Japan - Day 15

2011-04-18

Asakusa marknaden

Idag träffade vi Johans polare Yuhei! Vi drog till Asakusa där han berättade om tempel, och deras traditioner. Också vad olika "ritualer" betydde och sånt. Det var väldigt roligt att få se en annan inblick i det hela. :)
Han var också bra på engelska (bortsett från alla andra Japaner...) så det var lätt att kommunicera med honom. Och det ord han inte förstod, googlade han typ. Haha ^^Han visade också lite byggnader, tex Asahi byggnaden som är ett företag som har en känd öl. Vad jag vet. De har nog mer i företaget än så, men Asahi ölen är mest känd. SÅ byggnaden är formad som ett ölglas! Som ni kanske kan se på bilden. Sjukt coolt. Kanske vi ska ha Norrbottens guld-byggnad?


Ölglas-byggnaden är den till höger.
Det vita ska representera skum. Som ni säkert också insett på egen hand.





Japan - Day 14

2011-04-17

Idag bestämde vi oss för endast shopping - dvs, inga kameror tillåtna. Därför finns det inga bilder den här dagen. Eller tja, det finns  på min iPhone, men jag har inte orkat ladda in dom än. Vi besökte Shibuya. Det var otroligt stort och det myllrade av människor! Helt otroligt.

the plan gal

Har packat ihop typ fem lådor av grejjer och slängt en svart säck med kläder. Snart är mitt gamla rum helt tomt. Det Känns väldigt konstigt. Packat ihop en låda och märkt den med "Halloween". Och nu när jag ändå nämner det, så har jag planerat att ha en Halloween fest hos mig i år! Har sett fram emot det hela mitt liv och kom på för nån dag sedan att; nu kan jag faktiskt ha en    egen    halloween fest. Alla ja känner typ, är bjudna så planera era costumes för awesomness!

the Swanlake of Ueno Park

Oh yeah, jag glömde två bilder igår från Ueno parken. Så ni får de idag istället. :) Bilderna är från efter att vi vandrat igenom Ueno parken och stannade vid en vacker sjö. Folket fick hyra söta svanar och åka runt på sjön. Däremot fick ja inga bra bilder, plus att jag var så jävla varm att jag inte ides fota mycket. Haha. Nu blir det varma koppen Red chicken + ett avsnitt Buffy - sedan bär jag av på en promenad till morsan.


wicked witch

Jag har drömt störda drömmar inatt. Aja. Jag vill ha jobb. Trodde aldrig jag skulle säga det. Haha! Men, jag får ju jobb om mindre än en månad eller så. Men ett fortsatt jobb hade varit skönt. Jag blev erbjuden ett jobb från nu in till augusti men jag måste tacka nej för att jag redan tackat ja till det andra. Så, det kändes lite surt. Men man kan ju inte baila när man lovat, så. Det löser sig nångång. Iallafall, nu kokar jag ägg och sippar kaffe. Det är fint väder ute så jag ska nog knalla till morsan och packa lite grejjer - sen kanske dra på balen ikväll.
Till helgen kanske det blir att dra till Morjärv & Tansjärv för första gången på väldigt länge. Vi tänkte testa och resa med Foxy. Alla internet sidor säger att man måste testa innan man kan veta hur katten tar det, så. Det går inte att undvikas. Men jag tror hon kommer tycka om att resa - inte själva bilresan kanske, men när man kommer fram.


Japan - Day 13

2011-04-16


En otroligt god frukost fick vi idag. Imorgon är det bokat in samma. YUM! Engelsk frukost i Japan. Väldigt passande, haha. Idag har vi dragit till Ueno parken! Där besökte vi Museét av natur & vetenskap som var helt awesome! Jag har velat se dinosaurier sen .. ja alltid. Jag älskar dom. Så vet var helt klart bästa på museét. :)
Vi tog sen en promenad i parken men det var så sjukligt varmt att det blev många köp från dricka automater. Vi hittade också till en lång shopping väg precis vid Ueno stationen. Där hittade jag shorts, strumpbyxor etc. Idag är också dagen, som jag blev sjuk med hosta..
Hade bilder på Tyrannosaurus rex också, men de är i Johans dator. Den kommer en annan dag.

<3

Japan - Day 12

2011-04-15

Vi njöt för fulla muggar med hotellfrukosten i Nagoya innan vi begav oss med Shinkansen till Tokyo! Det var bekvämare än jag trodde med Shinkansen, så jag sov ett bra tag. Jag hade som en tanke av att det skulle kännas att det går svinfort, men den bara gled framåt. När vi kom till Tokyo skulle vi träffa upp med Johans polare som skulle visa oss vägen till vårat hotell - men med japanska telefonnumren så kom vi inte fram till hans mobil, så vi fick hitta själva vägen dit. O_O vilket inte vad enkelt.. speciellt inte med tio kilos tunga väskor.. Det var svårt att hitta hjälp, men till slut, svettiga och jävligt irriterade på varandra och allting i närheten - hittade vi hur vi skulle byta tåg i Ueno för att ta oss vidare till Minami-senju. Där vårt hotell låg. Där fastnade vi rätt så länge för den där stationen SÖG. Bokstavligen. Det fanns inga bra direktioner och folket bara kryllade överallt. Samt taket var sjukt lågt. Iallafall, sen kom vi vidare och vi blev vilsna DIREKT. Vi började med att vi gick åt fel håll. Där nånstans, fick vi nog och Johan frågade en söt japansk kvinna om hjälp vilket hon gärna gav. Kort efter kom en till snäll kvinna och hjälpte med ännu mer direktioner - och det slutade med att de följde hela vägen fram till hotellet. Haha. :) Sjukt snälla.
När vi kom in till hotellet kändes det oerhört... Gay. Det var inte vad vi hade förväntat oss och det var blommor överallt. Bokstavligen. Det här slutade med det värsta hotellet i historien. Men mer om det sen.


ITS A MAD HOUSE

jag känner ilska just nu. iMovie är helt jävla vansinnigt svår att syssla med. Alltså, jag menar, vafan. Det tar mig ALLTID en timma att ens kunna fatta hur man får in ett nytt projekt. Det här är inte en data som är simpel, oh HELL no. Off. När fan ska jag förstå mig på det där programmet. Och att katten gick på tangentbordet så att alla mina inställningar, på nått sätt bara försvann och nu ser hela iMovie fucked up. Jag får vänta på att Johan kommer and saves the day som vanligt.. hmpf! Men det ska komma två nya filmer har jag bestämt den här veckan. Får väl la se hur det går.

working. typing. writing. shouting.

håller på med lite nya vids till youtube ---

the end is nigh

jag är paranoid. jag tror jag har feber. jag tror jag har det där EHEC viruset. omg, im gonna die.

clean a teensy bit


the morning sun and a juicebox

då vare måndag igen. Vad fan ska man göra - jo, städa som vanligt. Leta jobb, lägenhet.. SEN kanske försöka ta mig en promenad efter helgens tjockande - innan det börjar regna och åska som jag hört att det kan göra idag.Kanske också hänga med klaggen ett tag å gamea. Nu ska jag först dra en frukost och kolla på Buffy. För det gör mig glad och det är en bra start på dagen. Så ni vet.


watchies



Limitless såg jag idag - och den var väldigt bra faktiskt. Helt klart en film som man vill se anser jag. Annars, de här andra två ska jag checka nåndag framöver. Nån som är sugen?



rollin' down the streets as the nerd that I am

Sitter hos my dad och surfar en massa kläder från min favorit sida och hämtar ned lite movieesss. Har med lilla Foxy också. Hon har varit så rastlös i lägenheten så vi tog henne till storhuset så hon får springa bort lite energi. Ska nog ta med henne ut på gården också sen efter filmerna. :) För övrigt köpte Johan en ny bil igår, igen. Jag var extremt skeptisk till hans impulsiva köpande, men den var helt okey. Däremot kommer jag se ut som en total tönt i den. Det är en sån där sporti-bili, med turbo och allt - påminner lite om Knight riders KITT.

hmpf

Min beställning jag gjorde typ förra veckan, så fanns inte ett par skor jag ville ha. Så skrev jag till dom igår att jag ville lägga in ett par andra skor innan de skickar paketet - men så idag skrev dom att den redan blivit skickad. Så jag måste göra en till beställning... det betyder bara att jag kommer lägga in ännu mer än bara ett par skor i ordern.. man kan ju inte bara beställa EN sak.. det går ju inte.
ps, felicia; om du skulle beställa så säg till. Annars beställer jag typ imorrn eller så. ^^


afterwards

bakis så långt ögat kan nå.
nämen, inte så farligt idag. bara en dundrande huvudvärk.

