.. and another glass of rum, and another, and another one after that

xoxo bitches


workoholicalcoholic bitch

Kom nyss hem från jobbet - känns tungt.

Har kommit upp i 215h denna månad. Praktiskt sett jobbat 12 dagar sträck, vila två dagar, 12 dagar sträck, vila en dag. Det.. nä. Måste ta å lugna ned mig nu. Ska försöka få ledigt tills tors-fre och ta långledigt.
Känns som att min själ inte är där den ska vara, och personen som är jag bara försvinner. Det har nog inte med att jag arbetar mycket med att göra, men det är nog någon slags faktor i det hela åtminstone.

Nåväl, ska dricka lite mer rom & cola innan jag ska försöka sova. Lyssna lite Lana Del Rey och känna på lite ångest.

ps, varför känns det som att Alla människor ska ut när man själv jobbar? Jävla as.

 

från jobbet idag

miss anger issues

Jag är så förbannat arg just nu att om jag inte lärt mig kontrollera mina känslor så jävla bra, hade jag kastat ut nånting genom ett fönster. Kanske till och med mig själv.

Jävla fittdag. Jävla kukvecka. Aldrig kan saker och ting för i helvete gå som det ska. Fittgud.

hmpf

Blev lite rom med Fredrik igår kväll. Det var trevligt, men synd att det tog slut så fort. Såg på Mall Cop igår, och den är ju rätt rolig. Nu idag, har jag ångest över en sak som kanske inte är lämplig att skriva till er läsare.
Men en ångest som ni förstår åtminstone. Så mycket vet jag.
Har inte heller kunnat sova så värst bra. Livet har snurrat, törstig som en gnu har jag vart, hjärtklappningar och mer konstiga grejjer. Drömde lite lätt om zombies där nånstans, så lite blod fick jag känna på som har gett mig lite boost denna morgon.

Utöver det blir det 10h jobb om två timmar, och jag hoppas på en problemfri arbetshelg med lätta bokningar. yeahhhh

weekend snacks for work

goin' to drown a sorrow or two


'AND A BOTTLE OF RUM!'

Done. Check. Finito. Aaahhhh, fredagen är gjord.

Har vart förbi systemet och köpt mig en flaska rom som jag ska njuta av ikväll. Lite tröst för att jag inte kan dricka under helgen.. vilket känns oerhört hårt. Jag ska inte ljuga, jag är nära å supa mig as full ändå. Men.. är man lojal så är man. >> off...
I det stora hela har dagen vart rätt skön. Fika på jobbet, min favorit; marängtårta med hallon.
Blivit bjuden att åka med på hundspann om en-två veckor. Och mina timmar är över 200, och en dag kvar imorgon på 10 h. Feels gut, gut.
Såg på gamla goda filmen Thirteen igår. Den var lika bra som jag mindes den.

 


oioioioi

Har inte känt mig så här trött sedan skoltiderna då man hade mer eller minde insomnia.

Ska nog ta vara på min sovmorgon imorrn. Känner mig halftdöd. Men något som gav mig styrka upp ur sängen är att det ska bli fika på jobbet idag - he-he-ha. Mjaja, nu ska ja gå å hämta min kaffe med extra koffein i, och börja njuta av den här fredagen!'A Deadly Obsession'


"I push the boundries of right and wrong
My body is failing, yet,
I've never felt this strong
It has become a drug of mine,
it makes me feel oh so perfectly fine
Addicted to depression,
a deadly obsession
I need to push it further,
I've seen you do it, I've seen you murder
Come kiss me here in the moonlight,
drain my blood and let me share your sight
"

there was a time, when I fucking rocked that game

Har snackat lite om gamla goda Wipeout med en på jobbet. Förr var jag så beroende av spelet, och jag var faktiskt väldigt bra på det. Undra hur bra man hade vart nu.. kanske måste ta en runda här nån dag.I felt.. at ease... BUT I STILL WANNA GET WASTED

Idag har varit en sån där dag då hjärtat varit i halsen och nästa stund tillbaka på sin rätta plats - någonstans vid lungorna.. eller hur? Iallafall, det har känts både skönt och kaotiskt. Jag fick de absolut sista planerna inför hur jag ska jobba inför sommaren. Det visar sig att jag har fullt ansvar hela tiden.

De litar ju iallafall på mig om man säger så. Lite nervöst, men jag känner mig samtidigt personligt stark. Hur cheesy det än lät just där i era huvuden, så är det sant.

Det känns som att jag kommit en lång väg från att vara en liten blåslagen, mobbad tjej som inte tog för sig, till att faktiskt våga ta tag ännu mer i saker som har med ansvar att göra, och inte bara kaxa mig å försvinna i mörket. Jag må vara the outsider fortfarande, men jag är det med stil. HAHA off, jag är en tönt. Peace out

 


for the honor of a new custom story

"AAH! WHO DID THAT?! WHO SLAPPED MY BUTT?!" - hilarious

PS, 6:03im so wired, man

Längtar till helgen. Behöver sova lite längre än till halv sju, känner jag.
Ska möta upp med en resebyrå idag på jobbet. Jag lär väl göra bort mig. Hoppas att jag inte tappar maten i golvet som jag gjorde igår, det vore ju.. classic Cindy. En hemsk sak.
Nåväl, bara att skratta i sånafall och gråta när man kommer hem, haha! Men det ska bli kul iaf. Prata lite riktig engelska med engelsmännen, and what not.
Minns inte vad jag drömt inatt heller, så det kan ju ta sig.


 


gotta share my bro

http://bloggar.expressen.se/lars/2012/03/kranika-darfar-ar-pewdiepie-sveriges-hetaste-internetstjarna/UNDERBART!

eyyy LETS GET WASTED

Sjukt sugen på att dricka - det bara kryper i min kropp hur jag vill dricka och bara leva. Kanske solen har något bra för sig, kan man dra lite good old days och däcka i en park denna sommar kanske. Mmmm härligt. Någon som är frivillig? Det enda som suger är att jag jobbar helg nu. >>
Gör inte desto mer än försöker ta en dag i taget. Erik ska komma förbi för lite muvietime, och det blir Benjamin Button idag! Kanske man hinner slänga in lite spel.... nä antagligen inte, men damn, jag är skjutsugen.
Nöjd med håret, på tal om nått helt annat. Ny färg = nytt liv. I mitt huvud iallafall.

bjuder på en ful bild från idag! yeahahhhhh

give me some of that caffeine bitch before I knock you down


missAddict;

God I'm so crazy baby
I'm sorry that I'm misbehaving
I'm your little harlot, starlet
Queen of Coney Island
Raising Hell all over town
Sorry 'bout it
PS

...hatar fan att solen är uppe så länge. Fuckar upp hela mitt liv.

'because I'm crazy baby'

En till begravning gjord då.. Ah, nu ska man fortsätta med livet.
Eller vad det nu kallas.

 

Tänkte färga håret idag åtminstone. En liten psykisk 'ny start' och försöka vara positiv eller något av dess liknelse.


