc. Glöm inte att ändra så ni ser i HD. yeah. yeah. yeah.


update for new header

och med samband att mörket och vinter (och mitt älskade halloween) närmar sig; kommer en ny header.

I curse ye god

Off, jag orkar fan inte. Börjar kännas lönlöst med att ens åka till gbg för provspelningen.
om jag ens Får jobbet så är det kanske inte nog bra betalt för att jag ska kunna tjäna på det. och det är bara OM jag får jobbet - jag går ju back bara av att åka dit. och jag har vart arbetslös i snart ett halvår, IGEN, och mina sparpengar behövs för en lägenhet i stockholm som jag aldrig kommer få.

har letat lägenheter nu ett bra tag, och skrivit till ett par stycken som var på dryga 500 000kr. om jag bara kan ta mig från Kiruna till Stockholm kan jag gå ett par kurser inom film/foto och söka castings hela tiden.
off.. orkar inte tänka nåmer. går fan snart och vandrar ut i skogen och kommer tillbaka om ett par år när jag känner mig redo. jävla värld.
å andra sidan.. är det nog stor chans att jag hamnat i arbetslöshet-depressionen. känns som att jag känner allt oftare att saker och ting är lönlöst. knappt så man ids stiga upp ur sängen längre för det inte finns nån mening. ungefär.

-

Hängde hos farsan igår kväll och kollade på Cowboys and Aliens. Den var inte så bra som jag hade tänkt mig.
Snart ska jag ta och ringa till arbetsförmedlingen och snacka tråkiga ersättningssnack. Sen väntar mig städ, disk och tråkigheter.

'Lost Love'

För dom som ids läsa. Hittade en gammal novell jag skrev ett par år tillbaka. Ett av mina första försök till att skriva så den är väl inte så välskriven, men för de som har lust att läsa något jag skrivit, varsågod.



I didn’t know you, and you didn’t know me. 
But that magical moment between us was unlike anything I had ever felt. And I knew I had to have you.

I looked at myself in the mirror, feared that awful look as always. But I couldn’t feel blue right now. There was a party going on in the other room, and it was time to forget the depressing problems in my life, even if for just one evening.
 I pushed the bad thoughts away, and put on a nice faked smile, fixed my red top and fluffed up my hair once again. “Okey. Here we go.“ ,I thought to myself, kind of to give myself a pep-talk, which really didn’t work that well but that was all I could do of the moment. 
   
I went out the door and my friends came rushing towards me and hugged me. 
“Yay! There you are! We were looking for you. Thought you’d left or something.“ ,said my awfully good looking best friend. I had always admired her looks. Perfect hair, perfect face, perfect body.. Oh, and so smart that she could win over a college professor in a quiz contest. 
“Hey you!,“ I laughed polite. “Of course not. Why would I leave? I’m here to party!“
 - “PARTY!“,shouted all of my friends in the room. Some of them had already gotten a bit drunk, so they were even more kind now than they were sober.
My best friend Lucy took my hand and dragged me to the living room where the others sat. It felt a bit like elementary school. You know where the girls sat in one corner and the boys in the other corner across the room? 
So it had happened here and we were all 18 now. Maybe those sorts of stuff don’t out-grow you. You can only be with the guys if you’re drunk I mean. Me, on the other hand liked the company of guys more than girls. I felt more comfortable. They had more fun things to discuss than the girls for one thing, and they had liquor.
    
After a long while of drinking, discussing childbirth, cars, school and probably many more things that I had successfully blocked out, we were about to hit the club.
I was eager to go there and to be able to dance. It was my passion in life, even though don’t think that I’m very good at it, but I’m staying positive. When we got there, there wasn’t any line which was totally awesome ‘because standing in lines is something everyone hates. My legs were freezing from the cold outside, and then I blew some hot air on my hands to see if I could still feel, and for the record, I could. 
We all hung our clothes off in the wardrobe and went inside. The beautiful colored lights hit the dance floor and I felt the urge to dance once again. My friends just wanted to drink before dancing, so I hit the dance floor on my own. I didn’t mind it. To be alone is something that I’m already used to. And while dancing, I definitely don’t care whether I’m with someone or not.
     Then I saw you.
A man whom I thought I'd met before but couldn't remember when. It was like I was stunned by some invisible force, all I wanted to do was to get closer. I went back to my friends. “Do you know that guy over there?“ ,I asked them trying not to sound like I was going to hit on him, even though I was. 
“No, not really. He looks foreign though. Why?“ They all had a suspicious looks on their faces, like they knew what I was trying to hide. The man watched me with an intense look in his eyes. His black hair reflected nicely from the lights. 
“No, nothing. I.. um.. thought he looked like someone I’ve seen before.“
  I must get closer to him, but how?
 I went to the bathroom to check that my make-up hadn’t been blurred. It was fine. My eye-shadow was fine, and the eyeliner also. I sat down on one of the toilets and breathed calmly. How could I be this nervous? And most importantly, could I really be something that a guy like him would want? I didn’t have time to ask these questions. I had to see him again.
    