.. and so it begins


BOOGIEWOOGIE WITH ME

för övrigt blev jag lite småkär i det här låten trots den tjejigheter. Kanske beror på att det är lite 50-60s stil i den. Hursomhelst, nu vill jag också vara lika snygg som en från 50 talet.


the naked truth

mm, precis det man behövde för en pepp-utekväll.not. Min polare som jag försökt träffa i en evigheter nu, skulle komma på festen - men nu ser det ut som att han bailar för en annan grejj. Känns så himla trist.. jag börjar bli hyffsat leds på att folk säger att dom ska göra nånting och man blir helt glad & pepp - men sen ångrar dom sig och det bara slutar upp med att man själv är sadface. Men så är ju livet. Man kan inte vara helt hundra procent på att man kan nånting, vad som helst kan hända. Inte så jag är arg på han, jag förstår ju. Men det är så trist när man var så glad för att träffa honom i ett par timmar för en gångs skull. Aja. Nu ids jag inte bre ut mitt hjärta på bloggen längre. Jag ska dränka den ikväll istället. Om han nu inte ångrar sig, men det lät inte som det.
:((((( och sånt.

wellwellwell

Börja dagen med en feting frukost som  en drottning igen. Snart ska vi iväg med blåfaran och titta på fulla ungdomar samt kanske åka med mommo och käka lite kina/thai mat. Its gonna be gooooood.
Vi har föressten ett namn till katten nu; Foxy :) På grund av hennes foxsvans när hon går som en gorilla. typ.


"I became insane, with long intervals of horrible sanity"

Nu ska jag ta och pallra mitt arga arsle framför tvn för lite popcorn. Så jävla trött så man kan bli - vilket gör mig arg. Hatar att vara trött konstant. Att min sömn ska vara så himla "fragile". >> Jag bjuder på en ful trött bild på mig själv och en låt. Dock den låt jag ville bjuda på fick man inte bädda in, så då blev det den här istället. ps, ser ni! töjningen gick i lätt som en plätt imorse.officiellt 8mm nurå.


my precious

.

swing it dirty

Mm, jag peppar inför morgondagen. Det där är jag på dansgolvet tomorrowz. Snart bär det av med Jespa & Johan till systemet,  wazzaaaa!



wicked nights

Ojojoj. Så arg jag har varit inatt. Katten ville inte ge sig med sitt lekande, så fick har fått kasta ut henne typ tre fyra gånger under natten. Jag kunde inte heller somna förrän typ 1-2 tiden, varav jag lade mig halv elva. Jag kände mig så arg och irriterad att jag hade kunnat klösa någons ögon ut - antagligen Johans för han var närmast. Men, off. Inte en lugn natt här inte! Nu ska ja gå och försöka trycka in tunneln en gång för alla. Damn it.

yummyyummyyummy - must be funny - in a rich mans world

Mmmm, farsan kom med choklad. So much for that diet. Again.

the disappearing act

Sitter och inte gör mycket alls. Skriver lite grann med Felicia om viseversa och tänker lite på vad man ska ha på sig på fredag.  Den    eviga    kvinnliga    frågan.. mja. Varför är det så att,   så fort man ska gå ut så har man inga kläder alls?   Whats up with that?  Så, tills fredag kväll förväntas det bytas ett miljontals plagg och kombinationer -samt gnäll att Johan ska titta och säga vad han tycker - men han ljuger ändå för han vill bara bli fri från mitt tjat. Inte för att jag kan blamea han.  Snart är iallafall farsan på G och spana in ny datan. Det ska bli kaffe & te. MUMS.
Jag har inga bilder för tillfället, så ni får inga alls.

because I said so

Har suttit å gameat ett tag med Klaggen och snackat lite parteyyy. Nu är jag sugen på lite Kosken & dans :D Det kommer nog bli awesome :)  Han visade också ett nice gömt spel i Black Ops i arkadstil som var svinkul! Blir nog att lira det många gånger hädanefter. Nu ska det bli lite mer te. Möms

I feel like dancin'


everything will be fine with a cup of hot coffé

Har just tvingat mig upp och myst med katten. Som egentligen inte mös, utan snarare hoppade efter mitt hår. Igår köpte vi limpa i våran storhandling - och fyfan så jag har saknat att ha limpa hemma. Vi har haft rostbröd i typ .. ja, två år? eller nått. Så nu är det typ awesome när man äter limpa.


computaH


Johan är faktiskt finast

SHIIIT sitter med min egen MAC! AAH! Första nördfotot av många. Nu ska vi storhandla men sen är jag tillbaka för mer snokande på min nya dator! JAG ÄLSKAR DIG JOHAN!! Seriöst, du är underbar.

my life is made of thé


those with neverending stories

Medan jag rensade lite mappar, hittade jag en bild jag glömt att ladda upp. Tog den nångång vid vintermarknaden -10. I think.

 


cleany

Yep, dags att städa igen. Har dammsugat, dammtorkat & diskat. Snart blir det de vanliga jobbsökandet och lägenhetssökande -  tänkte också sitta och rensa datan lite grann innan den nya kommer :) oooh spännande!~
Nu ska ja checka lite top model

those idiotic irritating overanalyzing questions

nervös. Kommer jag passa i ljusare hår? Kommer jag ändå känna mig som "mig"? Är det värt så mycket pengar? Jag som knappt spenderar ett klädesplagg eller nånting, över 200-300kr. Jag är väldigt snål. Men jag kanske blir jätte fin så är allt värt det - eller tvärtom - och jag hatar håret och jag har kastat iväg 1000kr på mitt hår. Pengar jag egentligen inte borde spendera bara sådär. Vad gör jag då? Sjunker in i en depression ända tills mina skattepengar kommer tillbaka så jag kan trösta mig med en summa cash? Oj oj oj. Vad har jag gett mig in på?
En människa trivs med det oföränderliga. Oftast. Speciellt jag. Men, jag vill inte vara den människan. Jag vill inte bry mig. Jag vill inte vara fast i nånting och vara rädd för förändringar. För vad är det för liv om man inte vågar släppa in det nya. Jag kan babbla på i en evighet. Ska jag? Nä.


the kids of the future

Jag & Johan åkte med brorsan och Linus till parken ett tag.


<3

Jo, Johan hade beställt en present till mig som han var väldigt pepp på - men han höll sig att inte avslöja presenten - tills idag.
Johan;"Jag tror datan kommer imorgon :))))"
Båda satt tysta en stund.
Jag; "... har du köpt en data?"
Johan;" heh..joo.."

Han avslöjade att han köpt mig en dator! Off, jag började störtböla. Låg igår och tänkte när jag saknade han, att han var finast. Och så idag berättar han det där. Han är verkligen den finaste killen i världen. <3
Jag undrar bara vad fan jag ska kunna ge för att göra han lika glad.. jag är ju inte direkt rikast i världen. Men jag ska fixa nånting. Det kan jag lova.

Här är datorn jag kommer blogga på när den kommer :)

"Would you see then what I see now?" - Into the wild


woah snap

Vilken sovmorgon! Till klockan 10! Har inte sovit så länge på.. ja jag minns inte ens senast.
Vaknar alltid vid 8 tiden annars, så nu har jag lite panik att jag har missat hela dagen. Faen. Fint väder är det också, kanske man borde ta en promenad - men först - kaffe & gröt.
och jag är DÖSUGEN på en tårta av nått slag. Har tom laddat en massa recept-apps till mobilen ifall jag får lust att baka.


saturday night chillz



Den här rullen går på tv4 ikväll, 21.30. Den ser ganska bra ut och det är min plan för kvällen. Johan drar iväg på nattjobb så det blir bara jag, tvn & lill-kissemaja.

im so excited

Jepp, idag har jag sökt mer jobb. Till Webhallen faktiskt :) Jag kom på imorse typ, ba; Jag gillar spel och sånt där, varför inte jobba på en spelbutik?