Will be seeing you


sad drunk kid

Trött som ett as. Drog upp datorn i famnen. Här sitter man, ivrigt som ett barn på julafton och är redo för Pewdies livestream...
... men när är den?

my comforting Poe

"I became insane, with long intervals of horrible sanity. During these

fits of absolute unconsciousness, I drank--God only knows how often or

how much. As a matter of course, my enemies referred the insanity to

the drink rather than the drink to the insanity. I had, indeed, nearly

abandoned all hope of a permanent cure, when I found one in the

death of my wife. This I can and do endure as becomes a man. It was

the horrible never-ending oscillation between hope and despair which I

could not longer have endured, without total loss of reason."My Saviour of the Day

Kom hem från en av de värsta dagarna man kan ha. Det var skönt tills det blev stressigt och hela min kropp skakade av stress och hjärtat gjorde ont. Jag ville bara dra därifrån, gråta eller något av dess liknelse.
Men vad ska man göra. Jag försökte låta glad till kunden och säga att det ordnar sig. Finns inget värre än en arg kund. I det här fallet så var det inte mitt fel åtminstone. Ah, iallafall.. hoppas på bättre dag imorrn, men det kommer det ju inte bli med begravning.
Gjorde en brak middag med hemma lagad thai. Det blev en av de godaste rätterna jag lagat, om jag får säga det själv. Och det gör jag. Maten gjorde mig lite lugnare, lite gladare, och jag ska nog ta på mig yammiepants och bara ligga i tystnaden ett tag. Kanske slå på en film som jag älskar.
Det brukar funka..I wish I could stop the time, just for a little while

Vaknade och kände att nått var fel  -  och rätt så var de. Jag hade ställt klockan en timme för sent, så det var ju tur att jag vaknade och tog mig en extra titt.
Väldigt trött är jag denna morgon. Hade tänkt promenera till jobbet, det snöar, ångest. Hade tänkt laga thai käk efter jobbet, och sen antagligen gå och sova kring... 20:00. Det vore nog bra för mig.
Har ändå ännu en begravning att gå på imorgon. Kanske borde vara lite presentabelt pigg.

Kikar på pewdie och mumsar lite musli.


Can't shake this aeching feeling, and it's slowly making me insane

Tagit en lång bastu och filosiferat igen. Det kryper i min kropp varje dag. En inre stress jag inte fullt kan förstå, men svaret till varför det finns där vet jag åtminstone.
Hjärtat slår fortare för var dag och säger till mig att något är fel. Fullt medveten om problemet, det är jag, men lösningen har jag inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för att få slut på mina tankar, på min ångest inuti min kropp.
Om någon bara kunde förstå. Någon som är i samma sits som jag och letar efter samma svar.
Men det verkar inte finnas någon. Och det är upp till mig att lösa det här ensam, som jag alltid gjort, och antagligen alltid kommer göra.

Jag fortsätter säga till mig själv;
Nästa år. Där kanske svaret finns.


uuuuummmm...

Bakis.

Har lyckats stiga upp och ska till farsan å käka lite onyttiga grejjer. Har inte köpt hamburgare, eller något i dess likelse på väldigt länge. Det var kul på personalfesten igår. Väldigt trevligt!
Chefen bjöd på öl, cider och thaimat som skulle räcka till ett helt kompani. Det var så sjukt gott!! Off, önskar jag hade den maten nu också.

Blev lite väl mycket att dricka. En halv kvarting, ca 5 cider och två drinkar som som jag delade med en annan. Hade som inte tänkt bli så där mycket, men det säger man ju alltid. Bakisen är däremot inte så hård som den borde vara med tanke på allt jag druckit. Tror den starka thaimaten räddade mig den här gången.


'Fire walk with me'


'As did I, we drink to die'

Vaknade 7 plötsligt i ett ryck, och kom på att jag glömt meddela en kund om att hans tur är inställd. Efter det kunde jag inte somna om, och steg upp - ringde jobbet när de öppnade nu kl 8. Verkar som att man tänker konstant på jobbet nowadays.

Drömmarna var väl helt OK inatt. Inte så mycket död vilket var en besvikelse, men ändå helt OK. Minns inte den direkta handlingen, men lite freaky shit. Har just fikat en fet frukost och ska väl dra mig in i duschen på ett tag. Mycket att göra! Framför allt supa idag. YEAHHHle Hunger Gamez

Nä, den var inte så bra som alla sagt. Eller fått den att verka. Den var helt OK -- thats it.


Jag - Tänk om vi inte hade kört hit, då hade vi kunnat ta en öl på Landströms efteråt.
Klaggen - Men tänk så trötta vi är..
Jag - Jo.. det är ju sant.


5 minuter efter det samtalet kom jag på hur gamla vi lät. Ska nog supa mig redigt jävla bort imorgon så jag blir ung igen. Jag ska nog visa er! Jag är ung. Haha nä, inte egentligen fast ändå.
Ska ta och lägga mig, dö ett par gånger i mina drömmar, och sen vakna upp till en ny dag med alkohol och sånt där. Justja, jobb också.

anxiety issues

Varför - VARFÖR sa jag JA till jobb imorgon? Det är visserligen inte länge arbete, men just i den tiden så man inte vill arbeta. Chefen sa att jag kanske kan sluta lite tidigare iaf, men off. Jag vill verkligen supa imorgon - SUUUUPAAAA - som det aset jag verkligen är.
Aja, får väl stressdricka (som aldrig slutar bra) efter jag slutat jobbet. Tänka effektivt och smart så man behöver göra så lite som möjligt. Off.. varför ... sa ja Ja. >__>


THE new sweater from HongKong


Filled with secrets and despair

Hade ovanliga drömmar med otrolig insikt. Visserligen vet jag det redan som jag drömde om, men det var så äkta i drömmen. Jag var så stark i drömmen angående det.. Ah well.

Jag är as trött. Kroppen känns helt totalt slut. Hade bara velat sova i en evighet. Ska till jobbet idag iaf, sen blire bio ikväll med Klaggen. Känner mig inte så pepp på att jobba lördag också. Känns lite väl mycket för mig just nu, men ahh. När lönen kommer in nästa månad på min födelsedag lär det kännas sköööön-t.
Klippte håret lite lätt igår. Var nära, ännu en gång, att jag klepp BOBfrisyr. Men nah, inte redo. Vad fan ska jag göra med mitt hår egentligen?

old pic from last apartment

a song that means alotI hurt myself today,
To see if I still feel,
I focus on the pain,
The only thing that's real

'I tend to avoid alcohol.' (opens a bottle of rum) '-when I can.'

blev lat. Ides inte ta några bilder på kläderna.
Kommit hem från jobbet, städat, tvättat för hand som en riktig hemmafru och väntar in maten. Sen blir det säsongsavlslutet av The Walking Dead.
Duschade precis och försöker se den som något mycket mer än det egentligen är - en ny start.
Lugna ned nerverna med tankarna att "det går snart över" och hoppas på att de här irriterande hjärtklappningarna ska sluta. Tror jag ska bli alkolist, feel like a baws EEEEVERY DAY. Nämen, det gör jag ju ändå. Faktiskt.


