this makes me happy

 
Jepp, på fredag får jag sluta kl 14. Like a freaking baws. Lätt att njuta när man på det förra jobbet, aldrig fick ledigt någonsin.
 
Idag börjar förberedandet för Halloweenfesten. Ska åka med Anton och shoppa det sista, och imorgon börjar dekoreringen. Har en jävla massa idéer, och hoppas jag kan toppa förra årets halloween fest! Hursomhelst, så kommer det bli niiice!
Ni får också en väldigt snabb bild på moi. Håret är färgat, men här syns det ingen skillnad. Men tro mig, det är mörkare, och mer brunt än jag brukade ha.
 
 

HAPPY HALLOWEEN 

 
 

 

Oh Halloween, why you so wonderful


Been a while. Hilarious!

 01:00
03:56
04:21
06:28
NU SKA JAG SLUTA TIPZA
 

Monday

Nå, lirade lite games med Fredrik och drack lite - Det var absolut inte mycket, men min bakis var nog en av de värre för i år. Det kanske har att göra med att jag är lite sjuk också, vet inte. Men jag mår typ illa fortfarande. Sick.
 
Min puls för gårdagen var skyhögt. Den höll sig på över 90 ända tills kvällen. När jag vaknade var den över 100. Inte nice. inte nice.  Just nu ligger den på ----- 82.
 
Nå, det här är Halloween veckan. Om det inte vore för min jävla bakis, så hade jag nog varit gladare. Men det är jag inte. Så himla mycket som måste göras, planeras. Hela min vecka är praktiskt sett planerad, och så har det sett ut ett bra tag. Jag stressar nog helt enkelt för mycket. För många planer. Ska lägga av med det efter den här veckan.
 
Nå dags att göra sig redo. Jag börjar 06:30 hela den här veckan och slutar tidigare. Lätt värt när jag behöver så mycket tid till alla mina planer, haha.
 
 Jo, och jag påminner om min andra sida som jag uttrycker mig mer i bilder.
 
diaryoftheundead.tumblr.com

I'll try and keep That in mind


the quick escapes

En simpel tanke blir till en simpel känsla - som sedan blir till hjärtklappningar.
Efter det kommer att man tappar kontrollen över ens händer. Man börjar att skaka. Sedan börjar resten.
Ens inandningar tappar syfte och blir till att hålla andan - men det gör det hela värre.
Hjärtat kryper sakta upp till halsen. Där är den tills jag lyckas arbeta bort den av många år av träning.
 
Men det är alltid lika obehagligt. Tur att skriva hjälper. Åtminstone lite.
 
Mina ord är min hjälp.
 
Jag färgade håret idag. Lika nervös som alltid. Tänk om, tänk om, tänk om - det blir fult.
WELL WHO GIVES A FUCK. Ingen kommer ihåg en fegis, som en av mina vänner brukar säga. Det sa jag för mig själv, och färgade håret. Det blev faktiskt bra. Lite mörkare rödbrun, stolt och nöjd.
En ny start. Men även nu kryper tankarna tillbaka. Det hjälpte bara en stund..
 
Jag välkomnar min alltid väl trogne vän, Matusalem Rom - och Fredrik ska komma förbi för lite blasting av zombies i gamla gode COD.

JUST FUCKING DO IT

 
 
 
 ... who gives a fuck anyway

MENTAL

 

the good surprises

Jeo, det gick bra igår. Smilgroparna gjorde lite ont på dagens slut, men det var helt OK ändå. Ett par öl, lite käk på landströms och det var chill. Bra avslut på dagen.
Börjar känna mig väldigt sliten, ni anar inte. Ska strax möta upp Fredrik, sen göra lite ärenden, sen på g tillbaka till hemmet och försöka ta lite tid för mig själv. Vampire Diaries och lite choklad. Bryter mot lite regler med min bantning, men vafan.
Trevlig överasskning - fick mer i lön än jag trodde. Sweet.
 
 
 


 

preparation preparation preparation

Testat lite sminkningar till Halloween. Erik var också förbi, och jag har testat lite på honom - blev helt OK i slutändan, men det behövs definitivt tränas, haha.
Nåväl, imorgon blir en jobbig dag psykiskt. Le, vara god och snäll, all day long - men jag ska ju inte gnälla. De bjuder ut till Landströms på kvällen. Lär bli.. intressant. Svårt för mig att hitta något att prata om med ett gäng old people som varit i branschen i 20år.
Ah, bara morgondagen går över, så är det snart fredag igen.
 
 
 

the cool becomes the mainstream

Den dystra känslan man får när man märker att det som förr var coolt - är idag det normala.
 