Helt klockrent. Varför har jag inte tänkt på det? Sååå, jag sökte till Webhallen och har skrivit ned en massa spelbutikers nummer, som jag ska ringa till imorgon (om ja inte ballar ur för det e så leskigt).Förhoppningsvist vill de ha lite brudar till kassan också så man har större chans att bli antagen. Fan vad kul om jag hade fått jobb i sthlm på en spelbutik! Jag är pepp.


Havent you heard? Im goooood

Jag lyckades med brillians! Maten blev awesome. Och inte alls så svårt egentligen. Så det är vad jag kommer laga när jag börjar jobba. :)  Slänger in några bilder från fredagen som jag glömt lägga upp också. Nu är jag dock svinjävla trött. Hade velat gå ut på en till promenad för att det är ännu varmare. Har jag hört.
Men jag orkar fan inte.


over the horizon

Det blev en promenad på en timma och bränt ungefär (enligt min ShapeUp app) 233 Kalorier.
Vi hittade också en loppis på vägen hem, men den sög. Fanns typ ingenting. Borde nästan inte ens få kallas loppis, haha. Men det var en mysig promenad med sol. :)
Nu ska jag försöka mig på att laga fisksoppa!~


lollipoplollipopohlalalalalilollipop - POP

Nu ska ja dra på en promenad med Johan i solen. It's gonna be gooood. Jag förväntar mig ha perfekta ben när jag kommer tillbaka. I mina drömmar åtminstone.

 


slacker


él~crappó

Har sökt typ 4-5 jobb både i Kiruna & Stockholm - deprimerande dock att veta att det är 99% chans att jag inte får ett jota. Hatar att leta jobb. Kanske är lika å bara börja i skolan för fan. Off. Hata.
Och så har man ju förstås slängt in ett par lägenheter som man vill ha i Sthlm, men .. ja. Man ligger på typ 150e platsen på alla lägenheter. Men nu blir det att checka in The Town!

oh no you didnt'

Yes.. yes I did.
Johan nämnde att dollarn är jätte låg, så jag drog snabbt in till min favorit shopping sida och plockade ett par grejjer. Fastän jag inte borde. Men jag är så kääär~
Men off. Fan ta att fina saker kostar pengar. Pengar som jag Egentligen inte har att kasta på kläder jag Egentligen inte Måste ha. VOJNE. Men om en månad börjar jag jobba, och då får ja en feting lön. Hoppas bara på att jag får jobb snart nånstans så ja kan fortsätta få lön. eheeeeee...


BURN ! .. for the second time.


tillägnad han som trodde jorden skulle gå under idag.

AND IT JUST WENT KABLOOEY

Blev att kila till farsan - däremot inte att promenera pga regn. Men vi tog med lillkissemaja istället så hon fick busa lite grann. Köpte ingredienserna för fisksoppa som jag ska kocka till imorgon. Det ska bli intressant!
Kisse-maja hoppade glatt in i lådan.

give me some trouble

Sovmorgon idag ~ yippie.
Också vann jag på lotto senast jag spelade, 200kr! Så yippie mig igen. Har lagt in två lottorader idag och hoppas på lite större summa, eheheee. Håller på att sminka mig lite grann och göra mig klar. Jag & Johan funderar på en promenad till lompis men får väl se hur vädret håller sig. Inte så man ids knalla i regn direkt.
Annars har jag också försökt få in den jäkla tunneln - men den vill inte i. Jag kan ha hela töjningen, men tunneln går som inte att vicka in i hålet riktigt. Så, börjar bli hyffsat leds. Vill få i den nångånnnng!

eeehh

Nå, jag skulle checka till mitt nytöjda hål i örat - då jag märker att på det andra örat kommer det blod från det nyaste hålet där. Ja ba "what?" helt jävla plötsligt. Jag har inte ens ont.
Sååå, koka lite saltlösning, tvätta rent - och nu vänta å se vad fan det var. For the record, töjningen är helt fin. Har haft den i nu i två dagar men tunneln vill fortfarande inte helt in. Så, bara å vänta lite till.


Japan - Day 11

2011-04-14


En sista farväl frukost på Nakau innan vi gick mot Kyoto Station för att åka mot Nagoya. Nakau är fan bäst.
Det är också Johans födelsedag! Så det innebär att jag betalar för allt.
Hursomhelst, tåget till Nagoya gav jätte fina vyer och man fick se otroligt vackra berg. Det här är filmat, och kommer en dag komma upp så man kan se. Behöver bara lite motivation att orka gå igenom allt. ehee..
När vi kom fram till Nagoya tog vi taxi till vårat hotell så vi slapp dra våra jäkla väskor - vilket var smart gjort av oss. Det var oerhört långt till hotellet. Haha.
Hotell rummet var väldigt fint faktiskt! Lite kluriga knappar men det är bara att testa å trycka.
Vi gick direkt därifrån till Nagoya slottet som var en jävligt lång bit bort - men det var ju Johans dag och han valde promenad istället för buss eller taxi. Vilket jag sen fick ångra.(hade kramper i benen under natten >>)
Slottet var extremt vackert och omgiven av vackra parker och träd. Också katter som vandrade i skogen och jagade fåglar etc.
Vi gick runt hela slotts gården och sedan tillbaka till hotellet.

promenaden mot slottet


souvenirshop vid slottsgården



Japan - Day 10

2011-04-13

Den här dagen har vi inte gjort mycket förutom att säga "farväl" till Kyoto. Vi har promenerat mellan gatorna, tittat på hus och lyssnat på djur samt tittat på fiskar vid ett tempel.
Också shoppat lite mer souvenirer på Daiso å förberett för morgondagens resa med japanskt snacks - samt Mumindalen kex!


computer time

Så här sitter lill-kissemaja hela dagarna när jag är på datan. Lite klurigt att skriva ibland.
Nu är det dags för lite makeupppp~


Requiem for a dream

Har fixat den här filmen till Fredagsmys! Ett bra tag sedan jag såg den här underbara rullen - och igår kände jag att det är dax att se den igen. Borde föressten köpa den också.
Skulle lägga in trailern på filmen - men jäkla blogg.se ville inte uppdatera det av nån jävla anledning. Hyffsat förbannad är jag då jag lade upp inlägget typ, 16-17 eller nått.
él crappó!

hairdues

Åh, jag är så trött. Men kan inte sova för då försvinner dagen för snabbt. Katten är non-stop busig. Nån som vill komma och trötta ut henne lite?
Vädret är inte det bästa idag men jag kanske tar mig en promenad på 30-45min. Får väl la se. Först ska ja i duschen å sen är de väl dags för lunch eller nått. Gotta make a phone call to my brotha och se vad han pysslar med.. jo, och betala lite räkningar. Och det vanliga leta jobb + lägenheter.
Också checkat lite hårfrisyrer att klippa, men vette fan vad man gillar. Man är så splittrad.

get out

Vart på lite ärenden huxflux - men nu är jag så arg så jag kan döda. nästan. och huvudvärk. Jag ska göra en kopp vanilj thé med honung och hoppas på lite lugnande för själen. Och slå på Buffy. <3 that should do it, 'aiiight!

 


result

Yep - nu ska jag berätta lite hur det går för min bantning.
Jag har följt en App i iPhone som räknar kalorier etc åt mig. Samt hur mkt man bränner ungefär på tex promenad. (Vilket jag har använt mig av.) Så den räknar allt åt mig så jag vet ungefär hur mkt man kan äta per dag för att stadigt gå ned i vikt utan att svälta mig. Jag har hållt mig på ungefär i snitt 500kalorier per dag eller mindre, och vågen visar att jag går ned :D Så yippie me! Synd bara att vädret vart så dåligt att jag inte orkat gå på promenader och fortsatt som jag tänkte mig. Men jag hann gå iallafall lite. Nu väntar jag in de fina vädret.. komsikomsi.

