miss big spender

Nå, jag måste sakta ned med allt slöseri. Sedan jag fick de här välbetalda jobbet, har jag varit lite mer slösa än spara = inte så värst bra. Ska ta och gå tillbaka i gamla fattiga vanor. Kanske inte bio tre gånger i månader, kanske inte käka ute flera gånger heller etc. You know, allt de där små kostnaderna som i slutändan blir mycket.
Klippte håret igår också. Var leds på det. The bad thing, det syns knappt. De andra dåliga, det kostade mig lite mer än tänkt. 450Kr. Whatteffff??? För en toppning? really? aja. Tur att jag bara tillåter mig själv att klippas hos en frisör en gång per år. Jävla onödigt dyrt.
Vad mer har man att säga.. det är onsdag. Johans morsa är i stan tills på fredag/lördag. Jag åt min första semla igår, den smakade som nånting helt utom denna värld (sjukt jävla god). beställt in typ 7 jackor som jag ska prova. ööööh.. det är nog allt som jag känner för att dela med mig idag.
 
 

again.. and again.. and again..

 


Now THAT is what I call Awesome multitasking!

En timmas lunch. 12:00 - 13:00

Medan jag lagade maten på lunch, så diskade jag. Sen började jag dammsuga. När maten var klar så var den för varm så medan ja väntade fortsatte jag att dammsuga. Medans jag åt gjorde jag en rostmacka. När jag var klar plockade jag in dammsugaren och städade toaletten. När de var klart körde ja till Konsum å handla, sen tillbaka hem å slänger in allt i kylen. Skynda tillbaka till jobbet. Är framme exakt 13 och börjar skotta gården. Helt slutkörd. stressar lite ovanligt mycket just därför för att johans morsa kommer förbi idag och ska bo hos oss en vecka -men vi har ju varit borta under helgen så man har inte hunnit städa = allt ska göras på en dag.

Direkt efter jobbet ska jag fortsätta att städa resten, och laga matbackar innan hon hinner komma, samt diska upp allt de nya. Hoppas på att man hinner, men jo, jag är awesome under press.

 

 

 

PHEW.


update from le trip

 
sitter på hotellrummet och myser med en kopp kaffe. Snart göra sig klar för lite middag på bishops arms.
 

'come josephine, in my flying machine'

Idag jobbar jag 4timmar och sedan drar jag iväg. Hoppas på att komma tillbaka som en ny människa. Vi ser ju.

the New necklace
 

 

tired

Färgade om håret igår. Det blev mycket -     mycket    - rödare än paketet sa. Men ah, inte direkt så att röd färg är känt för att vara kvar länge. Två tvättar så är det mesta redan borta. Så om ungefär 6tvättar ser håret ut som det var tänkt skulle jag nog säga. Tisdag blir det att klippa håret, hur vet jag inte än.

Igår såg jag på Now Is Good. Väldigt bra film, bölade som ett barn utan sitt lördagsgodis.
 
 

-

You know that feeling that you cant breathe. Something has a grip around your lungs. Cant smile. Hardly even walk normally. You stop to stare at nothing. Like an outerbody experience. You can see yourself being there, but it doesnt Feel like you. Its something Else. Something dark. I guess we all feel like that from time to time. Dont we..?


'so darkness I became'

Diskat. Betalat räkningarna. Sjungt. Dansat. Försvunnit in i filmvärlden Dexter. Det är dags att ta itu med dagen Söndag.
Imorgon är det arbete igen. Vet inte vad jag har att säga. Jag är i ett rätt så dåligt ställe just nu, och har inte sån lust att skriva. Känns som att jag vill gömma mig ett tag. Försvinna. Och det är vad jag ska göra till nästa helg.
 
 
 

"It ended as quickly as it began. I thank you for the memories."

Nå, hängde med Erik igår och såg en av de värsta filmerna ever. Resident evil Retribution. Seriöst - alla de där pengarna de spenderat på den där filmen kunde jag fått istället. Det hade varit så mycket bättre. Det var som att de inte ens försökt. Vi sa det att man kunde göra filmen till en drinking game - varje gång det är nå cheesyass action dricker man. Man hade nog dött av alkoholförgiftning. Nåväl, den där filmserien dog efter första filmen.
Idag ska jag jobba över och inventera, sen hänga med Fredrik och det blir lite CoD. YEAHHHH.
 
igår på jobbet. Mitt hår ser däremot gult ut, men jag kan säga att det är de inte. Bara lampan ovanför mig som är gul&ful.
 
