I can do this. I hope.

back to basics. med jobb. och ångest.

ah, det har varit en jobbig första dag. Det är ju så att jag har dyskalkyli, och mitt arbete i två veckor går ut på att räkna och inventera. Ni kan ju bara ana hur jävligt det känns att göra mitt totala bästa - och ändå misslyckas.
Men det är väl så i min värld inom matematik - den suger jävligt hårt. och det är typ ingen som kan förstå hur det är att ha det här. ingen fattar och tänker istället "DAMN that girl is stupid."


jag gör mitt bästa iallafall, det är det enda jag kan göra. men det gör så jävla ont psykiskt att syssla med det här för jag är så dålig på det och jag kan inte hjälpa det. och det känns ju inte direkt heller kul att återminnas alla tusen gånger som folk kallat mig korkad/dum/störd/idiot pga det här handikappet.
aja. jag ska sätta mig framför tvn och ta det lugnt. förbereda inför mer psykisk ångest imorgon.





Like à Work virgin

Har vaknat konstant inatt. Inte kunnat sova längre än 40 min åt gången. Kanske tom mindre. Totalt kanske ja har fått två timmar av sömn?? Iaf, mina ögon är som sandpapper å jag är svintrött. Typiskt mig att inte kunna sova första arbetsdagen av nervositet >>


eh, I got to set my alarm clock now?

Kom just hem från Fredrik. Ska chilla å göra mig klar för sängen, föööör jag har ju jobb imorrn. yes. thats right.


jag kan inte förstå det själv.

Halloween pics

Här är några bilder från festen och innan;

Väldigt snabba bilder om ungefär hur jag såg ut. En vampyr från 1800talet ska de vara.
Mina schnygga vamp tänder syns dock inte så väldigt mkt. Men dyra var dom.





fyllde taket med ballonger






cleaning up the fun

Haha, det blev rejält i fredags. Drack en hel kvarting kosken, ca 5 båldrinkar & två cider. Jag däckade. Och min bakis igår så fick jag vad ja förtjänade, haha. Men nu är jag upp på benen igen och jag håller på att schtädaaa. Klaggen ska komma förbi också på ett tag och hjälpa till, oooch kanske idag om jag hinner så kommer det upp bilder från festen.



'ride with the moon in the dead of night!'

Idag är faktiskt dagen kommen!! Idag är det Halloween fest gott folk! Jag och Klaggen har pimpat hela lägenheten med awesome shit och nu är det bara det sista kvar, som hälla upp bål, sipsi etc.
Ska snart iväg till Clas Ohlsson och köpa den sista fina finessen inför dekoreringen. En idé som kom igår till oss, så vi är väl lite sent ute men de ordnar siiiig.
Till äran av dagen, ska jag peppa upp mig själv med den här vackra låten;



kanon wakeshima

Hittat min nya favorit sångare. jag är så kär. Den här musiken är typ vem jag är som person, och vad jag alltid känt mig mer bekväm vid. Vampyrer och mörker. Massa cello, fiol, och sånt där mystiskt underbara ljud. Hur emo det där än lät, så vem bryr sig. Jag fan älskar det och har absolut ingen styrka om jag inte får känna det inom mig. När jag var mobbad i sisådär, 10 år, (eller kanske tom mer?) var vampyrer och mörkret det som fick mig att slå tillbaka. Det är min styrka och själ. Anyway, här har ni favorit låten jag ska ha på repeat och få folk på halloween festen att gnälla om att byta låt.
Nu ska ja gå å träna mitt smink inför festen imorrn, WÄÄÄ


tired but happy

Är på G till ett informations möte för ett jobb  jag ska till på Måndag och två veckor framåt.
Däremot ska jag klaga - katten är SJÖVILD konstant. Och med alla dekorationer som är som sjukt roliga leksaker för Foxy, blir jag galen. Får stoppa henne i toaletten till slut >> Off.... Foxy är så fin, men ack så förbannat energisk!

decorating part 1

En mini sneakpeak från dekorationerna idag. Jag tänkte ta hela bilder på Fredag när festen är, och lägga ut bilderna dagen efter. Men, jag är nöjd med dagens prestation! Det blev väldigt spökigt här i lägenheten, och jag kommer mysa så mycket jag kan i all den här miljön.