 

Men det känns skönt. Magen känns inte så jäkla uppblåst hela tiden längre. Den känns som jag vill att den ska vara. :)


kjgdjfg@kgjf""oljsg

"Plats 56 av 70". Yey. So much for that dream, right. suck.. Gick rätt fort innan jag inte var på plats två längre.

skön-t

Har anmält oss intresserad av denna lägenhet där vi är, just nu iallafall, ANDRA PÅ LISTAN! TAKE THAT MOTHAFUCKAS! .. men snälla. ge mig den. <3

ålderskris

Jag har panik. Eller, panikångest. Eller nånting. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad, men jag har en känsla i mig som inte stämmer. Tror jag har panik över åldern mest - sen över vad man ska göra med håret. När jag ska kunna flytta från Kiruna. När jag ska uppnå mina mål i livet. När ska jag hinna resa nästa gång.
Vad fan ska man ta sig till. Och tiden går alldelens för snabbt förbi. Helt plötsligt är det nästa vecka och man tänker "vart fan tog förra veckan vägen".
Jävla vuxenliv. Jävla liv. Jävla tid.

Kan inte livet bara gå ut på att alla lever i harmoni och inge stress och arbeten behövs.. JO. Och att det bara är att flytta när man vill och inte behöva stå i en jävla bostadskö i en evighet. Allting är så mycket enklare i filmer.
Man kan inte ens dra ut på äventyr huxflux för man måste ha bokade biljetter, boende and all that shit. Jag ska bli luffare. Om jag blir singel igen, då blir jag fan det. Ska dra till min kära vackra ö nånstans på en exotisk plats och simma med delfiner varje dag. Och bo på stranden i en shaggy shack.

bild från -10 tror jag

for funsies

Jag checkade lite väldigt gamla bilder från Bilddagboken. Jag bjuder på några oldies på mig själv när jag var som mest inne i min passion av vampyrer. och hade lila lugg.
Ska plocka fram vamptänderna till halloween kanske. EHehehee!

och hade vita linser everyday. Webcam på 90talet ftw i kvallan.

eeeh

Var just och hämtade upp 8mm töjare/tunneln. Nu blir de att fortsätta det jobbiga arbetet som är att Töja. off. men ja kommer se schnygg ut <3 nu ska checka lite tattoooooes.

cuddle with the kitten

Idag har jag inte gjort mkt mer än diskat, städat, rensat kattlådan, myst med katten & kollat Buffy.
Skulle promenera, men blev lat. Och min brorsa vaknade inte förrän efter 13 typ. Så, promenaden försvann ur schemat.

 


inspirations

Nu har jag bokat om hos frisören för både klippning och färgning... ojojoj. Känns lite nervöst redan nu. Haft mörkt hår sedan.. jag var 15-16år tror jag. Dags för en förändring, det håller jag med om. Men jag älskar ändå mörkt hår. Det är det vackraste man kan ha enligt mig. Men, ja, lite ändring skadar ju inte.
Om nu inte håret faller av i blonderingen, förstås.. ehehhh..
Håller också på att checka in tatueringar för att jag ska boka en tid nu nästa månad. Själva tiden att tatuera kommer bli till hösten men tiderna släpps nu i Juni.
Spännande, spännande!
Lite inspirationsbilder för hurdan hårfärg jag kanske har om en månad. Just nu kan det bli vilket som helst. Ni får gärna tipsa om vad ni själva skulle tycka jag passar bäst i.


waking up to the dim light of snow

uhhh - hemskt. Maj och det är snö på marken.
Igår kväll mös jag på med Buffy & Despan som sagt.


B-DAY RAMBLES

Ja som sagt så har jag vart hos Mommo & Moffa för att han fyllde år. Jag hjälpte mommo baka två marängtårtor - som var aaawesome - och tog det lugnt. Fick däremot inte en helbild på när tårtorna var helt klar.. jag glömde bort att fota när man kunde äta dom.. så, eh.. det får duga.
Fick också mitt CDON paket! YIPPIE!
Jag har egentligen alla Buffy säsonger, men de är alla piratkopier från typ.. inte vet jag vart polarn köpte dom - typ indonesien eller nått. Men vissa avsnitt fungerar inte, eller rättare sagt inte finns alls på skivan och vissa avsnitt har hoppat runt i säsongen. Och det kan vara riktigt irriterande.
Så efter ett x-antal år med att titta på en ofungerande säsong och alltid bli lika ledsen - bestämde jag mig för att införskaffa mig alla säsonger för att jag ser Buffy säsongen kanske.. 3-10ggr per år.(beroende på hur jag känner mig emotionellt.) Jag älskar serien. Och den är inte töntig.
Började faktiskt se om den nu för nån vecka sedan fast från säsong 3 (för att ja tappat bort säsong 1-2skivorna) och har hunnit in till säsong 5 - men nu imorgon eller ikväll, börjar jag om från SCRATCH och får se mina älskade avsnitt som försvunnit från de andra. åååh det kommer bli så underbart. <3




och lill-kissemaja fick en egen matta från mommo för att hon älskade dom så mycket. :)

Its a bird! Its a plane! No.. Its supercat!

Snart ska jag iväg till Mommo och där ska vi baka marängtårta i Moffas ära. Han fyller år idag och hans mamma, min gammelmormor - fyllde 94år igår. Cudòs till henne!
Min katt föressten är totalt galen. Funderar om man ska ta henne med till mommo eller om man ska strunta i det. Hon är så jäkla vild. Man kan inte ens luta huvudet i soffa för då attackerar hon mitt hår som glider mot soffan typ.
Känns inte så säkert med en flygande katt med klorna och ögonen fast på ens huvud.

dilemma

Nu har jag bokat klipptid - men tog bara tid för att klippa håret. Att färga vad man vill + klippa kostade 900Kr. Så mycket pengar vet jag inte om jag vill spendera på håret. Har aldrig tyckt det är så nödvändigt Egentligen. Men å andra sidan, har jag ibland gått ett-två år utan att klippa håret för att spara pengar och jag har aldrig klippt nå special på grund av det.
Jag kanske borde unna mig lite snyggt hår? Funderar på den här färgen;
Tycker hon är så jävla snygg i den hårfärgen. VAD SÄGER NI?! Ska jag ringa å boka om till både färg/klipp ellleee fortsätta med min mörkbruna hårfärg?


meow

Vaknat och mumsat lite havegrynsgröt och kaffe.
Jag tog mig lyxen att sova lite längre idag. Eller ja, inte direkt mkt längre men iallafall till 8. Det var väldigt skönt :)
Och lill-kissemaja har varit så sööööt inatt! Hon har sovit under min hals typ hela tiden. Och pussat min haka. Så söt. <3


-

nu har jag beställt 8mm tunnel och töjare. im gonna look flyyyy.
och jag som sa att jag bara skulle ha 6mm.. jåjåå. imorrn ska ja boka frisör tid också. dags att hugga bort lite ogräs.

SVIN

Fick kanske in ett virus i min data precis. Vad fan är det för en mening att stoppa in virus egentligen. Man bara förstör för alla. Och när en lägger ut, då ska nästa lägga ut en, och då blir den första angripen ändå - alltså det är bara en ond jävla cirkel era tröga jävlar. OFF.


inception

Jag ska berätta om mina mystiska drömmar.
I kanske dryga halvår eller nått sånt, har jag haft återkommande drömmar om ett Rum. Det här rummet är extremt litet och varje gång innehåller det ett nytt pussel. När man klarat pusslet, kommer man till ett rum där det finns ett Svar.
Första gången jag kom till rummet, gick jag in utan att tänka efter. Jag befann mig i ett minimalt rum. Jag minns inte exakt vad jag hade för pussel, men jag har för mig att det var väldigt trånga gångar som jag skulle tränga mig igenom för att komma till ett annat rum. Men bara av att jag tänkte tanken att trängas där i, ökade min klaustrofobiska känsla och jag vaknar i panik. Ända sedan dess, har jag sett rummet lite här och där i mina drömmar - men aldrig vågat gå in igen för att jag vet vad som väntar mig.
Men häromnatten drömde jag att jag såg rummet igen, och tänkte "nä. den här gången ska jag gå ned. det är bara en dröm ändå." ; så jag blev förd ned i ett svinlitet triangel-liknande rum med Två pinnar och enormt mycket spindelnät - samtidigt som det började att rotera. Först fick jag panik som fan, men försökte sedan lugna ned mig.
Jag pratade med mig precis som jag gör när jag får panik i verkliga livet - blunda, och säga att allt är lugnt. Det är bara jag som gör det värre.
Så, det var det jag gjorde. Men jag kunde inte lösa pusslet med de två pinnarna medans triangelrummet snurrade runt och en massa spindlar - så till slut vaknade jag i panik igen.
Men jag har en känsla av att, när jag lyckas lösa pusslet kommer jag komma till ett rum där det finns svar. Eller kanske till och med, ett "botemedel" mot min klaustrofobi. Att jag har mött min rädsla och är redo att möta det i verkliga livet, eller nått. Men spännande är det.

