gon'get'ma'game face on'

Imorgon är det dags att möta verkligheten igen - dags för arbete. Varit ledig i två veckor, det lär kännas otroligt tungt på psyket efter så här lång tid borta. Men det är det som krävs ibland... vi är ju alla moderna slavar. Finns inte så mycket mer vi kan göra än försöka vinna på lotto eller triss.
Har just betalat av alla räkningarna. Tuuuungt. Helt sjukt hur fort pengar försvinner. Några knapptryck och man är mycket fattigare. Det är bara siffror i den digitala världen förstås, men det har ju värde. Än så länge. Men trist att så mycket försvinner, plötsligt, och så är det bara tillbaka till jobbet för att tjäna tillbaka allt, för att kunna betala tillbaka till dom. Jävla system. Jag väntar iallafall ivrigt på att se hur det går med skattepengarna. Få tillbaka en jävla massa, eller betala? Jag hoppas på att få förstås.
Nåväl.. ska ta och försöka njuta av min söndag. Åka förbi farsan och lämna över lite film, se hur han trivs med hans nya present (köpt ett löpband till honom i födelsedagspresent), och låta Foxan leka av sig lite.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0