 


its on!


reborn; with drawing and crafting talents

öh, håller på med en massa pyssel inför dekoration som ska ske idag. Det dåliga är att jag är SÄMST på pyssel. Jag blir arg fort, kastar grejjer, har redan skärt mig i fingret så de flöt blod överallt - bara att vänta in Johan och hoppas på att han kan fixa lite med sina kreativa talanger.. som jag önskar att jag hade..  >>
Här är en ful bild på det jag sysslar med. Ni ska få se i bättre bild när allt är klart - kanske ikväll om det hinns.




what dont I do for this sweet holiday

åååh helt sluuut. Shoppat hur mkt som helst känns det som. Och nu sitter jag med halloween dekoration pyssel - det ser väldigt spooky ut oh yää. Ska fortsätta med det, sen bosätta mig framför tvn med Top Model & Desperate Housewives

just a reminder

Käkat, a-kassa skit, diskat - nu väntar jag in Klaggen.
Tänkte passa på att säga att ni som kanske inte sett alla bilderna från Japan, så kan ni gå till höger sida och kolla från April 2011 och framåt. De flesta bilderna från Japan ligger i April-Juli tror jag.
Glöm inte heller bort mina filmer från Japan på; http://www.youtube.com/watch?v=AvEP1xrwqDM&feature=channel_video_title &     http://www.youtube.com/watch?v=SfSmWAOsGAo&feature=relmfu

och förstås alla andra filmer..


I just cant stop saying 'Halloween'

Idag är en rolig dag asså! När Klaggen slutar jobbet är det missions på G. Köpa massa till festen och kanske börja dekorera om vi hinner. Vi kanske slänger in en paus med senaste Dexter avsnittet också.. teheheh. Kolla lite recept för nån awesome Bål. Nån som har tips?
Hursomhelst, ska jag ta och diska lite snabbt och sen blir de A-Kassa anmälanskitgrejjer som skall göras.



midnight tunes


making myself comfortable

ps. jag valde en annan header. uppdatera sidan för att se.


if I could just get a chance

Intervjun gick bra - förhoppningsvist har jag snart ett deltidsjobb. Men man vet ju aldrig. Det känns alltid bra efter intervjun sen visar det sig att man ändå inte får jobbet, så. Anyway, har bara tagit det lugnt. Fixat lite i lägenheten, druckit mig en mocca, kollar tråkiga grejjer som A-kassan info etc.. ska ta tag i den tråkiga skiten imorgon tänkte jag. Känner för en nap...

 


JIKES

oh jisses. Helt plötsligt ska ja på jobbintervju. Alla papper som ska fixas, dras ut, referenser - goshh. Stress & nervositet. För övrigt har jag hunnit städa hela lägenheten inför festen. Men det lär väl behövas städas minst tre gånger till innan det är Fredag.. >>


drunken gaze look. så där ska ja gå in till min intervju.

Film

De från Kalix ringde nyss - de ville ha mig i en större statist roll för nån scen, men det var nu på torsdag, möjligen in till fredag.. För de första har jag inte råd för gratis jobb massa mil härifrån, men för de andra är halloween festen på fredag. Hade blivit svårt med tiden. Om de hade haft nästa vecka hade jag nog åkt dit. Det lät som en rolig grejj. Nån typ thriller skulle de bli.
Tråååkigt att d va dålig timing.
Jag sa att de mer än gärna får ringa om de vill ha mig till nått annat bara det inte är den här veckan. De skulle de göra, så hoppas hoppas.


Movienight

Kom nyss hem från filmkväll. De va trevligt, dock ingen skräckis. Huehuu. Hade också ett random samtal från Kalix film produktion. Undra vad de ville...


new and improved haircolor


fit for Halloween

Vart hos morsan och färgat håret - bytit gardiner till Halloween-feelin'. OH Yes. Första gången jag byter gardiner i egen lägenhet, btw. Vuxet av mig. Lagt fram lite Pump-lyktor som man kan tända, och sånt där mys spooky stuff.  Snart blir det att laga käk och sen ska man kanske på filmkväll om man orkar ta sig dit, haha..

 


yesterday evening


abrakadabra

Såg nyss sista Harry Potter filmen  -  och jag är så kär i Ralph Fiennes. Seriöst, en av de bästa och attraktivaste skådespelarna ever. Även med orm-smink är han het och magisk. Jag får rysningar i varje roll han gör. Han är fantastisk.


känner mig som en tonåring igen. lovelove

incoming; frost


give me some of that caffein

Drinking me some coffé! Och på ett tag blire att dra ned till farsan med Foxy & Johan för lite middag och tvätta lite.När man ändå är där, haha.. off.

foul dreams

ah, Bion igår var awesome. Drog sen till Jonas där det spelades oerhört tråkigt bilspel - så jag drog till Fredrik istället och chillade. Det var nice! Seeen åkte jag hem och sov och drömde hemska drömmar.
Yeah. Suxxx.

