alcoholic routines

Tror inte att jag någonsin kommit ut ur systembolaget med en cider och en öl. 35kr.
Precis innan jag ställde mig i kassan drog jag en blick över allt å ba "hmm, det saknas så mycket i den här korgen." Vanligen köper jag för minst 200kr varje gång jag är där. Så, ni kan ju förstå min känsla. Bara det att jag har en hel jävla bar i skåpet hemma redan, så det behövdes inte så mycket mer än det haha.
Efter Irland resan har jag levt på moln och sorg. En konstigt kombination, må jag erkänna, men idag nådde jag fram till mig själv igen. Självdestruktiv, depressiva idioten med ett leende på läpparna.
Jag förstår verkligen inte mig själv. Hur mycket jag än analyserar, och har analyserat sedan jag var 5år gammal...
Jag kan lära mig själv nya ting med hjälp av analyserna. Bli bättre. Starkare. Men jag kan aldrig förstå mig själv.And the arms of the ocean are carrying me,
And all this devotion was rushing out of me,
And the crashes are heaven, for a sinner like me,
The arms of the ocean deliver me.

the world keeps on spinning

Åh, morgonfika är fan bäst.
Hursomhelst, chilla med Erik igår. Det blev Paul för 284757394834 gången. Still love it, tho. Kan ju ha att göra att filmen har så många favorit skådespelare, men ah. Kan ju vara manuset och allt annat awesome också, liksom.
Ska snart till jobbet, och det är skönt att det är torsdag. Hade gärna fått vara fredag men ni vet ju hur det är - alltid grönare på andra sidan.Florence + the machine

En ny låt. Love it. Hann bara se första fem sekunderna så tröck jag "dela" på youtube. Nu ska ja hänga med Erik!


ps. hur kan man vara så vacker som Florence? im'majealous@girl.com

the expected Zombie Apocalyps is here?

Har sett på två-tre stories om zombies idag. Känner mig sugen på lite zombies. Precis vad den här världen behöver, lite zombie apocalyps och sen kan vi alla uppskatta livet igen! YEAH


Confessions of a Sick mind

Min förkylning verkar inte lugna ned sig nånting. Just nu så bevisar jag att hur mycket näspray, eller hur mycket man snyter sig så spelar det ingen roll. Sjukdomen är över när den är över. Damn all of your decieving words, grown ups! "Du måste snyta dig ofta, annars blir du aldrig frisk." - my ass.
Har lagat fisksoppa idag. Tre matbackar, yepp yepp.
Snart är det desperate housewives.

Dagens fula observationer:
1. Folk som flörtar med ögonbrynen är inte attraktivt.
2. Folk som går på tårna onödigt mycket, går konstigt. De kanske har en sjukdom i sina muskler, kanske inte, men det ser väldigt konstigt ut.
3. En banderoll på flygplatsen där det står "Umeås universitet i Kiruna"... what?

bjuder på en sliten sjuk cindy i sin oerhört mysiga morgonrock.

DUBLIN, IRELAND


En dagstur utanför Dublin till,
Glendalough, Wicklow Mountains & Avoca

Wicklow Mountains

Glendalough

Här fann jag också den äldsta graven på hela vistelsen i Irland - 1768 tror jag det var.

Avoca

Och hemmåt nästa dag. Det var tungt att lämna det vad jag anser, är bästa landet som jag hittills besökt. Jag älskade vistelsen rejält och kommer definitivt åka dit fler gånger. Kanske en gång per år om jag kan. Folk som inte har besökt Irland borde göra det! Tänker fortfarande på hur glad Irland gjorde mig.


DUBLIN, IRELAND


Random Pics

Kyrkan som BRAM STOKER (Yes, han som skrev Dracula.) gifte sig. Minns däremot inte
vad kyrkan hette. Och de skulle stänga just näst vi kom, så man hann inte direkt fota mycket.

imorgon blir en stor uppdatering med bilder av sista dagen.

aaahhh there it is again

oh, so I have not missed you.

the EASY WAY OUT

Lagat käk till morsan på morsdag. Hemmalagad thai blev det. Skrivit dikter. Lyssnat musik. Filosiferat.
Ska ta och slå på lite tvserier och lägga mig i sängen med Foxy.

DUBLIN, IRELAND

Christchurch


Vi fick gå ned i deras krypta, där vi också käkade lunch! Underbart.


le work

Första arbetsdagen på över en vecka idag då. Tur att det är en enkel dag. 10-15 borde inte vara så farligt. Kanske har en till timma på kvällen, vilket jag inte hoppas på.
Har knappt kunnat sova på grund av att det faktiskt är Första dagen. Jag blir alltid orolig att jag ska missa klockan, och försova mig så jag inte kan sova. Så x-antal ggr har man vaknat i natt.