Fan ta den sanningen. Jag är upprörd. Vet inte vad jag ska säga utan att folk kommer mobba mig.
Ska kila till jobbet.
 
fuck off.

-


with the green heartrate I keep on going

Här är några bilder från helgens sköna lugn.
Jag har kollat min puls i nån vecka nu, och det har varit på väldigt hög nivå, tills jag kom till stugan. Då låg den nästan på gröna linjen. Helt otroligt. Lite lugn för hjärtat bådar gott.
Nu ska jag snart fixa tvätten, lite mer film, kaffe och käk.
 


 
 

off the grid

Idag åker jag och Johan+Foxy till stugan. Ska bli oerhört skönt att försvinna från stan ett tag.
 
 
 
See ya.

-

Testat lite sminkningar till halloween klädseln. Its gonna look good.
Idag blir det nog att planera lite halloweenfest. Ska hjälpa Anton med lite grejjer osv.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan ännu en gång, lite mer Big Bang Theory.
 
 

this felt like me


ramblings about the never ending tattooes

 
Idag är jag sjukskriven.
 
Hade rejält sjuka drömmar, med enorm ångest. Vaknade och trodde att allting var sant. Tog mig ett bra tag att fatta att det inte var det. Feber eller vanlig ångestdröm? I dont even know anymore.
Drömmarna blir snart verklighet också. Då är jag in deep shit.
 
Jag tänker på saker. I det här fallet, tatueringar, igen.
En kille kom in på jobbet häromdagen, med en tatuering av texten "One Life" på hans hand. Varje gång jag ser såna tatueringar, så kommer man som på att vi har bara ett liv. Vi har bara en chans att testa på allting. Varför ska man inte testa? Egentligen.. förutom att jag alltid tänker "Ja, jag vill ha en tatuering. Men kanske inte för alltid." Så, det får mig att hindra mig själv från att göra en. Det är fortfarande fint utan tatuering, jepp, men jag verkar inte kunna släppa tanken av den där speciella tatueringen jag velat göra i sån lång tid nu.
Men tänk om jag dör imorgon, eller om en vecka? Vem vet vad framtiden har i bakfickan. Då har jag inte njutit nånting, samt att jag aldrig hann ändra mig om jag vill ha den när jag är gammal eller inte. För jag blev inte det.
Eller hur? Och med mitt jävla psyke kanske jag inte överlever till imorgon.
 
Kanske ska kolla ifall tatueringsstudion har öppet under juletiderna. Jag och Johan ska nog dit och fira julen i år, så om de har öppet, eller hinner ta mig där nån dag innan om jag kan ta ledigt, så kanske jag kör på.
Enda problemet med mig är att om jag inte kan vara spontan - är det ofta jag hinner backa. Jag svär till Satan, vore det en tatueringsstudio som var awesome här i stan med dropins, hade jag haft mycket på min kropp nu.
Jag är bara sån människa. Jag får en idé, blir helt besatt av den, och om jag inte kan göra det på en gång, eller de närmsta dagarna, så ballar jag ur. Jag måste göra det under den tiden som min besatthet är.

Jag skriver för mycket igen. Ska ta och lägga mig ned med min feber. snörvelsnörvel.
 

oh, you comforting words

new haircolor bought. new visions are in thought.
the truth is on my tounge.
I cant stop seeing. I cant stop believing.
hurting, seering pain.
need something. did you bring?
dont stop my scenario. without it, you know,
i'll be what I am today
the wolfsuit is thick. with you breathing down my neck.
clunkclunkclunk
yadot ma I tahw eb ll'i.
 
 
happy hallofuckingween
 

Cookie Panic

På jobbet fick vi idag in ca 15 paket ballerina kakor. Det första jag tänkte var: fan.

Jag bantar, och har extremt svårt att säga nej till de kakorna. Har redan tryckt fyra st. ;( hur ska de här gå!! The force is weak with you, Cindy.


UPDATE FOR THE NEW FUCKING HEADER

 

share your thoughts

Jag kan inte sluta förvånas, om hur så många människor, tycker att ens jobb är ens liv.
 
Det är patetiskt i mina ögon. För mig är ett jobb Endast ett ställe där man har chansen att lära sig något personligen, utvecklas - samtidigt som huvudpoängen; tjäna pengar så man kan göra det som man själv anser gör livet, till ett liv. Vad säger ni?
 
