- here we go again

 

LANA DEL REY

 Älska!
 

Kickin' in the festival

Gårdagen var väldigt trevlig! Härlig kväll att kicka in festivalen på. Det var däremot svinkallt, men smarta jag tog på mig en mössa. Fick många kommentarer hur smart jag var att jag gjorde det, medan alla huttrade och var avis.
Drack x antal öl. Lite mer än jag hade planerat, och har en minibakis idag.
Men vi gick ändå hem igår till 23:30 om jag inte minns helt fel. Med en wokad älg i handen <3 ska köpa en sån varje dag.
Men ikväll blir det att kika på Hoffmaestro! Första gången typ ever, som jag planerar att se ett band. Eller ja, jag såg ju trots allt In Flames när de var här, men ändå. Det är en jävla massa år sedan.
Hursomhelst, med det i tanken, delar jag deras pepplåt som jag gillar.
 
 

CHEERS

 

one cuppa' coffé

Har legat å chillat efter en massa städande. Vampire Diaries, lite tårar, njutit av den bästa saften i världen, knallat till konsum totalt utan smink endast för att hämta en Sprite dricka för att testa en ny grogg, det slank ned lite mer öl där också, nu blir det kaffe och youtube innan man börjar göra sig redo för ölerier.
 

THREE DAYS OF THE DRUNKEN HAZE

Det här är jag under de närmsta tre dagarna.
 
 
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

weekend prep

Imorgon börjar det.
 
Tre dagar av alkohol ,roligt folk, och öserier. Jag har fortfarande inte hittat nånstans att förfesta hos på fredag, bortsett från mig själv förstås. VARFÖR SKA ALLA FÖRFESTA PÅ LÖRDAG OCH INTE PÅ FREDAG?! assholes.
Iallafall, förfest folk på fredag: KOM IGEN NU.
 
Skönt att inte jobba mer. Så oerhört slut. I huvudet mestadels. Stressen is slowly killing me, eller ska man säga alla ansvarsområden, och det hjälper inte att chefen ringer från södra sverige och gnäller över ingenting.
Jag har läget under kontroll, var allt jag sa. Jag löser det.
yah right, jag drar iväg på ledighet och super. hahahh. Äh, det går bra de här. Så länge jag får göra saker och ting på mitt sätt.
Imorgon blir det att städa under den lediga tiden. Dansa och städa som vanligt alltså. Kommer bli skönt med sovmorgon, städa i lugn och ro, för att sedan slutas med att supa lite granna.
Har också köpt in massa bakiskäk, OLW inkluderat. Färgar också håret just nu, så man är lite söt iallafall.
 
 

Kisse-maja montage

kom på att Kisse-maja måste ju också ha några bilder då å då. Han är ju så söt!

stoked for festivalhaze

Bara en dag kvar och sen är jag ledig i fyra hela dagar!! SÅ SKÖNT. SÅ. SKÖNT.
 
Letar efter lite förfester till fredagen - någon som vet, give me a textmessage, OK? Peppar som fan till festivalen. Men inga över-peppningar som jag brukar vara känd för. (peppa som fan endast för att supa mig alldelens för full och avsluta kvällen för tidigt.) Näpp! Jag ska vara med hela kvällen och njuta av roligt folk.
Som sagt, någon som vet nått, smsa om man får dra med lite folk på förfest! Eller om någon vill komma hit till mig, så funkar ju det också.
Nu ska jag kila å ja, jag vet inte. Dansa lite! TJARÅ. ps, bjuder på en månads gammal gif. tror jag lagt upp de tidigare men who gives a fuck.
 
party cindeehhh
 
 
 
 

".. and even the smallest seed of an idea can grow. It can grow to define or destroy you."

 
 
 

'the future is coming on'

Lyssnar den här låten varje gång jag åker till flygplatsen med jobbet. Kan nääästan hela låttexten utan till haha. 
 
 

F-ing tired

Håller på att somna närsomhelst. Sjukt trött. Vill bara vara ledig. Sova som ett as. Funderar på å skippa festivalen för att sova istället. NNNNÄÄ. Men tanken smög där lite grann. Hade ju vart skönt. Låsa in mig i sovrummet, kolsvart, skönt, en massa drömmar.
Nåväl that aint gonna happen. Snart jobb, två dagar kvar. Eller ja, idag och imorgon. Det ska jag väl kunna klara.
Ska gå och ta hand om tatueringen en snabbis, sen kila iväg.

zzzzzzzzzz

What? Really? Yes. Its true.

NU gott folk.  Är det gjort. Inget mer tatueringssnack - för jag tatuerade mig idag. Jag är så förbannat stolt, och glad över mig själv. Det gick jätte bra, så länge jag inte tänkte på det. Då bara huxflux var allting gjort. Inga hjärtklappningar, inget mindtricks.
Det gjorde ont som satana på vissa ställen, men inga tårar här inte. Blev en liten grejj på vristen för Foxy. Ni får se bättre sen. Så nästa gång jag tatuerar mig (om det blir fler, men jag vill verkligen ha mitt Poe citat på ryggen.) så kommer de gå väldigt snabbare, och enklare.
En nyfiken Foxy luktar på mitt blod.. och det är ju trots allt hennes tatuering.

no one regrets a life experience

Idag ska jag tidigt till jobbet. Vi har börjat med nya öppningstider, och jag kan äntligen gå ut på stan efter jobbet, för det är fortfarande öppet. Ni anar inte hur mycket jag behövt gå men inte kunnat för jag jobbar 10-18, och på helgen har jag alltid bakis eller peppar inför fest. Såatte, hade tänkt gå på stan idag eller imorgon bara för att jag kan. Jo och kanske köpa mig en ny jacka och väska. Jackan är trots allt sedan jag gick i 8an... väldigt många år sedan.
in other news; Idag ska jag få mig en ny livserfarenhet. Jepp. Jag vet inte alls hur det ska bli, kommer bli, nu eller aldrig etc. Men, ja. Jag ser det som en ny livserfarenhet. Det blir spännande. Eller nått? Nervöst.
 