Skönt med en egen dusch med tanke på det vi hade i Dublin. Det enda negativa med resan var nog hotellet. Fick bo i en stenkällare, shaggy anställda, och duschen var äcklig med kallt stengolv och väldigt.. well, orena toaletter. Så man ville inte direkt gå där inne all naked och röra golvet.
En dag var toalettpappret slut, och de hade stoppat dit servetter istället. I över en hel dag. Vilket hotell går inte direkt och köper mer papper? Jeez, tom jag hade kunnat ge bättre service.
Och en av deras anställda sov inne i matsalen. Jag och Klaggen kom tidigare en dag och frågade om vi kunde gå in, panik fick tjejen som jobbade där och ba "ehm, no, wait, ehm... my friend is'a sleeping there." ba what? Så kom det kort efter en kille ut med en madrass och ett leende.
Allt luktade rök, och var fuktigt och kallt.
Rekommenderar Inte det hotellet.

Halloween fetisch

Det är lite Nördigt att redan peppa inför halloween.


Family Guy & Pulp Fiction


times'a'wastin'

Efter all öl man druckit under tiden i Dublin, är det dags att sakta ned med alkoholen för att inte få en bula på magen. I snitt tre-fyra pints per dag(förstås, vissa dagar mer än andra.), och i 6dagar sträck. Och lite hemma igår & på flyget i torsdags bara för att.
Lite orolig är man ju efter sådan kaloribomb. Men ah, kul som fan var det iallafall.
Kikar på en massa tvserier för att slösa lite tid medan man försöker bli frisk. Tänkte göra fisksoppa men har ingen ork att gå och köpa fisk och grönsaker, så det får jag kanske ta imorgon istället.
Kommer bli klurigt att jobba imorgon med fortfarande lock i öronen. Känner mig som en hörselskadad människa. Jävla förkylning/flygplatshöjder... leds på att inte höra. Och google säger att många människor går med lock i örat i en hel månad ibland. Uff..Addicted.


DUBLIN, IRELAND


Glasnevin Cemetary
1.5 miljoner begravda. Öppnades 1832. 1.71km stor kyrkogård.
En helt fantastisk plats, som jag önskar att jag hade tillgång till när som helst. Det bästa på resan, enligt mig.Någon som tänker som jag, "Rapunzel,Rapunzel". Åh, vilken mysfaktor!


Bad sleeping habits

Ah, natten sög ju. Somnade kanske 3-4 inatt, och sov tills 8. Sjuk som fan. Saknar Johan. Hostar, snorar. Off. Lyssnar musik från Twilight och tänker på bättre tider. Snart kommer fler bilder upp från Irland iallafall.

What... The.. Fuck...

Ser på Boondock saints 2.

Vad i helvete har de gjort med filmen? De har bytt totalt stil, många scener var precis som första bara med nya skådespelare, och en hel drös med dåliga skådespelare för den delen. Allmänt dåligt manus. Om den blir värre än så här kommer jag vara tvungen att stänga av den utan att ha sett slutet. Och jag hatar sånt.

 

Fast lite härligt var ju faktiskt det här, förstås inte lika bra i text som med deras accenter;

'smakar på någon mystisk vit puder' -"Thats heroin."

-"and how the fuck would'you know?"

-"Fuck you, I know shit."


trying to stay awake

Shit, jag är så jävla trött och sjuk. Skulle på Eriks spelning idag, men det går knappt att hålla mig vaken. Har nog sovit större delen av dagen, och utöver det kikat Big Bang Theory. Direkt jag lägger mig i soffan somnar jag.
Tar en massa piller, sover, vaknar, äter, piller, sover etc.
Lyssnar på filmer från favorit baren i Dublin och drömmer mig tillbaka till den underbara tiden. Känner glädjen rusa genom mitt blod. Ahh, längtar tillbaka.
Har fört över en massa filmer från mobilen så jag kanske kan lägga upp lite roliga ögonblick från baren. Snart blir det nog att slå på The Gangs of New York.
ps, har lite svårt att bestämma mig. Kyrkogårdsbilderna... ska de vara alla i svartvitt, eller i färg? Eller båda? HmmmDUBLIN, IRELAND

Dublin, Castle

- - -

- - -
Dublin Zoo


ps, ser inte den här grisen ut exakt som i Spirited Away-grisarna??Den var gigantisk.

alla bilderna är uppladdade i samma ordning som vi var där. Fler bilder kommer upp på ett tag. Kommentera gärna gott folk!

Back to Sweden

ah, då var man tillbaka. Ångest är nog det enda bästa ordet för det. Förstås saknar man Foxy & Johan, familj & vänner ofc, men har nog inte mått så bra som i Irland. (Jo, nog har jag det, not gonna tell you when tho, de som läser detta förstår nog antagligen det ändå). Men inte alls till den där mängden.
Jag är sjuk som ett jävla as. Näsan är inte olikt innehållet av en kamels näsa, och jag känner som att jag ska stupa närsomhelst av alla möjliga sjukdomar fysiskt och psykiskt. Samt att jag har ett otroligt lock i öronen som gör ont som i helvete när man flög. och jag kan inte höra nånting. score cindy.


