knock knock knock

Sitter på andra groggen i byn och känner för ett rejält ös. Men det går ju inte riktigt här, eller hur. Sååå, det blir väl nå fest när man kommer tillbaka hem, vilket är troligen på måndag, och sen planerar jag ju min halloween fest. <3
det kommer bli så kul så det är äckligt. nä, inte riktigt, men jag ser fram emot det enormt. har alltid velat ha min egen halloween fest :)

Hade planer på att vara silent hill Nurse, men tror inte jag ids stå med papper runt huvudet en hel kväll. plus att ja inte hittar mig en sjuksköterska dräkt nånstans. men jag hittar nog på nått!


bottle of whiskey

Fan så skönt att duscha när man har vaknat i en gassande sol. uhh.

Idag beger vi oss tillbaka till Morjärv. Först ska vi ta en tripp förbi Djurmagasinet och skokanonen. Och jag ska försöka att inte köpa mer skor. mjee. Annelie kommer nog tycka att det är skönt att vi drar, för katten har gjort henne lite galen. (katten är ju ett nattdjur, så hon öser som mest då. och eftersom det inte finns en dörr att stänga så kan man höra hennes bravader hela natten.)

Det här är bilder från när vi badade i Morjärv.




the love of gore

Kollar Australias next top model - vilket har en mycket sämre kvalité än usa, enligt mig. bilderna ser sketchy ut och englands är ännu värre.

Har lirat lite zelda igår, och nu är jag sugen på mer DS spel, och såg att ett nytt av Golden Sun har kommit ut. Så nu vill jag ha den också. Kollar på The walking dead och ska nog köpa säsongen på bluray. Kan riktigt se mig chilla hemma med en mysig kopp thé, tända ljus och en massa zombies i mörkret.<3 kärlek överallt. men ja borde inte köpa mer grejjer.. ska se om jag lyckas hålla mig eller om jag klickar in en till beställning.


consumers of the world

Har precis gjort en feting beställning från HM. Två jackor och ett par sexiga vantar. Jackorna är två för jag kunde inte bestämma mig, så jag tar hem båda och testar oooch sen skickar tillbaka den andra då. Mhyes. men dyyrt.

köpte två skräckis filmer på bluray idag samt en liten väska. och ett DS spel.

kick ass

Idag ska vi kolla på Theas fotbolls match. Min första match sedan.. ööh, jag kollade hockey när jag var.. typ.. 10? Eller nått. Här är tre bilder från Morjärv.

 

Foxy fick ligga och mysa hela dagarna ute. Hon har nog aldrig varit så lycklig tror ja. :P

ohmygodwhatthehellamidoing

Spånar på idéer för min tatuering som blir av om sisådär två veckor. Jag känner nerverna. Ujuj. Hursomhaver, tror jag att jag har bestämt mig. SPÄNKI

beach 2011


Var på stranden nyss här i Umeå. Det var rätt mysigt. Solen var varm, man smorde in lite nödvändig sollotion -- men sen kom det regn sista tiden och molnen blev fler och fler. Men tills dess!!!.. var det nice. :) 
Snart blire duschen och sen ska Johan klippa håret senare idag. Kanske slänger in en kaffe då. Jag saknar kaffe. huehue




dreams of the movie screen

Har skrivit lite med olika film människor - och idag fick jag ett mejl av han som skrev Frostbiten. Han gav lite tips om hur man ska bete sig och vad man kan gå igenom bara för att man kommer från Kiruna. Han ska tipsa lite om vart jag kan skicka mitt manus etc. Han gav också en länk på ett gratis manusprogram som jag just laddat ned.

Har skrivit in huvudhandligen av mitt nya manus och jag känner mig peppad. Det enda som är ivägen att fortsätta och klistra in alla sidor jag redan skrivit - är för att jag inte riktigt förstått hur programmet fungerar, haha


the happiness money can buy

Här är lite (har köpt en massa mer men ids inte leta upp allt.) stuffs som jag köpt under resan. Bara för att jag har tråkigt och det kanske är roligt för nån att kika. mjee.

ps. Bridesmaides var sjukt kul. Jag skrattade i nästan varenda scen, den var så sjuk. hojja. <3

Im gonna cook some awesome food when I get home!