Ska ta mig ett glas rom och tänka som Lana Del Rey,
'I was born bad'


bloody goodness

Hade rätt mysiga fucked up drömmar ännu en gång. Ett spöke, som gick in i folks kroppar och dödade sig själv på olika sätt, eller hoppade på andra. Det var sick, men rätt härligt fucked up. Bra balans inatt.
Trött som ett as idag. Känner mig helt slut efter gårdagen, och sitter nu med en kanna kaffe vid mig och är redo att dricka mer. Drack nog igår si så där över 10 koppar kaffe  -  inte bra. Men det bara blev så.
Hade behövt duscha, men jag orkar fan inte. Jag drar på mig en mössa och gömmer mig framför datorn.


'All work and no play makes Cindy a dull girl'

Jag åkte på 13h skift plötsligt. Kom nyss hem, provat alla älsklingskläder som kommit från hong kong~~
Allt var bra förutom klänningen. Den var fotad i en väldigt fin vinkel, för så fin var den inte irl. Kanske hinner ta en bild eller två imorgon på allt efter jag slutat.
Nu ligger jag i sängen och ska upp snart igen. Massor av Bokningar som hänger över axeln. Fick också gå in och jobba extra nu på lördag - well, moneymoney!

Bild på min dataskärm från när vi var i Japan, som gör min dag lite lättare.


Honestly?

Jag har nog inte så mycket att säga denna morgon.

Hoppas paketet kommer idag.

Drömmarna var rätt roliga.

Kaffet äger.

Folk suger.

Lönen kommer på fredag.

um.. yeah. forever alone.

 


"Money makes people cautious"


varje gång man behöver lite perspektiv -
då ser man Into the Wild

SAME OLD SHIT

Vart och fikat med Klaggen - snackat lite bullshit, planerat lite grejjer, jag har väl mer eller mindre tackat JA till heltidsjobb för åtminstone resterande av året, så jag är vuxen nu. Eller nånting sånt?

 

I det stora övriga har jag varit rätt splittrad i tankarna. Samma gamla tankar som gör en sakta galen, men vad ska jag göra. Planerar att supa bort de mesta till den kommande helgen ännu en gång.

- också Varit sjukt leds på människor som är jävliga douchefags och jag vill bara skjuta dom  -  men jag lovar. Jag ska inte. (?)

 

Dagens uppenbarelse;

Jag ska sluta vara så förbannat Naiv. Jag ska bara sluta tro på det bästa i folk och bara lägga ned det där hela å vara så snäll. Ids inte ta skiten nå mer.

Mitt paket från HongKong kom inte idag.. sadface. Ska dit och kika imorrn igen bara ifall att den hunnit ta sig hit. Jag är så ivrig så det finns inte.

 


favorit i repris


>___>

Jag förstår inte.. varför det inte finns ett DIREKT nummer... till DHL upphämtningsstället i stan - utan man måste ringa till en massa operatörer, till södra sverige.. som sedan kan koppla dig till Kiruna.

Det måste vara det mest retarted systemet jag hört på länge. Fel att inte bara ringa till den lokala på en gång, istället för att koppla samtalet genom hela jävla sverige, tycker man. Men nänä.

SO FUCKING GUT

wtf vare med pewdies custom story idag? Haha, leskig.
Dricker kaffe, fil+musli. Sovit som en kung inatt. Lade mig typ 21, vaknade halv sju. Sååååå sköööönt. Måste varit bastun som gjorde jobbet asså.
Förväntar mig ett paket från HongKong idag - vill ha den@nu.

Hursomhaver, har inte desto mer att säga. Mina drömmar var awesome. Skräck i ett fett mansion som jag ville ha. Jagad av le ghost och sånt där mysigt. Inte läskig the grudge spöke, utan en normal jävla poltergeist. Thank satan.


http://www.youtube.com/watch?v=d1ni1sVCgEk&feature=g-all-lik&context=G237ffe2FAAAAAAAADAATänker, är djup och sånt där förjävla jobbigt. Depressionen kommer man inte långt ifrån, men har lyckats hålla tankarna borta ett tag iallafall. Thank Satan for drunken game night, I can tell ya that.
Hursomhelst, drog till farsan tidigare idag. Tog en lång bastu och bara försökte koppla av. Det var väldigt skönt. Bara sitta själv och tänka på saker och ting, även om de må vara jobbiga tankar.
Jag kanske är redo snart - eller så inte. Jag vet bara att jag inte orkar länge till, och den tanken skrämmer mig.

Är det helg snart?

'baby, did you forget to take your meds?'


PS

Båda mina paket har skickats från HongKong! Nästa vecka kommer jag vara as snygg. Just sayin'. Det första paketet är redan på Arlanda - DHL - I love you.


it's on me

Bjuder på två asfula nyvakta bilder av mig. Det är inte nådigt idag, känner mig som en zombie bokstavligt talat, och hörde knappt klockan när jag skulle upp. Its gonna be rough, today!

Får väl la se hur dagen artar sig. Måste hämta mitt ps3 från Klaggen idag också. Känns som att en bit av min själ saknas när den inte står i vardagsrummet.

Såg lite nya filmer igår också, så ATM & Young Adult. Den första filmen hade kunnat vara bra, men nä. Och Young Adult var väldigt intressant faktiskt. Den var bra, se den.

 


Torments of a young womans mind

'Crazy thoughts keep flashing in my head
it makes me hard, it turns me into lead.
old versus new paths down the memory lane,
I am to smart to become insane.
This drives me crazy to always be in control,
If I could just change my destined role.
My thoughts feels like an old womans mind,
so many scenarios, and I can choose to rewind.
I wish life was all that I thought,
but I cannot lie anymore, truth; you have me caught.
These new facts of life,
makes me want to just grab a knife.
I yearn to be free,
tho I know it cannot be.
A prisoner in my own mind,
please, why wont it just leave me behind.'

the blood tasted just like I remembered

ah, nu kan jag leva igen.
Bakisen är inte så hård som jag hade tänkt mig. Inte så att jag ska ställa mig och hoppa upp å ned anytime soon, men det är helt OK. Legat i sängen hela jävla dagen, sett omkring 5 filmer hittills. Ska nog se kanske en, två till.
Gårdagen var helt perfekt. Öste på, drack inte lika mycket som sist så jag överlevde en hel kväll på krogen. Blev stött på av en, två tjejer, kände mig gammal när jag frågade åldern på en kille och gick därifrån sadfacestyle.
Spelade krona också, och blodet var helt sick. Bara skvättade blod, handen var helt röd plötsligt.
Jag "Wosh titta! Är det ditt blod?! :D "  ... "Nä, det är ju ditt. Titta"  
O.o hehh

ungefär.
Men det var mysigt. Iallfall, det var en lyckad kväll. Mina knogar ser hyffsat köttiga ut just nu. Dansade ungefär nonstop på krogen, och tog inte ens en drink ute. Det vill säga att jag slutade dricka innan tolv - ansvarsfullt eller vad. Trodde jag ju då inte.


derp


Hangover remedy

Coca cola with ice


In the drunken state and where the dark shadows dance


Håller på att göra mig lite klar för kvällens bravader. Har just stoppat in mina all brand new linser! Och det känns som att jag ser världen för första gången. Ler som ett fån och berättar ivrigt för Johan att jag kan läsa saker längre än en meter bort - det är en stor dag, haha.
iallfall, det blir att göra sig lite fin, bestämma sig om de där jävla kläderna, och sen iväg och ösa så här på Saint Patricks Dagen!