Idag på jobbet så kom det ett par revisorer och snackade. Så kollade de om jag hade tillgång till vårat företags hemsida. De blev jätte ivriga när jag kunde det, och de sa "Då kan du läsa VDns brev  :)))))))))))) Det kommer typ en gång i veckan. Jag har läst idag!" kort efter hör man nästa revisor säga "jag med :DD"
jag ba.. "hehhh, jo, jätte roligt för mig :) 'nervöst skratt'... " Påklistrat leende, seriösa Cindy. Det är det inte många som får uppleva.
Men seriöst, varför är folk så? Vem fan bryr sig om vad en rik jävel har att säga. Jag går på jobbet, gör det jag MÅSTE, och sen hem för att leva liksom. Är inte det vad ett jobb är? Det är, och kommer aldrig vara, mitt liv att jobba. Att jobba är vad man måste för att leva, inte ha ett jobb som liv.

If only


 

"The masks we wear"

Varje dag känns det som att jag sakta dör. Någon som har ett hårt tag runt mitt hjärta, och vägrar släppa.
Panikångest, varje dag har nu blivit en vana. Det gäller att lägga sig tidigt, då man vet att det tar ca 1-2h att somna med hjärtklappningarna. Annars orkar man aldrig upp nästa dag, för att börja om på nytt.
Än en gång, ville jag skriva nånting här. Men på den grund av att folk läser detta, kan jag inte skriva allt. Inte ens nästan. Det gör ont också.
 
Frihet kostar, som min vän Klaggen sa häromdagen - och gav mig en dålig uppenbarelse. Det är sant. Antingen kostnad på en som person, eller riktiga pengar förstås. Fan ta denna värld.
 
Jag var och drack i fredags. Det var väldigt kul, förutom att jag fick lite svårt att 'gömma mig'. Det brukar inte vara svårt, men i fredags gick det inte. Folk märkte det. Det skrämde mig lite grann. Von meiner brennende Liebe
Bakisen kom inte bara med illamående, utan också personlig ångest. Det är dags att öppna mig. Åtmintsone lite. Jag ska försöka. Jag måste testa nånting annat, eftersom det som är nu fungerar uppenbarligen inte.
 
Jag önskar att vissa saker kunde vara annorlunda - Det går inte en dag utan att den tanken passerar mitt huvud.
 
Nåväl, jag ska laga lax med hemmalagad potatismos till matback, sedan bär det av till farsan för lite lugnande med att elda i kamin, kanske en bastu, och en film+käk på det.
 
 

OFF MY CHEST

Snart kommer jag skriva  nånting långt. Ska bara finna lite ensamtid.

oh the hate

Igår var jag och såg på Ted med Erik.  Den var bra, härlig, mysig rolig. Jepp, men den där efter-bio känslan som jag älskar, försvann fort pga jävla epabilarna. Ni som är vän med mig på facebook, vet ju vad jag pratar om. Skrev ett hatbrev där till alla epaägare. Jävla plågor för alla. Idioter. Korkade jävlar.
Jag var så arg igår, så jag nästan gick ur min bil för att antingen slå ned ena killen som stod och snackade medan ca 5-10 andra bilar (inklusive jag själv) väntade på att få köra förbi, eller banka sönder deras bil. Jag är lite anger issues när det kommer till köra bil. Mitt försvar hade varit; They deserved it.
 
Jag menar, vem ställer sig där man ska köra bil, parkerar där, går ut för att snacka med den andra epabilen som blockar andra sidan av vägen? Idioter som antagligen inte ens borde leva. De tror seriöst att dom är coola. Det finns inget coolt med såna där töntar. Jag menar, själva parkeringen är ju PRECIS DÄR VID SIDAN OM men de väljer att stå på körbanan! Praktiskt sett alla epabilsägare är töntar. Det är så patetiskt.
Nu hetsar jag upp mig själv igen. Måste fan dra härifrån.
 
 

THE NAGGING BITCH

Anledningen till varför jag inte beställer från Sverige kläder; ALLTING KOSTAR FÖR FAN EN MILJON. Det är som att alla förbannade kläd/sko företag, tror seriöst, att folk är villig att betala över 900kr för ett ynka par jävla byxor. Vill man ha billigare får man köpa B-tyg. FÖR 600KR.
Jävla pengahoror. Här vill jag verkligen köpa nånting i min stad, det finns inget jävla ställe som har min pris och kvalité, och de som har, HAR INTE MIN STORLEK FÖR JAG ÄR FÖR LITEN.
Så, praktiskt sett nästan allting jag äger, är beställt från Kina. De har låga priser, fina kläder, och de passar mig. De är lika små som mig.
Men nog är det nog jävla dålig stil av sverige att vara så höga i priserna. Alla är inte rika. Alla har inte råd att spendera pengar på kläder, eller så har dom det men vem fan vill spendera onödigt mycket pengar på kläder? Nå, inte jag iallafall. Kan lägga pengarna på mycket bättre saker än det.
Seriöst, ett par skor i sverige går på minst 500kr eller mer. Vilket jävla skämt. I Kina kan man få jätte fina skor för 200kr. Sverige har inte ens bra stil.
 