01:45 - 01:58 .. HAHA
 
 
Denna var helt enkelt bara rolig, och skönt redigerad.

update one more time

jepp, uppdatera en gång till för nya headern.

Diary of the Undead


update for the new header

Ny/gammal header. Uppdatera för att se. Blev så leds så böt till nånting jag redan haft. Ska hitta nått bättre sen.

snore

Sovmorgoooon äger.
Drömt att jag gick på filmskola. Det var nice.
Börjar 11 idag, sen jobba tills 15. Det är fint väder.. jag jobbar. Ass. Fikat, sett youtube. Denna film var nice!
 
 

Le lunchin' it


oh happy dreams

ÅH vilken mysnatt för drömmar! Jag kunde inte somna, och somnade kanske först 1-2 tiden igen. Men fyfan. Första drömmen var så underbar!! Jag var utomlands, typ hawaii. Jag kände sandkornen mellan fötterna, njöt av palmerna och de vackra skuggorna som palmbladen ger. Solen. Jag ställde mig med armarna ut och njöt hur vinden blåste i mitt hår, och sedan sprang jag ut mot havets vågor och hoppade runt.
Fyfan, så underbart. Så uppfriskande!!
Drömmen efter det var mindre härlig med the grudge bruden. Yo bitch, dra från mina drömmar OK? Men sen blev det bättre drömmar efter det igen med spöken, zombies och slott.
En väldigt skön natt trots att jag inte hade många timmar av sömn. 
Gårdagen var härlig. Lite drama, men efter det vart det roligt. God mat, trevligt folk, whiskey och sånt där. Fast jag var ju nykter och körde när man har jobb idag. Men det var kul ändå där i Laxforsen.
 
Blir mer och mer exalterad över mitt nästa år då jag kommer bo i USA.
Har inte bokat nånting än, men det är nära. Jag hade som bestämt mig för EF men såg att andra företag hade väldigt mycket billigare, trots att det är längre tid i USA. Såatteee, det blir kanske att göra nånting sånt. Jag kan bara inte bestämma mig hur länge jag ska vara där. Har ju trots allt ett liv här också liksom, men kanske 2mån kan man klämma in. Ska se hur läget ligger, men man måste ju söka in till skolorna Nu och söka visum fort för att man ska hinna med nästa års start.

METRIC

Jag föll lite för de här bandet. Hört det tidigare men inte tänkt så mycket på det, så råkade jag klicka randomly in på en låt på youtube. Sökte vidare med dom. And yeah, de var rätt sköna.
 
 

le slave

Alla andra är lediga idag medan jag går ensam till jobbet 10-18... sucks. Vi brukar ju ha fredagsfika, men det känns hyffsat deprimerande att köpa en kladdkakebit till sig själv. Och jag tror inte ens att det är öppet. Jag får sitta där med.. ja ingenting. Jag har inte ens en matback.
MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ FÖR JAG SKA PÅ FESTIVALEN NÄSTA VECKA. Försöker vara glad. kram på er och glad midsommar etc.
 
 
bjuder på unmakeupmorningcindy

I GOT ME SOME TICKETS, BITCH

Jepp, nu fixade jag mig en helgbiljett till festivalen. ITS FUCKING ON. Svängde förbi systemet också, fyllde på mitt förråd med en massa öl och cider. Man kommer ju ingenvart med bara sprit och rom. Eller jo, rom är allt jag behöver. <33333 nej men seriöst. Lite glasflaskor är ju mysigt att dricka också.
Hoppas bara på att vädret ska bli prima sol! Vi har ju haft regn typ varenda år, så det kanske, KANSKE blir lite bättre väder i år. Det vore ju perfekt nu när jag väl har en helgbiljett och allting.
Ser fram emot festivalen som fan, och hoppas på att träffa massa trevliga människor! Bli lite hög på livet, som man kanske kan säga. Och alkohol. Förstås. Det får man ju inte glömma.
 

the most beautiful color

Ahhh saknar mitt svarta hår! En polare lade upp jätte fina bilder och hon har svart hår. Så vackert!!
 
 
 

the horror of kristen stewart

Sööömn I need you! En massa random saker hände igår kväll, och kom inte i säng förrän ca 12 nångång. Sen tog det ett tag att somna också. Leds.
Vädret ser ut att suga idag också. Blir att vandra ut i arktis igen. Seriöst, jag borde haft vinterjackan igår, och vantar. Mössa hade jag faktiskt.
 
Checka in slutet av videon.. jag blev så glad att jag inte är ensam om åsikten till Kristen Stewart. Ta bort henne bara från alla filmer. OK?  Däremot är jag förvånad över hennes lön. Vad ser folk i henne egentligen. Hon suger.
 

-

 

MISS TIRED notBADASS

 

sleeping is by far the best

ÅÅÅH jävla vad skönt att sova. Gick och lade mig ca 20:00. Har inte sovit så här mycket på. ja, en månad? mer?  Så går det när man har problem med allt. Men inte inatt! Fy så skönt. Har drömt också, men minns inte vad det var. Spöken och zombies vill jag minnas lite grann av, i ett stort slott.
Alla dessa slott jag drömmer om på sistone, haha. Magiskt! Så skönt.