I opened the bathroom door quickly and I bumped in to someone. It was him!
“You are the one I’ve been looking for.“ He looked with his tropical colored eyes and said. 
“W-what? What are you saying? I think you have mistaken me for someone else.“ I didn’t know what to do. So I tried to move, but he took a hold of one of my arms and slided me against the wall. “No. I have not mistaken anything. It is you.“
The handsome man's voice calmed me in some unexplainable way. He took my hand and held it while leaning slowly towards me. I couldn’t move, my heart beating faster as ever. He then took his other hand and caressed my chin slowly, leaning in closer to me. Time seemed to move slowly and one second felt like several minutes, a tenderness warm feeling occurred on my lips. I found his kiss irresistible, like a yearning that I’d felt for ages suddenly coming true.
At that moment something happened. Old memories flashed before my eyes, sort of like an old movie. Blurry vision, radiating with bad colors, not being able to catch a grip. I think the memories were mine. It must have been somewhere around the 16th century. Everything seemed old, and foggy. I couldn’t stop at one specific moment, they all just rushed in to my mind. 
I saw the man standing under a tree waving towards me with a broad smile, and we were happy. That moment quickly passed and then all I could see was flames. I felt like something was burning, a smoldering heat. Then I saw myself, it was I who was on fire! I had ropes wrapped around my waist and hands so I couldn't move from the fire, they were tied hard almost causing my wrists to start bleeding. My husband came running from a hill yelling with tears in his eyes. A devastation, like all of his dreams were crushed. Like the love of his life were dying..
I saw myself crying and screaming for someone to help, but no one did! The people around just stood there watching, standing on their guards like they thought I was going to attack them at any second.
An ache in my heart came over me, it stopped beating. I can imagine that this is how it must feel when you get stabbed, something sharp hitting your body, I was dying. A sudden flash came over me and brought me back to the present. 
I felt his lips on mine again, and noticed that tears ran down my wan skin.

My eyes slowly opened and I said; "You found me."

'thats not my name'


passions of horror

Jag har blivit erbjuden en audition för en skräckfilm. Jag.. typ dör. Shit. Här sitter man i  morgonrock med håret i en turban och läser såna nyheter. Fan, man får ju hjärtsvikt snart. På ett bra sätt iallafall.
Anyway, jag ska ringa till dom i eftermiddag och snacka tider - men det ser ut som att det kanske blir min första gång i göteborg då. För det är där castingen hålls.

favorit i repris


the looks of a K-town hillbilly

Somnade på bordet i husbilen på väg hem. Och håret mitt kan stå upp av sig själv, så sliskigt är det.

back to basics

Snart är vi på väg till Pajala och sen vidare till Kiruna. Lång biltur hem, eeeh. Känner mig lite sliten fastän jag inte drack typ nått igår. Det är ju bara det där när man missar ett par timmar sömn så blir jag som en zombie.
Plus att jag drömde att jag var gravid inatt (efter ett par gravid-snack igår kväll). Och det var leeeskigt.

Amanda

50th birthday celebration

Min faster fyller 50 år nu på Måndag men firandet blev igår! Här kommer lite bilder.


the horrific land that is Kiruna

jag fick svar från en casting i stockholm. de ville att jag skulle provspela för en reklamfilm. jag = SJUKT glad och ville tacka ja. störtböla och föll i Johans armar för att nån ville ge mig en chans på jobb. äntligen. MEN inspelningen är nu. jag kollade i panik efter flygtider, men det fanns inget som passade tur å retur på så kort sikt. Enda som fanns var Måndag, men då var deras provspelningar slut. Hon i telefonen var så trevlig och sa att hon skulle höra om det gick att klämma in mig på måndag morgon, men att troligen gick det inte. Men hon skulle ge det ett försök till casting folket.

jag hatar kiruna. förbannade jävla stad - jag vill inte bo kvar här.
när jag bor i stockholm kan ja gå på castings typ närsomhelst, men kiruna bara råkar vara i landet ingenstans.

-

holy shit. vad fan hände precis

hollaback girl

Idag åker vi till Morjärv igen. peace.