im in löööve


walkie talkie

Yep. Jag är tillbaka. I made it.
Min stegräknare fuckade sig idag, så stegen blev helt felräknad.. kanske 1000 steg fel eller nånting. Man måste alltså ha den exakt vid höften annars funkar den inte riktigt.. då har man lärt sig det iaf.
Idag drog jag med mig min sämre kamera på promenaden och jag experimenterade lite med redigering, så vissa bilder ser lite annorlunda ut.

sen blev de Coop med mommo där jag shoppade mat och underwearrrzz...köpte först också ett linne,
men priset var lite annorlunda än jag trodde så jag fick lämna tillbaka på en gång. Så nu är jag
ledsen i ögat för att jag fick vara helt vuxen å lämna den. Huuee...




Vojne

Kaffet i handen, stegräknaren omställd, mini-smink på (så folk inte tror att zombies har vaknat till "liv"), kissemajan har fått mat och bus - nu är jag snart på G mot lompis.


WORK IT

Nu har jag planerat min morgon för imorgon! - svart kaffe + promenad till lompis. Där ska jag fika hos mommo, och sen vandra tillbaka hem och ta en dusch. Efter det blir det aktivt letande av jobb i både Kiruna & Stockholm samt bostad i Sthlmmmm.
Det känns skönt :) Hoppas bara jag lyckas hålla i den här nyttiga stilen i mer än en vecka så man kan se lite resultat... jo, och jag vågade inte skriva min vikt tidigare. Vet inte om ja nånsin kommer våga. Även om det egentligen inte är nått att skämmas för, det är bara en siffra.
Men så är läget.


other useless info;
Min lilla-kissemaja är sötast i världen. Köpte moffas födelsedagspresent idag. Thai är gott.


oops I did it again

Råkade visst somna två timmar med lill-kissen i soffan..


Somliga går i trasiga skor

JEPP! Idag är jag stolt över mig själv. Så det så. Jag drog på mig mina favorit trasiga skor och drog på en promenad själv. Promenaden tog väl sammanlagt ca 45min och ungefär 5600 steg. Ja har hört att man ska gå ca 15 000 steg per dag för att man ska gå ned i vikt eller nått. Ungefär 14 000 steg går jag när jag jobbar varje dag på FAB. Så om en månad när jag börjar jobba igen - BOOYA! Det var ju där jag gick ned ca 5kg för två år sedan. så..yeah   ;)
Nu sitter kissen och myser med mig framför datan. Hon fick nyss en skål mjölk så hon e en glad tjej.

healthy me

bild från höstas 2010 tror ja

Jag ska ta och göra mig klar för en prommiiiiis nu. Kanske blir å knalla runt 12-13 tiden. :) wiee. Hoppas bara vädret blir bättre. Nog äre typiskt att när man väl bestämmer sig för nått "aktivt" så blir vädret sugit.

movienight

sliski-pecka

Vi hann gå igenom tre filmer bara, men det var trevligt ändå :D    Det blev; Silent House, Diary of the dead & Kick-Ass.

yeah but.. yeah.

Jag kommer fetta på mig så OERHÖRT idag.
Morsan kom också förbi med en marängtårta - och jag är så förbannat svag mot marängtårta. Det gick inte att bärga mig.
MEN. Jag har bestämt mig riktigt hårt. Kanske försöka köra bil mindre, och det faktum att bensinen är så dyr borde vara motivation nog. Åtminstone försöka ta 20mins promenader en gång per dag. Min brorsa har börjat träna, så imorrn blir det att kanske ta en promenad med honom. Sen har jag Felicia som också är pepp på promenader - DET HÄR SKA NOG FUNKA DEN HÄR GÅNGEN.


miss kitty fantastico VS black panther

Morsan kom förbi med stora kisse-maja idag och våran lill-kisse gör sig mallig~ sötnöt.

SIPSI MED DIPPI

Har just vart å shoppat exakt det som jag inte skulle köpa - sipsi med dippi.
Min bortförklaring lyder; Det är inte ofta man har filmkväll nu förtiden. Då kan man lika gärna njuta för det lär inte hända på månader igen.
Men jäkla varmt väder ute :) Lite blåst å så, men helt klart mysigt. Drog på mig mina favvo strumpisar igen och njöt av promenaden till Coop.

shop till you drop

Nu äre dags för lite DVD handlande! För första gången på hur länge som helst.
Känns lite trist att man inte köpt det som är ens passion i livet, men ska man spara pengar så krävs prioriteringar. Och så är det bara. Men nu är det på tiden att jag unnar mig lite underbara grejjer. :)

såg föressten Wake Wood igår - men jag vet inte riktigt vad man ska tycka om den. Det var en bra idé men .. tycker inte riktigt att de använde sig bra nog av det. Så jag köpte inte riktigt allting.
Men någolunda OKEJ att kolla igenom.

dessa skall ses

... nån dag nu i helg.


AND I FEEL, LIKE I JUST CAME HOME

Suttit med en kopp kaffe med brorsan och nu funderar jag på vad fan man ska göra.
Det är ju fint väder så man hade velat promenera, men 1. Har ingen att gå med då folk ska till TT. 2. Jag är slö.
Så det funkar ju inte. Imorgon blir det iallafall trevligt med thaikäk och en massa film + trevligt folk :)
Nu ska jag gå å väcka lill-kissen för hon är så HIMLA SÖÖÖT.


@Food.Coma

maten blev awesome. Jag är fan bäst.

laundry day

De mest attraktiva kläderna jag äger.
Nämen, det är min tvätt-outfit idag. Ser förjävlig ut.
Råkade också färga mina trosor rosa - woopsie.


WAKE UP


Vaknat 7 och börjat tvätta. Känner mig som en zombie och ser ut som Mario 0:37

kaffe diet ftw

Läste precis att svart kaffe på morgonen + powerwalk i 45min = bra förbränning. Om jag ändå vore en morgonmänniska så jag hade orkat vara så duktig på morgonen..nån vacker dag kanske.
Hursomhelst - har börjat minska på maten. Jag mår illa. Imorgon blir det kyckling med en massa grönsaker och ris. Det ska bli gott  :)
Imorgon kanske jag tar mig modet och skriver ned min exakta vikt här, bara för att jag ska måsta fortsätta och vara duktig med maten och visa att jag går ned. För annars är jag ju en loser. Men vi ser ju. AAAH.


Bjuder på en awesome kort film


Till och med min katt satt precis och kollade på filmen här framför datan. Hon tyckte mest om duvorna som flög :)

Vart på coop precis. När man bor själv känns det som att man handlar hela tiden, haha. Även om vi planerar våra köp så åker man dit var tredje dag för att köpa mjölk eller nått annat litet.
Det kanske är ett tecken på att vi INTE planerar bra? hehehhh..



I have this crazy idea..

av att bleka mitt hår. Passar jag bara i mörkt eller skulle ja kanske passa i blekt hår?


lonely gal numbero uno


Herregud så plötsligt mycket folk det kom här hos oss nyss. Från en ensam jag och kisse, så kom brorsan på kaffe - kort efter det kom Johans farmor & farfar, och efter det kom Johan & Alex.
Helt random mycket folk. Man är inte van, haha.

ålderskris

Jag slits itu av mina egna tankar, likt trädets själ när det tas bort från sina rötter.
Drömmar och tankar om vad som kunde bli och vad som är; krigar gentemot mina fantasier av otillfredsställda visioner. Vad jag ser idag och vad jag vill se är fortfarande detsamma med det var inte mina tankar som förändrats.. Det var min spegelbild. Helt omformaterad av samhället som fått mig att glömma det fantastiska.
Jag önskar jag kunde se in i framtiden och skåda vad som väntar mig i mina älskade paralellvärldar.
Men jag vet att ni finns - därför att jag fortfarande minns..