Nåväl, arbeta idag då och tills nästa torsdag. Hoppas det blir enkla dagar, för jag känner mig utarbetad trots mina nyligt tre lediga dagar. Nu blir det youtube och fika!
Ah justja. Jag skulle ju förklara hela tatueringsgrejjen också. Nå, jag hade bokat tid för mitt citat till ryggen. Jag ballade ur för den, och tänkte göra en  mini tatuering istället som en start att känna om jag vill ha mer tatueringar. När jag hade bestämt det, sa tatueraren att han inte ville/kunde (lät som att han inte orkade göra för han ville ha ledigt skrev han tidigare.) såååå, när jag äntligen hade bestämt mig så gick det inte.
Tänkte att jag kan göra den i stan istället. Den är såpass mini att vem som helst kan göra den.

Summer haze part I

Här är några bilder från min resa till Morjärv över helgen. Det var väldigt skönt med solen! Längtar redan tillbaka.

"I wanna do bad things with you"

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

Jag ogillar serien starkt. Men det här introt är otroligt klockrent.
Låten är också väldigt, otroligt, mysig.Det är nog min nya addiction låt efter Lana Del Rey.

Kiruna festival

Hur många ska till Kiruna festivalen egentligen? Vet nästan inga känns det som. Forever alone. Nämen funderar
På om man ska köpa helg biljett eller endast en dags biljett..
Vad som är mest värt. Det skiljer ju inte desto mer, men man lär ju dricka hela tiden så pengarna skjuter iväg om man är två dagar liksom. 
Ah ska väl fundera på saken, Och köpa en biljett imorrn.

the difficult understanding of one self

Jag önskar att jag kunde berätta. Men jag kan inte.
Men jag vet nu varför jag har så svårt. Det kom som en uppenbarelse medan mina känslor löpte amok. Jag har ett svar, nu ska jag bara lära mig av det. Jag förklarar kanske lite bättre imorgon. Kanske göra en hemlig blogg så kan jag skriva allt jag vill utan att folk har någon aning, haha...


Jag kan bara säga att jag känner mig ledsen. Ensam. Rädd. Men det ska bli bra en dag. Nu försvinner jag till ingenting och gömmer mig tills jag är redo. Igen, filmvärlden - här kommer jag. Vad skulle jag göra utan er...

the never ending story

VARFÖR KAN JAG INTE BESTÄMMA MIG NÅNGÅNG. VARFÖR ÄNDRAR JAG MIG HELA TIDEN.

Puppy Love

Min fasters hundvalpar. Om någon skulle vara intresserad så säljs två stycken. En vit och en svart. De är urgulliga! För övrigt så har jag fortfarande inte bestämt mig. Det är fram och tillbaka om den där fördömda tatueringen. Jag tänker att det är nu eller aldrig.(visserligen kan man alltid göra det senare också.) - Men jag är så leds på det här. Ena studen är jag 100% säker att jag vill ha. Andra stunden 100% säker att jag inte vill ha.
Det är inte lätt när det inte är lätt. Duuuh' men så äre.


 

The bottom line is;

Jag vet helt enkelt inte.

Har nu stannat i Morjärv medan Johan och farsan kilade tillbaka till kalla hemstaden. Blandade känslor fortfarande och huff - jag kommer nog aldrig bli av med dom. De kommer nog vara med mig oavsett vad jag väljer att göra med min tatueringstid nu på tisdag.
Antingen så gör jag det, eller så gör jag det inte. Inte mer än det egentligen. Jag är ju nöjd med mig ändå, men jag kommer alltid ha i tankarna oavsett vad jag gör. Gör jag den kommer jag tänka att jag inte borde gjort det. Gör jag det inte, kommer jag alltid undra hur det skulle vara. Jag vet att jag skulle vara nöjd med den om jag hade gjort den, men jag vet inte hur länge. Det kanske bara är en idé jag tänkt på, som med alla saker. Man vill ha, köper, sen blir man leds. Men tatueringen är ju permanent.
Jag måste helt enkelt finna den jag är antar jag. Bli mer säker. Eller så bara göra det en gång för alla.
I grund och botten så orkar jag helt enkelt inte tänka på det här längre. Jag är leds. Skulle inte förvåna mig om jag hade fått magsår efter alla dessa tankar jag haft de senaste åren om just det här ämnet. Tatuera eller inte tatuera.
Hursomhelst, det finns roligare saker i livet. Saker jag värderar högre. Det får trösta mig när tankarna sakta gör mig galen. Men vem vet, jag har fortfarande en halv dag kvar att bestämma mig.
Ska försöka stänga av mig ett par timmar hade jag tänkt. Vi ses i filmvärlden gott folk.

It's not a question of wether I want it or not - it's the questioning of my own state of mind


Jag är en otroligt irriterande människa. Jag vet vad jag vill ha - samtidigt som jag inte vill det. Det kan göra vem som  helst galen. Att ens sinne helt enkelt spelar spratt på ens egna känslor. Jag är en person, men jag är två. Hela min personlighet är som två helt olika personer. Jag ändras varje dag. Konstant. Jag är som havet, kan vara lugn eller stormig, men aldrig densamma.
Det kan göra mig väldigt trött ibland. Jag är på mitt eget sätt, väldigt konservativ, samtidigt som jag inte är det. Vem kan vara konservativ och ändå inte? Det går inte ihop. Därför är jag också väldigt splittrad.
Antagligen vet jag inte vem jag är än, eller så vet jag exakt. Det är alldelens förvirrande och därför Poes citat passar mig så bra. Den är lika sjuk som jag är.
Därför en tatuering för mig är en komplicerad sak. Eftersom att jag ändras hela tiden, vet jag inte vem jag kommer vara. Allting är relativt beroende på personer och plats. Just nu bor jag i en stad som de flesta människor. Där är det en viktig sak att uttrycka sig. Jag har aldrig känt att jag behöver mycket för att uttrycka mig. Det har alltid räckt. Vissa har mer av det behovet, att känna att folk ser en dvs.