Tre Stycken rislampor till mig och tre till morsan. Svinsöta! Kommer bli underbara
till vintern när de lyser. <3


200 hårklämmor för, hör å häpna, 10 Kr. KAP.


En hel påse med kattgrejjer - varav den här som är katt shampoo


Köpte en egen mugg till mig. Har velat ha den ett tag nu och jag tyckte jag förtjänade en alldelens
egen mugg som är urgullig. Och får inspirationen att flöda på morgonen.


bridesmaides

Ikväll blir det bio och en massa popcorn/varma sipsi. its gonna be awesome.



oh, you wonderful popcorn

Nu har vi kommit till Umeå. Eller ja, vi kom igår hit. Idag blir det, som det ser ut nu, Bio <3
Vi tänkte kolla Bridesmaids! Den är säkert kul. Annars är jag bara glad att gå på bio. Det är ju det bästa man kan göra nästan. Det och popcorn + varma sipsi. yumyum.


wish list

Åker till Umeå imorgon. Jag känner på mig att det blir shopping...


 


now.. is the time.. to get fat

Det händer läskiga grejjer i Norge just nu. Min farbror säger al quida, och jag funderar på nazisterna. Förvisso, hade tydligen Norge vart med å härjat emot al quida så det vore ju inte helt fel om de hämnas som de sagt att de skulle göra.
Hursomhelst, nu är det dags att göda upp sig. Om jag ska hamna i ett tortyrläger så ska jag vara fet så jag har nått att leva på, för annars lär jag vara död och rutten inom en vecka i den vikt jag har nu.

Det känns läskigt att det är så nära oss nu. Känns overkligt men ändå så verkligt som det kan bli utan att hända oss personligen.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13363639.ab

I got burned


me? who? what?

ojojojjjj vilket äventyr.

Vi for iväg med husbilen för att åka till Juoksengi på Bilbingo. Högsta vinst 40 000kr. Som jag hade behövt. Men ungefär lite över halva vägen dit stannar våran husbil med rök och det visar sig att kylaren säckade. Det blev en massa om-men-vart-hur-hurgörvinu- snack och efter ungefär nästan 6 timmar fick vi igång bilen och kunde åka tillbaka till Morjärv - men utan att ens ha åkt till Juoksengi. Ingen bilbingo alls. Bara en massa nya jävla förbannade myggbett och väntan på att bilen ska bli klar.
Kvällen blev absolut inte som den skulle, men nu är vi iallafall hemma och jag började skicka två brev till manusförfattare och en som kunde råda om vart man ska ta vägen. Så, jag väntar in svar och är pepp.
Också en massa filosiferingar om min tatueringstid som är nu nästa månad. scaryyy

?


ReCharging with vitamin D

Har fått ett par jätte fina shorts av min faster som hon inte passade i. I love them. Men har inte tagit en bild än dock, för de har ingen helkroppspegel och jag ids inte tjorva till. hehe.
Foxy har haft en vän på gården -  min fasters lilla hund. De har busat i flera timmar och nu vilar Foxy här bredvid. Hennes avmaskning blev klar idag. Åtminstone hennes sista piller. Så vi hoppas att det är bortaaa. Och vi alla håller tummarna om att varken jag eller Johan har fått heller, ehhe..

Ikväll blire grillat, eyyy


nothing more annoying than being sober with two drunk guys

Har vart på bilbingo i Kalix precis. Vann ingenting.. som vanligt. Men var nära åtminstone. Så det kändes värt å dra dit och köpa lotter. Min farbror vann 500 kr iaf. Cudós till honom.
Nu har vi busat lite med Foxy som varit ensam ungefär hela dagen - och jag har extrema skuldkänslor för att hon fått vara ensam. På vägen började farsan och Johan supa - och jag säger då det. Jag tål mer än dom och jag är väldigt mycket mindre, och väger mindre. Pfft. Rookies. Men verkligen inte mycket som är mer irriterande än när man själv sitter nykter, och folk i omgivningen är fulla. Helt meningslösa samtal och tjafs. euuh.