'Loving her was like shaking hands with the Devil'


I was born bad
But then I met you
You made me nice for a while
But my dark side's true

oh thats right.. ITS SAINT PATRICKS DAY DAMN IT!


Today is a good fucking day

Sover som en kung - när johan ger nyheterna att min order redan blivit skickad från HongKong så att mina jeans inte blev med. Jag fort som fan upp till sidan igen, gör en ny order med endast jeansen, och de är redan färdiga i butiken och kan skickas (hoppas) redan idag. Det är fan tur. Men hoppas att jag hinner få de också.
Ska väl stiga upp här på ett tag, det är mycket som skall göras. En awesome dag som är efterlängtad som få.
Mer updates på ett tag!


;____;

ÅHNEJSTORLEKENJAGVILLEHAPÅETTPARBYXORIHONGKONGBESTÄLLNINGENFANNSINTE!MÅSTETAENSTÖRRESTORLEK!
VÄNTETID!HOPPASDEHARDENSTORLEKENISTÄLLET!

STOKED


'you know me, im insane. Remember?'

Haha, jag har gjort bort mig ännu en gång. Vill inte direkt säga vad jag gjort - men det går egentligen mest bara att skratta åt. Det tar inte bort ångesten, men haha.. off. Finns inget som stoppar mig.
Har just käkat och det känns gött i magen. Huvudvärken är oändlig, men vad ska man göra. Vill man vara fin får man lida pin.classic


piggeh pump

Gårdagen var väldigt trevlig som vanligt. Erik kom förbi för lite awesome muvietime och det blev Inception! Fortfarande lika mindblowin' alltså. Det känns bra.
Jag går idag på min 12 arbetsdag i sträck, och sen är det dags för helg och vila. OCH ÖS. Det känns skönt - I fucking made it.
Jag hoppas på en lugn dag, med kaffekopp i handen. Göra några bokningar, hoppas på att träffa de där trevliga folket från igår, och sen sluta och bara chilla. Kanske drar en tripp på stan och köper strumpisar, menne, får väl la se.
Det låter som att det blåser som ett as ute, så jag kanske inte kommer vela gå längre än vad man måste ute.
ps, bara EN ynka produkt kvar innan de kan skicka mitt paket från HONGKONG. hmm, give it now.


MISFITS

Den här låten öser jag varje dag till - och från - jobbet. ENJOYspritzing feelings

Dagen började som ett as - men slutade som en jävla kung. Började prata med en av mina bokningar som jag gjort, och de var så sjukt trevliga. Jag ska fan sno deras email och stalka dom. Nämen, jag ska iaf försöka skriva och se om de vill hålla kontakt. De var väldigt trevliga så det finns inte. Typ förgyllde min dag med ca 40min av engelsk snackande människor <3 så glad just nu så de finns inte.

Känns som att allt är möjligt. På nytt född efter all deprimerande tid jag haft på sistone.

 


Fake it 'til you make it, was it?

Drar på mig mitt nya linne jag köpte förra veckan, och försöker vara glad med min kaffekopp i handen.
Fast, egentligen så blir jag automatiskt glad när jag ser mitt linne, för den kostade bara 80Kr, och den är lätt värd de.
Svårt att somna igår, och mina ögon värker. Såg ut som Frankensteins nyvakta ögon i morse, scary things. Hjärtklappningar och panikångest gör det inte enkelt att andas, men som tur är har man tränat många år, yeahyeahyeah


it's gonna be so good


'sex, and drugs and complications'

Lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=9eh0rAUwZSQ&feature=related

Trodde det skulle vara en bra dag. Den gick väldigt bra - tills en ny minut kom och försvann.
Mina tankar virvlar åt alla möjliga håll, förgågna, nuet och framtiden samtidigt. Det som kunde vara, det som kan bli, och vad som är - ja, ni vet hur det blir.
Idag är ingen bra dag, och min själ hänger tungt. Två dagar kvar tills helgen, går in på 11 arbetsdagen i sträck imorgon och räknar pengarna.


'YOU CRYING,TRAGIC WASTE OF SKIN'

 


more than just a colorful blur

Beställde linserna ca 16:30 igår. Ca 19:00 får jag ett sms att posten är på väg. Idag kommer de i brevlådan. DET är fan service. Extremt skönt att det går så snabbt.

Ska bli kul att faktiskt kunna se med mina linser. Åtminstone längre än nån meter framför mig, så atte, yeah. Om jag vinkar till er i helg så vet ni att jag ser er.

 


outfitfortheday-pic for once


'I stayed up waitin', anticipatin' and pacin' but he was Chasing paper'

Lyssnar Blue Jeans med kaffet i handen. Haft störda drömmar inatt, men störda kan vara mysiga också. En massa festande, drickande, polare som spydde all over my stuff. Iallfall, ösig kväll i drömmen haha.
Idag äre personalfezt efter jobbet, så det ska ju bli trevligt. Vet inte exakt vad vi ska göra förutom att många guider ska bli wasted. Jag kan ju däremot inte dricka för att ja ska jobba imorgon, plus att dricker ja lite - måste ja ha mer. Såatte, säkrast att hålla mig borta helt så man kan få jobba veckan ut.


quick pic

 

 


addicted;
saturday night..

the Haircolor stays

Johan ansåg att det inte behövdes färgas..
får väl tro på det då.
Nu:
The Walking Dead

Le idiot

Var just på en synundersökning - 350kr.
Beställde linser över nätet - 300kr.

Fyfan, 600kr på en dag. Plus att jag kom nyss från systembolaget med en påse full med booze. Så, ca 200kr borta där också. Vafan. En tusenlapp på en dag? Damn. Gawlet. Tur att jag jobbar som ett as, säger jag då bara. Men jag behöver ju linser, och jag snålar med dom som fan. Och ni som säger att ja köper ÖB linser - juste. Jag har beställt nya! FRÅN ÖB! Nä ba skojja, men linser med RÄTTA JÄVLA STYRKAN. Inte undra på att jag sett rätt kasst, mina linser jag har nu är -1.0 och min styrka var tydligen -2.25. hhheeeeeeeehhh. My bad. Men jag minns att jag bara chansade totalt när jag beställde sist linserna därför att ja inte ville betala för en synundersökning, så atte, det blev fel.
Helt enkelt. Men inte den här gången!
Hon  på synkollen sa också att jag hade as torra ögon och hon blev helt orolig. Hon ba "Har du eksem? Sjuk? Allergisk? Jobbar du vid datorer?" .. -"Ja på sista." OOOOOOOOH. Thats why you have such bad eyes.
>___> Hon gav mig gratis linsdroppar bara för att mina ögon behöver det så badly. Första jag frågade var "Är de gratis?"

Min snålhet har inga gränser.
update for the new (temoprarily?) header

-

it's freaking Tuesday, people!

Min dröm inatt var inte så awesome. Alla var bara douchebags.