DOODIE

Då har man diskat, städat, sopat och busat otroligt med katten. Nu är det fint igen, fast det var inte så fult till att börja med.


lite morgon text

Berätta sju sanningar om dig själv:
x Jag trackar konstant ned mig själv.
x Jag drömmer mardrömmar nästan varje natt.
x Jag är starkast när jag är singel. Det sägs ju att man blir starkast tillsammans, men i mitt fall verkar de inte stämma. Jag blir bara vekare för varje dag som går.
x Jag ÄLSKAR att dansa.
x Jag har varit nära att dö drygt 3-4ggr. Det får mig att undra om jag verkligen borde vara vid liv.
x Jag skulle gärna vilja ha en rejäl fight bara för att få känna hur det känns att slåss. Slagen har jag ju blivit ett x-antal gånger men jag har aldrig slagit tillbaka.

Sex sanningar om hur du var som liten:
x Blyg som FAN. Jag var ungen som satt under trappen hela dagen med dinosaurier tills jag blev hämtad av pappa.
x Livrädd för att knacka på andras dörrar. Också för att ringa i telefonen.
x Spelade ALLTID tvspel när jag var hemma. Det var tvspel eller film som gällde. Det var mitt liv.
x Jag var mobbad under större delen av min barndom och problem i hemmet.
x Jag var kallad dum. Fick också smeknamnet "Stinky". Assholes.
x Jag hade bästa fantasin av alla ja kände. Lite creds måste jag väl få.

Fem sanningar om mitt kärleksliv:
x Har haft två riktiga förhållanden, varav det ena är jag i just nu.
x Dirty!
x Flirta är min specialité.
x Som singel tänker jag; Gör vad fan du vill utan att bry dig om vad andra ska säga.
x Som upptagen tänker jag; Jag är fan bästa flickvännen ever.

Fyra sanningar om mitt familjeliv:
x Dysfunktionell, men ändå fungerande.. egentligen.
x Min brorsa försvann en del av mitt liv, då jag alltid undrade vart han var. Skulle behövt han under mina mobbningsdagar, kan man ju lätt säga.
x Antar att jag har problem med både min morsa & farsa.
x Min pappa var nära att dö i gruvan när jag var liten. Tror det var anledningen som gjorde mig klaustrofobisk, vilket jag är fortfarande.

Tre sanningar om mitt vänskapsliv:
x Jag har inte många vänner.
x Jag önskar att ja hade lite mer tjejvänner, för en gångs skull. Saknar lite de där girltalk med en hög av godis och chickflicks.
x Folk tycker jag är konstig av nån anledning. Antar det är varför jag inte har så många vänner. Men jag är snäll!! Jag lovar. En av de snällaste polare man kan ha. Fråga Klaggen. Eheee..

Två sanningar om min personlighet:
x Om jag börjar tänka på nånting kan jag försvinna totalt i det. Jag överanalyserar nästan allting i mitt liv. Vilket gör livet mycket svårare än det behöver vara.
x Men skräckfilmer, och hela de där shabanget. <3 när jag var liten var jag också en liten witch. Formler and stuff, lite småtöntig men väldigt roligt! Ser spöken varje dag. Åtminstone tror jag att det är spöken.

En sanning om detta testet:
x funsies men klurigt

oh yä oh yä

Nu har Klaggen vart förbi på en kopp peach & mango te samt lite souvenir-givande och nu äre dags för ett glas fil och lägga sig i sängen. Det har också snackats om eventuell filmmaraton med thaikäk nu i helg, så ni som är sugen; SIGN UP :)

Nä. Idag är jag glad - bara väldigt trött.
Gonatt!


I WANT SHORT-SHORTZ

checkar in lite eventuella cribz i min fina spiderman tisha från Japan.



måste bara klämma in den här


minns hur jag dreglade innan spelet hade kommit ut.
Jag måste fan ta å fortsätta spela de, är ju nästan i slutet tror ja. Bara så jävla svårt att man vill slita sönder sin hud varje gång man slår på det.

boots are made for walkin'

På g till farsan med lillkissen å vara ute medans Johan byter däck på Nissan.

födelsedagskalas

Linus fyllde 3 År :)

Emilia

Linus & Isabella leker med den nya tavlan som Linus fick i present!


life is all about food.. and television

Jag igår kväll innan min lycka av nyttiga snacks & despan. Trött som aldrig förr men det var nice ändå. Lite trist att alltid se den själv för Johan somnar alltid i första pausen. Lame.
Det här med att gå ned i vikt suger. Jag blev sjukligt fest sugen av nån anledning. Kan bero på att jag provade ett par kläder igår från Japan jag inte haft tillfälle att använda än och som man kan ha på fest...

MEN NEJ.


om jag kunde dansa sådär hade jag fan älskat mig själv



bring me the cake, please

Kom just från kalaaas, men jag ids inte redigera mina bilder just nu så de bilderna får komma upp imorrn istället. - och förhoppningsvist lite bilder från Japan också. ^_^ Nu är man helt slut som vanligt igen. Ska bli skönt att sussa-lulla. Även om det betyder lite mer mardrömmar. Men dom är nödvändiga nu när jag snart ska fortsätta mitt nya manus igen! Så bring me the nightmares.
Men snart är det DESPAAAN!


tim burton night!! or whatever

En figur jag köpte i Japan

Så, jag har funderat på en Tim Burton maraton kväll, eller zombiekväll, eller whatever-kväll nån dag i framtiden. Kanske nu i helg beroende på om inget annat sker, men alla ska väl supa. Nån som känner sig manad??

 

 


jaajaaaa

Ditt namn? Cindy
Födelseår? 1990
Hur Lång är du? 1.54
Spelar du något instrument? Nej. Jävla fittstan har inte fiolkurser.
Dina första tankar när du vaknar? Vad är klockan?
Vart befinner du dig just nu? Datarummet.yes, fancy.
Biter du på naglarna? Ja och jag hatar det. Försöker sluta konstant.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Öööh, tror de var rosa med vita ränder.
Har du några husdjur? En katt.
Är du singel? Nopes.
Vem är snyggast? Johan
Vem vet mest om dig? Ingen
Vad vill du ha just nu? En fettsugning.
Ditt mål i livet? Att vinna på lotto så mkt att ja aldrig behöver jobba igen.
Rädd för? Poltergeist. Och sånt. Att bli instängd också.
Hur gammal är den äldsta person du kysst? haha! öh, jag minns inte. nått över 20 då jag var 19.
McDonalds eller Burgerking? MackeDonkeeen
Sjunger du? Jo, lite disney tunes då å då kanske.
Vad har du för skostorlek? 36-37?
Vill du gifta dig? Jaaooo
Kommer du överens med dina föräldrar? Vet inte. Hela våran familj är rätt så dysfunktionell. Tror inte nån kommer överens.
Din hårfärg? Blond egentligen, men färgat mörk brun.
Skor du hade på dig idag? Mina trasiga favorit skor.
Vad sover du i? Helst naken, annars med trosor bara.
Kläder du har på dig? Marinblått linne, gråa byxor och en mössa.
Favoritårstid? Ingen aning.
Favoritmat och dryck? :(( för svårt. älskar mat för mycket.
Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå
Hur svarar du i mobilen? Hallå
Sov du ensam inatt? NÄPP!
Vad gjorde du kl 08 imorse? Chilla i sängen å busa med katten.
Vad var det senaste någon sa till dig? "Här är mercan"
Druckit idag? Oboy, vatten, mjölk
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet
Godaste glassmaken? Sorbét hallon & melon.
Drömmer du mardrömmar? Ungefär varje natt.
Favoritklädsel? Byxa med skjorta
Favorit godis? Lakrits
Hur många kuddar sover du med? 3st
Längtar du mest efter just nu? Att gå ned i vikt, kanske. Eller få ett jobb? ehe.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Potatismos
Saknar du någon just nu? inte direkt
Snus eller cigaretter? Inget dera.
Vill du ha barn? Nån dag kanske
Längtar du till din nästa födelsedag? NEJ.
Är du blyg?Jo, men jag försöker att inte vara det.
Tycker du att du har fin dialekt? Inte vet jag.
Tycker du om fester? yepp, I sure do.
Har du använt någon hårprodukt idag? Nope
Vad har du för planer till helgen? Får la se. Hålla mig borta från krogen kanske.
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? 18
En bra film? I-see-you.com   var den senaste som är sevärd.
Vem får en kram? Helst ingen.
Vem får en puss? Johan.
Sprit, cider, vin eller öl? Sprit
Hund, råtta eller katt? Cat-power så klart.
Tycker du om din pappa? Sure

say; meow


 


sömn & dröm

jag är så jävla trött. har tagit eftermiddagsnaps två dar i rad nu. Somnade nästan igen för en stund sen till och med. Vet inte vad det är som fått hela min kropp i obalans. Kanske Jetlag, men inte så här länge borde de vara. Men jag misstänker våran lilla kissemaja som busar som aldrig förr i sängen, när man ska sova. Nattdjur.
Hursomhelst är jag helt slut.
Drömde som vanligt mina spöken/demon drömmar. Den här gången var det ett barn som var en poltergeist på övervåningen av ett hus jag befann mig i. Hon jagade mig rätt mycket, och folket i mitt umgänge tvingade mig upp till den jäveln ibland också.
Vilka vänner, right.