 


-

aaah mätt å belåten I must say. Om inte alltför länge ska Klaggen komma, och Jonas tror jag, och gamea lite grann innan det blir Bioootime. Det blir popcorn, mhyes. Jag har inge bättre å säga så,

peace

Life is treating me good today

Hahaaa.. rolig dröm jag hade inatt. But im not tellin'.
Håller på å fixar till mig lite grann, för jag är bjuden ut på lunch med mister Fredrik idag vid 13. Iz guut. Samt att jag ska på bio ikväll. JEPP. Tills dess, lyssnar jag en massa musik som det här;


 


where is a vampire when you need one

 


hangover part II

Checkade Hangover 2 nyss - och jag måste säga att den var faktiskt bra. Väldigt härlig film.


'some of these times'

ah, jag checkar läget om skolor. Problemet är bara att jag inte vet vad fan jag ska satsa på. Författare VS film. Jävla skit att allting ska kosta så förbannat mycket. Hatar att vara fattig. Eller egentligen, hatar jag att saker och ting ska kosta. Jävla fittor. Nej jag är inte glad idag.


wreck

Ligger och myser i sängen, varmt och gosigt - tänker på att när jag stiger upp blir det en kaffe mocca och kolla nya avsnittet av Ringer.. aaaah.. lugnet i själen.
Mobilen plingar där det står; Arbetsförmedlingen kl.10:00


jävla fanskap

updates of the day

ah, vart på stan, hängt med klaggen. gaming of COD. lagat thai, kollat första avsnittet av s2 The Walking Dead. Provat på de sista inför Halloween - som inte kunde passat bättre. oooooch nu vette fan. typ chilla.


i brist på bättre bilder får ni en gammal på KisseMaja

DARE ME

Ah, shit. Trött som fan. Vill bara ligga under täcket och typ, sakta dö bort eller nått.
Ska fixa mig, försöka lyssna peppig musik så man blir lite gladare, och sen ska ja på hemligt möte vid halv två.


My guts are burning from the inside

Jag mår illa. Fullständigt, och komplett illa. Själ som kropp, utanpå som inuti. Min mage känns som en vampyr som just druckit heligt vatten - oerhört frätande och brinnande.
Jag vill skrika, jag vill brinna. Jag vill leva, jag vill kriga. Hur fan i helvete ska de här gå?


when in doubt; turn to faith


powdahh

Fick mitt första nummer ur SOLO prenumeration. Funsies. Klaggen drog just hem efter lite moccas och COD gaming. Nu blir det mer Walking Dead för moí. tihiih

... while watching The Walking Dead


a little zombies should do the trick

Köpte den här sötisen idag på Coop - hämtade också upp ett paket inför Halloween. Har gameat med Klaggen efter vi vart på Safari, och sen har vi kollat nya säsongen av Dexter de avsnitt som har kommit ut.
I övriga grejjer, så vette fan. Jag mår konstigt. Jag känner mig sjuk fastän jag inte är det. En hint av panikångest just under ytan hela tiden. Aja, inget jag inte haft förut. Men jag hatar det.
Ska ta och slå på lite The Walking Dead s1 nu tror jag.

 


The Walking Dead S2

Premiären av The Walking Dead säsong 2 har ju varit! OH YEAH!!! Så jävla pepp här hemma. Fixar första säsongen i HD och av säsong 2. Ska se om hela första tänkte jag. Pff. jag är så glad. Det finns inte. Halloween är nästa vecka. Zombies all around. Love at first sight.



-

Åh, jag drömde inatt om COD. Haha, härligt det var. Massa blasting.
Har just vart i duschen och ska börja göra mig lite redo för stan. Ska möta upp med Klaggen (kanske Fredrik också) för en fika och en tripp till H&M!


dream some dreams of gore

off, scheisse - ännu en ös jävla dag. Jag, Klaggen & Fredrik har gameat COD sedan tre tills nu, 21.40. Sjukt jävla kul! Nu har jag dock ont i handen. Playstation-hand. Lite rookie för min del när de var ett tag sedan man lira så här länge.
Men lätt värt det.


doggy bag

Vart förbi morsan, sen förbi ICA och handlat lite. Käkade också resterna från thaimaten igår - YUM


morning DANCE

Ah, jag älskar ju att dansa, och dansar ungefär varje dag på nått sätt. Hittade den här låten som tydligen är väldigt poppis, och nu älskar jag den också. Är inte så mycket för Maroon5 men Christina är ju bäst.