ENVY is my sin

Miss A's nya låt. Personligen gillar jag de andra låtarna mer, men de är lika heta i den här videon. Jia.. mmm!


tapeworm? RUN

Jag var nog med om det mest äckliga nånsin igår.
Jag satt med Foxy i min famn och klappar henne - då jag ser nånting vitt på hennes svans. Jag antog att det var nått klet som kommit dit bara, så jag tänker ta upp det med handen  -   tills jag inser att det vita RÖR sig. Jag stannar upp och det tar mig nån sekund att förstå vad det faktiskt är jag ser. Vilket, om ni inte redan fattat, var en mask. Från Foxy. Den hade krupit ur Foxys rumpa och vandrade nedför hennes svans.

Jag fick panik och tog bort masken med papper och tvättade mina händer oerhört. Kunde inte låta bli att få kväljningar varje gång jag tänker att den hade kunnat komma på mig. Och nu är jag as paranoid att jag har fått mask, men de flesta säger att djurens mask inte kan leva i människan så de dör rätt snabbt. Däremot om det skulle vara en bandmask så kan den ju leva vidare hos oss människor.
Eftersom jag inte är proffs på mask direkt, så har jag ingen aning om vad det var för mask. Vi ska åka in till Luleå idag och köpa avmaskningsmedel och slänga all katt pellets etc.
Uhhhh, trodde aldrig jag skulle se en mask live. Den var tusen ggr äckligare än avsnittet i Tyra Banks show. EUW.

beat yourself down and get back up again

fan så jag hatar att jag är så jävla feg. fan också. om jag är två stycken så vågar jag det mesta, men när jag är ensam så blir jag som den gamla jag som  inte vågade ringa eller knacka på andras dörrar. off, så leds att jag inte kommit över den där delen av mig än. jag har blivit mycket bättre på att våga. men tydligen, inte nog bra.

iaf, dilemmat; blev alltså inget av det. utan jag stannar i fasters hus, ensam, och dör. om ni är i morjärv, give me a call.

dflkj@ldkgj

Dilemma;

Åka till Piteå och bada med morsan  -  eller åka till Luleå å shoppa?

eeeh

off. asså, seriöst. alla dessa jävla tekniker och kablar. eftersom att min faster inte är hemma så har hon dragit ut precis alla kablar som finns. och Johan drog till luleå å skate = jag ensam med tusen kablar att koppla i som jag inte har en aning om hur det ska gå till. efter ett antal sms och nödsamtal till min farbror, har jag äntligen fått igång allting.


jag kände lite kliché i det hela för att jag tänkte hela tiden "fan, jag skulle låtit johan tagit hand om det här först så  jag slapp."

PEACE OUT

Kokar ägg och jag håller på att göra en brakfrukost. Snart beger vi oss till Finland och sedan Morjärv, Luleå, Piteå & Umeå. Its gonna be good! I hope. Fick sovmorgon idag iaf. <3 extremt skönt måste jag säga.



- various problems

ibland undrar jag. vad man ska ta sig till om en viss grejj. det tär. snart kommer det brista. mmm. skit.

lets flee reality together


oh... thank satan

Nå, nu är det min sista arbetsdag. Skönt för mina ögon håller på att bokstavligen klistra igen av trötthet. Vad är det för fel på mig egentligen.

my head hurts

Jaa... jag har hållt på och packa inför våran resa till helgen. Söderut. yeah, inte en chans att jag åker mer norrut, right. Jag håller på och kollar på skolor, alternativ, vadfanjagskatamigtill-etc. Skrev till min kontakt på Filmpool Nord och hörde efter om jag skulle kunna komma och kolla som de ville. Får se när man får svar. När jag väl är där tänkte jag. Visa mina manus, ideer eller vad jag nu ska göra. Det känns som att jag åtminstone börjar känna lite åt hållet att jag kanske borde satsa på en karriär. Få lite självkänsla att jag kan nått. eller nått. jag babblar.

aaannyywaaay..


anxiety


times'a'wastin'

Mina papper från skolor/volontärarbete som jag hämtat från internet har kommit. Har tittat lite om skolor i USA etc, och.. ja, jag vet inte. Det börjar kännas mer rätt att kanske gå en utbildning inom mitt favoritämne. Såg en annons i tidningen idag att Producent sökes. Mina ögon flög direkt dit och jag ville så gärna söka jobbet - men utbildning krävs. Vi får se vad som väntar mig härnäst.


aaaand... BATTLE

När det åskade häromdagen fotade jag för att ena delen av himlen var ljus och den andra mörk. Battle of the skies ftw.

it's me time

Nu ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt. Med en Marabou choklad. Även om jag inte borde. Men ändå. Jag förtjänar en choklad i månaden.               She said feeling guilty.