Jag vågade mig till vågen idag också.(eheeeehh. get it?) Har börjat få en sån jävla ångest när jag ser HM modellerna för de nya bikinis 2011. Off.  Jag kan ju säga att bantningen is totally on.


ibland stannar jag upp och tänker; vad fan hände?

Har just vart på coop och köpt lite små nödvändiga saker som potatis, kakor & kattmat. Kakor är visserligen inte nödvändigt, men det är kul å bjuda när folk kommer förbi. Morsan & min moster tänkte komma å checka lägenheten och lill-kissemaja på tal om det.
Bra med cookies.

Japan - Day 9

2011-04-12

Off. En extremt tröttsam dag.
Det är endast ren auto nu när jag skriver - för jag vet att jag måste. Annars glömmer jag. Hursomhaver, vi har tvättat idag! Det var listigt med japanska tvättmaskiner. Men vi fick hjälp, haha.
Efter det har vi shoppat de sista souvenirerna och sen, hör å häpna, frågade vi efter tips för vart man kunde gå av tjejen som jobbar på hotellet. Då hon nämne Gion. Vi sa att vi hade varit där, men att det inte såg ut som vi trodde.
Men inte så konstigt då, för det var inte rätt ställe! Vi hade hamnat på nått annat ställe å trott att vi var rätt. Min guidebok jag köpt hade lurat oss totalt. Det var rätt skämmigt.
Så vi for iväg mot det riktiga Gion och hamnade i en helt underbar park! Där drack folk saké och öl, hade med sig små bento boxar med mat etc. Det såg så sjukt mysigt ut!
Vi fortsatte att leta efter Gion ett par kvarter. Och när vi kom fram så var inte det heller riktigt som vi hade tänkt oss - men åtminstone närmare för vad man trodde. Men det var extremt litet. Bara en liten väg typ.
Här nånstans gick vi vilse och gick ett par mil (kändes det som) men sen kom vi till bron vi passerat med buss tidigare, så vi gick över och hamnade i shopping distriktet vi vart i tidigare.
Sen drog vi tillbaka till Kyoto station för lite fotografi och insåg att man kunde komma sjukt högt upp. Det var läskigt, och det gick inte heller att få med på bild hur högt vi faktiskt var.

Gion


-

eftermiddags naps är en ond cirkel - men ack så sköna.

say whaaaat

åh. äntligen.

NU funkar blogg.se igen. Eller om det nu ens var nå fel. Men inga av mina inlägg har kommit in som jag lade in igår eftermiddag. Så, ni får läsa dom en dag försent. Inte för att ni bryr er om det egentligen.
Och ja, jag skriver på svenska igen. Det kändes skönt att göra det. Har blandat så mycket engelska och svenska sen man varit i Japan att jag är helt snurrig - antar att ni märkt att mina japan inlägg, har det stått "Day 8" tex. Men resten av texten är på svenska.
Också i min egen japan dagbok har jag råkat skriva hela inlägg på endast engelska. Lyckat.

Idag har man redan hunnit städa hela lägenheten - det känns skööönt. Allting rent. Nu kan jag ha fezt igen. Men det ska jag ju inte. För jag ska ju gå ned i vikt. Huu..

här har ni en bild då jag hade lugg. Ska man igen? Ska man inte?
. jag är nog hetare med längre lugg.

Japan - Day 8, part two

2011-04-11

Efter Kaiyukan akvariet, drog vi till Osaka Castle - som var besvikelse i sig.
Det var coola grejjer där inne, som äkta samuraj kläder och svärd - skrifter från hundratals år tillbaka.. men det jag verkligen ville se var ett tvättäkta slott - vilket det inte var.
Det hade brunnit ned ett par ggr, samt byggts om av olika kejsare eller nått liknande. Så när man kom in i slottet var allting modernt och inte alls gammaldags slott som jag var ute efter.
Efter det drog vi tillbaka till Kyoto och tog en snabb kvällsfika på vårat favoritplace, Nakau för lite lax å ris.

utsikten från slottets topp

Nakau - där vi alltid åt mat. Där inne just vid fönstret brukar vi sitta. ^_^


relax


baoo

on my way to dads place with the kitty -
it just might be barbeque time!!
anyway, I've decided. No more alcohol for a month. (maybe). Im getting so god'damn fat because of it.
I remember those days when I was 18 and drank all the time and gained about 5kg. uhh, im on my way there again.
BUT NO!
Not this time. Not again. Im getting on a diet. After the barbeque, of course. eheee


blast some brains out

Gonna check this out. Hope its good!


kitty on adventure

We took the little kitty on her first adventure outside here. :) She was so brave when a dog came, haha. She climbed up on Johans shoulders. ^__^


morrrnnning!

Yeah so! Its mine and Johans 2 years anniversary today :))) <3
So cosy to wake up with the little kitty in our bed. She was laying just by my face and licked my nose. Haha. So cute.

So, its a happy day! :D That needs coffé. ehee

those rare days


Japan - Day 8

2011-04-11


Idag var en lång dag.
Det började med att vakna tidigt för att hinna duscha och sedan iväg med railway till Osaka.
Det var rätt lätt att komma till Osaka, däremot att ta sig därifrån till dit vi skulle var en annan sak.
Det tog länge att htita men till sist fick vi hjälp av två män som arbetade på stationen. De berättade också om ett bra rabatt-grejjs för Kaiyukan och resa hur mycket man vill inom Osaka för en dag.
Sedan bar vi iväg med fina instruktioner till akvariet!
Det var otroligt snyggt! Dock förväntade jag mig ett långt rör man kan gå under hajar och fiskar, men för det måste man nog till det absolut största akvariet på Okinawa..  det får bli en annan gång. Helt klart värt besöket.
(mer bilder från Osaka denna dag kommer upp i ett enskilt inlägg)



HD film från vistelsen. :)
Kolla gärna från youtube sidan för att få en bättre bild. Eller ändra själv till HD genom knappen på bilden.

Japan - Day 7

2011-04-10

Solen sken idag! Vilket var skönt då det varit regn & moln de senaste dagarna. Under dagen måste de blivit minst 20+ för jag höll på att koka bort även utan jacka på.
Vi knallade runt i Aeon Mall igen, lite överallt och sedan tog vi en fika på dryga 170kr. För två personer, men det var oerhört gott!
Efter det gjorde vi ett andra försök till Gion & Kiyomizudera. Den här gången lyckades vi.
När vi kom fram var det sjukt mycket folk vilket var trist. Men det gick ju ändå.

Att se Kiyomizudera med egna ögon var extremt coolt. Gion däremot, var inte alls det man tänkt sig.
Det tråkiga var att jag hade verkligen fel objektiv för att fota vid Kiyomizudera.. så alla fina bilder ligger på Johans kamera.