Har tagit ca 600bilder kanske, give or take, så ett par bilder kommer slängas upp så småningom! Antagligen imorgon.
Godnatt and I'll see you on my funeral.

Going away

Det känns så roligt med att åka till Dublin - men jag gråter ihjäl mig för det faktum att Johan flyttar till Stockholm under tiden jag är där. Känslorna rivs itu, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Har kommit på en sak om mig själv, som jag inte tänker skriva ned. Och jag tröstar mig med att jag fortfarande har Foxy, jag träffar Johan en snabbis nästa vecka på vägen hem, vi ska träffas en gång i månaden MINST, och.. jag hoppas på att det fortfarande kan funka mellan oss.
Hitta en lägenhet och jag och Foxy kan Joina. Hursomhelst, har inte tid att skriva. Fick kanske tre timmar sömn inatt, och min kaffekopp väntar på mig.

Jag lär gnälla om det här när jag kommer tillbaka ändå.
Vi ses om en vecka, bros!


Its going to be OK.

Den absolut värsta känslan jag vet, panikångest. Hur hjärtat kniper ihop sig men ändå pumpar mer blod än någonsin. Lungorna krampar, och det känns som att man aldrig kommer få andas igen. Svetten börjar att rinna, och paniken är så stor att tårarna inte ens kan falla.
Det finns praktiskt sett inget som kan trösta en. Det gör att man får
Mer panik och det hela fortsätter tills man tvingar sig själv att göra något - vad som helst.
För en kort stund lugnar hjärtat ned sig.. Lungorna kippar efter andan och tårarna faller medan man håller sig okupperad. Man ber till vem som än finns där ute, att hjälpa. Få känslan att försvinna.
Men direkt man lägger ifrån sig det man gör.. När man tror att faran är borta - det är då den kommer tiofalt tillbaka...
Hur mycket träning jag än haft inom området, kan jag fortfarande inte kontrollera det, och jag är alltid lika rädd för den. Bokstavligt talat. Jag blir hellre slagen till döds, än känna panikångest. Gör vad som helst, men ge mig inte den känslan. Om jag har en chans att förhindra precis det jag nyss beskrev; så gör jag det.
Jag har gjort många hemska saker med det i åtanke, och jag känner redan nu mina tankegångar.. Gör det som krävs. Strunta i allt, och rädda mig nu.


waiting hours

Har haft fullt upp hela dagen. Hälsat på farsan, där släktingarna från Morjärv var och hälsade på. Foxy var med och busade med deras galna hund. Morfar fyller år idag också, så vi var å mumsade marängtårta. My personal favourite.
Chilla lite mer, och sedan har jag packat, kikat vad som finns på mellanlandningarnas flygplatser etc.
Morsan har varit förbi en snabbis.

Yepp. Thats about it. Imorrn gäller de.

I'm a complicated fucker

Har städat igenom lägenheten så det ska vara fint när jag kommer tillbaka från Dublin och ska festa. Main Focus; Part-to-the-Y! Så ingenting ska bara kännas jobbigt när man kommer hem, utan det bara är positiva känslor. Finns inget värre än vara bortrest och komma tillbaka hem till ett smutsigt hus som man måste börja städa på en gång.. >>

Så, det är vad jag pysslat med hittills. Packat också lite grann, och checkat in på flygen imorgon. Vi åker direkt kl 7 med flyget till stockholm, och landar i Dublin ca 18:00. Med mellanlandningar också däremellan, förstås.
Känns sjukt att jag ska åka. Det känns inte som det brukar, vilket är konstigt. Jag har inte hunnit bygga upp känslan så mycket, eftersom jag har haft så mycket annat i tankarna.
Liksom, Japan resan hann jag bygga upp ett helt År innan vi faktiskt åkte, haha. DET kallar jag peppa i god tid.
Det blev att dricka tre drinkar med rom&cola igår, mysigt buzz fick man, även om man gärna hade fortsatt.
Det fick duga helt enkelt. Men Dyrt som fan. Den här sommaren kommer bli jävligt dyr känner jag.
Har aldrig druckit så här mycket, och så här ofta, och gillat det så pass mycket att jag bara vill strunta i allt och lyssna på Born To Die under tiden jag sakta går under. Im a complicated fucker.

 


Rum & Coke

After work - get drunk

 


BATTLE!.. or not.

Blev utmanad av Mimmi på ett par frågor.