Längtar tills jag kan sova igen så jag får nånting bättre att drömma. Antagligen. Brukar oftast vara nått kasst, sen nästa dags en mardröm, sen kommer nått riktigt jävla awesome, sen en mardröm, sen nått chill.
Mest mardrömmar, yeah. Men de är också rätt sköna.
Snart äre dags för fil å musli - sen vidare till jobbet igen. Lite irriterande saker som måste fixas idag, saker som jag hoppas gjordes igår, och ja. Det känns lite ångest fram tills jag kan komma till datorn och se hur allt står till.
Jag ska nog färga håret idag, för övrigt. Blivit hyffsat urtvättat de där röda så det är mer som brun.


A gonna'see it

Kristens skådespel såg ju exakt likadant ut som i alla filmer, men jag tror handlingen av filmen är nog bra att se, att man kan strunta i henne skådespel. Eller vad säger ni?


Escape the truth

Nauseus and shaking,
a mad woman in the making

My own thoughts makes me sick,
it gets even worse as I hear the time tick

I close my eyes and escape into a dream land
A big enchanting country with grass and sand

But all the time when I awake,
I go back to my life thats dark and fake

A loud thump in my chest and im down gasping for air
This is more than I could even bear

With my own heart clogging my throat
I do my very best to be able to cope

- And there I go again to calm myself down,
a beautiful land with only the wind as sound.

thought it was interesting


why are you not mine yet?

Så exalterad över min beställning att jag inte har tid att vänta. Känner mig helt galen. Tänker på den hela tiden, huehuehue. Så fina. Kanske att jag lyckas få de tills nästa vecka iaf.. eller något. Hoppas!

För övrigt så håller ja på att somna. Tänkte att jag måste göra nånting, så jag gör ett blogginlägg, för annars somnar jag redan innan klockan är sju som alla andra pensionärer.  Och varför är det bara dåligt på tv på måndagar? Vafan. Måndagar är redan nog deprimerande, måste de lägga på mer salt i såren med att ha kassa program. damn it.

 


Im not always total gloom & doom... but almostSlutade jobbet och jag överlevde med stil. Inte så länge tills jag är ledig och redo för ös!
Lyssnar musik, redigerar lite bilder, tar det lugnt. Det känns väldigt skönt. Jag känner mig lugn i själen trots alla bekymmer, men just precis nu, i det här tillfället, känner jag mig lugn  -  och det uppskattar jag.
Det händer inte så ofta. Eller så har jag bara hamnat i en zombie-mode så jag inte bryr mig riktigt. Alla dagarna blöder in i varandra, alla namn och händelser likaså.
Plus att jag är klumpig som aldrig förr och kastar saker överallt. IALLAFALL - im happy.

Köpte den här muggen idag som ett token för mitt första heltidsjobb.


 
thats just great

Försov mig.  Smartskallen jag är, hade ställt klockan på 07:35 när de skulle vara menat 06:35. Tur att jag är så paranoid och alltid tror att jag kommer försent, så jag vaknade å tittade på klockan två gånger.
Kastade grejjer i köket i all min trötthet, slängt i mig en massa fika, och nu kaffe koppen kvar och sen bara slänga på sig kläder och dra.
Men shiiiieeeet, så trött man är. 8e arbetsdagen i sträck nu, efter jobbet blir det inte mycket mer än handla, sen hem och chilla på soffan. Kom på också idag, att jag inte har sett på tv på typ två dagar. Känns ytterst konstigt för att vara mig.Goodnight

... dream sweet zombie dreams.. or possibly some vampires can show up too... anyway... 

g'night

http://youtu.be/RvMeOllo_Vo


I dont even know anymore

Snart är en kanna kaffe uppdrycken, pewdie är sedd, musiken är lyssnad - bara att vänta in att kila på jobbet igen 10h då. Eller oh, jag tror ja ska kila i duschen. Fan va skönt!

 


 


Hilarious

Delar den här roliga videon från Pewdiepie, så klart. Se hela! Dont question my logic.


'Like a Shotgun I can't be outdone'

Har aldrig gillat Lykke Li, men den här låten har fått mig på andra tankar.


do what you can like a boss, then party like one

aaah tio arbetstimmar - done. Tio h kvar imorgon, sweet, och sedan 5 arbetsdagar till på det, sweet.
Är tillbaka i sängen och lyssnar musik och sjunger Dark Paradise - tänker på bättre tider och njuter av vad som komma skall.

Tror inte att jag har desto mer att berätta för ikväll. Vilken tråkig bloggdag, yep. Men vad ska man skriva om när man bara jobbar, sover, vaknar, jobbar. Jag kan säga att det kom in ett par jätte trevliga folk från Singapor och ville ha turer, jag verkar hittills inte lyckas få in dom på turerna de ville ha, och jag är sadface. Så skulle jag ringa och berätta hur det går, så fick jag inte tag på dom där heller. Ska försöka med deras bokning de första jag gör på morgonen, hoppas att man kan lösa nånting iallafall.
Känns som att man sakta men säkert blir en arbetsnarkoman. Lämnar man jobbet en dag så tänker man fortfarande på jobbet. Som att man måste jobba konstant så man vet att allt går bra. Helt sjukt. Jag, Cindy, den lataste jäveln i världen - beroende på jobb? Nä. Vilken värld har jag hamnat i.


bild från typ förra året

"And theres no remedy for memory"


Every time I close my eyes
It's like a dark paradise

updates from a weird mind

Rätt mysiga drömmar. Action var dom iallafall. Jag var kidnappad och skulle fly allt jag kunde - blev Marilyn Monroe och flirtade till mig alla vakter så de släppte mig, körde sönder en stad med en fin racer bil - åkte fast igen. Etc.
Fick en fin lägenhet i Luleå i en annan dröm. Idyllisk lägenhet.

Det var ungefär det. Men kul att drömma!
Sitter med extra kaffe och tar det lugnt innan en lång arbetsdag. Känns inte alls som lördag, vilket fuckar upp mitt huvud. Men det har varit en jätte konstig vecka i allmänhet - så just nu känns det som att det är en dag i ingenstans. Som att dagarna inte finns, eller som att jag gått ut ur den vanliga veckonamnen. Eller nått.


all I want is to dance and forget.. OK?


Sharing Some ugly art

Har kommit hem från jobbet, och ligger redan i sängen. Redo att somna och drömma fler wacky dreams!!
Kanske inte om en läskig spökbrud, men jag får gärna bli en vampyr eller något i dess liknelse. Har kikat lite pewdie och ja.. inte så mycket mer. Lyssnar Born to die och försvinner in i depressionen. Kanske ska skriva lite om jag kan få inspiration. Väntar in helgen som jag ska arbeta 20 totala timmar. Funderar på att jobba lite extra, så då kommer jag jobba 12 dagar sträck .. hmmm, jag lär ju!

 

Delar med mig lite bilder från Drawfree. Kom å spela med mig. Den är fan awesome!

 


and I'm off

 


getting pumped for sugar

Ska göra mig lite redo inför en dag på stan. Blir antingen fika eller thai dagens med morsan och kanske mommo. Teh blir nice. Sen väntas också fika på jobbet för att det är sista dagen för en av våra kollegor som ska flytta till Japan nästa vecka - blir nog en sweetass dag det här. Hoppas jag!