 


Japan - Day 6

2011-04-06
Idag har vi mer eller mindre inget att göra så vi bestämde oss för att chilla och se vart dagen för oss.
Efter den vanliga frukosten av lax & ris, knallade vi till posten men det var stängt under helger.
Vi vandrade åt det ena hållet vi inte gott mot, men dit fanns inget intressant. På eftermiddagen tog vi oss en kaffe med en rabatt kupong vi fått av gatu-folk. Kaffet var helt OK men nog har man haft godare.
Sen huxflux hittade vi till två nya shoppingcenter. Där hittade jag en ny jacka!
Den kostade dryga 300kr.

--



Its been a weird night, haha.
The kitty has been sleeping with us all night, but she also wanted to play in bed. So, she ran around attacking us on the cover until she tired herself out. Well, we played with her too.
Who wouldnt, shes adorable!
anyway, four cups of coffé this morning and more shall there be. Also a mid-day nap perhaps, hehehe..

Japan - Day 5

2011-04-08

Vi begav oss till Daimaru för att hitta en jacka, specifikt till Johan. Men när vi kommer dit, efter ett par felsvängar, var det ett shoppinghus för de med mer pengar. Om ni förstår vad jag menar. Chanel, Gucci- affärer etc.
Så vi vände snabbt och hamnade i ett rejält långt shoppinghus, eller gång.
Det fanns sjukt många gånger och svängar. Vi hittade lite kläder och småsaker. Lätt mer värt än det vi först kom för.
Sedan åkte vi hem & skrev vykort för att sedan dra till Kyoto tower för mer shopping.
Och till sist till Yodobashi center där det fanns kap! Strumpbyxor etc. En värd dag trots regn.
Nu blir det nudlar.


Söt kattskål för 10kr samt världens coolaste kortlek för dryga 75kr


KITTY

We got to take home the cat today!! :)
We thought it would take time for her to get comfortable, but almost directly after we let her out she wanted to play with some mouse-toy.
She was so cute! She thought the mouse was real! T_T <3


gonna go meet this little cutie today


darn it


ohh, how I wish ...

wakey wakey

God, I love to sleep.


Yesterday was very nice. Good food, nice company etc.
Tho it left a whole lot of dishes that I've been attending to this morning. But its almost all gone so that the apartment can go back to normal. Also been checking on a few facts about starting your own buisness. Maybemaybe! Buut soon its coffé time!~

I havent had time to edit any pictures yet but here is one anyway.
Taken on 2011-04-07

Japans cute roadblock-thingies


just get out

Uhh - im so mad lately. Or well, emotional. Rollercoaster.
From Iloveeverything to Iwisheverythingcouldjustdropdead.

Anywayyy, soon its time to get the cooking started. Boil some rice, cut some cucumber, slice some new bought salmon.. It's all good.


Japan - Day 4

2011-04-07



Idag på våran 1 år och 11 mån firande, gick vi till Filosofens promenad, som den kallas.
Efter att ha klarat oss igenom det högt komplexa busstur (som nämnt förut) kom vi äntligen fram till våran station.
När vi klev av bussen var det många människor som sa "oooh!" för alla vackra ljusa träd som fanns vid vägkanten.
Träden var så otroligt vackra så det gjorde hela resan värd att vänta nästan ett år för att se.
Filosofens promenad var på ungefär 1.5km långt - men det kändes inte så långt som det var. Man bara tittade runt överallt och fortsatte gå som på autopilot.
Längs promenaden fanns också små souvenir shoppar om man ville ha ett minne därifrån. Jag köpte lite, men minns inte vad det var, haha.


Vi gick också till Ginkakuji templet som också var väldigt vackert. Dock inte lika stort som Fushimi Inari.
Det här templet kostade däremot, ungefär 50kr eller nått sånt för inträde.

Folk kastade in pengar för önskningar


kittymissy

Yeaaah so I just woke up. At 9am!!! Halleluja to me.
I've been having jetlag since I got back from Japan and so, waking up at about 6am every morning. Which sucks.
But today 9! Yehaw.
More Errands to run today. We're gonna go buy the last things for our kitty and also run to the store to buy salmon! I accidentally forgot to put the salmon I got yesterday in the freezer.. I think it would be kinda bad to serve possibly-bad-fish on my Sushi dinner that Im making to my family today..
So I need more salmon.


Japan and other updates will come today!

Insidious

I just saw this bastard - and I gotta tell ya. It kinda freaked me out
from time to time.
Watch it


vah

jag är uttråkad. så här kommer en till update. på svenska.

Idag har man vart förbi arbetsförmedlingen ännu en gång. fan så leds ja börjar bli på dom asså. Jag var där för att skriva in mig till arbetsgaranti-skiten igen.
Efter de drog ja å johan till bumerang och köpte oss två hyllor. Det kommer bli nice tror ja. De ska bara målas om först.
Sen drog vi och shoppade kastruller och en vatten kokare. Jag fick köpa mig en hårtork också.
Vi har hållt på och möblera och städa som tusan sedan vi kom hem från Japan. Anledningen är för att Johans morsa har plockat upp sina möbler och prylar, och det gjorde vårat place lite miserabelt.
Det såg lite.. ja, deprimerande ut. Så då fick vi dra å shoppa och möblera om litegrann.

Man blev vuxen. Lite mer iallafall.
Men nu är stället helt perfa efter ett par timmar av aktivt städande och dansande till bra musik. Jepp, Johan har fixat så man kan lyssna spotify genom högtalarna i vardagsrummet! Mmmm, hej fest.
Snart kanske vi ska dra å hälsa på våran kissemiss! Om Johan inte blir allt för sen, förstås. Annars måste man ta det imorgon eller övermorrn. Mycket att göra.
Söka jobb och lägenhet ska man också göra. Jikes.



Japan - Day 3

2011-04-06

Dagen började med att vi skulle till Gion & Kiyomizudera templet - men vi satte oss på bussen och såg en högt komplex bussystem - på japanska tecken och en japansk talare. Jippie.
Det slutade med att vi inte hade någon absolut aning om vart vi var eller var på väg, så vi åkte hela bussturen runt i Kyoto i cirka 1.30min.
Efter det bestämde vi oss för ett säkert kort och drog till Aeon Mall.
Där inne låg sjujädra många butiker. Däremot hittade vi inte så mycket. Och det var inte mycket mer än det som skedde idag, haha.

 

Lösögon fransar, Fanta Honey & Lemon och en jordgubbs mjölk


work it, bitch

CLEAN CLEAN CLEAN


Japan - Day 2

2011-04-05

Nu har vi somnat & vaknat i självaste Japan.
En helt otrolig känsla som inte kan beskrivas bättre än "orealistiskt". Både jag och Johan sa ett x antal gånger medan vi låg i tatami bäddarna med japansk tv i bakgrunden; Vi är i Japan. Hur sjukt är inte det.

Första hela dagen I Japan letade vi efter ett shopping center, men vi hittade aldrig dit. SÅ vi valde att dra till Fushimi Inari. Det slutade med en underbar dag!


Det var så otroligt vackra ställen. Folk som bad, ringde i klockor efter att de önskat någonting etc. Väldigt fina souvenir shoppar också där jag köpte mig en egen Maneki Neko katt.
Hela Fushimi Inari var byggt på ett berg. Det var väldigt svårt att hitta rätt med alla gånger, men vi hann se nästan hela berget. Efter många cirklar kom vi högre och högre upp, samt flåsande två ungdomar utan kondition.
Efter en bit stannade vi och jag köpte en glass för 35Kr. Jävla rån. Men god var den.
Människorna var alla trevliga och hälsade på oss medans vi gick.
Det fanns träd så högt ögat kan nå. Fåglar överallt i skogen som studsa runt efter mask. Och tom katter hängde i skogen.
Det fanns mer bilder men de kanske kommer upp en annan dag istället. :)


De här var till för att man skulle hälla vatten över händerna innan man gick in och
bad, etc.



De här gångarna var as coola. De såg ut som en ingång till en annan värld. Typ skåpet i Narnia eller
nått.

Här nånstans fick jag nog. Det var här ja köpte glassen. ehee..

Den här dagen var min absoluta favorit på hela resan.



woah

So I was out this saturday, so all the day of Sunday - I was completely hungover. Uhhh, now I dont need to party for the next month. I hope.
I was puking from 8am to about 4pm. It was not fun, I can tell you that. But now im good again! I have some errands to do today but hopefully I can manage to edit some pictures and put up another day 2 from Japan.


RSS 2.0