Och mina frågor är:
1. Om du fick anordna en egen festival - vilka band/artister skulle varit dom första du bokade om du fick välja mellan alla som finns och någonsin funnits?
Oj, jag är inte så värst musikperson men de första jag skulle boka vore nog The Misfits eller Rancid.
2. Vad skulle bli titel på din självbiografi?
Le Rum Lover
3. Vilka är dom tre absolut bästa grönsakerna? Motivera!
Gurka, för det är helt enkelt gott till allt. Morötter, för det är as gott och billigt. Plommontomaterna, för de har en mysig grejj att man ställer de i kylen, och varje gång man går förbi köket tar man en eller två. Tradition och mumsigt.
4. Visst är det lite synd att det har slutat tillverkas VHS-filmer?
Klart. Jag som filmsamlare har hur mkt värdefulla filmer som helst på VHS, som jag inte kan spela upp. Useless. Måste köpa om allting, ya bastards.
5. Vilket är det bästa musik-albumet genom tiderna? (Jag vet! Plågsamt!)
Off, jag är sämst på musikalbum. Men jag skulle nog säga typ Edward Scissiorhands soundtracket. Eller, allt väldigt mycket, Danny Elfman.
6. Vilken är din mest bisarra ägodel?
På min vänstra fot kan jag inte få ned två av mina tår när jag kniper foten. Never could. Om det är "ägodel" vettefan, men det var de första weird jag kom på att tänka.
7. Om du skulle få väcka liv i en död person för tjugofyra timmar - vem skulle det vara och vad skulle ni göra?
Edgar Allan Poe, och han får dela med sig sina mörka tankar. OH, eller Vlad Tepes, det hade ju varit något. Eller Elizabeth Bathory, för skojjs skull. Hmmm
8. Hur skulle beskrivningen lyda om du såldes på aktion?
Gamer tjej som är as bra på att laga mat.
9. Vem var du när du var sjutton?
Stort sett samma person som jag är idag, bara mycket mer naiv och idiotisk.
10. Vilket är det coolaste instrumentet att kunna behärska?
Fiol.
11. Frukost eller fredagsmys?
Frukost, för det kan man njuta av varenda dag.

- Och nu ska jag hitta på en massa frågor tillbaka. Huh.
1. Vilken är din favorit filmscen? Beskriv.
2. Katt eller hund?
3. Vart vill du resa nästa gång du åker?
4. För att Du ska känna dig nöjd när du dör (no regrets), vad ska du ha gjort i ditt liv? Nämn tre saker.
5. Favoritfilm of all times?
6. Skulle du betala för att göra inlägg på Facebook?
7. Avskaffa kungen eller inte?
8. Vad fikade du till frukost?
9. Med ett ord, hur skulle du beskriva dig själv?
10. Favorit chips?
11. Coca cola eller pepsi?

UTMANAR VEM SOM ÄN KÄNNER FÖR ATT SVARA. Yah. Men kanske iallafall Hanna, Julia, Felicia, Vestin, Elsa

well, no news there

tog testet igår. 


kill


time to earn some money


feeling quite mad


back to work

Jepp, då var det dags för arbete igen.

Tre dagar, sen är jag ledig och redo för Dublin!

Dark Shadows var bra - i det stora hela var den bra. Den kändes inte riktigt som en klassisk Burton, även om man såg att det var hans film, så var handlingen lite skev. Lite.. oberättad. Ofärdig. Den borde ha varit lite längre, och lite mer känsla i det för att den skulle kännas komplett. - Kanske skippa den där varulven också.
Men i det stora hela älskade jag den. Jag gillade att det var en Lätt film, och inte alltför allvarlig, men ändå med en massa mörker i som jag gillar.  Älskade atmosfären genom hela filmen också. Väldigt mysig!
Har beställt den här snyggingen och hoppas att den droppar ned i brevlådan idag eller imorgon. Kunde inte låta bli, den var så snygg.

Tim Burton time!

Snart äre dags att se nästa Tim Burton film - Dark Shadows.
Jag har inte läst något om filmen, och bara snabb kikat lite trailers. Men i det stora hela har jag ingen aning om vad den ska handla om förutom en massa awesome skådespelare som Chloe Moretz och Johnny Depp.
Duschat bort all chill-mode sedan helgens härligheter, på med sminket och redo för lite Dr.Pepper till bion!


Back from the mini holiday


Tre lediga dagar försvinner alldelens för snabbt. Känns som att jag precis fick ledigt. Vafan, mind fuck.
Hursomhaver, här kommer lite bilder från helgens gång. Väldigt nöjd med den, även om den tog slut för fort. Rommen uppdrucken, flintastekerna uppätna, foxy har myst på och det har varit väldigt skönt, helt enkelt. Borde göra det oftare, men Johan flyttar ju nu nästa vecka. Så, kanske något man borde tänkt på under våra 3 år tillsammans, men nä, först nu kom vi på det. Haha, idiots vi är..


farsan kom förbi också för lite gratis grillat


Coffe saves life

Det snöar ute. Yippie. Not. Vi ska fan grilla mina köttbitar ändå!
Nu blir det underbar kaffe och tv. Försöker göra lite eld, å sånt mysigt.