I kinda love food

Ett par CV'n till skickat. Ett par skådespelar jobb. Har också bokat in ett möte i Luleå med FPN. Jag låter väldigt vuxen.
Men det känns skönt att ha lite mål. Så jävla leds att se veckor försvinna till ingenting.
Snart blir det att laga käk!  Idag blir det kyckling klubbor i ugn med ris och currysås. FYFAN så gott.




fake it 'til you make it

Då har man hunnit söka ett jobb i Luleå då. Bara fortsätta titta.
Lite jävla klurigt att söka jobb i tre städer. Känns lite sketchy, man minns typ inte vad fan man sökt när man slänger in typ i snitt 5 jobbansökningar per dag. woshhh


take charge

Nu är det officiellt bestämt för min plan gick i lås!
Det står till såhär;
Jag och Johan snackade igår och gjorde upp en plan om framtiden. Det här jobbet jag har sökt, om jag INTE får det - flyttar vi till Luleå och vi får ta över johans systers lägenhet där. En jätte fin lägenhet med bra kök (som jag anser är viktigast i en lägenhet) och till bra pris.  När vi bor i Luleå kan både jag och Johan ha större chans till jobb samt att jag kan arbeta på mina filmmanus hos FilmPool Nord.
Om jag FÅR jobbet jag har sökt stannar vi här i Kiruna och sparar pengar.


Så, vänner, nu vet ni hur läget kommer se ut de närmsta månaderna beroende på jobbet här i stan. wieee!!


'I have a dream. To have a dream'

Okej. Jag tror att jag har en lösning.
Nu måste bara alla pusselbitar komma på plats.
och med min tur lär väl inte det hända, men.. eh,
goodluck; är du kvar?


as the dark come closer...

...I feel my humanity burn


tough life

Jag lagade thai from scratch och bjöd in farsan på film. Vi kollade på The Whistleblower (med den underbara Rachel Weisz), som var.. lite små seg - men syftet med filmen var väldigt bra. Den handlade i korta drag om trafficking. Så, om ni känner för att känna lite empati/sympati och förstå lite mer om grejjen och hur det faktiskt är, kolla den.
Thai maten blev awesome. Slängde in lite nya grejjer i receptet för en gångs skull och de blev niiice. Nu ska jag fundera lite mer över mitt liv - må lite dåligt över en grejj - och sen kanske se en till film. För att fly verkligheten som jag precis tänkt så mycket om.


swing it away

Det är en lindy hop kurs som är i stan den 28e Aug. Är det nån som är sugen att gå dit i en-två dagar med mig? Jag vill ju inte göra bort mig ensam. CALL ME.

meep

my new candyman

Köpte den här söta skålen på det där blåa loppishuset.


the choices

a juste. det blir ingen tatuering idag.

thats about how I feel right now



Har vart och ränt hela dagen. Helt slut i huvudet - ungefär som det där lammet. <33 Nu ska jag göra en awesome fika och lugna ned mig lite grann. Imorgon blir det hemmagjord thaikäk. åh. det kommer bli så gott.

-


weirdo

Huxflux hade jag 14 oöppnade meddelanden på en sida & 14 friends requests. Känner mig hyffsat poppis. Och en massa kommentarer på bilder. Typ bäst att starta dagen med att folk säger att man ser bra ut, yää.
Nu kokar jag ägg och kaffe. Det blir Smallville och sedan en tur på stan med Fanny!


I am;

drinkinnnn'

but its friday


yeah whatever. its true.

Jag måste erkänna att jag är bitter.

HD FILM JAPAN


a little one

Jag gjorde en till. För skojjs skull. Det här är vad vi såg på i Nagoya. Det var typ allt vi kunde förstå. Lite åtminstone.


HD in JAPAN

Har precis redigerat klart en till film från Japan. Så atteee det kanske ploppar upp en till HD film här på ett tag. Keep a look out. Nu ska ha käka penne rigate och köttfärssås från igår!


echo in the dark

Har just vaknat och dricker kaffe. Och ser på Smallville. Bra start på dagen efter sämsta natten på år. Kunde inte somna av nån anledning. Det var kokhett och jag bara tänkte på en massa förvirrande saker. Johan snackar i sömnen och katten attackerade min fot. Off.

Men skönt att jag lyckades somna nån ynka timma iallafall, men jag känner i ögonen att jag mist mycket sömn.