Men jag har inte det behovet. Jag gillar känslan av att livet består av mer än bara egoistiska gärningar. En del av mig var precis väldigt nära att ge bort tatueringspengarna till de behövande istället. Men så har jag tänkt hela mitt liv, det spelar ingen roll hur dåligt jag kan ha det, så länge andra mår bättre. Det är en störd filosofi jag levt efter och det är jag medveten om. Det är väl fint, men det är bara jag som mår dålig konstant och det gör mig trött som alla egoindivider känner. Men som sagt, så slår det emot den andra delen av mig som kämpat hårt för mina pengar. Varför ska jag inte njuta av dom? Äh, man borde bara ge bort alla pengar, spara så lite så man klarar sig, dra till en plats där man kan leva på naturen själv. Då vore jag nog glad skulle jag tro. Men förstås,  inte ensam. "Happiness only real when shared" som de sades i Into the wild och som jag finner är väldigt sant.
- Men vad händer om jag nu flyttar till en annan plats. Kommer en tatuering betyda densamma, Eller kommer det ändras? Det gör mig rädd att inte veta, eftersom jag hatar känslan av Ånger. Så förbannat hemsk känsla.
Men om man nu spolar fram det lite  -  kommer inte en tatuering att ändra hur jag ser på mig själv. Jag är jag, oavsett med lite bläck i huden eller inte. Så då frågar jag mig själv; varför ska jag ha en tatuering, om det inte ändrar min syn, och inte heller bryr mig om hur folk ser mig?

Johan frågade mig varför jag vill ha en tatuering. Jag hade lite svårt att svara, och sa till slut 'ett sätt att uttrycka mig'. Men, jag vet inte. Känns nog bara mer som en rebell sak mot mig själv. Inte tänka längre. Bara gör. Men om jag inte bryr mig desto mer, varför ska jag ha en? De flesta människor gör en tatuering för att det ser coolt ut. Det är vad de mesta svarar som jag frågat. Det ser ju coolt ut förstås. Men inte därför jag vill ha en. Fast vad vet jag, jag kan ju knappt ens svara på frågan till första början.
Mitt största problem är nog att jag idealiserar saker och ting. Jag gör det till något mer än vad det egentligen är, bara för att jag söker efter en orsak att livet ska vara bättre. Något vackrare än det är..

Jag vill släppa taget och bara leva, strunta i allting! .. men jag älskar trygghet och stabil ekonomi. Veta att allt är OK. Men det går inte att leva om man alltid kommer tänka efter, vilket jag alltid gör. Så långt jag kan minnas har jag haft ett mål med livet - resa. Och det gör jag. Men lever inte fullt ut. Inte som alla andra människor jag känner.
Jag känner mig som att jag är fel. Att jag inte hör hemma någonstans. Svårt att förklara kanske med tanke på att många människor tycker att jag verkar som en bra person, har vänner, och passar in.(verkar folk tycka?)
Men det känns fel för mig, och enda gången jag känner mig som hemma är när jag reser. Det eller film i en plats som inte ens finns.
Ni behöver inte förstå. Jag hade kunnat skriva på denna text hur länge som helst. Den blir bara längre och längre, mer förvirrande och en text som motsäger sig själv. Som jag.
Ah, det här är inte en text för er. Utan snarare en text för mig. Sätta  mina oroliga tankar på plats, och kanske, Kanske, lyckas få det till nånting bra. Men jag känner ju mig själv, och det kommer aldrig hända. För mina tankar är lika splittrade som alltid och kommer att förbli.


Idyllic views of the country side

Suttit hela dagen i en bil mot Haparanda. Jag måste erkänna, att naturen här är ändå vackrare än jag har gett det credit för. Jag kanske helt enkelt har vuxit upp och kan älska det som finns nära.
Lite olika såna känslor har jag haft idag, blandat med panik och ångest med en sak som sker på tisdag. Men nu gäller det. Det är nog. Det är dags. No regrets.
Lite fula bilder som man tagit med iPhone. Dvs inte fina kameran - men det blir att grilla snart, så jag ska vara lite background photographer hade jag tänkt. Och damn, jävla svengelska jag använder. Kanske är dags att helt enkelt sluta med svenskan och gå över till det bästa språket i världen - engelska.
Också - ni som älskar SNATCH - ta en extra titt på namnet av släpet. "eh, yu'wan'a'caravan?". Det fula var också att på Lakkapää där vi köpte den skämtade jag om Snatch, och sedan hade de i högtalarna väldigt liknande musik som det är i filmen. Mysig känsla, haha



Mini vacation part I

Sitter hos min farmor och farbror. Öl och en massa sipsi. Det blev också att kika på fotbollen. Jag - fotboll - yeah, inte direkt nånting jag brukar göra på en fredag kväll. Men det kan väl vara trevligt det också.
Allt jag tänker på när jag ser fotboll, är när man själv spelade. Eller rättare sagt, blev övertalad att spela så att vi kunde vara med i kuppen-nåntingnånting. Vi kom 2a. Yeah. Enda medaljen jag har.
Sen chillade jag igenom allting med det i tanken, jag har iallafall det. Haha! Yesssss, slacker #1! Thats me allright.
Lite fula oredigerade bilder från idag tänkte jag ladda upp, men det här kassa jävla nya blogg.se systemet verkar inte tillåta mig att ladda saker och ting förutom denna. Jävla uppdateringar.