First night

Varma mackor, mys och såg på 'get the gringo'. Rätt skön film faktiskt! Än så länge är man nöjd med livet utan alla tv kanaler. Lite rädd för spindlar, då det var det första jag såg när jag skulle till ute toaletten.. Jag vände och höll mig.
När jag väl vågade tillbaka gick jag hela tiden hukad och höll in mina armar för att spindlarna inte ska fastna i mina armar eller huvud. Hate spiders.


longing for the summer boozenights


Sommarjackan är framplockad. Sommarskorna är framme. Allt ser så där shaggy ut, och kanske borde köpa ny jacka åtminstone. Men mmmm, längtar tills sommaren. En massa jävla  rom,  härliga vänner,  dans och  drunken game nights. Kommer bli härligt. Hoppas jag iallafall, alla polarna kanske kilar och jag blir kvar forever alone, men jag peppar ändå!
Snart far jag däremot iväg till Laxforsen med Johan & Foxy över helgen. Har rensat minneskortet så jag kan ta en massa foton! Har packat ned rommen, flintastekerna och fixat klart. Blir nog en härlig helg!


just an eenzy bit scary

Haha, kikade igenom gamla bilder. Hittade då jag spelade kille i teater, samt en där jag hade lugg. Kanske blir att klippa lite lugg i Juni? Tur att jag är snyggare idag iallafall.


men lite snygg som kille iallafall, haha. Jag kanske ska hålla mig
till sminket.

the vampire diaries

alltså, som sagt. Jag har varit väldigt skeptisk mot hela serien The Vampire Diaries, men gav den en chans för någon månad sedan. Och nu är jag störtkär. Såg just sista avsnittet för säsong tre, bölar ihjäl mig. MMM så underbart. MMM Damon <3 Jag önskar jag hade Elenas liv alltså. Varför har inte jag två ursnygga vampyrer som trånar efter mig? Jag har ingen som trånar efter mig. God'damn this world!!Haha
Tror jag ska ta och köpa mig deras säsonger. Såg att man får 1-2 för bara 200 kr på CDON.com. Sinnesjukt billigt. Alla mina dvdboxar brukar kosta kring 300kr styck, så, kap eller vad.
Off, kan knappt bärga mig för nästa säsong. Kommer fan bli legendarisk.

"So, Damon, tell me. What is it that I want?"

-"You want a Love that consumes you.. you want passion.. an adventure.

And even a little danger."angry bitch

Den här morgonen har jag känt så många olika känslor inom en halvtimma. Nu är jag på ilska. Jävla fanskap. Önskar jag kunde skriva ut lite ilska här, men antagligen skulle ett visst ego ta illa upp.
LEDS. Det är vad jag är. LEDS på att vara shysst. På att vara en 'bra' människa. Orkar inte ta nå mer skit. Ska bara stänga bort varenda jävel som behandlar mig som skit.
För vet ni vad, egoistiska idioter? Vill ni inte vara shysst mot mig, då behöver jag inte vara det mot er heller.

Det bästa med att jag blivit äldre är att jag blir mer bitter. Jag orkar inte vara shysst om jag får skit av någon. Helt ärligt, brukar det gå nått år innan jag blir leds, för att jag har tålamodet av en jävla.. inte vet jag, kamel i öknen? Fast Dromedarer är ju bättre på det området.. DROMEDAR. Tåladmodet av en dromedar. Men nu, ids jag inte.
Märker jag att nån försöker manipulera mig igen, kommer det fan inte bli enkelt att vinna över mig.

Det som sög var att jag drömde sjukt härliga vampyrdrömmar och gick på ett rus när ja vakna, som sedan byttes ut mot alla andra jävla känslor.

Måste ta och kika lite youtube innan jag sprängs. Distraktioner ftw.
bitch out.

"lets die a little bit"

Dagens citat av Fredrik.

 

Har kommit hem efter en väldigt härlig kväll med Fredrik & Erik. Det blev Blair Witch Project, och thai. De gillade inte BWP, men fuck them. I love it. De som var så rädda att de pratade sig igenom det läskiga = hela filmen ruined. THERE! I SAID IT. Den är mysig som fan om man lever sig in i den. Om man inte gör det är det bara en hög ungdomar som har en kamera och leker lite teater.

 

Vill gärna prata ur mig en massa, medan mitt hjärta slår rekord på slag. Hatar den här rutinen att hjärtklappningarna tickar in sådär på kvällstiden. Aja, jag försöker tänka positivt - andas lugnt - och försöka ta mig igenom natten med stil och bra drömmar.