 

thinking about ordering

Men kan inte bestämma mig.
Kängorna jag beställde, passade inte så jag har skickat tillbaka dom. Men har svårt att bestämma mig mellan de här.
 

 
 
 
Det lutar mest till de just ovan eller nedan... Har folket nå åsikter?

 
 
 
 

Feed.ANTIGONISH

hughes mearnes.
 
 

 

POISON DART

Snart Fredag. Snart.
 
 
Imorgon blir det att åka iväg till Morjärv. Tanken var först en lugn helg i stugan i Laxforsen, men johan kände sig sugen så det blir morjärv och kalix. Det kan väl vara kul det också.. Även fast jag helst hade velat sitta i tystnad i en stuga i mörkret. Det känns som perfekt med mina saker som är just nu.
Men aja, får supa lite istället i Kalix.
Tittar på SKINS hela dagarna, känns det som. Helt beroende av Effy. Hon är så lik mig, och det gör mig både mer galen och rädd. Jag förstår henne. Jag förstår mig med henne som roll. Galen.
På sistone har jag varit extra borta. Vet knappt vart jag är, vem jag är. Inget. Glömmer saker hela tiden, slår mig, hela händerna blöder varje dag. Går in i hyllor. Ja, listan är lång.
 
Fått mina sista saker till Halloween dräkten. Nån som ska ha fest då eller? Blir nog ingen hemma fest det här året, men man vet ju aldrig med mig.
De andra kläderna jag beställt har också kommit. De var underbart snygga.
 
- och ÄR DET NÅGON SOM VET EN PIERCING STUDIO I NORRBOTTEN? GÄRNA I KIRUNA, ELLER GÄLLIVARE, MEN SÅ LÄNGE MAN KAN ÅKA DIT SNABBT ÄRE CHILL.
 
 
 

-

Paniken som uppstår när man tror att man glömt sin iPhone 4S på bänken på posten.....och man kommer på det 10min efter man åkt ...


It Will never be found again...

Tur att ja hittade den under sätet i bilen istället. Men paniken var stor.
Its not a question of If, its a question of when

Jag skrev en dikt, men valde att inte publicera den.
OFF DELETE
 
 
 
 

inner issues

Hoff, ångesten man väntat på.
Tar fram vågen för att väga mig på morgonen - ett resultat som jag inte sett på tre år. Det här är inte bra. Visserligen, för att vara helt ärlig, tror jag det är muskler från det nya jobbet. Mina ben är hårda som sten, johan som vittne. MEN jag vill inte väga det där. Och ja, jag vet - det är en summa. Det betyder inte att jag är tjock eller nått. Men jag har en vikt jag vill behålla, och jag bryr mig inte om vad folk kanske kommer säga om det här inlägget. Jag vill lätta på mina tankar. Jag mår dåligt. Jag vill inte väga så. Min blogg. Punkt.
 
Så, nu blir det att minska lite ytterligare. Kanske skippa de där mellanmålsfikat, inte fan vet jag. Men jag brukar alltid lyckas när jag väl bestämt mig för det. Huff. tråkigt.
Skaffat mig en stegräknare som jag ska se ungefär hur mycket jag går varje dag. Jag misstänker, att det är rätt mycket iallafall. Jag springer runt hela tiden.
Nåväl, dags för arbete.
 

UPDATE FOR THE NEW HEADER

 Har ny header.
 
Lär uppdateras rätt ofta. Man måste ju ta till vara på bästa högtiden ever, jag har ju många såna bilder på lager.
Har dragit igenom en snabb städ och diskning, dansat, sjungt. Allt tog 40minuter. Nu är det dags att gå och lägga sig!

Probably the best song in the world

Asså, det finns inga gränser för hur bra jag tycker den här låten är. Jag sjunger den till jobbet, mellan lunchen och tillbaka, och på vägen hem. Jag har gjort det här sen jag fick körkortet. Ni kan ju bara ana hur mycket den betyder för mig. Funderar nästan på att göra min egen cover låt till youtube på den, men jag vågar nog inte det.
Jag hatar min röst för mycket, men kanske vågar ändå en vacker dag.
JAG HAR JU VÅGAT SJUNGA PÅ KARAOKESKITEN I FYLLAN IALLAFALL TVÅ GÅNGER. Jag vågade två gånger. jeg er duktiiiig.
 
 

just letting you all know...

Att mitt paket är skickat - NTZ NTZ NTZ!

RSS 2.0