 

on other notes;

Ska man färga samma som jag har nu, vilket är typ chestnut brun, eller ska ja gå tillbaka till det typ orange/röda. VOTE PEOPLE.
 
förr nu
 

'she lost herself again'

 
Det här med att lista ut livet gör mig galen.
Tiden tickar iväg. Jag ser på mina händer, hur de åldras. Hur fötterna känns äldre. Inte lika lena som förr. Man vet att man blir äldre för varje dag som går - och man spenderar den större delen av tiden på att göra något man egentligen inte vill. Jag syftar nu på att arbeta. Vem fan kom på det monetära systemet. Hoppas ni brinner i helvetet för gott.
------------------------
jag skrev en lång jävla radda här, men jag fick ta bort det. jag tappade tråden nånstans mellan all musik byte. jag tappade mig själv.
------------------------
 
 
 

In order to understand, I destroyed myself

Kvällens topics - Gangster squad var så bra som jag föreställt mig och bättre.

Emma stone - mmmmmm! Ryan gosling - intressant! Sean penn - helt jävla fantastiskt skådespel!

I am bad, and I should feel bad. (Skämt åsido) leds. Vill inte bry mig. Vill vara lika lättsam som alla andra verkar vara. Känner nästan att det är dags för en klassisk Cindy shutdown snart igen. Det brukar funka ett tag. Vad som helst för att få bort sen här oerhörda - - - inom mig. Det värsta är att känna att man inte kan vända sig till någon. Mask on.

Okay. Kan babbla en evighet om hur dåligt jag mår men sanningen är alltid densamma - ingen bryr sig. Mors! /emokidzzz90


The magnificent illusion

Jag var där igen, inatt.
På den där platsen. En magisk plats.
Det sista jag minns innan jag vaknar är att jag känner mig helt lugn i mig själv. Jag står på en tropisk ö, med havet framför mig. Jag lägger fram min fot utanför bryggkanten och hoppar tungt ned. Jag faller ned till botten, och njuter av att känna hur vattnet håller om mig. Jag tittar upp mot ytan. Allting med livet, världen, ser så vackert ut från den vinkeln. Hur livet aldrig är som den ser ut, men med klara vackra färger. Det finns något att se fram emot härifrån. Vågorna bryter palmernas ståtlighet, och visar hur livet kan vara. Här under ser allting så levande ut, men när man kommer upp till ytan, är inte allting som det ser ut.

Det kanske är därför jag älskar akvarium, och liknande. Varför jag alltid bokar in att besöka ett akvarium när jag reser. Det är min enda chans att känna hur otroligt onödiga problemen i ens liv kan vara. När jag ser vattnet, djuren, livet.. känns det onödigt. Det enda som betyder är det här otroligt vackra som finns. Hur djuren glider graciöst genom vattnet. Det finns inga problem, eller fel. Det finns bara liv.


 

Dementium The Ward

Började att spela på Dementium The Ward igår på DS. Verkar lite spooky, men skumma kontroller. Ska testa spela lite längre idag å se vad det är som gäller. Det är Fredag idag. Har jobbat, vart förbi systemet och hämtat min beställnings Rom. Jepp. Nu är den hemma och säker, for now. Vet inte vad man ska ta sig till idag. Jag känner mig lite uttråkad. Jag vill göra något. Som att jag inte riktigt har lugnet för att sitta still.
Vet inte vad som hände mig för två dagar sen, men nånting. Eller min magiska dröm jag hade tidigare... hmm, I dont know.

EGO, BE DAMNED!!

Arbetsgivare borde behandla deras arbetare som guld, för utan oss skulle de faktiskt få göra exakt all skitgöra själv. Utan oss kan de inte tjäna pengar, och viceversa. Varför kan man inte bara arbeta tillsammans i harmoni? Hoff så fruktansvärt leds på människor som inte kan tänka längre än sitt eget ego. Det verkar som att det nästan bara är jag som har kommit så långt i utveckligen som person, att jag faktiskt kan se längre än vad JAG vill och se vad som behövs göras, eller vad andra kanske vill ha. Det här är ett ämne jag hade kunnat fortsätta länge på, men jag blir så upprörd av det så vem fan orkar.
 