 

bild från Japan vid ett stängsel. Dont drink & drive.


OH THE HORROR

Hade en förjävligt hemsk mardröm inatt. Skönt att drömma, dont get me wrong, men jag trodde att jag aldrig skulle få vakna upp ur det där hemska. Det värsta var att jag visste att jag drömde, men kunde inte få mig att vakna eller styra drömmen heller.. såattteeee, I was screwed.
Ett svinäckligt spöke som följde efter mig och ville ha mig död. Sista jag minns är att hon förvandlade gardinerna till sitt hår och slet av sitt huvud medans hon vände det för att se mot mig. Det var fan inte en trevlig syn.


from todays coffé break at Safari

 

kaffe latté

kaffe mocca


I think I just died a little

...så uttråkad så att det känns som att livet inte är värt att leva längre.


you gotta love the free stuff

Gårdagen var typ awesome. Drog på Arctic Thai med Erik och köpte thaikäk - vi fick båda gratis drickor bara sådär. Ja ba "JA TACK!", med största leendet jag nånsin haft. Det var väldigt uppskattat.
Sen drog vi till my place och såg på 28 Days Later och mumsa allt gött. För tro det eller ej, så hade inte Erik sett den filmen. Jag gick ju i taket, som med alla för bra filmer som en människa måste ha sett, och sa att vi ska se den. Lika bra som förr.

 

Update på min order från HongKong - allting är färdigpackat, förutom två grejjer som jag hoppas hinner komma in innan veckans slut, så det hinner skickas. here's to hope!

 

Köpte också den här söta nyckelringen på jobbet. Jag kunde inte låta bli. Spanat på den sedan jag började jobba där, och nu tänkte jag "för i helvete, jag köper den." - jag hade antagligen köpt den tidigare om jag visste att anställda får billigare, så jag fick den för 7kr. Inte direkt nått man måste fundera tre månader på..

 


LOST IN SPACE


The pale one

Ja, det är väl inte desto mer som har hänt idag mer än jobbet. Lite panik, lite chill, lite kaffe på det.
Öste på vägen hem en massa Misfits och ägde en kille på vägen. Nu ska jag chilla ett tag och sen blir det en peppande kväll! updates later

 

some people say to me 'you really need to be out in the sun. You look sick.'
I say 'Oh really? Thank you! The paler the better.'

GET IN THE MOOD BITCH


the most awesome musli of all time

Köpte musli igår - den är fan awesome. En fet skål med fil+musli och en kaffe på det. OCH att pewdie hade gjort en bonusvideo så det fanns tre vids att se idag, varav en var en Amnesia video! <3 YEAH, livet känns bra även om jag knappt kan se nått för att jag är så trött. Jag minns inte vad jag drömt, men nästan. Kanske kommer på under dagen. Tror det var något om en farm.. eller ett zoo.. or somethin'.
På tal om absolut ingenting - behöver jag ta mer bilder. Men jag hinner som inte. Men jag ska försöka börja ta lite nya grejjer. Har ju liksom mitt nya stativ liggandes (eller ja, den användes när jag tog bilderna för PridePrejudiceZombies men whatever) NEED SOME MORE INSPIRATIONS!
Får ta och kika lite mer doom&gloom filmer så man kan göra ett bra jobb.


oomph! favourites

Von meiner brennende Liebe
kann dich kein Dämon erlösen
Von meiner brennende Liebe
kann dich kein Gott und kein Wunder mehr befreien
From my burning love
No demon can save you
From my burning love
No God or miracle can free you anymoreCindy - The Christian? No. Cindy - The Sinner has a nicer cling to it

Ah justja. Glömde ju skriva om att en kristen man från USA kom förbi och skulle ha lite turer. När jag tipsade om lite views i stan nämnde jag kyrkan, och han blev extatisk. "IM CHRISTIAN :D Do you go to church?"

Ja ba öh, nä, och delade snabbt om min tro. Nämnde däremot inte direkt att jag mer tror på Satan än Gud. Så sa han på slutet som att "Well.. I will pray for you, and hope that you will accept Christ as your personal saviour."
Dont hold your breath, mister. 


damn my lungs

Ja, jag har fått andnöd med min förkylning. Tydligen nånting nytt som är speciellt i år, en massa som kommer in till läkaren med förkylning och andnöd - inget allvarligt, bara det att jag inte kan andas desto bättre och känns som att jag ska svimma när jag går snabbt. Känns som att någon trycker på min bröstkorg hela tiden.

Yeah. Just my luck.
För övrigt blir det soffan och yammiepants hela kvällen hade jag tänkt. Det är ju också Desperate Housewife premiären idag, och det finns ett nytt avsnitt av The Walking Dead.

 


ah sleep o' sleep

Sovit helt OK men fortfarande inga drömmar. Jag behöver dom enormt. Utan dom spelar det nästan ingen roll hur mycket jag sover, jag är ändå trött. Kokar kaffe, pewdie etc. Och jo, haha! När katten jamade inatt, så trodde jag att hon sa "peeewddiieee" Har jag tittat för mycket kanske? Aja. Kul var det!

kan inte sluta tänka på mina kläder... vill ha dom ASAP. Ah justja, fick erbjudet heltidsjobb praktiskt sett. Jag sa att jag måste tänka på det, men antagligen kommer jag jobba där lite från å till fram tills sommaren, ta ett annat jobb, sen antagligen komma tillbaka igen under vintern.
Anledningen till att jag tvekar är för att de pratar om att göra ännu mer ansvar på bokningen, och jag känner mig så jävligt stressad redan nu - och att de ska göra mer transfers, vilket jag inte gillar direkt mycket. Alls. Men jag vet inte om jag klarar av mycket mer stress än jag haft nu. Känns verkligen som att hjärtat inte ens är kvar i kroppen, utan det ligger nånstans och dör.

Men ja, vi får se. Ett steg i taget!


I emplore you to come visit my dreams

 


'About your funeral'

Lagade mig en awesome Chili till jobbet imorgon. Im just that awesome. Nämen. ah. Tar det lugnt och njuter av lite musik. Sóley för att vara väldigt detaljerad och exakt. Har nog inte så mycket mer att säga, eller jo egentligen, men jag orkar inte filosifera. Jag kan säga att jag känner många saker just nu, och vill göra det som så många andra själar vill; fly för en stund.

Men det kommer inte hända på ett tag nu. Det får mig förstås att vilja ha det mer. 


I changed my mind

Faktiskt så har jobbet varit skönt idag. Inga kris situationer, inga arga grejjer etc.. Och att jag fick sluta som vanligt. Väldigt skönt. Väldigt skönt. Har också tagit en titt mot planeringen mot helgens arbete - och det ser rätt lugnt ut. Jag hoppas på att det för en gångs skull kan bli en lugn arbetshelg.
Plus att jag har en erfaren butikshjälp! De ni. Jävligt bra.