 


elephant gun

Blir alltid så glad av den här underbara låten! Snart ska jag kila iväg till Ica, posta till Ryssland sen vidare mot jobbet.

and then im off!

Hmmm, nä. Jag har nog inte å mycket att säga idag. Hade roliga drömmar. Minns inte så mycket, förutom att jag skulle fylla år och att jag köpte mig ett FlipStick som jag är lite sugen på. I looked goooood.
Blir film med Fredrik å Erik ikväll efter jobbet, och mer positiva saker, jag jobbar bara idag och sedan är jag ledig tre dagar som sagt. Weiiii


with many sighs, I still manage to keep dancing

Mja, en helt OK arbetsdag, helt klart. Däremot... en massa vind och regn. Jag tänkte när jag gick "vinden är åtminstone inte motvind." - en kort stund senare så vände vinden starkt. Och regnet började falla.
Jag kände min bitterhet växa inuti mig. Off. Misär.
Magen värker. Huvudet värker. Jag gnäller som alltid. Jag ska sluta gnälla. HAH, roligaste jag hört på länge. Jag känner bara för att låsa mig in i ett rum med en massa melankoliska låtar och skriva. Bara några ljus som lyser upp.
- Eller, så vill jag supa mig redigt full och sjunga/dansa och vara med mina fina vänner.

Två helt olika grejjer, och alltid, lika kluven.

Bokat tid hos frisören i Juni. Tatueringstid i Juni (som jag faktiskt tänker göra denna gång. Ärligt.) Min första månad som ensamboende(och som antagligen kommer bo ensam året ut). Dublin nästa vecka. Det är så sjukt mycket nya grejjer som händer det här året. Jag trodde aldrig det här året skulle bli så spännande.

-

"In visions of the dark night
I have dreamed of joy departed
But a waking dream of life and light
Hath left me broken-hearted.
" - Poe

 


tuesday rum

Det blev att bjuda Anton på middag igår. Så det dracks rom. Mmmmm ljuva rom. Ja förstås, maten var också god. Det blev Chili. Blir mumsigt idag på lunchen.
Jag har ju faktiskt jobb idag. Oerhört skönt med två lediga dagar. Det känns bara lite fucked up att det är Onsdag idag, när det känns som Måndag. Anyhoo, jobbar bara två dagar sen är jag ledig och åker iväg med Johan och Foxy på hans sista helg i Kiruna.Superman - I love you. But I love Batman more. Sorry.Ahhhh ny bäddat och härligt. Min favorit man, Superman, okey.. jag ljuger lite. Jag gillar faktiskt Batman mer, men han har jag bara som filt. Hittills. Foxy har nog också en crush där.
Okey - baserat på sängkläderna.. hur gammal tror man att jag är? Inte 22år iallafall, haha. Men jag älskar de. Barnsligt och härligt. Hittade också mina röda hängslen i städandet. Ett tag sedan jag hade dom, kanske på tiden.Trainspotting

Såg just den filmen med Klaggen. Den var faktiskt rätt så härlig. Gillar lite mörka, obekväma filmer. Requiem for a Dream-stil. Nu ska jag ta och använda min ledighet med lite effektivitet. Det vill säga, ha tid att städa!

waking up without the alarm

Ahhh, att inte ställa en klocka känns busigt.
Men så skönt att inte vakna till klockan. Att inte ha något speciellt planerat så man kan sova länge, om man vill. Nu vaknar jag visserligen kring 9 ändå, men utan klocka. Underbar känsla.

Just tryckt två gigantiska mackor med pålägg och o'boy. Väntar på att Klaggen ska höra av sig så blir det kaffe och Trainspotting. Sjukt sugen på kaffe. Och jag insåg mitt beroende igår kväll. Jag tänker på kaffe alldelens för mycket. Jag trodde inte jag var beroende men, hmm... jag tror att jag blivit som alla andra vuxna. Galen i kaffe.


American History X

Så sjukt sugen på att se den här filmen igen. Blir nog att se den till veckan. Så fantastisk film.
Fredrik var förbi på en snabb kaffe. Det var nice. Kommer däremot inte ens nästan lyckas somna inatt, men vem bryr sig. Jag är ju ledig imorgon också! MMMMMMMM lovelyHIGH FIVE

 

Länge sedan man hade tid för ett par lame ass egopics.
Storhandlingen är klar. Köpte mig också en resväska inför Dublin. Det är trots allt... NÄSTA jävla vecka som jag åker. Känns sjukt. Väldigt väldigt nära. Men, nu är jag redo med en väska åtminstone.
Klockan är snart 17, och jag chillar på. Känns oerhört skönt att inte känna stress. Eller, egentligen känner jag det hela tiden, men inte samma slags stress som annars. Och det bästa är att jag är ledig imorgon också - hehhh, itz ze awesome. Nu ska jag nog ta en mumsig macka, och lägga mig i soffan någon timma. YEAH!

brand new from JapanHittade lite fler bilder som jag inte lagt upp från Japan. Har bränt alla bilder därifrån igår, så jag tänkte att jag tar och kikar lite grann. Off, så man saknar Japan.
Anyhoo, vart på fika med Klaggen. Awesome som alltid. Funderar nästan på att råna safari å ta deras kaffe maskin... hmmm, jag lär ju.
Snart blir det att fet-handla inför veckans händelser. Jo, och jag och Johan firar idag 3 år tillsammans! De ni. Inte lite.rabbling jealous Cindy

Duschen. Trött. Kroppen värker.