-

Känner för att låsa in mig i lägenheten och sova i flera veckor.

whiney mcCindy

Jag behöver gnälla av mig lite.

Jag har jätte stora, onda, myggbett ännu en gång på jobbet som gör så ont att jag måste halta när jag går. Jag önskar att de kunde försvinna så jag kan se normal ut. Idag, var det jätte mycket jobb. Och våran tredje arbetare, var sjuk igen = dubbelt arbete. Jag ska städa idag 11 lägenheter, och tvätten imorse var oerhört tungt och nu har jag ont i min handled igen. Hade behövt en tredje arbetare idag, minst sagt.
Jag ska jobba in min sista halvtimma nu, och sedan är jag klar med skuld-tid och jag behöver bara chilla resten av veckan när det kommer till lunchtid. Så det är nått bra iallafall.
Jag känner mig stressad. Jag har mycket att göra i veckan och det är klurigt att få in allting efter kl 16. Det är för lite tid. uhhhh..

Roly Poly

Spola fram till det bra. Typ kring, 04:00. Det här är min nästa krogdans asså. Lätt.

turn water into wine

Testade mig på en egen köttbulle-sås from scratch nyss. Efter ett antal panik kryddningar - lyckades jag få en nice sås-smak. Så jag tycker jag var duktig. Nu ska ja dricka min      peach ice thé. Yeah.


poison Ivy

Planterade tre nya grejjer efter städningen.


the dog days are over

Jävlar så jag var rädd igår. Jag låg å sov, och vaknade av ett jävligt högt åskmuller - jag flög upp i Johans famn och höll hårt om min kudde medans jag vandrade i lägenheten och tittade vilka fönster som var öppna. Ujj, miss scary pants Cindy..
Nu ska jag städa i lägenheten och sedan blir det nog att kolla en film.

the wisdom that comes with age

Har hängt i laxforsen hela dagen igen. Det är rätt skönt där ändå  -  visst är det roligt hur saker kan förändras när man blir äldre? Som när man hatar att äta lök, men nu älskar man det. Eller att man hatar att vara med familjen, men nu är det ändå helt okej? Hmm, its a weird thing. Hursomhelst, jag brukar hata att vara i stugan. Inte för att det är mysigt, utan för att toaletten är ute och innehåller tusen spindlar. Och massor av mygg. Och man har inte så jätte mycket att göra. Men nu tycker jag att toaletten DUGER. Bara jag tittar väldigt noga innan jag går in. Och myggen är jobbiga men jag dör inte. Och det hela att vara sysslolös, kanske är bra ibland.

Jag - Är glassen god?
Linus - Jaaaa.

Update

Update to see the new header.

my lovey dovey


couldnt someone just point the way?

Jag har lite panik. Jag vet inte vad fan jag ska göra med mitt liv. Jag vill så förbannat mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Jag har kollat lite mer om skolor i USA samt i Stockholm som verkar vara det mest logiska valet att göra som nästa steg i vuxenlivet. Men är det vad jag vill? Eller är jag bara rädd för förändringar?

Sen kollar jag på volontärarbeten och hittade idag ett helt perfekt arbete. Arbeta med forskning av delfiner i två veckor för ca 7000kr. Då inte inräknat typ flyg och lediga dagars mat etc. Och jag blev helt kär i tanken.. har alltid velat jobba med delfiner eller som marinbiolog. Men man måste vara smart för det. Däremot inte för två veckors arbete, hehhh.

Eller om jag bara ska leta upp en Ö med nått lätt servitris jobb och bo där i nån månad. Det enda jag vet är att jag MÅSTE uppleva nånting. Jag kan inte låta mig själv tro att det här är allt livet har att ge. Jag måste resa och jag måste uppleva nånting man annars inte kan göra. Så,
vad fan är nästa steg då? Ologiskt eller logiskt?

trippin' summer


viva las vegas

Jag har bestämt mig för att ta burlesk & Lindy hop kurser när jag flyttar till Stockholm. Jag längtar så det gör ont i min kropp. Ska vara lägenhets-bruden idag efter jobbet och checka lite. JAG VILL DIT NU.