Såg på My week with Marilyn Monroe igår. Den var väldigt bra! Se den gott folk. Väldigt bra skådespeleri etc. Bra handling. Upplägg. Såg också på Goon - den var bättre än förväntat.


newsflash; John Blund is a douchebag

Måndag ännu en gång  -  kaffe koppen är på g. Trött som ett as, och jag har inte ens drömt något inatt. Kanske en snutt av nånting tråkigt, men absolut inget som kan återställa balansen av hur pigg jag kan vara. Ah justja, jag böt skift. Så, jag jobbar morgon fram tills torsdag. yeiy

 


Borderline Personality Disorder

Klaggen har vart förbi. Twin Peaks. Girl InteruptedFredrik var förbi. Happy Endings.

Fruktar inför morgondagen, samtidigt som jag välkomnar den med öppna armar. Hur det går, det är komplicerat. Jag går in i mina sista krafter för att orka ut den här månaden som jag ska jobba extra, och hoppas på minimal stress innan hjärtat stannar för gott.
Kommer jobba en jävlig eftermiddagsvecka nu också, så det känns inte så desto mer peppande. Hoppas att någon vill byta skift, but who knows. Kanske är skönt med lite eftermiddag once in a while, för att vara lite mer positiv i mina deprimerande blogginlägg. Ni är så söta som orkar läsa, haha.
Blir ännu en film ikväll, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken. Känner för lite mord, eller zombies.. något med blod alltså. Tips?


longings for Halloween

.. och det är inte ens nästan Oktober.


sharing a melodyMorning visits

Drog på morgonkaffe med foxy hos farsan


'Crazy people dont know that they are crazy'

Såg på The Help - och den var så bra som alla sagt. Den var underbar. Grät ett par skvättar och ja, fick mig att tänka på livet. Som en lyckad film ska göra. Det finns så mycket som jag önskar att jag kunde berätta. Så mycket som jag önskar att jag kunde få förklarat, eller åtminstone att folk ska veta. Sanning, hemligheter.. tomhet och drömmar.
Men det går inte. Jag får inte ut det. Och även om jag skulle få ut det, så känns det som att folk skulle ta avstånd mer än de redan gör nu. Midnight rambles? Antagligen. Men det är så jag känner.
Kanske man ska gå till en psykiatriker och få en utvärderad - inskickad till psyket, som vissa ansett kanske vore en bra lösning. Är jag så tokig? Kanske.

Hade kunnat fortsätta i en evigheter, men jag orkar inte. Jag ska slå på en till film och försvinna till en magisk värld som är allt utom den här. Någon som förstår vad jag menar? Aja. Vi ses där.


Frankenweenie in Remake

Den underbart fina filmen Frankenweenie som Tim Burton gjort för väldigt länge sen - ska nu bli till långfilm. Jag har hört talas om ryktet länge, men visste inte att det var så här nära tills filmen faktiskt kommer. Jag ryser av mys. Ingen kan nog nå  mitt hjärta som Burton kan.  Nu är det bara att vänta på att det kommer en långfilm av Vincent, som har en fin plats i mitt hjärta. Och som jag var nära att tatuera in en gång.. blir säkert till verklighet det också.


Original


2012 Version


Vincent

Whatever


'tell me we both matter.. dont we?'

Klaggen kom förbi på lite mocha och Twin peaks. Börjar känna mig lite bättre. Inte så jag vill dra ut och festa-bättre, men .. lite mer så jag inte måste ligga i ett mörkt rum en hel dag åtminstone.
Hörde på tal om nått annat, på bandet Placebo och blev mer eller mindre kär. De hade väldigt mysiga låtar. Man har som hört dom i filmer tidigare, men jag har aldrig uppfattat deras bandsnamn. Såatte, I gotta catch up.
daily update

Såg nyss One for the money - se den inte. En av de sämsta filmerna jag sett. Såg The Sitter igår, och den var däremot väldigt bra. Hade velat ha en del två av den.
Idag ska nog Foxy få sin tratt bort. Hon som är så söt i den, men hon hatar den nog enormt. Men snart ska hon få springa som vanligt igen. Kanske tar med henne nånstans så hon får busa också.
Jag börjar känna mig lite friskare idag. Inte lika utslagen som igår, så jag fick ligga ned praktiskt sett hela dagen för att känna att jag överlever. Så det kanske hjälper det här hela.. stannahemmaochintegörnågot-medicinen.

 


Happy Zombie Year

Det skulle bli en så jävla perfekt kväll. För en gångs skull hade jag, JAG, av alla människor - blivit utbjuden för nyårsfesten på det stora shoppinghuset. En rejäl kväll av shopping, roligt folk, utklädnader, middag och stå på taket för att ringa in nyåret. Det kan ju bara inte gå fel.

Jag klev in med min partner till shoppinghuset där musik spelades högt. Folket skrattade, sprang runt och lekte. I vanliga fall ser shoppinghuset väldigt maffigt ut, men nu på kvällen med uppsatta lysen så man kunde se upp genom alla våningarna, dekorationer och så mycket folk kändes det väldigt överväldigande. Men roligt förstås. En helt annan syn av shoppinghuset man annars spenderar så mycket tid i.
"Kom Cindy, vi drar dit ned. Mina polare är där." Vi knallade neråt nån våning där hans vänner satt i ett stort runt bord.
- men det tog inte länge innan jag valde att gå därifrån för att hitta lite roligare folk. Jag gick till toaletten och tittade mig i spegeln - allt är okey. Tills jag plötsligt hör en massa skrik. "Vad är det, egentligen?"
Jag kikar ut genom dörren där alla springer hysteriskt. Jag ser en vän hoppa på någon annan och börjar äta på henne! "Vad fan gör du?!", skriker jag och gå fram, men blir mött av en kille som flyger på mig också! Han knuffade in mig i toalett rummet, och jag glider på golvet. Han grymtar, och det rinner blod från hans mun. Vad är det här?!
Han springer mot mig och lägger sig raklång över min kropp, och han är för tung. Jag håller hans mun från mig, och jag skriker hjälplöst.. ingen kan höra mig här.
"Hallå?" Frågar någon plötsligt. "Hjälp mig! Jag är här! Snälla!" Det var min bror. Han springer fram till mig, tar en sax och kör in den i hjärnan på mannen över mig. Chockad ligger jag kvar med hans hjärnsubstans som flyter ut på mig.
"Är du okey? Blev du biten eller något?"
".. va?", var allt  jag kunde klämma ut. "Vad är det här? Vad har hänt?"
"Jag vet inte, men vi måste härifrån. Folk började bara .. döda varandra. Jag vet inte vart det kom ifrån."
Vi tittade på varandra -- "Kom."