feels good

Det blev en awesome dag igår. Gaming & thai med fredrik och sedan kring typ, 19 tiden drog jag till Klaggen och lirade Perfect Dark och drack te. Sen drog ja till Fredrik igen och lyssna musica, och sen tillbaka hem och sleepy time.

fragments of me


morning transformation business


evening business


look into the darkness; and shout

Haha, ingen förbättring. Eller ah, jag bytte till mysbyxor och satte mig framför tvn med datorn + youtube. Mina ögon är som klister, hur fan ska jag kunna mumsa sipsi och dippi utan att somna? insane in the membrain, is what I say to that.
Till äran att filmen Contagion kommer till Sverige nu i Oktober så lägger jag upp min zombie makeup bild! Den filmen ska lätt ses i biosalongen.

 

men nu ska vi alla peppa oss inför halloween igen!!(ca) 3 veckor! WÄÄ!


JEEZ

Jag är så jävla slut i kroppen. Seriöst tung dag på jobbet - no kiddin'. Ska gå å dö ett tag,

peace

@workgal

Har just fikat och ska snart ut i kylan till jobbet. Fick jobba ännu en dag. Däremot hann jag inte njuta av min mocca för att katten är helt insane som vanligt.


viaţa veşnică

'I see it break, I watch it fall.
there's not much to do but to stand tall.
all the things i wish to see, was always nothing
but a fluttering bee.
out of reach, out of sight;
where was I but not lost at night.

a different choice, a different way.
i should've listened to what my reflection had to say.'


wordfeud addict

Haha off vilken random dag. Vid 10 när vi går till Safari, så stöter vi på Jonas. Han sitter med oss och chillar, tills vi går snabbis på stan och sen till Jonas för att fika & spela en massa wordfeud.
Cirka 5 timmar senare kommer jag hem och ska börja med maten. Kyckling filé i ugn, ris å curry ännu en gång - men det är ju så jävla gott!

när Foxy va kattunge


woopsie

Ah, kvällen igår var väldigt trevlig som vanligt! Det blev Sleepy Hollow & The last sin eater. Det var niiice. Och snacks.
Den här morgonen var helt jävla plötslig. När jag vaknar, och gör kaffe, har jag missat ett samtal av min brorsa som jag försökt prata med ett tag nu, så jag ringer upp och snackar med han typ inte vet jag.. 30min? Han ville bjuda på kaffe men jag hade ju just gjort det. Direkt efter det så snacka jag med Klaggen och huxflux ska vi till stan och fika. Och klockan är inte ens halv elva. jeez, inte som mina vanliga sega dagar. wiiieee!


pumped up for halloween

Ska förbi Fredrik ikväll och se på den här godingen! Ahh, kärlek med Tim Burton, Johnny Depp & Christina Ricci.


make it or break it


yeah, I aint got much to say

förutom att jag vill att det ska vara Halloween. Typ nu.


I simply love tuesday evenings

Har just kommit hem från middag hos morsan - renskav och potatis. PRAISE SATAN så gott. Kött.. mmm. älsklingar.
Idag är det ju TVkväll förstås! Americas next top model & Desperate Housewives! Däremot har jag inge smaskens. Jag hade planer på att mumsa morötter till det, men idag när ja kolla läget i skåpet var de helt mögliga.
Så, det sket sig.



'on every dark cloud, there is a silver lining'


winterland


time to join a fight club

Jag kan inte somna tidigt längre, och sover längre. Stirrar i taket. Vänder mig. Känner en möjlig insomnia krypa tillbaka - vilket jag hoppas verkligen inte. Hade det i kanske ett år under gymnasiet, och det fuckade upp huvudet rejält.
Anyway, druckit en mocca som vanligt, katten är galen & vild, som vanligt.. och nu funderar jag om jag ska orka fortsätta 'krypteringen' av manusprogrammet. hmm

en låt om tyska John Blund, ungefär. och om andra världkriget, depressionen, etc. ANYHOO - den är bra.


crazy, but awesome tunes


give me some of that OMEGA

Lagar lax och potatis idag. Däremot råkade jag hälla väldigt mkt svartpeppar, som jag trodde var citronpeppar. Den är säkert förstörd, men potatisen borde ju funka!

why do you have to go and be all fancy?!