För övrigt, så har jag kollat lite på hotell och kostnader för att resa till Los Angeles. Jag fick ett sug här i förra veckan, och så jag å morsan tänkte dra på en resa tillsammans. KUL JUL! Dra förbi Las Vegas och vara lite vilda.


meows

Jag ska tillbaka till laxforsen idag för att käka souvas & chilla. Bilderna från igår kommer kanske imorrn, och mer foton ska jag ta idag.

[email protected]


the witches and ghouls

Inatt drömde jag nog den mest awesome drömmen på länge. Hela världen var som i typ Heroes of might and magic, starcraft eller om man ska jämföra med det där andra gigantiska rollspelmagi spelet som jag inte minns namnet på.

Jag blev jagad av ghouls, skuggmonster, tjuvar, magiker, häxor och allt möjligt av vad man kan tänka sig. Vart man än gick var det en fara. Jag gick och snodde en massa kristaller och formler av magikers affärer medans en häxa var efter mig. Jag själv kunde göra lätta magi formler som telekinesi med vissa grejjer och kasta dom på henne. MMM coolt. you gotta love it.


the stars, the moon

Ska åka till laxforsen med Foxy i ett par timmar. Är enormt deprimerad. Och har en aning om varför. off. Hursomhaver, jag ska ta med kameran och försöka få mig ett par jävla bilder till min så-kallade-bild-blogg.

paying your dues to the devil

Jag har precis betalat räkningar för cirka 7000 kronor. Give or take. Jag känner mig tom i själen. Arg. Och inte bara för räkningarna och sinandet av mitt sparkonto som jag egentligen ska resa för. Men aja, pengarna går till att leva. Det går ju bra det också... i smyg.
Jag har lärt mig en läxa dock - att INTE spara räkningarna. Betala dom direkt så känns det inte lika hårt när en sådan summa försvinner så hastigt in till nått konto man inte har nån aning om. Ungefär. Nått sånt. off.


annars - kommer det kanske inte dröja länge innan något jävligt händer. jag känner det på mig. hur det smyger på mig, det där svarta, mörka. just nu vill jag bara försvinna till en strand på en vacker magisk ö där ingen vet vem jag är.

 


sometimes my dreams rule

Inatt var det awesome. Jag drömde att jag skaffade mig en alldelens egen  Italiensk Restaurang. <3333
off. Stört att jag längtar så mycket tills efter jobbet, för då ska jag laga italiensk köttfärsås med penne rigate. Tom i drömmarna vill jag ha maten.

believe

åh jag har så mycket på mitt hjärta. men jag vill inte dela med mig dom, för jag är töntig.

give me some burlesque

Jag ska kolla Burlesque för andra gången. Känner för lite spicy awesome brudar och sånt där. När jag bor i storstan ska ja bli som Christina. LOVE burlesqe. och om jag ändå kunde sjunga. heh.
Och det faktum att folk säger att jag är lik Dita Von Teese, är enormt smickrande för mig. yeeey! (skulle lägga in bilden på mig då jag använde henne som inspiration till balen, men bilden ville inte fungera med mig. HUE.)


-

yes, jag är här. men kan inte skriva värst mkt. var ute i fredags, handen är säck. i korta drag. den hr vart helt uppsvälld och inte kunnats användas, men idag änns den lite bättre. dock stavning å sånt är rätt kasst. ska dra till jobbet snart. ville bara visa att jag lever.

Plan A; PART A

P to the Arty!

I really really hate you

Om jag kunde hade jag raderat bort mygg för alltid. Seriöst, jag bevittnade nyss vad ett jävla myggbett gör mot mig. Johan också, som ville spy. Ett myggbett på mitt knä är som en jävla böld - och jag såg hur blodet pulserade och blinkade mellan vitt och rött. Typ det sjukaste jag nånsin vart med om. Eller nja, inte riktigt, men den topppade iaf top 3 grejjerna. FYFAN. Och jag har just nu cirka, 8-10st feta myggbett.

Myggen älskar mig för mycket.

RSS 2.0