Roadtrippin'it in USA, San Francisco : Day 12-13

 
Dag 12:
Den här dagen var mest en shoppingdag. Vi hängde på statestreet. Köpte inte desto mer, ett par Vans skor, johan hittade ett objektiv osv. Vi tog också våran första kaffe under hela resan, en liten mugg kaffe var så stor att jag var tvungen att slänga. Jag orkade inte dricka.
Med ca 25-30 plusgrader, orkade vi inte vara på stan mer utan drog tillbaka till hotellet och poolen. Där träffade vi folk från Kanada, Tyskland och nån var från spanien tror jag. Trevliga folk.
 
 
Dag 13:
Innan vi lämnade Santa Barbara, åkte vi till en Cowboy butik. Där fanns det massvis med fina saker. Johan köpte en cowboyhatt.
Sen bar det vidare mot Los Angeles! På vägen dit var det måsar överallt. Man åkte förbi Malibu också. Så sjukt vackert. Fina dyra hus längs stränderna, som på film. Det går inte att beskriva känslan när man åker längs highway 1.  Det måste upplevas.
Väl framme gick vi och handlade, samt tog en promenad på den kända shopping-gatan på Third street. Det var helt OK butiker, men vi är inte så sugna på shopping. Vi bokade en biljett till filmen Insidious 2. Med kända stereotypen av att folk klappar händerna när the "bad guy" dör osv, skrattar och skriker - hände. Jävla folk haha. Det ska vara tyst på bio! /arga tanten.
Efter det drog vi in på en engelskpub och tog ett par öl. Rätt tråkiga folk. Inte alls samma känsla som i Dublin.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0