Sitter med en hel hög av papper, noveller & försöker lista ut ett jävla manusprogram. Det går inte så bra. Jag tyckte ju att Office Word funkade prima, men manusfolket ville ju ha perfekta manus med manusprogrammen. Men jag kan ju inte ens centrera min text, hur ska ja klara att skriva ett manus? God'damn it.

 


a cup of mocca with a taste of halloween

Idag testade jag hela min Halloween outfit - smink, håruppsättning & kläderna förstås. Rekvisita. Det blev fan bra, och jag är inte en människa som ens nästan kan göra frisyrer. Men det blev väldigt bra! Om jag får säga det själv, vilket jag gör.


end of a good day

åh fyfan så ös. Fredrik, kaffe mocca & en massa gameing. Det går inte att bli mycket bättre avslut på veckan! Däremot så innebär det att det är Måndag imorgon. Det är ju däremot sämre.

jag gillar att jag har gult i ögonen. det syns inte ofta, men det är där!


headshot

Fredrik är på G hit snart och det blir att blasta lite zombies multiplayer style!

 


a first stroll in the snow

Foxy har ju inte varit i snön nångång än. Så vi tog ut henne och såg hur hon reagerade. Först, skräckslagen, sen vandrade hon runt på skaren och gick in när hon blev kall. Jätte duktig!

 


I've got some cleaning to do


Breaking news; NEW HEADER

eyy, det finns en ny header uppe. Uppdatera bloggen för att få den nya.


step aside! I know this.

Idag lärde jag mig hur man byter däck! och jag böt också. Det var tungt, så verkligen killar - tack för att ni bytt däck i alla dessa år. Nu vet jag iallafall hur man gör om det skulle hända nått in ze woods.
Jag är helt utpumpad på energi och känner att det antagligen inte kommer dröja länge innan jag vill sova, men jag har fixat lite film som ska ses ikväll.



movie night

Igår blev de ju som sagt filmkväll! Men det blev med Klaggen, Minna & Fredrik istället. Det var sjukt trevligt! Som måste göras om, och inte typ att man säger så och låter det gå ett halvår eller två - utan snart!
Vi skulle först hämta thaimat men eftersom det var så mkt snö ville vi inte köra och jag vägra gå, så vi drog till Konsum och köpte lite så vi gjorde egen thaimat som blev awesome.
Sen förstås snacks, päroncider & film. Det var trevligt som sagt :)
Idag är det lite ärenden som gäller, men nu sitter jag med min mocca och njuter. Hade en fet sovmorgon! Första gången på väldigt länge.

för övrigt drog jag på mig min favvo mössa igår!
bilden är dock tagen förra året. men samma mössa.


- and thats the end of that chapter

ah  jisses vilken jobbig arbetsdag.Har gjort mig en kaffe mocca så jag håller mig vaken ikväll, för då är det Filmkväll med Klaggen, Jonas & Fredrik! Det kommer bli niiice

 


Stop snowing. Seriously.

Asså, gå med tung tvätt på ryggen, halka å inte kunna se. Sen städa jävligt äckliga lägenheter av polacker. Tur att ja bara jobbar tillfälligt, hade inte klarat av att jobba här vintertid.

 

 


Snow?!

Ja det har ju snöat avsevärt
Mycket inatt. Jag ångrar mig nu, ja vill inte ha snö. Så himla kallt!! Här sitter jag med mitt fika å försöker värma mig.


"They call me the wild rose"

Jag fick en bukett rosor av Johan igår :))) <33 Ur fina! Har däremot inte haft tid att ta desto bättre bilder. Och att ljuset försvinner fort numera gör att man måste fota under dagtid, och nu när jag jobbat - well, bad timing. eller ska ja säga; bad lighting. tiihih. åh. dåligt.
Nu ska jag städa och fixa lite inför morgondagen.


Soon; lunchy munchies


Quietly but with à Bang

R.I.P Steve Jobs.


zzzzz

tina;Tack!  I know. they are fuckinnn awesome! En unge i trappen sa idag ba "ååååh så fina glasögon T_T". jette gullig. Men det finns ju snygga på H&M också. Gå in på deras hemsida och kolla på deras accessoarer sida.