Anyhoo, suttit och kollat på den här videon. Fyfan, de ser verkligen ut att ha det bästa jobbet som finns. De bara skojar runt, och det ÄR deras jobb. Alla rum ser också så glada ut. Vem kan bli deprimerad på det där jobbet? INGEN. FÖR DET ÄR DET BÄSTA JOBBET. Skådespel, roliga grejer, spela in etc. Typ det jag älskar mest.
avundsjuk, Cindy? Yes. Yes I am.

Ska snart möta upp Klaggen på Safari för lite underbar kaffe mocha. <3


penpal-writing and car searching

Har pysslat på med mitt paket till min ryska vän. Klurigt vad man ska ge, men kul! Har också snokat runt efter en rimlig bil. Finns knappt nånting under 10 000 och jag har budgeten satt på kanske 5000. Högst. ah, men ska man ha nånting fint så får det väl kosta förstås. Men jag känner mig så begränsad utan bil.
Som att man är tonåring igen och behöver skjuts till en polare eller nått. Känner mig.. handikappad. Jeez, addicted much? Men man kan inte bara kila iväg nånstans. Jag älskar att bara ta bilen å dra iväg någon timma, kanske ta med Foxy. Nu är man fast.. och det snöar som fan.

Sadface. Vill ha en bil.Attention K-Mart shoppers! Shoes for sale!

Ah justja, jag säljer också de här skorna om någon är sugen. Helt oanvända. De var för stora för mig, och inte riktigt som jag tänkte mig när jag köpte dom för två år sedan från HongKong. 300kr eller högst budande.
Storlek 37
Klackhöjd 9cm


my hatred for Kiruna, has no limits

Kom precis hemvandrandes i snön. Jag är så jävla förbannad. Man kan inte se för det är så ljus, och eftersom jag redan är väldigt känslig mot ljuset trycker jag ut tårar medans jag försöker se det lilla jag kan. När jag väl ska titta upp så jag vet att jag är på rätt väg, får man hur många snöflingor som helst i ögonen. Det går inte att se.
Det byggs en jävla snöhög Under mina skor, så jag går runt som en haltande idiot häst. Jävla kiruna.

ser inte så jävla snöigt ut, men jag var täckt.

awesome


cant it be tomorrow already?

Ingen pewdie. Ingen sourcefed idag.. Det snöar som fan. Praktiskt sett vinter ute igen. Jobbar idag. Våran bil har havererat. Jag måste gå överallt. Jag hade en massa ärenden idag, som jag inte kan göra om jag inte kan låna en bil. Jävla misär.

 

 


STAR WARS REJECTS


letters from Russia

Idag fick jag ett mystiskt paket - och det var från min polare i Ryssland! Kunde inte hålla mig från att öppna det, så jag satt på jobbet och läste en massa brev. Tack så mycket igen, Natasha!
Har också hängt med Klaggen och Fredrik idag. Såg Chronicle igen, lika bra som första gången. Blev också Burn och glasstårta!R.I.P Cindy

Oj, så opepp jag är på jobb. Känner mig utsliten. Utbränd. Död. Känns som att jag endast lever för tillfället för att jag vet att om jag stannar upp, kommer jag inte orka dra mig upp igen.
Tragiskt men sant. Så jag håller mig aktiv, hela jävla tiden. Det är ju också en dålig sak, så yeah, ni lär få inbjudan till my death day med massa 8-bits musik och Born To Die.


gifs från torsdag

movietips?

Har ni nå filmtips för kvällen?

SOURCEFED HILARIOUS


giggles

FREDAG. YEAH. synd att jag ska jobba helgen, but I am happy anyway. För jag ska gå å köpa fredagsfika - kladdkaka - till alla. giggles. Det absolut bästa.

Yrade inatt igen. Wtf är fel, tänker jag.
Nåväl, på med kläder sen ut å promenera. Det är faktiskt sol idag. Kanske är lite värt att promenera då!

bild från förra sommaren nångång. När ska det bli sådär grönt å fint igen!

today is a day of achievement

Idag är en dag som jag är stolt över mig själv.