'god, now im gonna be stuck with serious thoughts all day'

off, jag har seriösa problem. min tatueringstid är nu nästa tisdag - och jag vet inte ens om ja ska ha tatueringen.
Jag vill - men ändå inte. Och nu har jag tänkt att jag kanske vill använda mina 6 år av teatererfarenhet och kanske testa på skådespel när jag väl kommer till södra sverige. Jag har redan blivit erbjuden ett statist jobb i Hjo, men utan lön. Men bara för skojjs skull liksom. Men om jag har en tatuering och jag försöker på den vägen ist för manusskrivare - så kanske jag inte får lika många jobb pga att jag har en tatuering där regissören inte vill.
Forum om ämnet säger typ i korta drag; Du kan få ett jobb pga tatuering eller inte få jobbet pga tatuering. Om du verkligen vill ha en så finns det smink som kan täcka. Men det finns folk som inte får jobbet ändå och väljer den som INTE har en tatuering.

Vad fan ska jag ta mig till. Vänta tills nästa års tatueringstid istället och se vad jag vill, var jag är i världen, eller helt enkelt satsa och göra en nu på tisdag? Off. Jävla jag som bara tänkerochtänker.

egotastic

Diskat ett berg. Ordnat i garderoben. Duschat. Sminkad. Nu blire mer kaffe!




this wish is mine to cast, a magic spell to make it last


spooky wonderful wonderland

Jag är verkligen äckligt pepp på livet just nu. Har orealistiska tankar om att jag får jobbet, typ imorgon. Pepp på fest på fredag. Och klickar konstant in till olika Halloween sidor på idéer och inspiration. Jag vill att Klaggen ska komma heeeeem så vi kan klicka in en massa köp till festen :D Älskar att planera awesome stuff.

Det kommer bli så kul. Hojja, typ 15 år av drömmande om en alldelens egen halloween fest i mitt eget place. <3 kan nog inte bli bättre än så. Och planera vilken kostym man ska ha. wieee!tönt




spammmmmm

nervig. ska precis åka och skicka in min ansökan till jobbet - som jag läst igenom 1000 ggr. jag vill ha det. snela värld? e de inte min tur nu å få jobb? hueheuhue

they sure got me

Ja drog å köpte den där jävla liptint. Den var rätt skön ändå, men den gjorde läpparna as torra och smakade lite som gift. Eller nått. Men den funka. Det fanns inte så många färger att välja mellan, men klassisk röd funkar väl alltid antar jag. Men den var enklare att måla på läpparna förstås.

Ringde precis å smörade för ett jobb - jag har svettningar. Självklart när jag ringde så glömde jag bort allt jag planerat att säga. Och babblade nog om ingenting. Hon tyckte det var väldigt trevligt att jag ringde om tjänsten iallafall. Jag MÅSTE ha jobbet. Men viktigast, jag VILL ha det jobbet. ÖNSKA MIG LYCKA TILL FÖR FAN

 


make me pretty

Ska dra på KICKS och kolla på det nya läppstiftet Lipfinity Lip Tint. Den verkar awesome. Me want.


-

Det värker i mitt ben. Men bara från knät och ned. Av nån mystisk anledning - kanske för att jag bar saker igår som jag inte borde ha gjort för  min styrka och storlek. Eller för att jag är sjuk och har ledvärk. Eller inflammation. Hursomhelst, jag är jävligt tjurig. Och det var kanske inte ett smart drag att börja med det jag hatar, kanske mest av allt, pyssel med trådar. En väldigt arg Cindy började klättra på stolar, riva i trådar, försöka knyta fast snörjävlarna i en snurrande pinne  och försöka lägga upp alla mina nya lanterns. Och en katt som är helt fokuserad på att tugga sönder alla trådar.
Kanske jag ska bege mig till soffan och invänta mörkret så jag får titta på mina fult uppsatta, men söta, lampor.


groovin' to 'Got to give it up'


miss productive

Sökt ett X-antal jobb som skådespelare idag. Har också städat lägenheten från topp till tå. Börjar kännas som ett mysigt hem nu utan allt skräp och damm.  Jag är nöjd med möbleringen :) Det känns rätt skönt med lite nytt. Katten verkar ha det roligt i alla nya vrår också.
Nu måste jag ta på mig lite sminkkkk och sen blire lunch!


new energy

Jag och Johan bestämde oss för att möblera - och lägga in den nya bokhyllan som vi tagit ur min farbror och farmors gamla boda i Tansjärv. Lite stökigt fortfarande men det fixas imorgon. Här är resultatet;

Före


Efter

the raging sick woman

ÅÅÅH JAG BLIR SÅ ARG!
Jävla fittgrejjer om "PLUS" medlemskapsskit!! Varför ska man inte få läsa nånting gratis jävla idiots. Alla har inte råd med sånt skit! Så betalar jag den jävla summan, så får jag ÄNDÅ INTE LÄSA för att jag inte är godkänd än. jävla hycklarjävlar. ni kunde väl sagt det INNAN jag betalade.