Anyhoooo; Jag lärde mig byta däck idag. Nu är jag inte helt värdelös ifall bilen går sönder in the middle of nowhere. Och ja har märkt att jag använder för mkt av både engelska och svenska - SVERIGE; Byt språk till engelska. tack.
Direkt jag kom hem kom morsan och morfar på kaffe där de blev kaffe mocca. Snabbt och awesome och jag har tom hunnit diska. Känner mig rätt hyper just nu, fast jag tror det beror på att jag går på mina sista energier.
Bjuder på sliten bild på mig å en sneaky mys Foxy.


dont tell anyone... but I love chocolate.

ah, kom nyss från jobbet. wazzaaaa och så vidare. Det var rätt tung dag, men imorgon och fredag blir lite enklare.
Man är väl ovan att ta kanske 10rum /dag, haha. Lite ringrostig.
Det ska bli samtal till bank när Johan kommer hem, sen byta däck (off.) oooch jag är väldigt sugen på choklad så en tripp till Konsum perhaps. Ibland får man, faktiskt.

after work

Good to go

Vakna. Kaffe mocca. Macka & fil. Smink. Kläder. Ut i kylan. Jobb. Tihi


television lights

Bild från igår

Imorgon är det dags för jobb - vilket jag ser fram emot. Maten blev awesome och jag åt för mycket ännu en gång. Nu är det bara att vänta in alla bra tv-grejjer :)

sepia-fy my world

Fick dessa ursöta ungsvantarna av Mommo i försenad inflyttningspresent! De ska användas idag hehe.

 


what makes you happy


today is the day...

... to celebrate!!
Idag är det faktiskt premiärdagen för både Americas next top model & Desperate Housewives!! Det ska firas med fläskfilé och potatisgratäng. Its gonna be awesome. Ska ta och göra mig en underbar kaffe mocca och vakna till lite, sen ta en promenad till Coop och köpa lite mat etc.
Ajuste, jag har fått jobb i tre dagar. Ons-Fre kommer jag vara workin' gal och få lite mer pengar. Äntligen. Däremot har jag lite klurigt att tänka mig hur jag ska kliva upp och inte få en mocca på morgonen, hehe.


the trick is to spoil yourself

Åh, perfekt avslut på min kväll. Jag ska slå på nya avsnittet av Ringer som har kommit ut och dricka en mocca! Åh, så lyxig jag är. Och jag ska sluta skriva om mina moccas. Nångång.


New York -09

Ah, jag kollade igenom gamla CDskivor och hittade mina bilder från när jag var i New York. Off, en dag ska jag fan i mig tillbaka till den där vackra staden. Och jag ska ha en bättre kamera. Känns i hjärtat att jag var i en så cool stad men med typ sämsta kameran nånsin. Aja, until next time!
Här är några bilder som blev helt OK med kameran.

Fotat från vårat hotell

Frihets gudinnan

Fotat i Central Park


Times Square

wild foxy color

Sov så jävla kasst igår, men nu är dagen räddad tack vare caffe mocca och fil + flingor. Är på g ned till Mommo & Moffa snart  för lite lunchbuisness!

mitt nya linne från H&M som jag fick förra veckan. Jag älskar den helt enkelt.

Florence + the machine new single

SHAKE IT OUT


You're in for à treat. Not.

John blund har inte kommit. Jag tänker deprimerande filosofiska tankar. Mr.blund, du kan ju ta å knocka ut mig snart. Mm'key?

Ps, blogg.se-appen gör det för enkelt att uppdatera. Jag kommer skriva typ alla värdelösa tankar jag har. Kul för Er. Not.


probably the best man in the world

Klaggen visade den här killen på youtube - och jag är helt i förundran för hur bra den är killen är. FYFAN så jag hade velat ösa med honom! Sjukt bra jävla man! Ojojoj så jag önskar att jag kunde röra mig som han gör. Måste fan flytta till Sthlm nångång så jag kan gå lite awesome kurser!!

 


Jikes

Fyfan, vad gott det var. Idag blev det kyckling i ugn, med ris å currysås. Jag åt tills jag mådde illa. Nu har jag gjort en kaffe latte till efterrätt.<33 å det blir att kolla beetlejuice!

 

image description


cosy

Igår blev det mys med thaimat, Twilight & varm oboy med vispgrädde.


It feels good in My tummy


Regroup

Första gången jag uppdaterar genom den nya appen. Kul jul. Var ut igår och drack en hel kvarting å två drinkar. Helt sjukt att ja fick ned allt det och ändå stod rakt. Vissa trodde att ja var nykter. Måste varit min awesome middag innan som gjorde de haha. Har ingen bakis idag nästan. Slutade dricka tolv och gick hem vid två. Ferrum sög typ, men det var trevligt folk!
Nu ska ja fortsätta med massa film, sipsi å päroncider.


RSS 2.0