I became insane with long intervals of non breathing

Först och främst  -  vad fan har hänt med blogg.se?? Den är ju helt jävla insane. Fattar ingenting när man loggar in med en masas konstiga saker överallt. Varför måste saker som redan var bra ändras? Bah!

Iallafall, sov as dåligt. Hjärtklappningar hela natten och lyckades somna efter 2 nångång. Konstiga drömmar. Förvirrad är jag. Jag tror att med mina lungor som inte fungerar som det ska på sistone, tappar jag luft och helt enkelt börjar hallucinera eller nått, haha! Haft svårt att andas sen jag blev sjuk i Irland. Så för lite luft i två-tre veckor eller nått kanske. Mystiska nätter kan det bli iallafall.
Jag uppfattar inte vad Johan säger heller på morgonen. Hör, men förstår inte. Helt borta är jag.

Har duschat, packat, och sen blir det att jobba halvdag. Vi ska kila till Morjärv över helgen. Kommer bli jätte skönt! De verkar ha sommarvärmen där så både bikini och shorts är packat. Jävla sol om den inte är framme.

Deja Vu Style

Jepp, en jävligt skum natt. Vaknat två gånger och varit totalt borta och trott att en dag har gått. Deja Vu style. Hur ofta händer det, och vad är oddsen för att det ska ske två gånger samma natt? Min hjärna var helt fucked upp när jag faktiskt skulle stiga upp och det var samma dag.
Vet inte hur många gånger huvudet spinnade runt som en idiot. "Vah? Men? Jag har ju redan..? Va? Klockan på natten? Johan.. va?" etc.

Anyhoo, solen lyser underbart denna morgon! Och igår kväll när jag knallade från Erik så lös den också. Det blåste inte ens. Man bara andades in lugnet och knallade hemåt. Väldigt skön kväll. Det blev att kika på Superbad hos han, och en massa diskussioner.

bild från midnattssolen igår kväll när jag knallade

Well hello there, handsome!

Blev kär i den här jackan. Jag brukar inte gilla läderjackor, men den här älsklingen bara sken upp i en gloria och jag föll. Kanske måste beställa in den.. Så svårt med jackor. De är konstiga storlekar, och här i Kiruna behöver man ofta åtminstone en tröja eller skjorta under jackan.

Anyhoo, det blir Morjärv till helgen! Skönt som fan. Dra med Foxy, öla sig lite, gå i en varm sol (de hade 18+ tydligen igår.) och helt enkelt hälsa på lite släktingar. Kommer bli awesome.

Hoppas på en lugnare dag idag, men det lär det inte bli eftersom jag är le sensei.


the rookie becomes the sensei

totalt jävla slut...

en ny person är på jobbet som jag ska lära upp. JAG. Jag kan ju knappt nånting själv men plötsligt fick jag ansvar över allting. Eller ja, det har jag haft ändå sedan mars. Men som att inte allt ansvar redan var nog. Alla ser mig som en gud och kommer med problem och jag vet inte hur jag ska lösa nånting.
Huff. Jag ska hålla mig bakom datorn, thats it. Men nä, jag måste göra allt. Bokningar, telefon, butik och alla övriga problem som kommer tex städa 6 minibussar, fixa fönstret, lära upp folk och en jävla massa mer oförutsägbara saker.

Min hjärna brinner. Alldelens för mycket saker har hänt idag. Jag tar en strejk och slår på Vampire Diaries.


Hawaii, HONOLULU

På tal om något helt annat - så har jag ju berättat tidigare att jag har planer att studera nånstans nästa år. Jag börjar luta mig till att bestämma mig för att studera i Hawaii, Honolulu. Inte helt hundra än, men jag tror nästan det. Har inte heller bestämt hur länge, men tänker mig kanske 1-2mån, eller mer. Får väl se. Också när man väl är i USA, så kanske man tar sig förbi Los Angeles, etc, när man ändå håller på, you know, why not. Ser ju hur mycket pengar som går åt! Tänkte boka detta tills nästa månad hade jag tänkt     -     Och med det i tanke, är det nån som har lust å haka?




deras video för placet dit jag ska. Inte den mest coolaste, men ni kan ju tänka
er hur awesome de skulle vara iallafall!

"it's my saaave kitty caaat"


"I have an existential crisis"

"... But there is only so much hurt a man can take."

 

Såg nyss på The Vampire Diaries och bölade som vanligt.   Så kär.   Så vackert.   En kick i en självinsikt.   Inget jag tänker bjuda på till er läsare. Om jag ens kan säga det högt till någon. Skrev en hel dikt om det, men sen ångrade jag mig. Inte vågar jag lägga upp såna hemligheter. Ni får en annan istället.

Nope. Det får bli nångång i en snedfylla. Oftast då jag råkar berätta mina hemligheter som gör mig till en dålig människa. Men det är ju faktiskt så att desto mindre folk vet, desto mer kan man intala sig själv att det inte är sant från första början.

 

Bring me to a place that is not this,
Keep me away, or better yet; do my lips kiss
Take me from harms way,
No, throw me into the fire
Bring me to a place that is just this,
I seek the darkness out, to feel this bliss
Deeper and deeper I disappear,
I will never reach it and that fills me with fear
Even as it slowly kills me, I long for it, I crave it,
until my heart and body give up,
I will keep on going and never say stop.