Ute i shoppinghusets korridorer var det nu en helt annan stämning. De fina lys dekorationerna lös nu inte upp det fina glaset, utan blodet som täckte det. Våra roliga utklädnader, blev istället fasansfulla monster och det var svårt att se vem som var en Odöd eller levande. De glamorösa ljudet av klackaskor blev väldigt oljud mot det hårda betonggolvet.
"Du måste ha ett vapen. Du kan ta min sax.", sa Tony och gav den över till mig. Vi smög bakom omvälta bord för att ta oss till en högre våning. Döda folk fick vi gå över, folk vi kände, och känt hela ens liv..
Vi gick in till ett personalkök där ett par andra också satt gömda. Alla pratade i mun på varandra tills jag bara fick panik. "Håll käften allihopa! Vi måste fan ut härifrån! Idéer gott folk! Fönster, ventiler, fläktar, sopnedkast -- vad som helst som vi kan gå igenom."
Vi tittade alla runt för att hitta någonstans att ta oss ut ifrån. Men allting var alldelens för litet. Det gick inte ens att klämma igenom ett barn, för guds skull. Det började banka på dörren bakom oss.
"Hjälp mig! Snälla, släpp in mig!", hörde en killes röst. Tony tog tag i en kniv och öppnade dörren. In kommer mannen springandes, med två zombies direkt efter sig. Den ena springer mot Tony, men den andra springer mot mig. "Använd saxen, Cindy!"
Jag börjar slå med saxen mot zombiens huvud, men den når inte ens nästan igenom skallbenet. Hans blod börjar rinna över min hand och jag glider från saxen. Paniken växer med hans tänder hackande efter min halsåder, jag griper tag i en lång kökskniv och kör in den genom munnen och upp genom huvudet. Det går inte att beskriva känslan när bladet gick igenom hans huvud. Hur man skar igenom hans gom i munnen, hjärna, och till slut nådde till skallbenet..
Det var mitt första mord.
Hans kropp ramlade fort ned på golvet, och jag tittade runt på alla. "Cindy, slå inte på huvudet, du måste gå igenom munnen och ut. Annars dör de inte. Såvida man nu inte råkar ha en pistol i närheten."
"Okej.. tack."
Vi fick inte en lång stund innan zombies började ta sig in igen. Dörren gick inte att hålla, och vi var fast inuti ett litet kök. Vi fick alla springa mot zombies utan val. Vi knuffar dom och aktar att våra armar inte ska bli lätt att ta tag i. Vi hinner till Medelplanen där utgången ligger. "Där! Vi kan gå ut här!" Alla stannar och tittar ut med mig. Det är zombies överallt. En kommer upp vid sidan om mig, och skrämmer alla - vi fortsätter att springa upp i shoppinghuset. "Vi missade våran chans! Vi skulle sprungit ut!", skriker jag medans alla springer uppåt. För vad kan man egentligen göra när man kommit högst upp? Inget annat än att hoppa.
Efter vi sprungit någon våning, blev det tystare.. Ovanligt, och äckligt tyst. Man kunde höra ens andning. Alla smög omkring beredda för att döda, men ingen vågade säga ett knyst. Vissa valde att gömma sig där i små rum eller skåp, medan vissa valde att fortsätta uppåt - vilket också jag och Tony gjorde. Vi tittade neråt i mitten av alla trappor och ser de odöda slita folk i stycken bara någon våning neråt. De kanske har nog med kött där så det räcker och blir över..
Näst högst upp, fanns det massor av mat. Hungriga och slutkörda, passade vissa på att äta. Jag själv tog bara en chokladboll (som kanske aldrig smakat så där gott i mitt liv).
"Varför tar du bara det där? Tänk så kan vi inte äta på flera dagar.", frågade Tony.
"Ifall jag behöver kunna springa långt och länge.", svarade jag och kikade runt efter fler Odöda.-- Efter lite fler blodiga mord vaknade jag. Den här texten skrevs bara direkt utan eftertanke då jag precis vaknat, så jag hoppas att den inte var olidligt dålig.

RARE

Kiruna är med i tidningen om
Nått annat än LKAB. Var tvungen att fota.


Once an outsider; always the outsider...


the easy enjoyment

Har ett par nya filmer att plöja igenom ihelg. Ser fram emot det som fan. En nostalgisk stay-in-weekend med en jävla massa film.. förvisso är jag sjuk men ändå. Lika njutbart. Den snygga Ralph Fiennes är med i en av filmerna, såatteeee, ser fram emot det som fan.


Powernap ftw

Legat utslagen i några timmar igen. Tror det är Alvedon dags och kanske stiga upp.


09:30 for you who needs to laugh. hard.


temporarily headblocked

Igår bestämde jag mig för att gå till jobbet trots allt - men fick höra att min gammelfarmor gick bort igår. Det är väldigt massa död just nu känns det som.. Och jag vet inte riktigt vilka ord man ska använda. Eller vad man ska göra. Jag känner mig väldigt förvirrad.

Så, jag sjukskrev mig ändå. Har däremot inte sovit desto bättre då jag har yrat om jobb som jag skulle gjort idag om jag vore där.. beroende av jobbet? Ja. Det kan man nästan säga. Så det har känts som att jag varit på jobbet ändå. Huvudet är väldigt tungt av sjukdom, men en kopp vanilj te och honung hoppas jag att det kan fixa på en stund.
Foxy ska också till veterinären idag och ta bort sina stygn. Jag hoppas att allting kommer gå bra. Jag lär inte följa och ta bort dom, då jag kommer snora ned allt, och antagligen gråta för det kommer se ut att göra så ont.

ZOINKS

Det här är vad jag siktar på att köpa in.. allting på ca 1500kr.

ett par snygga lägre boots till sommaren. föll pladask för dom.en riktig fin klänning från mitt favoritmärke


ett par nya gråa jeans


en jävligt snygg polokrage-tröja
&
en av de där underbara klockorna


casual distractions

Ligger i sängen sen två timmar tillbaka. Död. Bloggandes. Läsandes. Spelandes. Tv-tittandes... jo, Foxy är här och chillar med mig också. Dricker grönt te med honung och filosiferar över livet. Blir därmed ännu mer deprimerad än jag redan är, och då blev det att dra upp datorn istället och försöka blogga och kika på kläderna jag ska beställa.
Tillfälliga flykter är vad jag uppskattar och hatar - men vad ska jag göra. Jag kan inte göra desto mer just nu.
Satt och räknade ihop lite av hur många timmar jag kommer få ihop den här månaden, och inser att jag kommer få en fet lön där innan sommaren. Det känns bra. Väldigt bra.
Blir väl att göra den här sista inköpet på kläder och sen fortsätta mitt oändliga sparande inför resor i framtiden - möjligen flytta till Fiji och allt det där. 
Varje gång jag tänker på Fiji blir min själ lugn.. jag känner längtan. Jag känner glädje och magi. Åh, så jag önskar någon delade samma känslor som mig.


Cant decide. Which one do you like?


cravings of a mad woman


blow my brains out

HELVETE. Så mycket snor. There I said it. Helt vansinne. Ska dra till jobbet och se hur länge jag kan överleva, och hoppas intill jävla allting att jag inte måste vara ensam ännu en dag. Börjar bli jävligt leds på den där stressen all day long utan någon OB tillägg (som man annars får när man jobbar ensam på helgen så man orkar jobba.)
Öser te och honung.. chocker.. och det har snöat ute = ännu mer miserabelt liv idag.
Jävlar vad jag gnäller föressten :D Ah. Pessimisten i mig är nog seriöst leds. Men jag är äckligt nära att boka biljetterna till Fiji - försöker bara ta reda på hur man blir medborgare eller hur länge man kan stanna där med visum etc om jag kanske drar ett äventyrsår där istället för en simpel resa.

Titta på den här videon. Jag kom. Första sekunderna in i filmen. Yeah.

RSS 2.0