-

im so mad I want to cry.... and i think i might.

argt babbel:

ja, som sagt. min värld vill inte fungera den här veckan. Redan förra söndagen började allting gå åt helvete. veckan började med att jag måste arbeta två skift jag rentav hatar med hela min själ - och de dagarna gick åt fanders. bokstavligt talat. detaljerna vet vissa.
sen på tis-ons väntade jag mig ett paket som fortfarande inte hade kommit som jag beställt i söndags. det skulle bara ta en eller två dagar för det att komma. Nähe. Inget paket idag heller.
Sen blev det torsdag och jag fick nog. Jag skrev till företaget; vart fan är mitt paket.
och får som svar; oj konstigt. det är där. här har du kolli id nummer. tråkigt att det blev fel.
helvetes.
båda bil jävlarna vill fan ALDRIG fungera numera. och det betyder att jag ska knalla, med världens halkigaste skor, på hal mark & storm. jag halkade nog kanske 10ggr varje meter. DET ÄR JÄVLIGT IRRITERANDE.
sen kommer Johan och lämnar av en bil som han fått igång med starthjälp - men han råkar ställa bilen längst fram i jävla vallen, så när jag ska dra ut batteriladdaren - ramlar jag rätt ned i en meter djup snö. iskallt i mina fötter som nu är dränkt i isvatten. samt, jag hittar inte vart fan man får upp huven på biljäveln.
klockan närmar sig 23.15 och frustrationen ökar. vad fan ska jag göra. jag ringer johan som trycker bort mig två gånger. den tredje gången svarar han och är halvvaken och han fattar knappt vad jag behöver hjälp med. till slut la jag på, gick ut igen, rätt ned i meterdjupa snön - rev upp huven med alla mina krafter, drog ut batteriladdaren, som jag också tappar ned i snön. jag slänger sedan in allt i bilen, med snön och allt, kör fort som fan hem.
och det där var bara en detalj av mitt helvete. OCH JO! på toppen av det, har en jävla fet långtradare ställt sig i MITTEN av personal parkeringen så min bil var helt intryckt! jag kom knappt fram till högra sidan av dörren för se tryckt in sitt feta arsle så nära min bil. så när jag ska backa ut biljäveln, måste jag zickzacka mig ut ur parkeringen.
IDAG fick jag mitt paket som jag planerat att hämta när jag visste att en bil för en gångs skull fungerar. och när jag väl åker till ICA, och går upp för trapporna - inser jag att min börs, som jag slängde in natten innan i bilen, är kvar i arbetspåsen. JÄVLA HELVETE.
Jag ids inte åka tillbaka för jag är rädd att jag kommer köra över nån av min roadrage. så jag skriver till farsan om han kan skjutsa efter jobbet. då svarar han att han är på verkstan med sin bil. och kanske inte hinner.
JUST MY FREAKIN LUCK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0