HAHAH

Nej men seriöst jag har inget att säga idag.


stayin' positive on a cloudy monday mornin'

Flingor, fil, rostbröd, leverpastej & earl grey te. Har inget nyttigt att säga denna morgon (som ni säkert märkte.) så jag bjuder på en mysig låt istället. Snart jobb igen för 8dagen sträck, 5 more to go innan ledigheten kickar in över helgen.




Long story short; I rock

Kom precis hem. Hem där jag inte var ensam. Musik hördes i högtalarna och Johan var hemma. En väldigt konstig känsla då jag precis hade vant mig vid att vara ensam. Friheten. Första tanken jag hade när jag kom hem var "VEM ÄR HÄR?!" Sen ba ah justja. Johan är ju tillbaka. Visserligen är det fritt nu också, men på ett helt annat sätt. Dont get me wrong, jag älskar att han är tillbaka. Men Weird var det, haha. Man får vänja om sig igen tills han åker tillbaka till el stockholmo. Men en sak, är att jag är stolt över mig själv att jag blivit så pass stark att jag inte har desto större problem att vara ensam. Skönt som fan faktiskt för att vara helt ärlig. Lyssna radio på morgonen. Alltid ha det relativt fint och inget bråk om disk eller städa. Dansa när man vill. Jag njöt av ensamheten, men ändå hänga med polare. Det här kanske låter som det enklaste och mest basiska egenskapen en människa kan ha, men jag har haft det klurigt i mitt liv. Long story short; I rock.

 


le foxy kitty

 herpderp


Im happy about that

Den här natten är nog den bästa jag haft på en månad. Seriöst. Varje natt har jag vaknat och sovit i snitt kanske 3-4 timmar per natt. Men denna natt.. ojoj. Jag sov nästan helt igenom utan att vakna nångång och lyckades somna innan 23. Det är helt galet. Såg på Wanderlust igår, den var faktiskt helt OK.

Anyhoo, mumsat frukost och ska snart till jobbet. Ska också plocka upp Johan från flyget när jag är i flygbutiken. Passande!

 


BADASS NOTEBOOK

Lagar matbackar ännu en gång. Potatis, köttfärsbiffar och brunsås blir det till imorgon och måndag. Sen vette fan vad man ska käka på jobbet. Har handlat en massa jävla mumsigt till kvällen. Sipsi, dippi, pizza och dricka. Jävla jag ska götta mig. Tänkte ta och mysa lite för mig själv och en film natten innan Johan kommer tillbaka. Jag menar, inte ofta jag får chipspåsen för mig själv. Man måste ju passa på! Och en pizza bara för att sliska till det. Dra för gardinerna, på med morgonrocken och yammiepants och försvinna in till tjockislandet och magiska ting i film. Om någon har nån filmtipz, ge gärna!

 

Jepp, fick mig en liten present av Fredrik igår! Han tyckte att det passade mig. Det tycker jag också.
Tack igen Fredrik!

 

 


SATURDAY

En sak som jag irriterar mig på är folk från Danmark och Norge som anser att vi svenskar automatiskt ska kunna deras förbannade språk.

En kund kom idag och snackade danska. Och jag förstår verkligen, ingenting, på danska. Så jag säger artigt på engelska att jag inte förstår danska. Han svarar då att han inte kan engelska. Och inte heller svenska. Och att Sverige & Danmark är bröder, och vi ska kunna deras språk med arg röst.
MEN VARFÖR KAN INTE NI SVENSKA DÅ ERA IDIOTER - ville jag säga. Men uppenbarligen inte kunde. Vilket jävla sätt. Två helt olika språk för fan. Så han fortsätter då på danska, i en timma, och jag förstår ingenting. Han spottar när han pratar. Ska stå jätte nära en, och då menar jag nära. Oavsett hur jag flyttade mig följde han efter tom bakom kassan. Och han pratar så otroligt osammanhängande och blir arg när jag inte förstår. Det är väl klart att det blir problem i kommunikationen om han inte lärt sig nått på engelska eller svenska.
Jag tycker att det är otroligt oartigt att inte kunna varken internationella språket Engelska, och inte heller svenska när de besöker oss. Om vi åker till ett annat land, så kommer ju inte vi och pratar svenska. Eller hur? Hur hade det gått om jag drog till japan och bara kunde svenska. Oavsett vilket land, borde de åtminstone kunna nånting på vardera språk. Hur fan ska jag kunna folks språk bara sådär. Franska människor kommer också och bara snackar franska till mig. Jaha? Och vad tror ni att jag ska svara till er, är allt jag undrar. OFF. Inget rasism här inte, älskar människor från andra länder, men kom inte till sverige och tro att vi ska kunna erat språk när ni inte kan vårat. Douchebags. >>

THAT's a pint? really?

Blev två pints igår på bishops och man träffade två intressanta män. Måste säga att en pint i sverige är hyffsat ynkligt jämfört med irlands pints. Jag skrattade lite å ba "är det här en pint?" Faktist, egentligen bara ett glas kändes det som. Jag föredrar irlands pints. Mysiga gigantiska glas med mysig öl. Allt är bara mysigt, haha!
Hursomhelst, lite öl, roliga historier - sen kände jag magen vända sig. Två st på mitt jobb har haft lite dålig mage, och jag ba oh no... inte mig också.
Så, jag sov väldigt lite inatt, hjärtklappningar från alkoholen också förstås, och illamående med en vriden mage. Känns inte stabilt just nu och jag ska till jobbet på en timma. Inte alls stabilt.