GE MIG JOBBET NU FÖR FAN.
ah, jag har sökt jobb som zombiestatist. eller ja, jag SKA SÖKA när min jävla CV blir godkänt.

update for new header

ps, ny header.

how could you use a poor maiden so

Nå, jag är dödssjuk fortfarande trots läskiga mängder av thé och snorpapper.
Har checkat på ett par lägenheter i Sthlm området och har hittat två stycken som är VÄLDIGT lovande. Under miljonen, och bra månadshyra och någolunda stort. Perfekt för oss och Foxy.
De vill att vi ska lägga ett bud så imorgon ska jag ringa ett "heeeejpappa,kanjaglåna500 000kr?"-samtal. Yay. Not. Har en känsla av att det inte kommer gå bra. Och jag kan inte ta lån utan ett fast jobb. Så jag känner mig ganska ägd om man säger så. Fan ta att jag är från en fattig familj osv. Och att jag inte vunnit på lotto än.
Ska leta lite mer jobb imorgon men nu ska jag nog dra och sova.

och ja längtar tills det blir så kallt att jag kan ha min mössa
på  mig utan att se retarded ut i solen.

CAT-laser tag

Katten walljumpa när vi busar med laser.


I just want to shout out loud

jag börjar bli väldigt sjuk. och det är inte kul. snurvlar och snorar och har en äcklig röst.


allt jag ville var att dra ut å supa idag - glömma bekymmer and what not. off.. men det gick ju inte. eller ja, nog går det men ingen hade ju en fest som jag kan gå till ändå.


så jag ska slå på Love Bites och deppa ned mig med popcorn.

treasure hunting

Kapade på rödan med bluray dvdbox för 40kr och en het almanacka. you gotta love it.

do it HD style


the slack reality

Föressten så är jag helt såld på nya serien Love Bites.



Du lyckas i hemmet, yeah.


howling dreams

Fyfan vilken awesome dröm jag haft. Den var som en film. Sammanfattar den lite lätt;

Jag var en son (ja, lite weird.) till en mäktig familj vars det är tradition att skicka sina söner och döttrar till ett träningsläger för varulvar. Jag ville bli lika bra och respekterad som min äldre bror, så jag drog dit så fort min ålder var inne.
Väl framme, var alla snälla och det var kul. Däremot, började jag lyckas väldigt bra på alla tester och generalen fann tycke för mig vilket fick alla vänner på lägret att bli väldigt sura. Efter att de kastat mat på mig i kafeterian slog jag ned alla framför mig och förvandlade mig till en varulv för första gången och sprang ut ur lägret där man inte fick vara. Där hittade jag en medaljong gömd bakom ett gammalt stenskjul.
Generalen skickade direkt hans bästa till att fånga mig. De missade mig totalt men jag gick tillbaka på egen hand - där generalen väntade jävligt  ilsken. Han lyfter upp mig med en arm och håller den hårt under mina revben. Medans han pratar och läxar upp mig, trycker han handen genom mina revben så hårt att jag varken kan röra mig eller andas. Smart som han var, tog han in mig till rastgården så alla kunde se. När han släppte mig, kände jag hur kroppen stannat och hur länge det tog innan jag kunde röra mig igen.
Efter det visste jag att generalen inte gick att lita på. Och jag ville ut. Här närmar sig drömmen mot sitt slut, då jag bestämmer mig under en träning att försöka med allt jag har att fånga djuret först - jag får oerhörda krafter och blir hundra gånger snabbare än de andra varulvarna och når fram till djuret.
Efter det här, börjar jag leta information om medaljongen jag hittade tidigare, men allting är som raderat. En vän säger att det är en gammal profetia av nått slag, men att det också är en myt.
Med tanke på mina krafter som är större än de andras, tänker jag att jag är utvald. Att ta ned generalen för alltid.

Här väcker johan mig. det var en awesome dröm. Det visade sig iaf att generalen hade gömt en hel stad för at han skulle få leda våran "värld". nåntingnånting. jag hann inte snoka runt så mycket. Ungefär sådär såg vi ut när vi var förvandlade.


home atlast

Nu är vi tillbaka i Kiruna. Så ni vet.

Var på bilbingo igår och hoppades på att vinna alot of moneyyy men det blev inte så. Jag var väldigt nära.. Farsan vann 2000kr iallafall. Så vi åkte direkt efter det och kom hem typ 1 inatt. Oerhört skönt att sova i egen säng. Fast jag ska ju tillbaka till Luleå nästa vecka för tatueringen. Surt.

Bilder från första bilbingot.


RSS 2.0