Nåväl, tränade i måndags, det var väldigt skönt. Lirat en massa CoD. Får se vad som händer idag. Skulle hänga med Erik men han bangade (long story short.) såatte, helt plötsligt har man en hel kväll framför sig. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Ringa över nån? Spela? Chilla? Film? I dont know. Jag tycker inte mina mina personliga psykbryt. :) De förvirrar mig alldelens för mycket nowadays.  Imorgon blir det mer träning med Klaggen och sen får man väl la se. Kanske ska gå ut och käka på Royal på fredag också, beroende på om Johan blir frisk eller inte - annars har jag en hel kväll där också ledigt. oh snap.
Jo - fick mina nya brillor. Exakt likadana. YEAH.
 
 
 

The truth of today

Jag kan nog inte jobba för andra. Ska nog öppna eget. Ska dra ihop mina planer jag tänkt på ett bra tag nu, så ska vi se att de händer nått.
Update latorz


Whats wrong?

Nå, ett tag nu så har jag känt mig som att livslusten är borta. På nått sätt, men den är ändå där och glimtar ibland. Typ när man ser fram emot något till helgen. Att inte behöva arbeta etc. Göra saker som gör en glad, så kan jag känna den där lusten igen.
Jag har ingen matlust, knappt någon ork, ingen lust what so ever att supa heller (vilket förvånar mig. var så sjukt sugen i december men höll mig borta och nu är den som bortblåst.), får försöka boka att hänga med vänner annars skulle jag bara lägga mig i soffan och ligga i mörkret, vilket är en dålig cirkel i sig.
Man känner sig som sjuk nästan. Som att nånting suger kraft från en. Le ghost, is that you? Nämen, det känns skumt det här. Är det någon som känner igen sig?
 
måndag.

"Sometimes people dont want to hear the truth, because they dont want their beliefs destroyed."

 
- Friedrich Nietzche
 
Just nu har jag många olika tankar på livet. Saker jag upplever, saker jag vill få svar på, saker man vill göra och en jävla massa mer.
 
 
 
 

-

Blev leds på nyårsheader. Fick panik och visste inte vad jag skulle ha för header. Den här får duga tills jag kommer på nånting nytt.

thaifood, friends and gaming!

Mmm, kommer nog bli en skön kväll. Vi hade tänkt ha en drunken gamenight, that didnt happen. Sen tänkte vi gå till bishops, that didnt happen - men den här sista planen låter så härlig ändå. Testade mitt nya CoD igår som ja fick av Klaggen - helt jävla sjukt mysigt awesome! Så, det blir lite gaming med Johan, Klaggen & Erik.  Yeah!
 

 
 
 
 
 

Human bomb part 2

Smäller snart av, igen. Säger till mig själv flera gånger; andas. Andas. Alt är lugnt. Bli inte arg. En timma till lunch. You Can do This. XP jävla kejshekslsndkdoöskbdifkdbfkdldlbs

 


Human bomb


Håller på att smälla av, av ilska.


Why

Börjar känna mig tröttare igen. Ni vet, så där trött så när man stiger upp till jobbet kan man nästan göra en deal med Djävulen för att slippa gå till jobbet? Så trött. Jag har inte varit så här sen jag jobbade på OKQ8. Jag trivdes inte där, och jag blev tröttare för var dag. Funderar om det är vad som sker nu .. Eller helt enkelt depression som hänger runt hörnet igen. Kan det också vara.
Ska träna idag så förhopnningsvist lyckas jag somna tidigare. Man borde ju vara tröttare än normalt iallafall. Nåväl, trycka alla vitaminer, kaffe, sen är man iväg igen.


.once the outsider, always the outsider

 
-- insert angry feelings here.
 
 

New Years Eve

Jag är inte alls nöjd med bilderna från igår, men ni kan ju få se ett par stycken iallafall. Nästa år, då jävlar ska jag vara mer redo!
 


 

RSS 2.0