Brewing addictions

Den där känslan man känner när allting känns rätt. Jag önskar att det vore så lätt.
En känsla som säger "Du är lycklig."
Tankarna som svindlar av lycka och leendet gör så ont för man helt enkelt inte kan ljuga då känslorna är för starka.
Alla ens bekymmer känns så himla långt borta.
Ett nytt beroende nalkas, men jag kan inte sluta att le. Precis som de här orden jag skriver, växer leendet på mina läppar och jag hoppas alla känner denna känsla.

Den där känslan man känner när allting känns rätt. Jag önskar att det vore så lätt.


Haircut

Klippte mig nyss dårå. Men hade ingen aning vad, så de blev samma fast kortare. Duh'.
Men känner mig inte nöjd. Vill ha något nytt. Något annat. Tror d blir att raka sidecut när Johan kommer tillbaka på söndag. Får väl se vad som sker. 6h kvar på jobbet sen blir det visit hos brorsan, sen se bandet på stan med Fredrik på kvällen. Cya.


FRIDAY


Bad hair day?

Det här med hårfrisyrer har aldrig varit min grejj. Jag är kass på fixa håret. Jag vill ha det lätthanterligt men fint. Inget speciellt som man måste fixa en timma på varje morgon. Jag står inte framför spegeln mer än 5 min med smink, håret om de är nytvättat är väl en annan femma för det är så känsligt, men frisyrer? Nah.
Ah vette fan vad ja ska ta mig till imorrn. Antingen lite mer punk eller samma som nu fast finare förstås. Bah. Johan tycker lugg men ja tyckte ja var as ful i det sist, så jag vågar inte riktigt på mig det igen. Inte än åtminstone.
Ska sova och drömma om lättare saker. Zombies borde passa fint inatt. Komsikomsi.


I want to go back to the dreams, where everything is magical

Väldigt, extremt trött. Kokar kaffe, fastän jag normalt brukar vänta tills jag kommer till jobbet. Men jag behöver fan en koffeinkick. Lagar också två matbackar på morgonstressen. Är man ekonomisk så är man.
Mitt nya budget system funkar galant faktiskt. Sparar in rätt mycket genom att ha den budget jag har = sjukt awesome.
Foxy är helt galen, så jag byggde henne ett lekfort i köket också.

Nåväl, orkar inte skriva. Vill bara gå och sova igen.

It shatters my heart when you say 'I promise'

-


"for a sinner like me"

Kom precis hem från Eriks place och ännu en muvienight. Denna gång The Village, som jag älskar. Soundtracket alone är det bästa jag vet, men filmen är underbar också. Gör inte så mycket mer än filosiferar och gråter inombords. You know, the usual, haha. Men jag njöt åtminstone av solen på vägen hem. Har inte så mycket att bjuda på förutom egostuff från dagen. Justja, jag klipper ju håret nu på fredag och har ingen aning om vad det blir. Någon får gärna skicka en bild på något de tror jag skulle passa i. Något åtminstone medellångt hår, ok? Sen blir det väl att färga brunt om inte alltför länge.


tuesday rummin'it

Jepp, några glas rom igår kväll med Erik och säsongsavslutet på Despan. Som jag blev besviken på faktiskt. Men ah well, det är ju ett slut. Man brukar inte vara nöjd med sluta ändå.
Dricker te och tänker på alla som är lediga idag, men inte jag. Hoppas det är lite folk i butiken iallafall. Alla kanske tänker att allt är stängt så jag kan chilla, haha! Det vore ju något.


Lana trance

En väldigt dålig dag trots min positiva syn på den. Går in i en trance av Lana Del Rey. Erik kmr förbi för lite tuesday rummin'it och sen blir det säsongsavslutet på Despan.

"can you be my saviour!"
kinda outta luck


chillax day

Jepp, den kända tvdagen är idag. Med Despan och sista avsnittet dessutom. Jag ska bunkra upp mig med massa grönsaker å knapra. Men tills dess, ska jag käka hemmalagade köttbullar på jobbet, ta det lugnt och försöka ha en bra dag.

bild från Drunken game night då jag blev alldelens för illamående. Uff.

I hate spiders ;___;

Nya spindlar som tydligen attackerar och "terroriserar" en stad i USA.

Im a sucker for quotes

Idag på en almanacka med massa visa ord varje vecka,ni vet, stod det så här och det kändes så klockrent jag;

"The greatest mistake we make is living in constant fear that we will make one." - John.C.Maxwell

Eller hur? Det är så jävla jag. Kände mig hyffsat leds när jag kom på att det är så jag är. Varenda liten detalj i mitt liv försöker jag tänka och analysera, just därför att en av de värsta känslorna är att inse att man gjort ett fel val i livet. Jävla skit. Jag är en slav till min egen hjärna. NÄ. Nu slutar det. Okey, jag kan inte sluta med det. Men jag ska fan göra den där tatueringen. Sluta tänka "men tänk så ångrar jag det en dag"-trams.

Bitter Cindy idag asså. Nä, ska kila och dricka kaffe hos farsan som kom hem från Kanada igår.

pic från mars


ROADRAGE Cindy

Jepp. Idag har jag varit arg på folk som;

1. Folk som parkerar längs vägar där man inte får stå, bara för att de inte orkar gå från en riktig parkering.
2. Folk som parkerar i en korsning.
3. Folk som parkerar i en korsning men inte orkar flytta bilen trots att det blir problem för andra förare. I detta fall, JAG.
4. Folk som jojo-gasar.
5. Folk som kör 50km/h på en 70väg.
6. Förbannade epatraktorer.
7. Folk som parkerar äckligt nära.
8. Folk som ställer sig nära när man ska backa en jävla minibuss, så ingen annan ska ta platsen jag lämnar.
9. Folk som gasar högt och är töntiga med sina sportbilar.

