Learning is what makes life worth it

Så, jag tror att jag har börjat få en idé som kan funka. Eftersom jag vill lära mig olika livserfarenheter hela tiden, kanske det vore bra att volontärarbeta kanske en gång per år. Funderar på dykning på Fiji och ta hand om djur där, Afrika och ta hand om djuren där, sen kanske arbeta med ekoprojekt i USA. Det finns ju så många alternativ.
En vacker dag kanske jag också vågar på mig att lära ut engelska i fattiga byar.
Men huvudsaken är att jag lär mig nånting. Jag vill inte bli fast på en plats och tro att världen är så här värdelös. Det finns inget värre att inse hur kasst allting är. Pengar hit, pengar dit. På det här sättet kan jag resa (vilket är anledningen till varför jag sparat pengar i alla dessa år.) och jag får lära mig nya livserfarenheter.
 
Jag tror fan att det blir min plan. Ingen skola än så länge. Kanske nån kurs här och var om jag hittar det rätta. Har skrivit till ett par stycken men ingen verkar specialisera sig inom filmmanus/böcker. (Utan att jag måste betala ca 80 000kr/året för att lära mig. NO WAY JOSÉ.)
 
Någon som är intresserad av volontärarbete med mig får gärna skriva. Jag länkar sidan som jag främst kikar på, men det finns ju alltid hur många andra som helst också. Men priserna var helt OK för detta. Hade väl planer på ca två veckor i taget, se hur det går och om man vill ha längre nästa gång så går ju det också.
 
http://www.blueberrysprak.nu/aeventyr/
 
 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Precis min plan också! :)

Svar: ah jasså :)
Cindy

2012-08-25 @ 18:33:41
URL: http://erurainas.blogg.se/
Postat av: Klaggen

Jag tror verkligen att man skulle utvecklas som person av att arbeta sådär på olika platser i världen. Riktigt smart idé som tar en bort ifrån staden, Sverige och antagligen det mesta man vet om världen.

Kanske hade det varit bra även för mig, men jag känner ingen som helst lust för tillfället. Tyvärr. Men jag hoppas att du lyckas om du ger dig in på det här :).

2012-08-26 @ 01:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0