Efter många år och slit. Att vara så snål som jag kan vara. Att ha tanken "spara" i nästan allting jag köpt, tänkt köpa, velat köpa, skippat köpa. En stor dag för att jag idag ser en summa (tänker inte säga vilken.) som jag siktat på i så attans många år.
Sedan jag gick i 7an som en ynklig ny tonåring, som sparade mer än någon annan jag kände. Dricka vatten, medan alla andra fikade glas coca-cola. Skippa en måltid, för att spara lite mer. Skippa köpa tvspel, och vänta ett år tills julafton kommer och istället önska det. Tålamod har jag lärt mig är nyttigt i livet. Förstås har jag fuskat ibland, men inte något allvarligt. Ibland har jag fuskat och tom sålt det nån dag efteråt för att jag haft för stora skuldkänslor för att jag tagit från mitt sparkonto. Ja.
Det går inte att beskriva ögonblicket när jag såg summan precis nu.


Jag har gjort ett jävligt bra jobb måste jag säga med tanken på hur min livssituation har varit. Stolt och skrytsam är jag. Även fast de flesta jag vet redan har åstadkommit den summan för flera år sen, och antagligen skulle skratta åt min ihopsparade summa. Men det är en stor dag för mig - Och det är vad som betyder.

GODNATT!

come on readers, you can do better

hoff, mina läsare försvinner, sen kommer alla tillbaka samtidigt. Kan ni inte hålla er stabila? NÄ ja ska inte va dum. men vafan.

Sitter på jobbet sista minutrarna. Ska snart kila vidare till Erik där det är dags för ännu en muvienight! Härliga grejjer. Det hjälpte inte att gå ut i morse och det var otroligt snöväder.. jag som var glad att jag kunde gå på bar mark äntligen, och inte halka som en idiot. Snön är tillbaka. Chock.
Här är två GIFS från i morse när man skulle mot jobbet.oh fuck off

Den här natten sög hårt. Jävligt hemska drömmar, och inte på det bra sättet med massa blood and gore, utan hemsk dåligt. Det snöar igen. Jag orkar inte bry mig nåmer. Jag köper thai till lunch. så det så.

jeezus penis

Vilken tung dag.. helt förbannat slut. Orkar inte le åt nån. Inte vara snäll - inget.

Förklaringen till min trötta kropp lyder;
jag var ca 2-3mm, och jag skojar inte, nära att köra in i en annans bil på parkeringen. Jag körde med jobbets gigantiska minibuss och jag är redan dålig på att parkera, och med en så där stor bil är det bara en tidsfråga innan jag gör något fel. Så ja, jag höll på att krocka. Fick stå en timma ute för att vänta på den andra bilägaren ska komma. När hon väl kom fick hon en chock och trodde jag kört in i henne för det var så pass nära att det såg ut som det. Ja, kanske borde säga att jag inte kunde röra min bil för att jag var i en sån jävligt dålig sits, så det var lika att vänta på den andra ägaren.
När jag sagt då att det är ingen krock än så länge, så körde hon fram sin bil lite grann och jag kunde komma loss.
Hjärtat bankar som en tog. På den där timman jag väntade på henne kunde jag bara tänka på alla pengar jag måste betala om jag tar sönder något och jag spänner hela min kropp för att inte bryta ihop förrän jag vet något mer.
Det hade ju trots allt inte hänt någon olycka. Bara en jävligt sne, oturlig, parkering.

Anyhoo, inga skador någonstans. Men en slutkörd Cindy.. som ska ned till farsan och basta. En ny start imorgon tänkte jag.


mmmm fun

HAH, klockren! Love it.Call of Duty Black Ops II

Okej, det blev att kika den här först. Rätt mysig. Måste fan ta och spela igenom mina CoD spel och köpa mig denna också.eheh

Efter jobbet igår blev vi bjudna över för middag hos Anton. Jävla så gott det var. Han har nog inspirerat mig att köpa en visp så man kan göra egen potatismos - så enkelt, så gott!

Men jag måste säga att inatt sov jag underbart bra. Det tog länge innan jag somnade förstås, men damn it. Jag har vart vampyr, hjälte, galen,pewdie var där och en massa annat awesome inatt. Det kan inte bli mer roliga drömmar.
Vaknade av att en massa män från FAB vandra runt i korridoren och jag blev rätt att jag missat nått meddelande att de ska komma in till lägenheten av någon anledning, men de skulle bara vara hos grannen mittemot mig. Skönt. Men morgonrocken försvann snabbt ifall att de skulle komma in och jag sitter nude in a robe.
Nu blire fika och vad? Jo pewdie.found this

Hittade de här igår på youtube. De hade härliga videos. Kika. Och nej - alla deras vids är inte med dinodräkter. Bara de här tre.peace out.

oioioi

Det gick inte så bra med det där att sova.
Kikade på The Revenant. Den var helt okey.


RSS 2.0