Och allt det här hände mig idag, och mer. Jag är så jävla leds.

'Annabel Lee' - Poe

In visions of the dark night
I have dreamed of joy departed
But a waking dream of life and light
Hath left me broken-hearted.

It was many and many a year ago,
In a kingdom by the sea,
That a maiden there lived whom you may know
By the name of Annabel Lee;
And this maiden she lived with no other thought
Than to love and be loved by me.

I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea,
But we loved with a love that was more than love—
I and my Annabel Lee—
With a love that the wingèd seraphs of Heaven
Coveted her and me.

And this was the reason that, long ago,
In this kingdom by the sea,
A wind blew out of a cloud, chilling
My beautiful Annabel Lee;
So that her highborn kinsmen came
And bore her away from me,
To shut her up in a sepulchre
In this kingdom by the sea.

The angels, not half so happy in Heaven,
Went envying her and me—
Yes!—that was the reason (as all men know,
In this kingdom by the sea)
That the wind came out of the cloud by night,
Chilling and killing my Annabel Lee.

But our love it was stronger by far than the love
Of those who were older than we—
Of many far wiser than we—
And neither the angels in Heaven above
Nor the demons down under the sea
Can ever dissever my soul from the soul
Of the beautiful Annabel Lee;

For the moon never beams, without bringing me dreams
Of the beautiful Annabel Lee;
And the stars never rise, but I feel the bright eyes
Of the beautiful Annabel Lee;
And so, all the night-tide, I lie down by the side
Of my darling—my darling—my life and my bride,
In her sepulchre there by the sea—
In her tomb by the sounding sea.

jesus fuck that was a bad night

Jepp. Kunde inte sova. Av en anledning jag inte ens orkar ta upp.
Det visade sig att på morgonen när jag vaknade hade jag fått ett brev som gjorde det hela onödigt. Hade inte behövt tänka. Vakna varje halvtimma. Etc, på grund av det för det spelade ju ingen roll iallafall.
Uff, aja. Det löste sig för alla I guess.

Trycker en massa fika och kikar på youtube. Snart dags för jobb, och det blir 8 dagar sträck igen som sist. SWEET.

I Think im going crazy

Tror faktiskt att jag gör mig själv galen. Skulle vilja slippa mitt huvud. Så förbannat leds.


time for; Drunken Game Night


och en jävla massa mer

the ups and the downs

Sovit helt OK. Dubbla täcken. Mysiga spökdrömmar igen med stora magiska slott.
Steg upp och gjorde fika, sen såg två avsnitt The Vampire Diaries. Om det vore upp till mig hade jag kunnat se alla säsonger på en gång, men hur ska jag då kunna njuta av dom ca två-tre avsnitt per dag om man ser allt på en gång.. Det gör mig sadface. Så jag måste slita mig och stänga av efter två-tre avsnitt.
Snart ska vi och fika hos Louise, och sedan blir det att slösa pengar på lite thaikäk! Underbart. Man måste ju bunkra upp i magen innan man ska ha en Drunken game night igen, eller hur.

Igår var jag glad. Verkligen glad. Och sedan ändrades det. Jag såg en film, och jag som alltid mår som mina känslor säger åt mig efter en film, fick mig att må dåligt. = jag börjar tänka, och jag kan inte sluta. Till slut stängde jag bara av tvn och hoppades på något magiskt, och det fick jag.
Idag så började det bra, men nu är jag nere igen. Hatar att jag ändras konstant. Jag kan aldrig bara vara glad. Även om jag alltid tvingar mig att bli glad, ljuga för mig själv för att jag vet att det är det enda sättet. Jag hatar mitt komplexa sinne. Jag är trött på att tänka. Så trött så att jag söker ut det mörka även om jag vet att det aldrig är lösningen.

den underbara Temple Bar i Dublin där jag hände varje kväll, med mysiga 4-5pints

"...And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, shall be lifted - Nevermore!"

 


Billy, you are my saviour

Har kommit hem från jobbet. Städat, diskat, dansat så min fot gör ont (har haft ont i den sedan resan i irland, men trodde det var borta. dansade det tillbaka, hehhhh.) Idag fyller min kusin Louise år! Så grattis till henne!
Imorgon blir det fika hos henne innan det är dags för ännu en drunken game night! Ser fram emot det. Över en månad sedan sist, känns helt sjukt. Min livslina. Im so tragic. MEN JAG ÄLSKAR DET.
Öser musik, och dansar medan jag skriver detta. Ojoj, så saker kan ändras. Hursomhelst, ska trycka mig en Billys pizza då jag inte hann käka alls idag på grund av lite stress på jobbet.
Lite film på det och dags att avnjuta ledigheten av en hel helg. Det händer inte ofta på mitt jobb med ett normalt schema. Visserligen har jag jobbat 8 dagar nu innan jag får ledigt, men äh. Im happy.

egopic in repeat för att jag inte har några nya

"aawhh Haters! you got a problem?!"

Alltid roligt på morgonen.


IT'S FRIDAY PEOPLE

bild tagen förra året

Det snöar ute. Snö på marken, igen. På med vinterjackan, mössan, förkylningen blir värre. Yeah. Det kan ta sig. MEN DET ÄR FAKTISKT FREDAG IDAG! Det är avskedsfika till en på jobbet, så det blir kladdkaka och firande! Att veta att jag ska få kladdkaka idag, är väldigt tröstande mot snön.

RSS 2.0